Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3901977 Napisano: 26.11.2010 11:42:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kasiap76 napisał(a):

U mnie 4 Pilsnerki.... z 14 zaproszonych....

To dzisiaj i do mnie powinni dostarczyc ciekawe na 9 zaproszonych ile?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3901682 Napisano: 26.11.2010 09:54:12 w Wkurza mnie...
A mnie jeszcze gorzej wkurw..bo pusciłam rpzelew do osoby ktora ma konto w PKO i dzisiaj mi wrócił na moje konto..Ciekawe dlaczego.Idę do oddziału i wplace w kasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3901342 Napisano: 26.11.2010 07:57:30 w dziś mam urodzinki
agi978 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

dziś mam urodzinki-jejku jaka ja stara baba jestem:)
zapraszam na serniczek i kawke emotka

wszystkiego naj naj naj najlepszego emotka emotka emotka emotka emotka emotka
i prosze mi tu nie starowac... emotka

Naj NAj NAj...Wygranych tych wyśnionych..

ps; zapraszam na pyszny tort mojego małego smyka..nie taki mały 9 lat juz:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3899586 Napisano: 25.11.2010 04:15:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Domówka dojechała...mąz chyba jutro wolne weźmie hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3899398 Napisano: 25.11.2010 03:16:46 w Dziś cieszę się z.....
Dziś ciesze sie..dzwonili z Lecha już jadą..wyjechali z Bydgoszczy i jadą prosto do mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3898658 Napisano: 25.11.2010 11:28:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Monika11 napisał(a):

avatea napisał(a):

amif napisał(a):

emotka jadą chłopaki z Lechem, za godzinę domówka emotka

u mnie też mają być po 19-stej... jak oni przejadą te 300km...hmmm emotka ciekawe emotka

pozazdrościć u mnie w piątek domówka , ale telefony miałam na inne komórki że będzie spore opóźnienie z innymi wygranymi , a tylko 3 km mieszkam od tych co są wygrane i w piątek dojadą.Pani kazała się uzbroić w cierpliwość .A w temacie dove dojechało emotka

Dziś między 17 a 19 ma być domówka u mnie..Ja to juz piw praktycznie niemam..tyle osob chce darmowe piwo hahaha..Pojemnik na lód sprzedam..chce ktos hahaha i skzlanki dołoże:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3895636 Napisano: 24.11.2010 01:56:18 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

goralecka napisał(a):

może nie wkurza ale trochę mi smutno bo chciałam pomoc w konkursie Posti na fb i zalezalo mi by wygrali normalni ludzie, ktorych te herbatki faktycznie uciesza itd a uslyszalam, ze chce by mnie blagano o pomoc i ze chyba czerpie przyjemnosc bo nie chce powiedziec na forum emotka

Ale mam duzo radosci z tego, ze niektóre osoby potrafiły na moją wiadomośc odpisać bo nawet takie zwykle dzieki pomaga się usmiechnac emotka

i przepraszam osoby, którym nie odpisałam bo wiem, że chyba 2 wiadomości zgubiłam, skasowałam w tym gąszczu wiadomości na PW. I przyznaję, że nie odpisałam też osobom które na forum tylko o coś proszą wiecznie a nie pomagają innym. I tym, które uważały, ze informacja im się należy (czasem zwykle hej, moglabys.. by sprawe zalatwilo).

To się wygadałam emotka

nie przejmuj się, dużo ludzi nie dziękuję, gdy im odpiszesz i doradzisz/ nie wiem czemu bo to niegrzeczne z ich strony , ale sa tacy na forum / widocznie uznaja ze dziękuje sie nie należy, też mi przykro było niejednokrotnie ale cóz....
nie przejmuj sie
emotka

A co to obowiazek Twoj podawac na forum..kurde ale mnei takie cos wkurza.Jeszcze pretensje maja..Ja dałam jednej osobie kody z zapunktowani to potem mi napisała ze mam jej dac jeszcze bo przeciez ja i tak mam te kody z nakretek dal mojego smyka..No i co ze mam ale niehcce mi sie wypisywac kodow.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3895626 Napisano: 24.11.2010 01:53:21 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Wkurzają mnie dzisiejsze sms-y z wygraną golfa albo 50 tys-maskra emotka

Chyba pojdziemy do nich po laptopy..jak pani Basia hahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3895240 Napisano: 24.11.2010 11:59:47 w Dziś cieszę się z.....
taaga20 napisał(a):

muzulmanka napisał(a):

natie napisał(a):

dziś cieszę się ze zmiany stanu cywilnego emotka emotka

no to kobiet- noc poślubna przed Tobą ... co na e-konkach robisz emotka emotka emotka emotka

emotka

to dobrze że dziś się cieszysz emotka

za parę lat wejdź na forum, poszukaj tego posta i stuknij się w głowę z myślami Co ja za głupoty wypisywałam emotka emotka

żartuję, gratulacje na nowej drodze życia emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3895205 Napisano: 24.11.2010 11:51:07 w Rossmann
B nie dali mi kremu..a juz czytam..Żaneta..a to inna Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3889765 Napisano: 22.11.2010 07:48:15 w Wkurza mnie...
lekkoatletka napisał(a):

http://www.rymy.cal.pl/rymer/rymer.php
'aby skorzystać oddaj głos na kuchnie IKEA'
bardziej mnie to bawi niż wkurza emotka

Okropny projekt..jakby wszystko miało na mnie spaść..ogromnie przytłaczające.Dlaczego nosi moje imię..wryyy
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3889635 Napisano: 22.11.2010 07:02:39 w Oddam za darmo
kodzik z tymbarka na pw:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3888014 Napisano: 22.11.2010 11:48:23 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

goralecka napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób
Trudno odbije sobie w innym konku(nie ma go w bazie) a kasa się przyda

sam nie podpowiadasz więc nie wymagaj od innych. Pisałam do Ciebie w sprawie clubcard o to z której godziny wygrałeś i nawet nie odpisałeś więc...traktuj innych jak sam chcesz być traktowany emotka

racja...
zgadzam się z goralecka - jeśli chcesz, żeby ktoś podpowiedział, co i jak, sam musisz postępować tak samo, a nie jak.. sęp konkursowy.

