Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3765340 Napisano: 08.10.2010 05:56:43 w Wkurza mnie...
kasiap76 napisał(a):

Poszłam odebrać Baby Dream z VIII etapu i nie było!!! 45 minut czekania, żeby usłyszeć - nie ma emotka Wkurza mnie - to mało żeby określić jak wściekła stamtąd wyszłam!!!!!!!!!!

Kasia a w jakim miałas do odebrania?Ja w Realu na Grudziadzkiej:)Jezeli naprzeciwko ratusza to tam stale mowia ze niemaja a potem okazuje sie ze jednak jest jakz robiłam awanture to dostałąm dodatkowe prezenty:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3765259 Napisano: 08.10.2010 05:25:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzie kurier z mp4:0Tylko nie rózowa, tylko nie rózowa..tylko nie rózowa..(mój syn siedzi w wannie i tak się modli) emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3764858 Napisano: 08.10.2010 03:09:11 w Zostań testerem.
kurlandzka napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

kala405 napisał(a):

no dobra a teraz sprostowanie-maila nie dostałam ale na profilu streetcom mam pampers raport z rozmowy bo własnie sprawdziłam emotka emotka

moze zadzwon do nich?
Pisanie nia ma sensu bo ciezko doproscic sie o odp.

u mnie nie było potwierdzania adresu do wysyłki, mail o kampanii jest i raporty, ale czuję że sprostowanie przyjdzie...:(

Ja miałam z Lego tak, nie miałam ani potwierdzenia adresu ani maila,tylko w profilu pokazało się,ze mam lego gre i gra doszła:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3764526 Napisano: 08.10.2010 01:19:33 w Zostań testerem.
Ja dostałam maila,ze witają w kampanii a potem kolejnego;Sprostowanie i tresc;wysłano poprzednią przez pomyłkę..a juz sie ucieszyłam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3764252 Napisano: 08.10.2010 12:01:30 w Rossmann
emka86 napisał(a):

ktoś odbiera baby dream 8? jak tak to co znajduje się w zestawie

Ja właśnie odebrałam w sporej kolorowej torbie papierowej było;
-wkładki laktacyjne 30 szt
-krem w okragłym pudełku chroniący przed podraznieniem i odparzeniem
-krem do twarzy
-krem do pielęgnacji skóry wrażliwej
-musujący proszek do kapieli w pudełeczku 3 saszetki
-olejek do pięlęgnacji
-patyczki pudełko
-balsam do ciała
-płyn do kąpieli
-pieluszki dla chłopca 2 szt (pieluchomajtki)
- paczka chusteczek mokrych w pudełku plastikowym
Chyba to wszytko,myślę ze tym razem fajny zestaw Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3761838 Napisano: 07.10.2010 01:46:56 w Giełda Kodów ; )
mam 3 kody z Tymbarka nowy konkurs.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3761661 Napisano: 07.10.2010 12:40:58 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka

Ja moje wykorzystuję z lubością... emotka
Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... emotka

Mi się marzy ze wygrywam właśnie SPA..Tak bardzo bym chciałą odpocząć, masaze itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3756416 Napisano: 05.10.2010 03:50:27 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cb656 napisał(a):

....gra na PSP Kasiu, to cieniutka płyta, nie urządzenie PSP emotka

On własnie zabrał urządzenie PSP, kiedy było podłaczone do ładowarki i się ładowało (...) jego mama jest uczciwa i przyniosła grę emotka W środku miała nawet płytkę i płytka tez wróciła do Natana emotka

No sorry, delfinka emotka
Urządzenie to nie gra.
Gra może być na jakimś nośniku i wkłada się do urządzenia.
W tym wypadku do konsoli do gier PSP.
Cały czas używasz tych słów (gra i urządzenie) zamiennie i to wprowadza w błąd, bo to dwie różne rzeczy.
Stąd moja uwaga do Kasi - jak się okazuje niepotrzebna emotka

No powinnam pisac konsola PSP a ja ogólnie napisałam gra.Wazne ,ze oddała i okazała sie bardzo uczciwa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3756398 Napisano: 05.10.2010 03:44:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odebrana z poczty wyprawka z Netto- Kubuś z 30 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3756149 Napisano: 05.10.2010 02:32:47 w Wkurza mnie...
listerinka napisał(a):

wkurza mnie, że nikt nie chce wziąć udziału w moim konkursie na forum emotka wiem, ze nagroda nie jest jakaś super ale zależy mi strasznie na wygraniu a to tylko jeden klik emotka

