Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

anialistopad

#6807110 Napisano: 09.09.2021 11:34:08 w Smolar
magdalena-chili napisał(a):

anialistopad napisał(a):

20 zł i opis nagroda w loterii to z czego Smolar wysyła ?

kiedyś (ale ze 2 mce temu) to był Balcerzak...

Balcerzak już dawno dostałam. Może to amino? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6807097 Napisano: 09.09.2021 11:15:27 w Smolar
20 zł i opis nagroda w loterii to z czego Smolar wysyła ? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6807055 Napisano: 09.09.2021 01:19:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skarpetki  z tic taca dostał ktoś @? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6807002 Napisano: 08.09.2021 19:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z halls ,ktoś jeszcze dziś dostał przelew? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6806955 Napisano: 08.09.2021 16:55:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
estrelitta napisał(a):

malgol napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Czy ktoś nie dostał dziś karty z biedronki od albedo?

ja

Do mnie też nie dotarły 

Ja też nie dostałam Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806919 Napisano: 08.09.2021 15:30:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

Czyżby Tic tac mnie zlekceważył?
Na 5 zgłoszonych paragonów nawet skarpety nie wpadły...
.

Mam tak samo haha. Tic tac nas nie lubi  Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

anialistopad

#6806888 Napisano: 08.09.2021 14:43:06 w Konkursy firm tytoniowych
Magdalena wiem o tym,ale chciałam dać mu szansę jako nowemu użytkownikowi . Nie każdy jest zły k zasługuje na szansę,ale jak widać ten gościu nie . Jest oszustem i trzeba takie sytuacje  piętnować,by ,ktoś inny nie stracił czegoś bardziej wartościowego. Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806882 Napisano: 08.09.2021 14:26:57 w NIE polecam wymiany z....
webseer,
Zwykły oszust i złodziej. Nie dajcie się nabrać. Wysłałam mu pierwsza kody z winstona i nie otrzymałam zapłaty. Miał w dniu wczorajszym zrobić przelew natychmiastowy ,były już 2 księgowania u mnie w banku i nic nie mam. Nie dajcie się mu nabrać i nie wysyłajcie mu kodów. A tak pisze o uczciwości .zostały tylko piękne słówka z jego wypowiedzi i nic więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6806880 Napisano: 08.09.2021 14:25:41 w Konkursy firm tytoniowych
webseer napisał(a):

Hejka! Witam wszystkich użytkownikow odecmnie krótkie ogłoszenie KUPIE WSZYSTKIE KODY CAMEL/LD/WINSTON PLATNOSC PRZELEW PLIW/BLIK / PAYSAFECAR. MINIMUM 5SZTUK. Zapraszam wszystkich na e-mail [email protected] Pozdrawiam życzę miłego dzionka! ️

Bez problemu mogę dla osób bardzo nieufnych pierwszy dokonać wypłaty.
Wszelkie próby oszustwa będą wylapywane, szanujmy się i jak i swój czas. 

Zwykły oszust i złodziej. Nie dajcie się nabrać. Wysłałam mu pierwsza kody z winstona i nie otrzymałam zapłaty. Miał w dniu wczorajszym zrobić przelew natychmiastowy ,były już 2 księgowania u mnie w banku i nic nie mam. Nie dajcie się mu nabrać i nie wysyłajcie mu  kodów. A tak pisze o uczciwości .zostały tylko piękne słówka z jego wypowiedzi i nic więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6806842 Napisano: 08.09.2021 12:14:01 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

a tak w skrócie możesz napisać w jaki sposób ludzie tu oszukują? ja na razie nie trafiłam na takich tylko na same wspaniałe dobre dusze ale dobrze wiedzieć na przyszłość o co chodzi z oszustwami na tym forum.

Poczytaj watek konkursy firm tytoniowych. Tam już jedna osoba opisała jak to wyglada Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

anialistopad

#6806822 Napisano: 08.09.2021 11:30:19 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurzają mnie oszuści tu u nas na forum. No kur ... jak tak można. Niby niewiele to jest,ale dlaczego ,ktoś ma tracić ,by inny na oszustwie się dorabiał. ? Nie toleruje takiego zachowania. Jedna osoba co mnie oszukała dziś ja opiszę w wątku nie polecam,a druga ma czas do 15 i po tym czasie też ja opiszę. Nigdy nie zrozumiem jak można oszukać drugą osobę to się nie mieści w mojej głowie. Mam nadzieję,że takich oszustów ,ktoś kiedyś też oszuka i to tak ,że odczują to bardzo boleśnie

Na szczęście nikt mnie nie oszukał i mam nadzieję, że oszuści opuszczą nasze forum.
Jednak nie zaryzykowałabym na Twoim miejscu wymiany ze "świeżynką" forumową.Nie 

