Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5745
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia a w jakim miałas do odebrania?Ja w Realu na Grudziadzkiej:)Jezeli naprzeciwko ratusza to tam stale mowia ze niemaja a potem okazuje sie ze jednak jest jakz robiłam awanture to dostałąm dodatkowe prezenty:) Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam z Lego tak, nie miałam ani potwierdzenia adresu ani maila,tylko w profilu pokazało się,ze mam lego gre i gra doszła:) Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie odebrałam w sporej kolorowej torbie papierowej było;
-wkładki laktacyjne 30 szt
-krem w okragłym pudełku chroniący przed podraznieniem i odparzeniem
-krem do twarzy
-krem do pielęgnacji skóry wrażliwej
-musujący proszek do kapieli w pudełeczku 3 saszetki
-olejek do pięlęgnacji
-patyczki pudełko
-balsam do ciała
-płyn do kąpieli
-pieluszki dla chłopca 2 szt (pieluchomajtki)
- paczka chusteczek mokrych w pudełku plastikowym
Chyba to wszytko,myślę ze tym razem fajny zestaw Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się marzy ze wygrywam właśnie SPA..Tak bardzo bym chciałą odpocząć, masaze itd... Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No powinnam pisac konsola PSP a ja ogólnie napisałam gra.Wazne ,ze oddała i okazała sie bardzo uczciwa.
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to sie nie wkurzaj ja wziełam i kolezanke namowilam:) Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Własnie mam awizo niby cos wielkiego..chyba doczekałam sie pierwszej wyprawki... Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z którego dnia kubisiowy plecak i czym przywieziony?? Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam inaczej.Zawsze odbierałam nagrody w jedym i tym samym rossmannie a teraz kiedy pod domem mi otworzyli rossmann to zaznaczam ten.Wchodzę i co widze?Kierowniczka z poprzedniego rossmanna jest tutaj,wita mnie z usmiechem mówiac; no juz zdazyłam mówic,ze długo pani nic nie odbierała.To sie nazywa powitanie.W Toruniu najmilsz ekespedientki to rossmann przy bumarze i w Komecie-Real.3 prezenciki odebrałam odrazu.Zadzownila kolezanka i pytała czy bym jej odebrała i nie było problemu Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
On własnie zabrał urządzenie PSP,kiedy było podłaczone do ładowarki i się ładowało.To był czaspogrzebu mojego chrzesniaka a z drugiej strony zaczynał się rok szkolny więc szykowanie do szkoły.W tym czasie było kilkoro innych dzieci i o tym chłopcu napewno pomyślałabym w ostatniej kolejnosci..Zresztą wazne,ze jego mama jest uczciwa i przyniosła grę:)W środku miała naet płytkę i płytka tez wróciła do Natana:)Natan mówił ze miał mu pozyczyc i tamten sobie chyba sam pozyczyl Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to przeklinam wszystkie słodkie konkursy.Na kinderki nie mogę juz patrzeć.Zapakowałam i wysłałam do kolezanki,część syn do szkoły powynosił a i tak wszędzie batoniki leżą.Teraz konkurs duplo apewnie tych konkursów jeszcze kilka bedzie.łeee Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5745
Punkty karne 0
Konkursy dodane