Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3671412 Napisano: 02.09.2010 06:20:42 w co chcielibyście wygrać?
Ja bym chciała bardzo SPA, wutko,rower dobry,dobry aparat i..sesje dla smyka teraz co konkursik z kinderczekolady jest..i postaram sie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3670830 Napisano: 02.09.2010 01:55:39 w Giełda Kodów ; )
szukam kodów z kinderków konkurs Zostań twarzą...bardzo miz alezy.tylko 2 chłopców do finałów sie dostanie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3670662 Napisano: 02.09.2010 12:31:00 w Giełda Kodów ; )
martaxxx73 napisał(a):

żelki za kinderki pw

co ajesz?? zelki czy chcesz zelki??Ja potrzebuje kodów na KINDER Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3670395 Napisano: 02.09.2010 11:03:41 w Wkurza mnie...
Własnie dostałam maila,ze ktos zrezygnował w moim kinie i jade an finał z cinema city emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3670380 Napisano: 02.09.2010 10:59:35 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

To ja sie tez powkurzam...musze isc po mojego szkodnika do szkoły a mam lenia..co oni wymyslili 4 lekcje tylko w 3 klasie..co to ma byc?? W 2 miał zawsze 5-6 a tu takie niespodzianki a jutro 3..ogłupieli??

haha, zapisz dziecko do świetlicy i będziesz miała spokoj do 16 emotka emotka

Szczyt głupoty..jutro dziecko ma na 8 do 10,45 chyba

To może niech Natanael w piątki robi wyjątki i nie chodzi do szkoły? emotka Bo na trzy godzinki to się nie opłaca z domu wychodzić.

Oj nie przeszedł by ten numer..On i tak duzo opuszcza a w tym roku ma zaplanowane 2 tygodnie w paxdzierniku, bo jedziemy na okresowy przeglad techniczny Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3670341 Napisano: 02.09.2010 10:45:52 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

To ja sie tez powkurzam...musze isc po mojego szkodnika do szkoły a mam lenia..co oni wymyslili 4 lekcje tylko w 3 klasie..co to ma byc?? W 2 miał zawsze 5-6 a tu takie niespodzianki a jutro 3..ogłupieli??

haha, zapisz dziecko do świetlicy i będziesz miała spokoj do 16 emotka emotka

Szczyt głupoty..jutro dziecko ma na 8 do 10,45 chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3670106 Napisano: 02.09.2010 09:13:25 w Wkurza mnie...
To ja sie tez powkurzam...musze isc po mojego szkodnika do szkoły a mam lenia..co oni wymyslili 4 lekcje tylko w 3 klasie..co to ma byc?? W 2 miał zawsze 5-6 a tu takie niespodzianki a jutro 3..ogłupieli?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3669933 Napisano: 02.09.2010 08:19:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na zelkach robią znowu czystki:)Zelków mi nie przybyło ale z pozycji 26 wskoczyłam na 19:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3669132 Napisano: 01.09.2010 06:15:41 w Giełda Kodów ; )
Kody z kinderczekoladek przygranę.Mam na wymiane kody cola,zapunktowani,doąłdowanie (za wiecej kodów)Koszyczek do pieczywa z coca coli,deske z coca coli.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3669003 Napisano: 01.09.2010 05:33:53 w Wkurza mnie...
azych2 napisał(a):

Wkurza mnie postępowanie takiej osoby.

http://www.livele...token=bb4_1283184704

Wryyy dlaczego byłam ciekawa...teraz mi sie ryczec chce
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3666301 Napisano: 31.08.2010 07:25:41 w Wkurza mnie...
A ja sie wkurzam, bo moje dziecko zamiast spac dokazuje i wymyśle tysiąc powodów aby siedziec u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3663920 Napisano: 31.08.2010 07:25:29 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

ja ostatnio mam same porażki w konkursach - nic mi nie wychodzi totalnie nic hasła cenzura a wybierają jakieś g....! Ale jeśłi komuś innemu z forum się poszczęściło nie mam zamiaru z tego powodu zazdrościc i obgadywać go - w dodatku publicznie!
tamede Gratuluję ! to jedno z moich wielkich marzeń ale pewnie nigdy sę nie spełni - tyle razy próbuję i pudło emotka

