Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#6250989 Napisano: 07.09.2016 11:35:06 w Wkurza mnie...
Wiesz chyba sie skusze na jego oferte no wiesz Boży człowiek emotka Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

anialistopad

#6250979 Napisano: 07.09.2016 11:22:30 w Wkurza mnie...
I will not do anything to cheat anybody and i am very honest with you concerning this transaction,i want you to know that i am a man of God .i can't cheat you and i am honest with you.so i made the payment and the money was deducted from my bank account,so all you have to do is just take the item to the post office and get back to the bank with the shipment scan receipt so that they can fully release the money into your bank account as soon as possible...The transfer has been approved and is ready to be transferred into your account, but before the money can be credited into your account, you would have to go ahead with the shipment of the item and then send the Shipment Tracking Number/Shipment Receipt for the Shipment Verification. Once the shipment verification is complete, your account would be credited.

Ten od konsoli mi napisał haha już lecę i mu wysyłam ,kurde dobry agent  Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6250963 Napisano: 07.09.2016 10:58:55 w Wygraj mi / Wygram za...
Szukam pomocy w wygraniu torby z milki i oreo ,nie za darmo Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250961 Napisano: 07.09.2016 10:58:18 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

szukam pomocy w wygraniu torby z Milik. oczywiście nie za darmo

http://www.e-konk...wygram-za/strona/321

Dzięki i przepraszam za balagan jaki zrobiłam pisałam z telefonu i nie mogłam go znaleźć  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250883 Napisano: 07.09.2016 08:28:22 w SZUKAM....
szukam pomocy w wygraniu torby z Milik. oczywiście nie za darmo Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250879 Napisano: 07.09.2016 08:18:31 w Wkurza mnie...
cherry dobrze piszesz to prawda w dzisiejszych czasach trzeba liczyć tylko na siebie i nie przejmować się opinią innych na temat czy coś jest zle czy dobre Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6250662 Napisano: 06.09.2016 14:50:51 w Czy informują/ informowali?
A z 31 milka informowala z torbami? i kinder bueno wczorajsze losowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250648 Napisano: 06.09.2016 14:24:02 w SZUKAM....
 Dziękuję za informacje, jestem gotowy, aby kupić przedmiot teraz, proszę was, aby usunąć element z OLX teraz. Płatność zostanie dokonana na koncie teraz. Proszę dać mi znać, jak tylko mďż˝łj bank wysyła potwierdzenie do konta. a takďż˝źe mďż˝łj bank będzie czekać, aby wrďż˝łcić do nich przesyłka otrzymaniu skanu z tropi liczbę na wysyłkę do weryfikacji OK  a takie cudo dostalam czyli jak myslalam sciema Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250634 Napisano: 06.09.2016 14:05:07 w SZUKAM....
ktoś z Anglii chce kupić konsolę ps4 podałam mu wszystko do przelewu łącznie z  numerem telefonu. ciekawe czy to nie jakieś oszustwo.bo teraz napisał jakiś drugi też z Anglii i i konto niezarejestrowane  jak tamten. Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250503 Napisano: 06.09.2016 11:17:28 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

defed napisał(a):

r_olo napisał(a):

myszania napisał(a):

masza napisał(a):

myszania napisał(a):

Wiesz masza - normalnie to sprawdzałam czy ryba dostała jedzenie, ale jak urodził sie mój ryczący syn to ryba przestala miec dla mnie znaczenie na 3 tygodnie. Nie mialam sił na nic i myslalam tylko o tym, żeby Młody nie wył.
Po 3 tyg ryba padła.

ale znalazłaś czas i siły ,żeby sama coś zjeść w tych trudnych tygodniach?

Nie, nie znalazłam....
Nie mialam czasu na spanie, jedzenie, siedzenie (bo wciaz trzeba bylo chodzic z Mlodym w kuchni). Schudłam 7 kg w ciagu miesiąca, nie licząc tych straconych po narodzinach od razu.
I wiesz....czasami są rzeczy wazne i ważniejsze. 
Za to moja córka wiele sie nauczyła. Wie juz jaki obowiazek to zwierzak i o psa, kota, zolwia juz przestała prosic.

Z całym szacunkiem sypnięcie rybie karmy to 5 sekund. Można to zrobić "w przelocie", nawet z małym dzieckiem na ręku. Nie uwierzę, że przez 3 tygodnie nie miałaś wolnej chwili. I założę się, że rybka też by w to nie uwierzyła... To co piszesz brzmi jakbyś od wstania z łóżka do położenia się w nim nic nie robiła tylko nosiła dziecko... Sorry, ale mnie to nie przekonuje  emotka  

Zanim zaczniecie zwyzywać myszania od morderców, przypominam, że dyskusja zaczęła się od zwierzątka, o którym marzyło dziecko i to ono obiecało rodzicom nienaganną opiekę nad stworzeniem. Nie jestem jakąś tam wielką zwolenniczką testów na zwierzętach, ale dla dobra ludzkości eksperymenty niektóre mieszczą się w granicach mojego człowieczeństwa. Dobra-czekam na jazdę z Waszej strony...  emotka

PS. "To co piszesz brzmi jakbyś od wstania z łóżka do położenia się w nim nic nie robiła tylko nosiła dziecko" - dokładnie tak wyglądało kilkanaście pierwszych tygodni mojego macierzyństwa   emotka