No widzisz,a ja ufam ludziomi tu był mój błąd ,że zaufałam niewłaściwej osobie.ale wiesz nie każdy jest oszustem z tych nowych.  Od można ich wszystkich tak traktować..czekam,aż się odezwie do mnie i zrobi ten przelew. Na forum się loguje i nawet w wątku się wypowiadał. Do 15 ma czas później napisze ,kto to jest Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

anialistopad

#6806802 Napisano: 08.09.2021 10:05:10 w NIE polecam wymiany z....
paki8370,
Oszukuje. Nie wysłał mi voucheru do Decathlon za kody. Nic mu nie wysyłajcie nie warto Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806799 Napisano: 08.09.2021 09:58:49 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie oszuści tu u nas na forum. No kur ... jak tak można. Niby niewiele to jest,ale dlaczego ,ktoś ma tracić ,by inny na oszustwie się dorabiał. ? Nie toleruje takiego zachowania. Jedna osoba co mnie oszukała dziś ja opiszę w wątku nie polecam,a druga ma czas do 15 i po tym czasie też ja opiszę. Nigdy nie zrozumiem jak można oszukać drugą osobę to się nie mieści w mojej głowie. Mam nadzieję,że takich oszustów ,ktoś kiedyś też oszuka i to tak ,że odczują to bardzo boleśnie Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806797 Napisano: 08.09.2021 09:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

kasq napisał(a):

Dostalam maila z Kiri, w którym był link do formularza na dane do wysyłki plecaka i zdjęcie paragonu 
I wyskakuje mi błąd przy kolor pocztowym 
Miał ktoś taki problem ?

Tam chyba wpisuje się bez kreski, w ciągu

Nie da się wpisać bez kreski,bo ona sama wskakuje. Wysłałam im w odpowiedzi na email dane plus screna tego błędu Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6806785 Napisano: 08.09.2021 09:09:25 w Konkursy firm tytoniowych
cafemaria29 napisał(a):

Prosilbym o wysłaniu jakiejś części kodów w celu weryfikacji czy faktycznie jest Pani ich posiadaczką, zawsze mam taki zwyczaj niestety przez pryzmat iż kilka razy dałem się załatwić. Jestem przezorny. Czy nie będzie problemem żeby wysłała Pani np 10kodow poczym ja wyśle 1psc za 20 itd.

-) Rozumie...Oto Pana słowa:" Bez problemu mogę dla osób bardzo nieufnych pierwszy dokonać wypłaty.Wszelkie próby oszustwa będą wylapywane, szanujmy się i jak i swój czas. )Niech pan logicznie pomyśli...To Pan. Hce kupić kody więc chyba wypadałoby aby to Pan najpierw wpłacił ...bo nierozumie...
-Skoro w ogłoszeniu Pana czytam jedno a  teraz pisze pan co innego... mam kody wysyłać w celach weryfikacji...To Podziękuję! ...już sobie jestem wstanie wyobrazić jak to by dalej się potoczyło...Proszę zmienić ogłoszenie bo wprowadza Pan ludzi w błąd!!!Ps...to że mam te kody ..wysłałam na początku fotki ...z zakrytymi kodami powinno wystarczyć!

-Przykro mi, jednakże Pani z Tymi kodami juz nic nie zrobi, proponuję uczciwe rozwiązanie, kody mogą być wbite, zdjęcie może nie być pani. Nie będę się kłócił. Ani nalegał. Życzę miłego dnia i masy uśmiechu ️.Proszę się nie denerwować, życzę Pani by udało się sprzedać je na Pani zasadach. Gdyby zmieniła Pani jednak zdanie zapraszam emotka

Tak po krotce:))))
Proponuję temu Panu co kody rzekomo chce kupić żeby zaczol weryfikację od SIEBiE:)))

Ewidentnie wyczuwalny wałem jak dla mnie...
Jak wspomniał ...nic z kodami nie zrobię....CHYBA TERAZ BARDZIEJ MNIE CIESZY ZE ON TEZ. NIE:)

Maria:)

Czekam na przelew od tego pana. Wczoraj wysłałam mu ,19 kodow. Miał być przelew natychmiastowy jak na razie cisza. Zobaczymy jak to się potoczy dalej. Mam nadzieję,że nie jest oszustem jak pewna osoba od nas z forum. Ten się.loguje u nas,a przelewu nie robi. Coś czuję,że już go nie dostanę. Uważajcie i nie dajcie się nabrać jak ja Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806758 Napisano: 08.09.2021 00:17:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
missagent napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria "Tic Tac. Dzie się delikatnością" etapy

Poprawny link do konkursu:
https://www.ticta...MTYzMTAxOTA2OC42MA..

Gdzie te wyniki? Ja nic nie widze Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806752 Napisano: 07.09.2021 23:39:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kiri Kiri plecak Marvela po 23 @ Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6806705 Napisano: 07.09.2021 19:22:13 w SNICKERS
dany-duszek napisał(a):

Czy ktoś ma dwa maile do jednej wygrane? Ponieważ otrzymałem 1 przelew, a dostałem 2 maile o wygranej tego samego dnia najpierw rano, a później wieczorem. I czekałem na dwa przelewy, dzisiaj patrzę ze link do formularza obu taki sami, czyli na to wychodzi ze tylko raz wygrałem, a dostałem dwa maile o wygranej?

Nie powinieneś dostać 2 przelewy. Masz 1 wygrane z roznyvh losowań. Napisz do nich to Ci wyjaśnia Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6806680 Napisano: 07.09.2021 18:22:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupi mi ktoś w itm dziś kawę Tchibo,a ja jutro odkupie Wyświetl w wątku >>
0 0