Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6637827 Napisano: 09.09.2019 10:51:50 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

Develey za sierpień już poinformowane??

nikt sie nie chwalil... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637762 Napisano: 09.09.2019 09:06:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Czy nutella za 13 dzien finału  wysyłała info do laureatów ?
mam wrażenie ze to moje inicjały ale maila brak. 

ja czekam a na 100% mam wygraną Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637759 Napisano: 09.09.2019 09:03:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rengifo napisał(a):

Hej, czy po wypełnieniu formularza zwycięzcy w Seth and Riley's Garage przychodziła wam jakaś zwrotka od Smolara czy tylko potwierdzenie na stronie ? 

tylko na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637757 Napisano: 09.09.2019 08:50:42 w Paragony na trwające konkursy
Dwa paragony farmio wymienię na inne, proszę o propozycje, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637667 Napisano: 08.09.2019 19:38:53 w Paragony na trwające konkursy
dwa paragony FARMIO wymienię na inne, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637515 Napisano: 07.09.2019 23:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Czy komus udalo sie cos wygrac w konkursie opinii np. opinie po zakupach w Lidlu albo sklepach z elektronika - Media  Markt, Euro Agd itp? Jakie macie zdanie?

za Lidl padły tu wygrane i chyba Netto raz; w tym roku zmniejszyli ilosc bonow w lidlu z 50 na 20 tygodniowo, wiec trudniej cos utrzelic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637500 Napisano: 07.09.2019 21:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

wea86 napisał(a):

Mysia napisał(a):

2.9 Zadanie konkursowe – polega na wykonaniu autorskiego zdjęcia na następujący temat: „Pokaż na zdjęciu jak wyciskasz więcej z lata z Seth & Riley’s Garage.
Nawet gdyby nie było dopisku, że temat tyczy się piwa to i tak chyba jest to jasne...
Nie ogarniam jak oni takie zdjęcia zatwierdzają  emotka tu logo innej firmy, tam dzieci, więcej niż jedna osoba na zdjęciu...  

A u mnie było zgodne z regulaminem i nie zatwierdzili:(

Spróbuj jeszcze raz, tam można wrzucać ile się chce emotka

albo daj na insta, tam mozna wszystko wrzucac...kwestia czy oni to wezma pod uwage.... Wyświetl w wątku >>
1 wea86 0

jokan

jokan

#6637333 Napisano: 06.09.2019 22:19:07 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Mikukuleczka napisał(a):

jokan napisał(a):

Śliwka nałęczowska po 6 zł w Auchanie

Jaka gramatura? Wlasnie godzinę temu wróciłam z Auchana i tam sliwka po ponad 11zl - 190gr, opakowanie w takiej tekturce, to samo ktore jest na stronie konkursowej. Przeszlam cała alejkę i zadnej innej gramatury (oprócz blaszanej wersji po ponad 30zl) nie widzialam  emotka

No dokładnie te same, kartonik 190 gr. To jest najmniejsze opakowanie. To jest zdzierstwo u ciebie. U mnie np. w Biedronce 12.99 kosztuje paczka 300gr Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637320 Napisano: 06.09.2019 20:58:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Śliwka nałęczowska po 6 zł w Auchanie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6637242 Napisano: 06.09.2019 16:09:28 w Wkurza mnie...
buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

Pewnie, że pomogę emotka .Zapraszam na priv bo to trochę pisaniny a szkoda zaśmiecać wątek emotka
Faktycznie moje zgłoszenia nie dochodziły chociaż wyświetlało się potwierdzenie wysłania wiadomości. Wszystko zostało super wyjaśnione z bardzo miłą niespodzianką ze strony Columbitu na koniec.

ja mysle, ze juz wszystko stracone, bo oni mi odpisali, ze nie dostali zgloszenia z mojego maila a ja nie mam jak udowodnic...a teraz nie pamietam czy mialam tylko okienko na stronie, czy jednak mail tez przyszedl (jesli nawet to i tak tego maila nie mam juz).

