Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwierz, że tak będzie tak jak pisałam ja swoich nie widziałam 6 miesięcy tak mnie wtedy wkurzyli , wygarnęłam im wszystko nikogo nie oszczędzałam chociaż żal mi było mamy , długo płakałam , ale zrozumiałam , że tak będzie lepiej.Bolało to , że nie miałam w nich oparcia wkraczając w dorosłość , ale jak to ktoś napisał kopniaki w życiu są potrzebne .Teraz na wiele spraw patrzę z innej perspektywy , a moi rodzice przemyśleli , zrozumieli , przeprosili i się zmienili.Tego też życzę Tobie , Ty masz oparcie w teściowej i chłopaku , a moja teściowa ach..... szkoda słów marudna baba Wyświetl w wątku >>
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha klony łączmy się , a najśmieszniejsze, że panieńskie nazwisko tez kończyło się na -ska
czyli jestem podwójnym klonem
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki doczytałam juz regulamin , że to od jutra i już mam osóbke co mi zrobi zakupy dziękuję wszystkim Wyświetl w wątku >>
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będzie lepiej , mam taką nadzieję
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w necie jest do nich numer,tylko z telefonu teraz pisze to regulamin mi sie nie otwieral do snatch-a numer mam zaraz zadzwonie Wyświetl w wątku >>
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i potem ja będę ta najgorsza , mieszkam w tym bloku 2 miesiace , a już poustawiałam po kątach kilku sąsiadów
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashley878 nie przejmuj się i ciesz się wygraną szczerze Ci gratuluję , a na forum zawistnych ludzi nie brakuje to fakt , sama też się o tym przekonałam gdy pisałam co wygrywam , wiec teraz pisze małe nagrody , a większymi ciesze się wraz z tymi co nie zazdroszczą , a wspierają .
A wkurzyłam się dzisiaj na księgową , kurde tyle razy dzwonie, pytam , a ona mi dopiero po 2 miesiącach od kupna mieszkania mówi , żebym zadzwoniła do działu windykacji i dopytała co zrobili z długiem poprzedniego właściciela.Ale pytałam ja o to na początku, miałam się nie przejmować , a teraz co ? Z poprzednim właścicielem dogadałam się , że spłacamy jego zadłużenie , ale za to mamy lepszą cenę za mieszkanie i tu mi pasuje , ale koszty windykacji chyba nie są małe jeśli taka jest , jutro się dowiem. Wyświetl w wątku >>
anialistopad
Postów 14161
Punkty karne 0
Konkursy dodane