No to sie nie wkurzaj ja wziełam i kolezanke namowilam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3754978 Napisano: 05.10.2010 08:55:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ynila napisał(a):

odebrane z poczty 2 wyprawki Kubusia z netto (plecak,zeszyt ,farbki,kredki swiecowe,gumka, temperówka,długopis, naklejki na zeszyty,karteczki samoprzylepne, żelowe pisakii chyba zakładka) emotka

Własnie mam awizo niby cos wielkiego..chyba doczekałam sie pierwszej wyprawki... Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3754070 Napisano: 04.10.2010 07:23:27 w Giełda Kodów ; )
3 kody z nowej promocji Tymbark wymienie na inne kody.Tylko nie coke i nie zapunktowani Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3752986 Napisano: 04.10.2010 01:40:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
edith napisał(a):

Przyszłam z pracy a tu 3 paki:
kosz z Biedronki emotka
Od lajkonika za imię smoka emotka
Kubuś plecak z Netto emotka
A tak się dzisiaj żle rano zapowiadał poniedziałek emotka

Z którego dnia kubisiowy plecak i czym przywieziony?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3752945 Napisano: 04.10.2010 01:25:58 w Rossmann
olciazzz napisał(a):

utropek napisał(a):

iva napisał(a):

karla0689 napisał(a):

kasiamatmsncom napisał(a):

karla0689 napisał(a):

Pofatygowałam się dziś do drogerii żeby odebrać nagrodę z AA idealny duet i co?jak zwykle problemy...Pani zażądała ode mnie paragon choć konkurs tego nie wymagał emotka wkurzyłam się bo jak zwykle z mojej drogerii mają problem emotka

A nie możesz zmienić tego Rossmanna na inny?! Wiem, że czasem to jest kłopotliwe, ale nie warto się przecież tak denerwować... Jak ktoś lubi robić problemy, to żadna ustawa tego nie zmieni emotka

Ja co prawda raz tylko odbierałam wygraną, ale u mnie wszystko odbyło się miło i sympatycznie emotka Może miałam szczęście, że na fajną kobitkę trafiłam, ale ogólnie wszystko wydaje się być w moim Rossmanie ok emotka

No właśnie już wczoraj postanowiłam,że zamienię tą drogerię.Już mam ich dosyć.Wolę się przejść kawałek dalej a mieć pewność,że wyjdę z nagrodą.W niedzielę to babka by pewnie i tak nic nie wyjaśniła a ja poczekam cierpliwie na maila od Pani Moniki emotka

ja tez byłam w sobotę po odbiór nagrody z tego samego konkursu emotka
I co? Pani wychodzi i chce paragoniku a później sie okazało ze to inny konkurs. Podała mi nr telefonu bym mogła zadzwonić w środę i wyjaśnic sytuację... z tym że ja jestem co dwa tygodnie w Poznaniu a nagrodę można odebrać w ile? 2 tygodnie?

porażka emotka emotka

u mnie znowu taka sytuacja, że najpierw wygrałam pióro z BIC dla chłopca, a potem kosmetyki AA, poczekałam az zleją się daty odbioru, aby odebrac obydwie nagrody w jednym dniu.
W sklepie na samym wstepie Pani stwierdzila, ze nie ma dlugopisów BIC, ze jeszcze nie dotarly, ale kosmetyki AA sa i poszla na magazyn. Ja wkurzona bo pióro BIC miało byc od 4 dni u nich... czekalam przy kasie i podchodzi jakaś inna sprzedawczyni i pyta mnie w czy mi moze pomoc, ja jej tlumacze, a ona ze pióra były, i ze zaraz sprawdzi, i w tej sytuacji, następna kobieta - ekspedientka przy kasie pokazuje swoją inteligencje i woła, że pióra przecież sa ze piszą nimi emotka ja na nia jak na debila patrze, sprzedawczyni nr 2 buraka puscila i odpowiada ze pomylila, ze nie wie dokladnie o co chodzi, ale pani nr 3 (owa ekspedientka przy kasie) uporczywie trzyma sie kwestii ze pisze nim i podnosi do gory... ja zakrecona na maksa, powiedzialam aby sie zdecydowaly i chce odebrac swoje nagrody.. w koncu wyszlo ze dostalam kosmetyki AA a po pióro mam zglosic sie na dniach... nienawidze konkow z rossnetu!

ale jazda .... coraz gorzej z nimi ... naprawdę!!