Nie pisz tak..Ja od zeszłego roku mam swojego wygranego mini laptopika,ślicznego..Myślałam,ze to nie nie jest mozliwe a jednak wygrałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3663388 Napisano: 30.08.2010 08:21:41 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

a mnie wkurza kolejne (po cud - maszynkach do golenia i innych takich) naciągactwo telefoniczne.
UWAGA NA BIURO OBSŁUGI FUNDUSZY EMERYTALNYCH czy jakieś różne działy obsługi funduszy. emotka
Zadzwoniła do mnie dziś bardzo miła i elokwentna babeczka, wyraźnie się przedstawiając, pytając mnie po nazwisku, czy to ja. Wytłumaczyła, że ZUS przelewał zaniżone kwoty na konta w OFE i oni to teraz sprawdzają, że to taka standartowa procedura, że co 2 lata potwierdzają wszystkie dane, czy są na pewno aktualne i ze jutro przyjedzie do mnie konsultant, wyraźnie powtórzyła jego nazwisko, że z państwową licencją i tak dalej, i że mam przygotować wydruki ze składkami, które dostaję z ZUSu. Jak nie znajdę, to trudno, oni sobie odtworzą, ale lepiej żebym miała. Średnio mi się podobała perspektywa wpuszczanie do domu jakiegoś obcego gościa na podstawie telefonu nie wiadomo skąd, ale po zapewnieniu kobitki, że absolutnie żadnego III filaru nie będzie mi wciskał, już prawie się umówiłam (tylko II filar, co o ironio, akurat było prawdą emotka )
Tyle, że babka po ustaleniu godziny pyta mnie o adres. I tu mi się lampka alarmowa emotka zapaliła - no bo jak to, mój fundusz przecież ma wszystkie dane włącznie z adresem, to po cholerę mnie o adres pyta emotka Babka na to, że ochrona danych i że ona tylko ma móje nazwisko, miejscowość i telefon. No to mnie się kolejna lampka alarmowa zapaliła, bo niedawno zmnieniałam numer telefonu i na pewno żadnemu OFE ani ZUSowi nowego numeru nie dawałam. Babka niezła była w kręceniu, nawet jej głos nie zadrżał, gdy zapytałam, sjkąd właściwqie ma mój telefon, bo ona ma tu w bazie i już. emotka
Koniec końców zakończyłam rozmowę mówiąc, że jak czegoś ode mnie chcą, to niech mi wyślą pismo namój adr5es, który przecież mają, bo ja jej nie podam. emotka

A co się okazało po wygooglowaniu sprawy emotka
http://forum.gaze...E_ktos_slyszal_.html
najprawdopodobniej jakaś agencja ubezpieczeniowa (ale jakaś szersza operacja, bo wychodzi na to, że w różnych częściach Polski działają) zwala się ludziom do domów i namawia na zmianę funduszu. emotka

Kończąc ten przydługi wywód: JEŚLI KTOŚ DO WAS ZADZWONI NIBY Z JAKIEJŚ OBSŁUGI OFE, TO NIE DAJCIE SIÊ NACI¡GN¡Æ NA ZAPROSZENIE OSZUSTÓW DO DOMU emotka

A swoją drogą jestem ciekawa, skąd tak naprawdę mieli mój telefon - czy znowu z jakiegoś konkursu bądź ankiety czy jakiś mój znajomy był tak miły... emotka

