Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delfinka101

delfinka101

#3457180 Napisano: 14.06.2010 12:05:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
piłka coca coli dotarła:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3457097 Napisano: 14.06.2010 11:41:38 w Giełda Kodów ; )
15 kodów z biedronki wymienię na;propozycje konkretne na pw.Proszę nie pisac a co byś chciałą a potem dostane liste z której jednak połowy za kody dostac niemoge chyba ze dopłace..Tylko konkrety prosze Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3456069 Napisano: 14.06.2010 05:41:53 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

sambolera napisał(a):

ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a mnie wkurza, że ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się wygrali taniec z gwiazdami, po prostu ze zlosci zaraz mnie trafi emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurzyło emotka

i mnie...

Yh. jak dla mnie ta Julia Kamińska to w ogóle beztalencie, nie wiem z czym oni tak pięknie zatańczyli? Już zdecydowanie lepiej wyszło Kasi Glince
emotka

Brak słów, Julia wygrała tylko dlatego, że serial Brzydula był popularny i dzięki niemu się wybiła nic poza tym.

Czy normalka...Nie wiem czym sie tutaj denerwowac.W konkursach klikanych też tak jest,że nie wygrywa ten kto zrobi najładniejszą prace tylko ten który namówi do głosowania największą ilość osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3454919 Napisano: 13.06.2010 04:05:27 w Giełda Kodów ; )
Dam kody zapunktowani i kodu coke.pl za kody z pepsi RPA.Kazdy kod z pepsi dzis 10 punktow zapuktowni Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3453922 Napisano: 13.06.2010 09:13:04 w Zostań testerem.
amie7 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

duzo osób testuje 2 etap niagaro? jak Wams ie podoba ta kampania?

ja, ale nie chce mi się do niej przysiąść emotka

zdecydowanie lepiej idzie mi Gorzka Żołądkowa emotka

Jak mi sie tych raportów wypisywac..Pluszaki Rozrabiaki,sałaba ta paczka..Zdecydowanie bardziej chwalę Zołądkową.ZOstało mi jej jeszcze sporo a już super drinka wymyśliłam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3453659 Napisano: 13.06.2010 06:58:55 w Giełda Kodów ; )
Każdą ilość kodów z pepsi RPa w przeliczniku 1 kod RPa daje 10 punktów zapunktowani:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452903 Napisano: 12.06.2010 07:16:06 w Giełda Kodów ; )
Potrzebuje 2 kodów z pepsi RPa..dam np;za 1 kod 10 punktow zapunktowani...za 2 pepsi dam 26 punktow zapunktowani:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452658 Napisano: 12.06.2010 04:57:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
krynia napisał(a):

barszcz napisał(a):

jenny21 napisał(a):

kolejna firma ktora mnie nie lubi to chiquita - wyslalam niby fajne haselko ale nie udalo sie wygrac... Coz pozostaje ciseszyc sie z inych nagrod emotka

Może hasełko było za fajne
emotka Ja się tak pocieszam,bo też mnie nie docenili:(

a ja jestem tutaj pewna, że docenili pierwsze zgłoszenia - to nasze bylejakie wysłane na starcie nagrodzone a wypasione hasełka z końca (inne dane) nie znalazły się na liście

Ja nia razu nie załapałam sie na pokrowiec na banany..w kazdej promocji wysyłam odrazu paragonik i ani razu nie wysłali pokrowca..a to banany
Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452639 Napisano: 12.06.2010 04:35:44 w Wkurza mnie...
Już się nie wkurzam,bo inna osoba sprzeda mi paragon za 35 zł to i tak bedę do przodu:)Ciekawe czy szybko dove kasiorke wysle:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452444 Napisano: 12.06.2010 02:38:54 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dzis wkurzyłam sie na jedna osobę, której wysłałam paragon z dove (mi okazał sie tez potrzebny) Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac: dobrze Ci tak a nie potwierdzic, ze naprawde miałam paragonik. Wiec juz teraz będe mądrzejsza. Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna (...) Nie niechciałam aby mi oddała,bo ten paragon dopiero w czwartek wysłałam jej wiec nawet niedoszedł do niej.Ja gdzies napisałam na forum ,ze osoba której wysłałam moze zaswiadczyc a ta mi na pw napisała to co napisała..Teraz już bede madrzejsza..

