Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anialistopad

anialistopad

#5155431 Napisano: 22.04.2012 04:32:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
delfinka101 napisał(a):

bartula napisał(a):

Może lepiej niech się nie chwali,jedni pogratulują, inni humor popsują. Pamiętam jak zaczęłam piać na forum i wygrałam parę tyg wcześniej samochód i już, już chciałam się pochwalić, że to ja, właśnie ja ale trochę poczytałam i stwierdziłam, że się najzwyczajniej w świecie....boję. Wiem, że to głupie ale pamiętam, że tak właśnie było.

Hi hi hi..pamiętam oje poczatki jak grupa osób chciała mnie zlinczować za wygranego lapka w Falvit na Onecie..Jakie mi miłe rzeczy jedna wypisywala na pw..Jak mną gardzi itd..:)

bo to zazdrość jest właśnie mnie też spotkało kiedyś na fb jak coś tam wygrałam dostałam kilka niemiłych wiadomości ale jedna była wspaniała uśmiałam się z niej i nie komentowałam , pewna dziewczyna mi napisała , że dałam du.....py dla organizatora konkursu i dlatego wygrałam i jak coś takiego skomentować?
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5155425 Napisano: 22.04.2012 04:29:09 w Giełda Kodów ; )
szukam kodów z tymbarka , tigera na wymianę lub co tylko chcecie Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5155296 Napisano: 22.04.2012 02:55:10 w Inne mniejsze markety
znalazłam w gazecie konkurs powinien być pod tym linkiem www.raidmeninblack3.com ale go tam nie ma. trwa od 16 kwietnia do 17 sierpnia a zasady kup dowolny produkt raid , off lub autan wejść na stronke i wygrac tylko problem , ze sie nie da na nią wejść moze ktoś wie coś na temat tego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5155275 Napisano: 22.04.2012 02:42:03 w Wkurza mnie...
a duża to była suma pieniędzy?' kurde jak oni to robią już boję się płacić kartą w sklepach zanim wypłacę w bankomacie oglądam go dokładnie ludzie stojący za mną w kolejce myślą , że jestem jakaś pierdo.........lnięta bo oglądam bankomat i macam go .Ale wolę się upewnić , ze nic tam nie ma a w kasie sklepowej staram się zasłaniać aby nikt nie widział pinu kurde jakie oni mają sposoby wkurza mnie to , ze tak załatwiaja ludzi z kasą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5155207 Napisano: 22.04.2012 01:38:30 w Zakupy na konkursy - usługi
kto zrobi mi zakupy w top market lub minutce i tesco playboy potrzebuje sztuk 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154859 Napisano: 22.04.2012 09:26:23 w Rossmann
15 tys.mialam ostatnio ugrane bez wspomagaczy bo nie mam takich dzis 21 tys.i przegralam praktyka czyni mistrza wiem ze z tym wynikiem nie mam szans ale mam satysfakcje ze ugralam go sama bez wspomagaczy Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154818 Napisano: 22.04.2012 08:46:04 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

A tak się zastanawiam jak mogli ci z tej karty kasę zawinąć jak masz ją przy sobie ?

Tu chodzi o kartę kredytową... emotka

to już tym bardziej nic z tego nie rozumiem może mnie ktoś oświecić jak to możliwe?

Ja też nie mam karty kredytowej, więc taka super obeznana to nie jestem, ale wiem, że można nią płacić w internecie np. i tu tkwi niebezpieczeństwo.
Poczytaj tu:
http://www.vipkredyt.pl/najlepsze-karty-kredytowe/jak-placic-karta-kredytowa-w-internecie/

ja mam kartę debetowa to chyba inny rodzaj niż kredytowa nie? juz się wkurzyłam teraz , że kur....... takie przekręty robią normalnioe strach kartę mieć lepiej płacić gotówką emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154761 Napisano: 22.04.2012 07:48:45 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

A tak się zastanawiam jak mogli ci z tej karty kasę zawinąć jak masz ją przy sobie ?

Tu chodzi o kartę kredytową... emotka

to już tym bardziej nic z tego nie rozumiem może mnie ktoś oświecić jak to możliwe?
Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154719 Napisano: 22.04.2012 06:34:16 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

kaki76, nie będę owijal w bawełnę. - w każdym konkursie szukasz paragonu/ów emotka

powinnaś więc zastanowić się nad zmianą strategii

najwidoczniej 1 paragon to za mało

zastanów się nad systemem geometrycznym - 4 telefony obdarzasz 2-ma paragonami, od 6 do 9 telefonów 3-ma paragonami

nie zawsze się wygrywa, ale warto grać fair bo to dodatkowy zestaw biżuterii czy kolejny bon mniej wart od czystego sumienia

mam 5 telefonów i wiele razy było tak , że miałam paragony na wszystkie numery i guzik wygrywałam a paragonami mogłam sobie napalić w piecu więc teraz kupuje na 1 konkurs 1 paragon chyba , że wiem jak mam zagrać aby wygrać to wtedy kupię i na 10 paragonów a często szukam paragonu nie dla siebie a dla kogoś ze znajomych teraz będę szukała tylko dla siebie więc będą mi potrzebne rzadko bo zawsze 1 sztukę mam a na dodatkowej nagrodzie nie zależy mi wolę ją komuś odstąpić
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Pracownica banku powiedziała, że transakcja nie została zakończona i zaksięgowana, ale nie mogą jej wstrzymać, bo przecież wszystkie dane zostały wpisane poprawnie i nie ma podstaw. Zatem płątności pójdą i koniec kropka. Ale mogę złożyć reklamację, nic nie stoi na przeszkodzie. Łatwo jej mówić, nie jej pieniądze...