Ja miałam ok 16 taki telefon ale udawałam zaspaną i powiedziałam,żeby do mnie nikogo nie wysyłała jutro ,bo ja jestem teraz w Boliwii..i nagle sam się rozłączyła..To jednak zdecydowanie najlepszy sposób Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3662112 Napisano: 30.08.2010 01:40:35 w Połączenia nieodebrane
Przed chwilką zastrzezony ale odebrałam a tam cisza i za chwilkę się rozłaczyło.Maszynki już przerabiałam, majtki i bizuterię też.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3661197 Napisano: 30.08.2010 09:34:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
torba z tymbarka(ta z rezerwy) i awizo bo nie dał rady zabrac..niby cos duzego Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3660457 Napisano: 29.08.2010 09:22:05 w Paragony
paragony z górskiej natury oddam za - dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3659291 Napisano: 29.08.2010 10:12:11 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

wkurzają mnie plagiatorzy emotka

Mariola,Gowidlino
OLAY.Lubie siebie za wszystkie zalety ktore z Olay odkrylam, zmarszczki ktorych sie pozbylam, komplementy ktore otrzylalam, i dojrzalosc ktora pokochalam.

Andrzej, Gowidlino
Olay.Znalazlam najlepszy lek, by w sekrecie trzymac wiek. Gdy mloda twarz jest moim celem, witam sie z Olay- a zegnam z skalpelem.

wygrane hasła z Sorai emotka emotka emotka

...i tu można sie wkur.....Dobrze,ze odpusciłam sobie ten konkursik Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3658257 Napisano: 28.08.2010 05:58:47 w Wkurza mnie...
Mój szkodnik ma prawie 9 lat pytania jakby miał 18 a najlepsze to są jego potrzeby hahahha.Ostatnio wymyślił sobie,że już jest na tyle dorosły,iż może zrobić tatuaz lub chociaż kolczyk w brwi. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3657803 Napisano: 28.08.2010 01:49:12 w Wkurza mnie...
klaudienne napisał(a):

Wkurza mnie, że za trzy dni do szkoły emotka

Jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..jestem z tego samego powodu szcześliwa.Nareszcie mój mały szkodnik znowu na kilka godzin zniknie mi z oczu a ja bedę miała spokój na konkursiki:) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3657633 Napisano: 28.08.2010 12:27:24 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

Wiecie co? Poczytajcie sobie wiadomości od administracji lenovo, ja nie doniosłam na wszystkich, tylko na jedną osobę, a sami poblokowali inne osoby!!!!!!!!!!! nie wiem, znaleźli na nich dowody, łamali regulamin? Nie jestem jasnowidzem. Nie gram w tym konkursie. Przecież to można udowodnić! W tym momencie kończę tą debatę. Naskakujecie na mnie, ale jak widzicie, to nie bałam się przyznać, że to ja do nich napisałam. Zrobiłam to tylko i wyłącznie z powodu tego spamu kasi2, która znana jest jeszcze wcześniej jako gracz czy zielona...

Ale co za problem?Jak mieli powody to zablokowali..Ja jestem nowa ale nie oznacza to,że zgadzam się na spam.Dziś zaglądam a mam 11 wiadomości.2 o konkursie na temat mojego pytania a reszta to zagłosować a to na synka a to na księżniczkę..i każdemu bardzo zależy...mi też zależy na spokoju.Jak będę chciała zagłosować to wejdę na kliknijcie i poklikam..Spamujesz to Cie blokuje..I cieszy mnie ze organizatorzy takich blokują a co..spamuj sobie wśród znajomych a nie jak popadnie

ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop

Naprawdę Ci nei spamują??Bo mi nie tylko znanjome osoby (tym klikam chętnie) ale jakieś nowe twory które mają jedynie posty w temacie kliknij i juz teraz mam sie rejestrowac i klikac, bo one niemają czasu..konkurs im sie konczy a im bardzo zależy..Tak abrdzo,ze zapomniały o słowie;poprosze..Zazdroszczę Ci,że masz tylko pw od znajomych..Ja wiele razy przez takie osoby kasuje wiadomosci i niestety te które bym chciała zachowac również.. Wyświetl w wątku >>
0 0