Tak się kończy handlowanie paragonami emotka
Wniosek?
Czyż nie nasuwa się sam, że lepiej jest iść prostą drogą i nie kombinować?
emotka

Jeszcze jakbym handlowała..ja jej go dałam...Bo to prawda jestem juz rok na forum ale jeszcze sie nienauczyłam być wrednym,bo do tej pory tylko jdna osoba raz mnie wkurzyła a potem mi w czymś innym pomogła.Wiec nie widziałam powodu abym sama nie pomogła.Po to kiedyś się rejestrowałam i wiele razy pomoc dostałam.Nie sadziłam tylko,ze skoro juz losowanie było po moim sms ze ja mogę wygrać.Myślałam,ze anwet na zestaw sie nie załapałam a tutaj niespodziewanie 300 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452415 Napisano: 12.06.2010 02:27:00 w Wkurza mnie...
xagadee napisał(a):

ola2493 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dzis wkuryzłam sie na jedna osobę,której wysłałam paragon z dove ( mi okazał sie tez potrzebny)Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac; dobrze Ci tak a nie potwierdzic,ze naprawde miałam paragonik.
Wiec juz teraz będe mądrzejsza..Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna..

ale co chciałaś ,żeby oddała Ci ten paragon?

ja zrozumiałam, że chyba chciała, żeby publicznie napisał tak delfinka miała paragon, ale mi go oddała gratis

wkurza mnie, że mimo przeciągu jest strasznie gorąco

Nie niechciałam aby mi oddała,bo ten paragon dopiero w czwartek wysłałam jej wiec nawet niedoszedł do niej.Ja gdzies napisałam na forum ,ze osoba której wysłałam moze zaswiadczyc a ta mi na pw napisała to co napisała..Teraz już bede madrzejsza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452404 Napisano: 12.06.2010 02:17:32 w Paragony
Szukam paragonu Dove z datą 25 maj znaczy chyba do 25 bo zmoe byc wczesniejszy.Wysłałąm smsa 25 maja o 17 Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3452402 Napisano: 12.06.2010 02:13:51 w Wkurza mnie...
Dzis wkuryzłam sie na jedna osobę,której wysłałam paragon z dove ( mi okazał sie tez potrzebny)Napisała mi bezczelnie ze skoro jestem taka głupia ze oddałam za wysyłke paragon to on moze jedynie mi napisac; dobrze Ci tak a nie potwierdzic,ze naprawde miałam paragonik.
Wiec juz teraz będe mądrzejsza..Bardziej wkurzyło mnie to ze ta osoba na forum jest od dawna.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3451772 Napisano: 12.06.2010 08:52:40 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

http://akcja-nakretka.socjum.pl/

pardon, że wpadam w słowo
podam namiary strony dalej

słyszałam o tej akcji wiele dobrego

mam nadzieję, że uda się też z drugim turnusem

a co z NFZ, PFRON-em, PCPR-em czy MOPS-em, które też mają jakąś pulę pieniążków na rehabilitację ?

nam (indywidualnie i ze szkoły) jak na razie co roku udaje się skorzystać z takich turnusów i wyjeżdżamy nad morze
wiem, że to kropla w morzu, ale zawsze

Z braku funduszy PFRON nam nie dał dofinansownaia..dał w zeszłym roku w tym roku tylko dzieci zna wózkach i dorosli z Igrupą inwalidztwa.Mops - nawet tam nie ide, bo i tak przekraczamy dochodzy.Mój mąż pracuje + rodzinne i pielegnacyjne (324zł) wiec przekraczamy próg..Jak bym miała meza pijaka, który stałby pod budka z piwem zamiast chodzić do rpacy to pewnie bym dostała.
Ale skoro ten pan tak zagrywa a poniedziałek zadwonie do tej gazety gdzie był tak łądnie opisany i powiem jak to jest naprawdę Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3451731 Napisano: 12.06.2010 08:35:14 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

arta napisał(a):

delfinka, ciekawosc mnie zzera, skad masz tyle nakretek?

