Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#6549695 Napisano: 21.11.2018 22:52:08 w Winiary
yreks napisał(a):

Czy poszly juz wszystkie przelewy? Czy ktos jeszcze czeka? 

Czekamy jeszcze  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549670 Napisano: 21.11.2018 21:08:15 w Paragony na trwające konkursy
Delicje i froste chetnie kupie jesli ktos na zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549471 Napisano: 21.11.2018 13:01:52 w Smolar
Te zwroty z cocolino yo z tej obecnej edycji czy byla jakas wczesniejsza? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549436 Napisano: 21.11.2018 11:43:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty z delicji kurier dpd Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6549361 Napisano: 21.11.2018 09:15:18 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie już ten "black friday"... mamy dopiero poniedziałek, a trąbią o tym z każdej strony. Promocje takie, że pożal się Boże... rzucą minus 10 czy 15 procent albo przecenią coś co im nie schodzi. Chyba inna była idea tego przedsięwzięcia, że to właśnie w piątek, w ten jeden dzień są mega przeceny. A oni zaczynają to już w poniedziałek z jakimiś standardowymi zniżkami i tylko atakują człowieka z każdej strony.

Bo w Polsce nie ma black friday tzn jest tylko z nazwy. Prawdziwe przeceny sa w Anglii.Irlandii czy Ameryce.  W Anglii bylam i widzialam przeceny od minus 70% to jest to. Pamietam ze wtedy kupilismy mase ciuchow i butow doslownie za grosze Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6549292 Napisano: 20.11.2018 20:10:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przed chwila wysylalam milka polo siec play i plus zwrotki przyszly błyskawicznie  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

anialistopad

#6549020 Napisano: 20.11.2018 10:07:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Czy w oswiadczeniu jbb trzeba podpisac pole: Niniejszym kwituje odbior nagrody?
Aktualnie nic nie dostalem przeciez ale wyzej sa zgody i nie wiem czy ten podpis nie tyczy sie tez tych zgod

Tak podpisujesz i to . Nagroda dochodzi w ciagu 14 dni roboczych Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

anialistopad

#6548903 Napisano: 19.11.2018 20:12:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic i nic i kurde ni  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6548680 Napisano: 19.11.2018 10:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

Jestem na forum stosunkowo od niedawna. Siłą rzeczy nie wiem jak tu było kiedyś. Już wiele razy widziałam wpisy bardziej doświadczonych użytkowników, że "kiedyś było tu dużo lepiej/fajniej/przyjaźniej". Z drugiej strony szukając niekiedy czegoś na forum zdarzyło mi się czytać wpisy sprzed lat i wcale takiego wrażenia nie odniosłam - natknęłam się na kłótnie, obrażanie, spory itd. niektóre naprawdę nieprzyjemne i z pewnością bardziej "osobowe" niż dziś. I właśnie się zastanawiałam, czy to pamięć jest taka wybiórcza (tak jak w przypadku wspominania np. szkolnych czasów), czy naprawdę było fajniej. Na pewno forum jest teraz bardziej bezosobowe (wtedy masa osób się naprawdę znała- przynajmniej takie można odnieść wrażenie. Może wtedy było bardziej "jak w rodzinie"? Ale czy ta rodzina była taka idealna?

emotka
I to jest kluczowe - niepamięć ludków wiele zmyśla, wielu wierzy nawet w to, co głosi - że "kiedyś to panie, było lepiej, niż teraz" emotka
LUDZIE w swojej masie nie zmienili się ani na jotę. NADAL jest tu przekrój wszystkich typów społecznych. Są i dobrzy i źli (upraszczając maksymalnie). Obrażanie innych, czyli grzech najpopularniejszy chyba, ma na swoim koncie wielu z tych, którzy dziś uważają się za ikony świętych i "lepszych". Wystarczy prześledzić historię wpisów...
Podpisuję się pod Twoimi wątpliwościami i refleksjami obiema łapkami emotka Też tak mam, że widzę realia, które mi się kłócą z deklaracjami emotka
Zresztą mój bunt przeciwko takiej obłudzie i nazywanie zjawisk po imieniu był jednym z głównych powodów, dla których wyleciałem z VIPów czyli zamkniętej dla plebsu części forum emotka