Na moment wysylania zgloszenia nie wiedzialam, ze powinno cos przyjsc na maila - a z pewnoscia mialam to okienko i myslalam, ze wszystko ok

Nie miałałam na pewno @ o przyjęciu zgłoszenia , napisałam dzisiaj do nich, wysłałam skan paragonu, napisali że nie mają mojego zgłoszenia w bazie

i co dalej z tym? ja chyba juz paragonow nie mam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637232 Napisano: 06.09.2019 15:43:00 w Wkurza mnie...
vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może @vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

Pewnie, że pomogę emotka .Zapraszam na priv bo to trochę pisaniny a szkoda zaśmiecać wątek emotka
Faktycznie moje zgłoszenia nie dochodziły chociaż wyświetlało się potwierdzenie wysłania wiadomości. Wszystko zostało super wyjaśnione z bardzo miłą niespodzianką ze strony Columbitu na koniec.

ja mysle, ze juz wszystko stracone, bo oni mi odpisali, ze nie dostali zgloszenia z mojego maila a ja nie mam jak udowodnic...a teraz nie pamietam czy mialam tylko okienko na stronie, czy jednak mail tez przyszedl (jesli nawet to i tak tego maila nie mam juz).

Na moment wysylania zgloszenia nie wiedzialam, ze powinno cos przyjsc na maila - a z pewnoscia mialam to okienko i myslalam, ze wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637215 Napisano: 06.09.2019 14:59:02 w Wkurza mnie...
zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6637176 Napisano: 06.09.2019 13:28:40 w Informują
Są wyniki nowe Nutellą Wyświetl w wątku >>

jokan

#6637135 Napisano: 06.09.2019 11:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

U Smolara ktoś chyba TANKUJE Seth&Riley's Garage 

https://konkurswy...loads/1567682632.jpg

https://konkurswy...loads/1567636361.jpg

Dzieci w galerii alkoholowej emotka  ze rodzice pija i wysyłają wizerunki niepełnoletnich to jedno ale by to Carlsberg Polska S.A. to rozpowszechniał  emotka  w celach reklamowych  emotka  

masz racje, z tym, ze pierwsze zdjecie zostalo zrobione z premedytacja - specjalnie na konkurs (co tez nic nie znaczy, ale w tym przypadku gorzej, ze sie wysluguja dzieciakiem), a drugie to zupelnie przypadkowe zdjecie z wakacji.... Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

jokan

#6637119 Napisano: 06.09.2019 11:11:21 w SZUKAM....
onlyrybka napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Ja wysłałam dwa zgloszenia  i się okazało,że żadnego nie posiadają w bazie i nagród nie otrzymałam. 

Ja też nie dostałam nagród. Na jakiego maila pisałaś?

ja juz napisalam przez formularz kontaktowy, zobaczymy, co odpiszą, Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637079 Napisano: 06.09.2019 09:39:08 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Ja wysłałam dwa zgloszenia  i się okazało,że żadnego nie posiadają w bazie i nagród nie otrzymałam. 

To nieźle....ja już nie mam ani meili, ani paragonów, także nawet nie jestem w stanie udowodnić niczego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637040 Napisano: 05.09.2019 22:51:06 w SZUKAM....
kaka72 napisał(a):

szukam konkursów na które trzeba kupić środki piorące

https://www.e-kon...py.html#.XXF1DGbgpzM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6637014 Napisano: 05.09.2019 21:30:19 w SZUKAM....
androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

ponawiam pytanie, czy ktos jeszcze czeka na BIC tam gdzie bylo 1000 zestawow?
https://www.e-kon...em.html#.XXFPZWbgpzM

A skąd wiadomo czy się załapało na ten zestaw czy nie?

nie wiem wlasnie, ale ja na samym poczatku wysylalam

znikąd, bo nie informują, po prostu, kurier przyjechał i tyle

wiem, bo ludzie pisali, a do mnie nic nie przyszlo, no nic, poczekam na te liste zwyciezcow do konnca wrzesnia

jak na początku słałaś to bardzo dziwne, że nie masz, ja się naprawdę nie spieszyłam i mam

moze przedzwonie jutro do kuriera TNT z pytaniem, on rowny gosc to mi powie:)

napisałam CI pw

emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0