Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#6550279 Napisano: 23.11.2018 18:25:38 w Konkursy firm tytoniowych
maryam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Znalazłem dzis w gazecie ino o konkursie. Nie wiem czy wiecie, dla pewności podeśle stronkę
Http://www.letniczas.pl

Obstawiliście ten konkurs całkowicie...no żeby na tyle nagród nie można było jednej 100 uszczknąć... emotka

O jakie papierosy tu chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6550154 Napisano: 23.11.2018 13:08:41 w Wkurza mnie...
sks900 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

No kurde moj bank nie działa. Nie moge zrobic przelewu to raz .a dwa poszlam na zakupy i karta tez nie dziala. Nie moglam nia zaplacic odmowa . Dobrze ze mam jeszcze w innym banku konto bo bym zakupy zostawila przy kasie. A na infolinii twierdzą ze oni nie maja awarii. Bwkur....mnie juz dzis 

Jaki bank?

Juz dziala pko sa Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6550084 Napisano: 23.11.2018 10:05:19 w Wkurza mnie...
No kurde moj bank nie działa. Nie moge zrobic przelewu to raz .a dwa poszlam na zakupy i karta tez nie dziala. Nie moglam nia zaplacic odmowa . Dobrze ze mam jeszcze w innym banku konto bo bym zakupy zostawila przy kasie. A na infolinii twierdzą ze oni nie maja awarii. Bwkur....mnie juz dzis  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6550072 Napisano: 23.11.2018 09:33:11 w SZUKAM....
Dziala Wam strona banku pko sa  kub aplikacja peo pay? No kurde u mnie strona sie nie otwiera a w aplikacji blad komunikacji  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6550058 Napisano: 23.11.2018 08:09:43 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kupilam farbe do wlosow i  w końcu ich  nie pomalowalam .bo ktos sobie wyjal z opakowania tubke z farba. Zostal sam utleniacz .a ja w sklepie nie otwieralam i nie sprawdzilam czy wszystko jest

zawsze kajserki sprawdzaja...bo moze tam klient przemycic bardziej wartosciowa rzecz;-)

Kiedyś pracowałam jako hostessa na promocji pewnej farby i jedna pani mi opowiadała,że kupiła blond,a włosy wyszły czarne,bo ktoś podmienił farbę...Ale to z kilkanaście lat temu (o rety jak czas leci!!!).

A tez to przerobilam tylko ze ja zaniast blondu mialam czerwone wlosy.wtedy to dla mnie byla tragedia.bo ja tylko blond nosiłam. A teraz bym sie ucieszyla z tej czerwieni bo na tami maluje heh Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

anialistopad

#6550056 Napisano: 23.11.2018 08:07:53 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kupilam farbe do wlosow i  w końcu ich  nie pomalowalam .bo ktos sobie wyjal z opakowania tubke z farba. Zostal sam utleniacz .a ja w sklepie nie otwieralam i nie sprawdzilam czy wszystko jest

zawsze kajserki sprawdzaja...bo moze tam klient przemycic bardziej wartosciowa rzecz;-)

No to u nas w naturze nie sprawdzaja Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549983 Napisano: 22.11.2018 19:41:11 w Wkurza mnie...
Kupilam farbe do wlosow i  w końcu ich  nie pomalowalam .bo ktos sobie wyjal z opakowania tubke z farba. Zostal sam utleniacz .a ja w sklepie nie otwieralam i nie sprawdzilam czy wszystko jest Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549847 Napisano: 22.11.2018 14:11:32 w Kupię...
Dobra ja tez sie bawic nie bede i kupie henka Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

anialistopad

#6549808 Napisano: 22.11.2018 12:41:23 w Winiary
Sa przelewy dzis znajomi pisali ze dostali. 1 jeszcze czeka na przelew z 18 października  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549722 Napisano: 22.11.2018 09:01:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziewczyny w drogerii natura sa pampersy dla dzieci.bo dzis sie wybieram i nie wiem czy tam kupie czy bede musiala isc do kolejnego sklepu? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549695 Napisano: 21.11.2018 22:52:08 w Winiary
yreks napisał(a):

Czy poszly juz wszystkie przelewy? Czy ktos jeszcze czeka? 