Cb656 lepiej byc soba i miec wlasne zdanie niz gnida co zmienia poglady jak rekawiczki. W oczy pieknie  cacy.a du...Ci obrobi jak nie slyszysz Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6547968 Napisano: 16.11.2018 12:39:16 w Wkurza mnie...
Mnie tez wlasnie wkur. .kurier z UPS. Siedze w donu a tu sms ze byla proba doreczenia i paczka do odbioru gdzies na jakim wygwizdowiu.o jak mi cisnienie podniósł dziad jeden. Zadzwonilam do siedziby ups i maja wyjasnic dlaczego nie dostarczyl mi tej paczki. Na pewno nie pojade jej odbierac grom wie gdzie niech ruszy 4 litery i mi ja przywiezie . Pewnie nie chcialo mu sie wchodzic na 2 pietro  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

anialistopad

#6547937 Napisano: 16.11.2018 11:13:48 w Wkurza mnie...
bubba napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Znajoma znalazła telefon na parkingu przed sklepem. Zabrała go do domu, aby nikt go nie ukradł ani nie przejechał. Miała odnieść go na komisariat, w między czasie zadzwonił numer, który wyświetlał się jako "tata". Koleżanka nie umiała odebrać telefonu, więc oddzwoniła na wyświetlający się numer z informacją, że znalazła telefon i gdzie można go odebrać. I wiecie co... żadnego dziękuję... tylko jeszcze dostała ochrzan od ojca dzieciaka, który zgubił ten telefon. Groził jej, że za 2 minuty będzie z policją u niej w domu, bo na telefonie jest jakaś opcja płatności, itp... Zero wdzięczności. A przecież ktoś mógł ten telefon ukraść albo przejechać. Leżał na parkingu, w miejscu, przez które co chwilę kręcą się samochody. Dobrze, że to było wcześnie rano i jeszcze pustki pod sklepem. Dla mnie to totalny brak kultury. Obwiniać kogoś za to, że dziecko zgubiło telefon... Ma szczęście, że koleżanka taka ugodowa. Ja to bym po takich słowa od razu podała mu adres komisariatu i tam zaniosła telefon. Żeby sobie z wszystkimi papierami udowadniał, że to jego.

Ja kilka lat temu miałam podobną sytuację. W kinie na fotelu znalazłam telefon. Po seansie zadzwoniłam pod numer od którego było najwięcej smsów (był od podpisany jako dziubek czy coś podobnego) . Odebrała jakaś niunia i z mordą na mnie jakim prawem ja mam telefon jej faceta i  czy to teraz ze mną on się puszcza emotka . Rozłączyłam się i miałam ochotę go wyrzucic ale pożniej oddzwinił właściciel i bardzo przepraszał. Po odbiór przyjechali obydwoje. Niektórzy to mają naprawdę smutne życie. 

O na pewno bym mu telefonu nie oddała za takie chamstwo. Jakby zadzwonił ponownie to bym mu powiedziała że telefon jest na tym i na tym komisariacie i niech sobie idzie go tam odbiera jak jest takim chamem. Kurde co za ludzie mendy Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6547898 Napisano: 16.11.2018 09:47:22 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu delicje. Frosta kodów z EB i płatków nestle.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6547429 Napisano: 15.11.2018 08:34:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do 16 listopada albedo ma niby wyslac karty 500 z henkel wyzwanie letnie pranie.  Tak ni odpisali na @  Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6547367 Napisano: 14.11.2018 20:40:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czeka ktos jeszcze na toster z mr auchan?

Ja czekam.

dzieki to czekam cierpliwie Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6547356 Napisano: 14.11.2018 20:28:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czeka ktos jeszcze na toster z mr auchan? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6547089 Napisano: 14.11.2018 09:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też mam od nich @ że dokumenty dotarły i poinformuj o wyniku weryfikacji  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6546927 Napisano: 13.11.2018 18:57:10 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonow z delicj.frosty i kodow z eb.kubek pelen nagrod  i nestle Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6546742 Napisano: 13.11.2018 12:35:22 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

No ok u taty rozumirm jego blad wyslal za pozno.ale kolega nie wiem co zrobil nie tak  . Napisal do nich. Ma skan paragonu ktory im odeslal .moze niech oni tez mu wysla paragon jaki on odeslal?

cięzko skomentowac,jak nie wiemy co było na paragonie,ale może zawsze zapytać co było nie tak. 

Niby winiary za 10 zl nie mial. A mial widzialam paragon i nic sie nie odliczylo Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6546735 Napisano: 13.11.2018 12:26:37 w Wkurza mnie...
No ok u taty rozumirm jego blad wyslal za pozno.ale kolega nie wiem co zrobil nie tak  . Napisal do nich. Ma skan paragonu ktory im odeslal .moze niech oni tez mu wysla paragon jaki on odeslal? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6546718 Napisano: 13.11.2018 12:00:20 w Wkurza mnie...
Tata mi napisal ze winiary kasy mu nie przeleja bo wyslal niby dokumenty po czasie. Dostal @ 26 wrzesnia a odsylal 10 października  zmiescil sie w tym terminie 14 dniowym czy nie? A kolega dostal od nich @ ze niby paragon nie spelnia warunkow regulaminu  . Ale mial wszystko ok pokazywal mi go. Winiary tez mial zakupuone za ponad 10 zl i nic mu sie nie odliczylo Wyświetl w wątku >>
0 0