A chwalenie się, że grasz w konkursie, którego nie ma w bazie, pewno później będziesz chwalił się wygraną, jest niesmaczne emotka
a jesli tak zrobisz to złamiesz regulamin forum emotka

Jeśli nowe osoby, które na dzień dobry stawiają żądania, typu powiedzcie, jaki raport wygrywa i które nie dają nic od siebie raczej nie mają co liczyć na odpowiedź.
Albo odnowione osoby emotka

Chociaż... ja jestem tyle czasu na forum, staram się jakoś informować co i jak, to też nie zawsze dostaję odpowiedź... łudzę się, że ktos może przeoczył moje pytanie, ale częściej chyba jest tak, że po prostu osoba pytania ignoruje. Atmosfera na forum się zmieniła i teraz jest byle jak najwięcej dla siebie, po co inni mają wiedzieć, jak się tam wygrywa, to ja więcej wygram
mówi się trudno, żyje się dalej emotka

Zgadzam się ze słowami, które ktoś ma w stopce -nieważne ILE się wygra, ważne JAK

emotka

miłego dnia i jak najmniej wkurzania się emotka

Oj musze sie w części zgodzic ale w tej w ktorej piszez ze pomgasz..wiem bo sama doswiadczyłam:)Dziękuje.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3887213 Napisano: 22.11.2010 08:04:04 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobie zakupy z Reala, rossmanna..jak cos to pw:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3879548 Napisano: 19.11.2010 01:23:48 w Wkurza mnie...
mahuska napisał(a):

krzyszu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jest osoba na forum ktora pomaga i to za free.Niestety nie moge podac jej nicku, bo załadowaną miałby skrzynkę i zresztą nie upoważniła mnie do tego ..jednak wiem,ze jest i pewnie nie tylko ona.

Też zagrałem paru osobom bezinteresownie ale ktoś mi powiedział: Nie bądź cenzura. Myślisz, że oni bedą o Tobie pamiętać kiedy będziesz potrzebował pomocy?

No i posłuchałem tej osoby z czego się bardzo cieszę bo teraz kiedy ja piszę do niektóych osób jak grac by wygrać oczywiscie nie otrzymuję odpowiedzi mimo, że wcześniej to ja im podpowiadałem jak wygrywać emotka

I wogóle jakiegoś doła mam emotka wszystko mnie wnerwia emotka

skad ja to znam
podawałam paru osóbką czas jaki wygrywa w jednym konku w tym jednej dziewczynie która dużo w czasówkach wygrywa, na moje pytania o inne konki nikt nie podpowie- po co robić sobie konkurencję.

Moze wlasnie dlatego ta osoba komu chce wygrywa a reszcie nie chce się ujawniac..
Zresztą wiem ze kilka osob na forum podpowiada i pomaga.
Ja niestety niemam takich zdolnosci..jedynie moge kodziki dawac gratisowe i robić zakupy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3879170 Napisano: 19.11.2010 11:34:54 w Wkurza mnie...
puma napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie wkurza to, że nikt nie chce mi bezinteresownie pomóc wygrać domówki. Jak mnie ktoś prosi o kliknięcie czy coś to z radością pomaga. Szkoda, że nie działa to w drugą stronę ;(

dokładnie!! też mnie to denerwuje już nie mówię ow ygraniu ale o zdradzeniu o jakim czasie wysłać..mmmmm emotka

Jest osoba na forum ktora pomaga i to za free.Niestety nie moge podac jej nicku, bo załadowaną miałby skrzynkę i zresztą nie upoważniła mnie do tego ..jednak wiem,ze jest i pewnie nie tylko ona. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3878951 Napisano: 19.11.2010 10:29:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
probka Ariel-proszek Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3878923 Napisano: 19.11.2010 10:22:30 w Zostań testerem.
delfinka101 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mam pytanie; Na stretcomie jest teraz nowy konkursik z dziecmi ale dalam zdjecie jest niby zaakceptowane ale niemoge go otworzyc..dałam dwa ,bo eniwiedzialamz e się juz załadowały..Moze ktos zobaczyc czy da się to otworzyc..nie musi mi glosowac,chodzi mi o sprawdzenie,bo neiwiem czy juz moge znajomym link wysyłac;

http://www.street...tcomJunior/Photo/669

u mnie nie idzie otworzyć

dziekuje u mnei tez nie:(

Ale mnei ten konkurs wkur...Juz znajomi gloswali i ylo tylko podziekowanie za glos a teraz trzeba to potwierdzic mam w nosie ten konkurs..juz mi sie odechciewa streetcomu
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3877693 Napisano: 18.11.2010 08:44:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ksiazeczka z Buliba czy czegos takiego:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3877136 Napisano: 18.11.2010 06:41:51 w Paragony
wredzia napisał(a):

szukam paragonu REAL Winiary

Co ofreujesz w zamian?? Wyświetl w wątku >>
0 0