Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#4424560 Napisano: 07.06.2011 02:13:32 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

slavek napisał(a):

Wkurza mnie, że otrzymuję maile, w których kłamią z maila alicja@twoje-nagrody.pl

o treści:

Witaj <imię właściciela maila>,

Gratulacje, jesteś możliwym zwycięzcą!
Z radością oznajmiamy, że masz szansę wygrać nowego Apple iPhone4'a.

Przekonaj się:
http://www.twoje-...WKZ/PID/43625/0/1766

Nagroda zostanie ostatecznie rozlosowana sposród trzech osób:

1. Wiktoria Wór
2. <imię i nazwisko właściciela maila>

3. Krzysztof Wychrodzki

Kliknij tutaj na ten link i wygraj quiz:
http://www.twoje-...WKZ/PID/43625/0/1766

Życzymy Ci miłej zabawy i sukcesu!

Twój Zespół Wygraj-Quiz

Zmieniają tylko nazwiska i ludzi mamią emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dokładnie, setki ludzi jest na drugim miejscu emotka

Ja też to mam... Nazwiska te same, a na drugim miejscu moje...
emotka

Skasowałam jak rpzeczytałam o cenie smsa ponad 6 zł:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4423121 Napisano: 07.06.2011 07:44:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
10 voucherow do kina na Piraci z Karaibów Do cinema city i IMax.Chętnie wymienię na coś część biletów:) (odpadaja doładowania) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4422387 Napisano: 06.06.2011 07:17:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ango napisał(a):

Listonosz przyniósł pierwszy podwójny bilet na Piratów z Sygma banku. Wspólczuje mu- jeszcze 4 przyjdą poleconym, a mieszkam na 3 piętrze bez windy. emotka

Super,oczekuję więc swoich 5x2

Dotarła saszetka i ręcznik (tylko nie wiem od kogo) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4422369 Napisano: 06.06.2011 07:10:17 w Wkurza mnie...
henryczka62 napisał(a):

ewaewa napisał(a):

a mnie wkurza to, że dziś przyszła ważna nagroda pocztą, ale ja jestem na wyjeździe i nie mogę jej odebrać emotka Poprosiłam domowników, żeby cały czas ktoś był w domu i odebrał tę nagrodę jak przyjdzie, ale listonosz/paczkowiec nie przyniósł paczki, a jedynie awizo. Po przesyłkę trzeba się pofatygować na pocztę emotka teraz nie wiem czy mi ta nagroda nie przepadnie, bo ja jej nie mogę odebrać, a nikomu z pozostałych domowników chyba nie wydadzą, tym bardziej że mają inne nazwisko niż ja.

jeżeli mają w dowodzie ten sam adres, co jest na paczce to powinni im wydać na poczcie, przynajmniej u mnie tak jest

Tak jest własnie.Ten sam adres w dowodzie i przesyłka wydana Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4422345 Napisano: 06.06.2011 07:00:21 w RMF
Kurde nikt nie wygrał nagrody z konkursu Kung cenzuraPanda??Ja wygrałam,dzwonili ale nic nie dotarło... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4422030 Napisano: 06.06.2011 04:32:40 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sylwika76 napisał(a):

ja jednak stanę w obronie werontetki - troszkę się przedłużyło ale w efekcie wszystko ok
może potrzeba cierpliwości

Wiesz,wystarczyło by jakby mi napisala;nie wplaciłam,nie miałam pieniędzy,poczekaj az bede miała i byłoby ok.Ale wmawia mi ze wplaciła a jak miała wysłac dowód wpłaty to wiecej się nie odezwała...Niby drobna sprawa ale ja już jej nie zaufam.Nigdy wiecej nie wysle jej paragonu ani nie zrobię jej zakupów Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4421960 Napisano: 06.06.2011 04:11:43 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Niby mamy pisac o polecanych nickach ale ja napiszę kogo się wystrzegajcie;weronetka-sciemniara od ponad 2 tygodni sciemniala o zrobionym przelewie,sprawdziłam całą histrię i przelewu zero.Kwota niewielka ale chodzi o sam fakt.skoro nie można jej zaufac w takim drobiazgu napewno nic bym od niej nie kupiła ani się nie wymieniła.Sama prosila o mojego maila zeniby wysle potwierdzenie przeleu..czekam z niecierpliwością.W moim banku też chętnie ten dowod zobaczą bo narazie nic nei wpłynęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4421813 Napisano: 06.06.2011 03:20:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to iż mimo,ze mam ogromną ilość kodów z pepsi niepotrafie wygrac x-boxa...Za wolno smsy odsyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4421723 Napisano: 06.06.2011 02:31:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
X-lander saszetka z FB Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4419724 Napisano: 05.06.2011 06:31:57 w co chcielibyście wygrać?
merkana napisał(a):

zarania napisał(a):

elhad napisał(a):