Ja mam inaczej.Zawsze odbierałam nagrody w jedym i tym samym rossmannie a teraz kiedy pod domem mi otworzyli rossmann to zaznaczam ten.Wchodzę i co widze?Kierowniczka z poprzedniego rossmanna jest tutaj,wita mnie z usmiechem mówiac; no juz zdazyłam mówic,ze długo pani nic nie odbierała.To sie nazywa powitanie.W Toruniu najmilsz ekespedientki to rossmann przy bumarze i w Komecie-Real.3 prezenciki odebrałam odrazu.Zadzownila kolezanka i pytała czy bym jej odebrała i nie było problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3751650 Napisano: 04.10.2010 05:44:08 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Własnie wyszła mama Natana kolegi.Przyniosła grę jaka jej syn ukradł mojemu.Kobieta byłą roztrzesiona i widac,ze przezyął abrdzo fakt,ze jej smyk ukradł mojemu PSP.Jakiś czas temu był u nas i zobaczył,ze gra się ładuje.Kolega popłakał się rpzyznał się i mówił,ze niewie czemu ją zabrał.Kiedys Natan obiecał mu ja pożyczyc a ze niemógł sie doczekac sam ja wziął.Potem chciał oddac ale sie wstydził.Widac ulżyło mu,ze jego mama znalazła grę.Ciesze się ze sa jeszcze rodzice którzy zwracaja uwage co przynoszą ich pociechy do domu.Natan odzyskał swoje PSp a zdazył juz wygrać PSP go:)Będzie miał 2:)

a to nie zorientowaliście się od razu,że tamten kolega ukradł to PSP emotka

....gra na PSP Kasiu, to cieniutka płyta, nie urządzenie PSP emotka

On własnie zabrał urządzenie PSP,kiedy było podłaczone do ładowarki i się ładowało.To był czaspogrzebu mojego chrzesniaka a z drugiej strony zaczynał się rok szkolny więc szykowanie do szkoły.W tym czasie było kilkoro innych dzieci i o tym chłopcu napewno pomyślałabym w ostatniej kolejnosci..Zresztą wazne,ze jego mama jest uczciwa i przyniosła grę:)W środku miała naet płytkę i płytka tez wróciła do Natana:)Natan mówił ze miał mu pozyczyc i tamten sobie chyba sam pozyczyl Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3750962 Napisano: 03.10.2010 06:11:17 w Dziś cieszę się z.....
Własnie wyszła mama Natana kolegi.Przyniosła grę jaka jej syn ukradł mojemu.Kobieta byłą roztrzesiona i widac,ze przezyął abrdzo fakt,ze jej smyk ukradł mojemu PSP.Jakiś czas temu był u nas i zobaczył,ze gra się ładuje.Kolega popłakał się rpzyznał się i mówił,ze niewie czemu ją zabrał.Kiedys Natan obiecał mu ja pożyczyc a ze niemógł sie doczekac sam ja wziął.Potem chciał oddac ale sie wstydził.Widac ulżyło mu,ze jego mama znalazła grę.Ciesze się ze sa jeszcze rodzice którzy zwracaja uwage co przynoszą ich pociechy do domu.Natan odzyskał swoje PSp a zdazył juz wygrać PSP go:)Będzie miał 2:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3750068 Napisano: 03.10.2010 10:19:39 w Rossmann
Czy można już odebrac wygrane ksiazeczki o Mikołajku itd.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3749542 Napisano: 02.10.2010 09:37:52 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

anetakor napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Najlepszy sposób na odchudzanie -> wyjechać do Afryki emotka
a tak na poważnie to dacie radę emotka amibitne kobiety z Was emotka

najlepszy sposób to po prostu przestać biadolić nad sobą tylko zabrać się w końcu za siebie

no i nie żreć słodyczy

ja nie jem w ogole slodyczy i mam problem z nadwaga, no ale ja to znowu inna bajka, bo mam problem z tarczyca

Ja to przeklinam wszystkie słodkie konkursy.Na kinderki nie mogę juz patrzeć.Zapakowałam i wysłałam do kolezanki,część syn do szkoły powynosił a i tak wszędzie batoniki leżą.Teraz konkurs duplo apewnie tych konkursów jeszcze kilka bedzie.łeee Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3748512 Napisano: 02.10.2010 03:52:25 w Giełda Kodów ; )
Kody z kinderczekolady posiadam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3747791 Napisano: 02.10.2010 10:14:22 w Giełda Kodów ; )
mam 3 kody z kinderczekolady..z 100 gramowej Wyświetl w wątku >>
0 0