Czekamy jeszcze  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549670 Napisano: 21.11.2018 21:08:15 w Paragony na trwające konkursy
Delicje i froste chetnie kupie jesli ktos na zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549471 Napisano: 21.11.2018 13:01:52 w Smolar
Te zwroty z cocolino yo z tej obecnej edycji czy byla jakas wczesniejsza? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6549436 Napisano: 21.11.2018 11:43:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty z delicji kurier dpd Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6549361 Napisano: 21.11.2018 09:15:18 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie już ten "black friday"... mamy dopiero poniedziałek, a trąbią o tym z każdej strony. Promocje takie, że pożal się Boże... rzucą minus 10 czy 15 procent albo przecenią coś co im nie schodzi. Chyba inna była idea tego przedsięwzięcia, że to właśnie w piątek, w ten jeden dzień są mega przeceny. A oni zaczynają to już w poniedziałek z jakimiś standardowymi zniżkami i tylko atakują człowieka z każdej strony.

Bo w Polsce nie ma black friday tzn jest tylko z nazwy. Prawdziwe przeceny sa w Anglii.Irlandii czy Ameryce.  W Anglii bylam i widzialam przeceny od minus 70% to jest to. Pamietam ze wtedy kupilismy mase ciuchow i butow doslownie za grosze Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6549292 Napisano: 20.11.2018 20:10:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przed chwila wysylalam milka polo siec play i plus zwrotki przyszly błyskawicznie  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

anialistopad

#6549020 Napisano: 20.11.2018 10:07:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Czy w oswiadczeniu jbb trzeba podpisac pole: Niniejszym kwituje odbior nagrody?
Aktualnie nic nie dostalem przeciez ale wyzej sa zgody i nie wiem czy ten podpis nie tyczy sie tez tych zgod

Tak podpisujesz i to . Nagroda dochodzi w ciagu 14 dni roboczych Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

anialistopad

#6548903 Napisano: 19.11.2018 20:12:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic i nic i kurde ni  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6548680 Napisano: 19.11.2018 10:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

Jestem na forum stosunkowo od niedawna. Siłą rzeczy nie wiem jak tu było kiedyś. Już wiele razy widziałam wpisy bardziej doświadczonych użytkowników, że "kiedyś było tu dużo lepiej/fajniej/przyjaźniej". Z drugiej strony szukając niekiedy czegoś na forum zdarzyło mi się czytać wpisy sprzed lat i wcale takiego wrażenia nie odniosłam - natknęłam się na kłótnie, obrażanie, spory itd. niektóre naprawdę nieprzyjemne i z pewnością bardziej "osobowe" niż dziś. I właśnie się zastanawiałam, czy to pamięć jest taka wybiórcza (tak jak w przypadku wspominania np. szkolnych czasów), czy naprawdę było fajniej. Na pewno forum jest teraz bardziej bezosobowe (wtedy masa osób się naprawdę znała- przynajmniej takie można odnieść wrażenie. Może wtedy było bardziej "jak w rodzinie"? Ale czy ta rodzina była taka idealna?

emotka
I to jest kluczowe - niepamięć ludków wiele zmyśla, wielu wierzy nawet w to, co głosi - że "kiedyś to panie, było lepiej, niż teraz" emotka
LUDZIE w swojej masie nie zmienili się ani na jotę. NADAL jest tu przekrój wszystkich typów społecznych. Są i dobrzy i źli (upraszczając maksymalnie). Obrażanie innych, czyli grzech najpopularniejszy chyba, ma na swoim koncie wielu z tych, którzy dziś uważają się za ikony świętych i "lepszych". Wystarczy prześledzić historię wpisów...
Podpisuję się pod Twoimi wątpliwościami i refleksjami obiema łapkami emotka Też tak mam, że widzę realia, które mi się kłócą z deklaracjami emotka
Zresztą mój bunt przeciwko takiej obłudzie i nazywanie zjawisk po imieniu był jednym z głównych powodów, dla których wyleciałem z VIPów czyli zamkniętej dla plebsu części forum emotka

Cb656 lepiej byc soba i miec wlasne zdanie niz gnida co zmienia poglady jak rekawiczki. W oczy pieknie  cacy.a du...Ci obrobi jak nie slyszysz Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6547968 Napisano: 16.11.2018 12:39:16 w Wkurza mnie...
Mnie tez wlasnie wkur. .kurier z UPS. Siedze w donu a tu sms ze byla proba doreczenia i paczka do odbioru gdzies na jakim wygwizdowiu.o jak mi cisnienie podniósł dziad jeden. Zadzwonilam do siedziby ups i maja wyjasnic dlaczego nie dostarczyl mi tej paczki. Na pewno nie pojade jej odbierac grom wie gdzie niech ruszy 4 litery i mi ja przywiezie . Pewnie nie chcialo mu sie wchodzic na 2 pietro  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0