Mnie się marzy wycieczka - najlepiej w cieplutkie kraje, a fajnym autkiem też bym nie wzgardziła emotka

Ukradłaś moje marzenia - mam identyczne. emotka

Więc i ja się dołączam do marzeń:)

Ja już spełniłam ale....jak posmakowałam tych ciepłych krajów to znowu mi się snią.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4419710 Napisano: 05.06.2011 06:25:38 w Wkurza mnie...
musztarda napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

nie no Mio nie słuchaj, a ty wściekły nie strasz dziewczyny emotka Skoro była u lekarza , to nie bawmy się w znachorów emotka

Smaruj się tym co lekarz przepisał i obserwuj czy się wysuszają te chrostki, bedzie dobrze:)

chrostki? po jakiemu to?

emotka emotka emotka

Można też zwiększyc ilosc spozywanego wapnia.Jezeli to odczyn allergiczny po wapnie bedzie poprawa,jezeli nie allergiczny wapno nie zaszkodzi:) Naljepiej takie rozpuszczalne 3 x dziennie pic Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4416264 Napisano: 03.06.2011 08:31:22 w Rossmann
Mam i ja..nareszcie cos od dłuzszego czasu na rossnecie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4415108 Napisano: 03.06.2011 12:35:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jedna osoba z forum.Jak dzisiaj nie załatwi tej sprawy to napiszę kto to jest i dlaczego mnie tak wkurza.Nie cierpie jak ktos mnie proboje okłamywac Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4414531 Napisano: 03.06.2011 09:09:24 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

a mnie tesciowa wkurza

postscript czyżby teściowa przyjechała z wizytą emotka już od kilku dni cię wkurza emotka

a mnie wkurza klawiatura. cos mi sie chyba wcisneło i uiopjklm,. nie działają bez strzałki emotka ktos cos poradzi emotka

nie, ale mieszka bardzo niedaleko, wiec ciagle na mnie ODDZIAŁUJE emotka
robimy remont nowego mieszkanka, zeby sie tam wprowadzic, no i zgadnij, kto ma najwiecej do powiedzenia?

to teściowa chce was wesprzeć swoim doświadczeniem, dobrą, fachową poradą, swoim niewątpliwie dobrym poczuciem stylu i poświęcając swoje obowiązki jest na wasze zawołanie i nie tylko, a Ty marudzisz? emotka
wiem jak to jest - nas już teściowa wprowadziła emotka

zacytuje perelki:
po co wam taka duza wanna? my mamy tylko prysznic, przeciez to wystarczy
nie potrzebujesz osobnego pokoju na gabinet. mozesz pracowac w salonie, a te dwa pokoje beda dla dzieci (JAKICH ZNOWU DZIECI???)
a moze przeniescie wc do lazienki, a tu zrobicie sobie garderobe?
i najlepsze:
dacie mi jeden komplet kluczy?

Nie no bez jaj - to prawie jak u mnie. Tylko mąż nie widzi niczego złego w zostawieniu kompletu kluczy jego kochanym rodzicom. Przecież zawsze mogą ruszyć mi z pomocą jak się zatnę w łazience dajmy na to
emotka

Ja akurat mojej tesciowej klucze bym dała..Nigdy nie weszła by do mnie bez uprzedzenia lub pod moja nieobecnosć.Chyba ze sama bym ją prosiła o podlanie kwiatkow..wtedy wywietrzyłaby tez mieszkanie i najwyzej kurze poscierała.Kazda przesyłka ktora laduje u tesciowej jest w takim stanie jakim ja odebrała.Muszę sama jej mowic ze ma cos otworzyc...Tez miałą kilka super pomysłów ale nie obrazała się gdy robiłam cos całkiem innego. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4414267 Napisano: 03.06.2011 07:54:47 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

lucja napisał(a):

i pojechali po dziewczynie... emotka

a jak wygrywacie po 5 pralek i 10 aparatów, to jakoś nie przejmujecie się, ze komuś bardzo by się przydało. Zapewne je sprzedajecie.. ale zabawka to co innego? emotka