juz lepiej bylo je oddac na jakis wozek inwalidzki dla dzieciaka

Przeciez to jest akcja włsnie dla mojego syna.Facet placi za nakretki ktore sa zbierane an terenie Torinia i innych miast.Tylko,ze inni zbierają na wózek a my zbieramy na turnusy rehabilitacyjne.Tak facet sie chwalił super opinnia w gazetach a ja sama zgłoszę sie do gazety i napiszę jak to jest z dobodziejstwem tego Pana.Teraz mamy innego odbiorce,więc na ten turnus będą środki ale miały być 2 turnusy pod rząd

Po napisaniu zrozumiałam, jaką gafę walnęłam
emotka emotka

Ja po prostu zrozumiałam to tak, że Ty sprzedajesz nakrętki z zapunktowanych i zdziwiło mnie, że masz ich tak dużo.

emotka Wybacz, już nie będę taka wścibska...

Daj spokoj:) Nic sie niestało.Nie masz w obowiazku wiedzieć czy pamiętać:)Jestem poprostu wsciekła,ze facet w mediach robi z siebie dobroczynce;jak to on płaci za nakretki itd..a zwyczajnie nas oszukał,bo inaczej tego nazwac nie można.I jeżeli ejstem wkurozna to tylko na tgo faceta.Ja nawet bym zrozumiała jakby nawet powiedział,ze ma teraz problemy i zapłaci jak bedzie miał ale on co dzwonie raz na 3-4 dni obiecuje ze juz dziś wpłaca.Poprosiłam go aby chociaz częsc wpłącił potem kolejną a on ,ze niema takiej potrzeby i już mi będą na koncie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3451723 Napisano: 12.06.2010 08:28:08 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

arta napisał(a):

Przeciez to jest akcja włsnie dla mojego syna.Facet placi za nakretki ktore sa zbierane an terenie Torinia i innych miast.Tylko,ze inni zbierają na wózek a my zbieramy na turnusy rehabilitacyjne.Tak facet sie chwalił super opinnia w gazetach a ja sama zgłoszę sie do gazety i napiszę jak to jest z dobodziejstwem tego Pana.Teraz mamy innego odbiorce,więc na ten turnus będą środki ale miały być 2 turnusy pod rząd

Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3451720 Napisano: 12.06.2010 08:27:07 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3451704 Napisano: 12.06.2010 08:18:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,ze od ponad 2 miesiecy nie mogę wyciągnąć kasy od faceta który zabrał ponad 2 tony nakrętek.Sam zadzwoniłwe wtorek i obiecał wpłacic pieniądze a tu nadal cisza.Kasy na koncie brak.Turnus się zbliża i czuje ze jak przed turnusem nie wycia gne ich od niego to już wcale ich nie wyciagne.
Pogoda mnie tez wkurza, bo schowało się słonko a ja kocham tropikalne upały.. Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3450901 Napisano: 11.06.2010 06:45:47 w Zostań testerem.
moniaainom napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

No i nadal nie ma kodów emotka To na maila wysyłali? Ktoś jeszcze czeka? Kurier też nie dotarł emotka

mąż czeka ani kuriera ani @ ;/

Mój mąż właśnie do nich dzwonił i upierali się, że kody sa w zakładce eksperta, ale tam ich nie ma. No i szukają przyczyny emotka

moj mial jak sie zarejestrowal tam gdzie sa aktualne kampanie w ktorych bierze sie udzial,juz 100 wbił i obstawił Wyświetl w wątku >>
0 0

delfinka101

#3450421 Napisano: 11.06.2010 03:10:10 w Paragony
sambolera napisał(a):

mam paragony z Chaty Polskiej

szukam paragonu dove z początku pormocji

pw emotka

Mam wiele paragonow,;na tchibo, mogę iść zrobic zakupy na np;regine.Szukam DOVE!!!!Wydałam swój paragon..osoba ktorej oddałam moze potwierdzi?? Wyświetl w wątku >>
0 0