Jedzie kurier z gra dla syna:)Ale się cieszę.Wszyscy którzy jednak mają w zakładce ,ze dostali się do kampanii dostaną też produkt.Tylko mają błąd i niewysyłają maili do wszystkich:)
Jedzie kurier z gra dla syna:)Ale się cieszę.Wszyscy którzy jednak mają w zakładce ,ze dostali się do kampanii dostaną też produkt.Tylko mają błąd i niewysyłają maili do wszystkich:) Wyświetl w wątku >>
Mam pytanko; jaie dostaliście te gry Lego?Wszyscy taką samą czy różne dają? Ja jutro zadzwonie i sie przekonam.Mam zakładkę na raportowanie rozmów o Lego i mam gre Lego w aktualnych moich kampaniach,więc liczę na to,ze gra dojdzie:) Wyświetl w wątku >>
To ci oddam na okres wakacji moją, będą mieli małe wściekłe szczeniaki, które zostaną u Ciebie, bo moja matka stwierdziła, że koniecznie tą naszą trzeba dopuścić bo ma urojoną ciążę i moja matka twierdzi, że na pewno będzie miała jednego szczeniaka. Wątpię, a ja nie przeżyję stada wściekłych małych diabłów, które wszędzie sikają, włażą na głowę i gryzą wszystko co popadnie. Przez jedną o mało nie osiwieliśmy i do tej pory mamy z nią przeboje, a jak ja sobie o tych szczeniakach pomyślę, to.....
Ankieta o portalach społecznościowych a do testowania nic
:)) a u mnie 3 maile o ankiecie i teraz kolejny, ze sie odpowiedzi nie zapisały ) a o kampanii od 2 lat cisza (( lipa
OOO światełko w tunelu własnie patrze na streetcom a tam zakłądka udziału w kampanii lego, zatem po przeszło półtora roku nareszcie coś )- zaznaczam, iz maila żadnego wczesniej nie było
U mnie tez nie było maila ale na strefie eksperta miałam potwierdzenie adresu do kampanii lego.. Wyświetl w wątku >>
Jejku mam raportowac gry lego..to moze jednak dostane je.Ale By się Natan ucieszył.Mam w moich aktualnych kampniach kampanie Lego:) Ale sie cieszę Wyświetl w wątku >>
Ale młody by się cieszył.Super gra.Może jak miałam potwierdzenie adresu to jednak tez wyślą?Miałam tez do zaznaczenia czy wyjezdzam na urlop w jakims tam terminie i zaznaczyłam ze nie.. Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oddzwon ja oddzwoniłam i dogadaliśmy sie,ze zaraz mi przywiezie Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotarła gra Minotaurus Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tez nie było maila ale na strefie eksperta miałam potwierdzenie adresu do kampanii lego.. Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale młody by się cieszył.Super gra.Może jak miałam potwierdzenie adresu to jednak tez wyślą?Miałam tez do zaznaczenia czy wyjezdzam na urlop w jakims tam terminie i zaznaczyłam ze nie.. Wyświetl w wątku >>
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Punkty karne 0
Konkursy dodane