Nie wygrałam niestety jeszcze żadnej pralki, ani aparatu. I gram tylko o to, co może mi się przydać.
Może Cię to zdziwi, ale nie sprzedałam jeszcze ani jednej nagrody, mimo, że mam konto na allegro, a wygranych kosmetyków w domu full plus dwa wygrane żelazka (które czekają na to, aż się komuś przydadzą z rodziny).
Poza tym nie mam na tyle czasu, żeby grać o coś tylko aby wygrać - zapewne jestem nienormalna na tym forum emotka
A co do zabawki... tak widzę różnicę - bo są to takie bardziej specyficzne nagrody. Aparat w zasadzie każdemu się przyda, zabawka niekoniecznie emotka

A czy ja jestem jakaś gorsza, że nie mogę wziąć udziału w konkursie ? Napisałam tylko przykład co można zrobić z wygranymi z tego konkursu.

Nie napisałam - kupie 5 paragonów - wygram 5x i wszystko sprzedam !!

Nie mam dzieci, więc łóżka i zabawek nie potrzebuje. Z reszta nigdy moje opisówki nie były tak dobre, żeby wygrać coś więcej niż nagrody z ostatniego miejsca.

Ci co wiedzą to wiedzą, ci co nie wiedzą to się dowiedzą - jestem sportowcem, fitnesską. Która na zawody chudnie a po, wraca do normalnej wagi i tak w kółko kilka razy w roku. Zeby nie mieć tych %$^&#@# rozstępów smaruję się oliwką, szczególnie dobra do tego jest oliwka J. Czasem się na niej opalam. Czy to cos złego, że używam kosmetyków do dzieci nie mając dzieci ?

Przecież nie grałam w konkursie HIPP, bo co zrobiłabym z tymi mleczkami czy co tam było do wygrania ? A tutaj ? Każdy ma prawo zagrac. Też muszę jak każdy kupić paragon. I też muszę włączyć inwencję twórczą. Spróbuję na pewno, w końcu oliwkę i tak zawsze kupuję dla siebie.

A dla ciekawskich - nagrody nie sprzedam tylko zostawię sobie. Bo nie jestem starą babą by nie móc korzystać z dziecięcych kosmetyków. Poza tym jestem chrzestną, więc zawsze znajdzie się mały człowiek z którym się podzielę.

Aaa... i więcej jest kosmetyków do wygrania niż zabawek. Wiec jeżeli w ogóle wygram - to nie bójcie się, nie zrobię Wam zabawkowej konkurencji.

Ja Ci powiem,ze nawet jakbys chciałą sprzedac,to nie ty pierwsza i nie ostatnia.Gra się tam gdzie widzi się jakies szanse.nagrodę można zawsze wymienic z kimś na cos innego.Bardziej denerwujace jest granie bez paragonow..Graj.Jestes mloda to i tobie moze przydac sie kiedys to łóżeczko:P Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4413639 Napisano: 02.06.2011 08:06:20 w Dziś cieszę się z.....
Cieszy mnie promocja z Pepsi..jeszcze tak łątwo nigdy doładowan nie zdobywałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4412870 Napisano: 02.06.2011 01:51:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
masza napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy rozwiązali juz konkurs z pralkami,tam gdzie trzeba było kupic bonux i fairy??Mam tydzien wyciety z życiorysu

nie/ czekamy emotka

To super.:) moze i mnie się poszczęsci,skoro ostatnio tak dobrze idzie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4412672 Napisano: 02.06.2011 12:35:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy rozwiązali juz konkurs z pralkami,tam gdzie trzeba było kupic bonux i fairy??Mam tydzien wyciety z życiorysu Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4390138 Napisano: 24.05.2011 07:29:06 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się z tego,że za 30 minut wyjezdzam na przed wakacyjny wypoczynek:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#4388813 Napisano: 24.05.2011 12:30:13 w RMF
Mogą byc falstarty,fakt.Ja miałąm już stronkę aktywną jak on zaczynał mówic..słucham radia z komorki i mam normalny odbiornik włazony..CO dziwne w komorce ju było a w odbiorniku duzym za chwilke dopiero zaczęła się reklama Wyświetl w wątku >>
0 0