No widzisz, a ja właśnie inteligentnie doszłam do wniosku, ze przecież mogą wstrzymać... emotka
Przecież jeśli właściciel konta składa reklamację, to chyba się powinno? Rozumiem, ze nie mogą (nie powinni ) pieniędzy wrócić na Twoje konto tak ot, ale chyba można by je zablokować w banku do czasu wyjaśnienia sprawy?
Widocznie głupiam i naiwnam...
Też trzymam mocno! I Ty się trzymaj! emotka

mogą wstrzymać pieniądze , ale to chyba zależy od banku.Ja mam w alior bank i kiedyś żle zrealizowałam przelew na znaczną sumkę bank wswzystko przyjął dane się zgadzały tylko w numerze konta cyfry przestawiłam.z miesiąc ta transakcja wisiała jako niezrealizowana ale w końcu ją anulowali .A tak się zastanawiam jak mogli ci z tej karty kasę zawinąć jak masz ją przy sobie ? Może płaciłaś gdzieś w jakiejś restauracji czy gdzieś i kartę ci skopiowali ? a mozesz napisać w jakim banku masz kartę?moją kartą np, nie zrobi się zakupów w internecie bo nie mam na niej tych 3 dziwnych cyferek potrzebnych do wykonania transakcji .wkurza mnie dziś ta pogoda Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154507 Napisano: 21.04.2012 08:07:43 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

wkurza mnie, e ci gle te same osoby szukaj paragon w,co oznacza dla mnie tyle, e oszukuj ,graj nie spe niaj c zapis w regulamin w,rozumiem , e losowo mo e co si zdarzy ,no ale tak ci gle-to chyba przesada emotka

A ja ci napisze tak jak sie gra na iles telefonow i ma 1 paragon a wpada wiecej wygranych to trzeba odkupic i wtedy sie szuka ja to wiem bo sama gram na kilka numerow i czesto brakuje mi paragonow bo szkoda inwestowac jak sie nie ma gwarancji wygranej tylko ja mam zawsze 1 paragon a inni graja bez wolny rynek po to jest watek paragony kto chce sie tam wpisuje i tyle nie chcesz nie sprzedawaj twoja wola a wkurza mnie dzis maz faceci sa z marsa normalnie Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154317 Napisano: 21.04.2012 06:24:47 w Wygraj mi / Wygram za...
od poniedziałku mogę wam pomóc z tymi głodami nie obiecuję wygranych ale do tej pory 8 sztuk wpadło więc w końcu się uda Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154077 Napisano: 21.04.2012 03:13:44 w GFK
alis27 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie też emotka na 2 konta brak kodów emotka

u mnie to samo?co sie dzieje?!

i u mnie też tak co jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5154024 Napisano: 21.04.2012 02:49:41 w Paragony
Mam paragony smak chetnie odkupie parasol Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5152364 Napisano: 20.04.2012 02:33:01 w Paragony
a więc tak do moich paragonów pies mi nie zjadł dziecko nie oblizało itp do drogerii laboo nie kupiłam bo mężowi do sklepu się nie chciało 4 liter ruszyć a zagrałam tam bo to już nałóg taki trudno nagroda przepada a do bam siostra ma ale kupiła zwykła pastę i ma oznaczenie 75 ml więc nie przejdzie taki to jej pomagam i szukam emotka a w temacie mam paragony na alweys , smak wella , regine Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5151855 Napisano: 20.04.2012 10:42:54 w Paragony
Siostra wygrala usb z reala blendamed i ma nie taki paragon kupila zwykla paste a nie ta z plynem wiec szukam dla niej paragonu do 4 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5151537 Napisano: 20.04.2012 07:56:36 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza ze od 18 nie mam kompa w naprawie jest.dzwoniłam i powiedział mi ze dopiero zaczął go teraz robic ciekawe czy go dzis odbiore.wkurza mnie net z telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5151445 Napisano: 20.04.2012 07:09:13 w Paragony
Szukam paragonu z laboo gilette Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5150634 Napisano: 19.04.2012 04:15:43 w Paragony
Szukam paragonu z laboo gilette Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5148424 Napisano: 18.04.2012 03:08:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie dzis zero wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

anialistopad

#5146876 Napisano: 17.04.2012 06:37:22 w Paragony
paragon z reginy 9 kwiecień jeśli ktoś ma chętnie odstapię wygraną Wyświetl w wątku >>
0 0