Morderców? A skąd, to przecież tylko głupia ryba, prawda?  emotka  I wiesz, dziecko płacze z jakiegoś powodu. Jeżeli przez kilkanaście tygodni nic się nie zmienia, to coś jest bardzo nie tak. Cały czas na rękach? Po co??? Serio teraz pytam, co Wam dawało noszenie od rana do nocy płaczącego dziecka, bo naprawdę tego nie ogarniam... emotka

Wiesz co widać,że nuie masz dzieci,ja swojego syna musiałam nosic na rękach przez pierwszy rok życia.Wyobraź sobie sprzatałam,prałam ,gotowałam wszystko,wszystko z nim na ręku.Jak zasypiał musiałam być obok,bo się budził i płakał i nic mu nie dolegało,zdrowe dziecko.Byłam nie raz nie dwa u lekarzy pytałam o przyczynę ,lekarz stwierdził,że są rózne dzieci i mój potrzebuje tej bliskości i tyle .Nic na to nie poradzisz ,że są takie dzieci.Doskonale rozumiem myszanie sama to przeżyłam i wiem jak to jest.Tylko tu też mógł mąż zadbać o zwierzaka Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6250478 Napisano: 06.09.2016 10:48:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier dpd bon do itm z manhatana Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250431 Napisano: 06.09.2016 09:47:32 w SZUKAM....
szukam info. czy zapłacę jakąś prowizję dla mojego banku jak otrzymam przelew z banku w Anglii? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250226 Napisano: 05.09.2016 19:13:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak informują z almette? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250063 Napisano: 05.09.2016 13:18:12 w Wkurza mnie...
już po.rozmowie poryczal się za nim i.obiecał go karmić. A on.dużo nie gra Max 2 godz.i koniec  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250015 Napisano: 05.09.2016 12:00:18 w Wkurza mnie...
Aleks83 nie potrafię na niego za takie coś  nie nakrzyczeć ,no szlag mnie trafia,że tak można potraktować małe zwierzątko,bo gra jest ważniejszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6250011 Napisano: 05.09.2016 11:50:02 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dziś móju 10 letni syn,to kur......zero odpowiedzialności jak wróci ze szkoły to nie wiem co mu zrobię dziś. Od 2 lat ma chomika to jego ukochane zwierzątko,zawsze o niego dbał,a dziś sprzątałam mu klatkę i patrzę nie ma chomika w jego domku,zaglądam z tyłu za domek ,a chomik leży skulony,oczy zamknięte i się nie rusza.Myślałam,że zdechł ,ale go dotknełam poruszył się.Myślę sobie co z nim jest? Wziełam go na ręcę ,a on taki niemrawy,bez siły.Patrzę nie ma jedzenia biedak,wsypałam mu do miseczki to nawet nie miał siły podnieść główki.Nakarmiłam go z ręki i dopiero po jakiś 20 minutach zrobił się żywszy,teraz jest niby ok,bawi się w klatce.No kurde,aż się za nim poryczałam tak mi szkoda zwierzaka.Nie wiem co mam zrobić z tym moim czortem jaką karę mu dać? Czy zakaz gry na xboxie przez tydzień to nie za mało? Kurde jak zła jestem na niego codziennie przypominałam ,by go nakarmił i twierdził,że dawał mu jesc,fakt mogłam sprawdzić jeszcze po nim. Teraz już wiem,że dziecku nie ma co wierzyć do końca  Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6249305 Napisano: 02.09.2016 15:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy zdjęcia przy konkursie powinny być większe? taka ankieta jest owszem,a gdzie czy zamknąć wątek paragony? Kazdy powinien móc się wypowiedzieć za lub przeciw .To fakt nie każdy tu siedzi 24 na dobe i czyta każdy wątek z zapartym tchem .Pionas zrób ankietę i będzię po sprawie,żyjemy w demokratycznym kraju i nie ograniczaj swobody wypowiedzi innym osobom .Niech wszyscy sie wypowiedzą i będzię dobrze,ankieta powinna wisieć na stronce z dobry miesiąc tak,by kazdy mógł ją zobaczyć i zagłosować  Wyświetl w wątku >>

anialistopad

#6249280 Napisano: 02.09.2016 15:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Joan jestes zajeb................uśmiałam się jak nie wiem.Po części się z Tobą zgadzam ,ale tez szanuje ich przekonania,bo może są niesmiali i nie lubią publicznych przemówień? emotka

emotka No ale co to za publiczne przemówienia, jak już się człowieczeństwo sprowadzi do forumowego nicku? Żeby aż tak się asekurować? Jakoś bardziej szanuję osoby, które mają jakiekolwiek zdanie, niż ludzi chwiejnych niczym chorągiewka na wietrze, co to się nigdy nie wypowiadają. Takich się raczej obawiam emotka

No widzisz ja mam zawsze swoje zdanie i tehgo się trzymam ,nie zmieniam go co chwile i nie dam sie przekonac do czegos co mi nie pasuje .Dla mnie powinna byc ankieta jasna czytelna i tyle w temacie . Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6249273 Napisano: 02.09.2016 15:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Joan jestes zajeb................uśmiałam się jak nie wiem.Po części się z Tobą zgadzam ,ale tez szanuje ich przekonania,bo może są niesmiali i nie lubią publicznych przemówień? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#6249270 Napisano: 02.09.2016 15:13:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Defed ,bo nie każdy tu chce ujawniać swoje poglądy.Dlatego taka ankieta powinna byc zrobiona anonimowo  Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0