Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6635820 Napisano: 02.09.2019 22:29:05 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam dwa paragony BIC Biedronka, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6635772 Napisano: 02.09.2019 20:45:53 w Czy informują/ informowali?
sylwika76 napisał(a):

czy Glade z ostatnich 3 dni informował?
i uśmiechnięta loteria 24.08-30.08  ?

a glade nie informuje we wtorki? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635682 Napisano: 02.09.2019 16:44:26 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon nutellą, pw  Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635588 Napisano: 02.09.2019 12:16:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam na Was - nagrody - z otwartymi rękami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635412 Napisano: 01.09.2019 21:16:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
może by w końcu coś z Almette wpadło? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635409 Napisano: 01.09.2019 21:02:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Dzisiaj zauważyłam, że mój piesek zaczął tracić zęby (2), ma 8,5l. Jaką dobrą karmę polecilibyście (najlepiej mokra i bezzbożowa) ? A co powinien jeść pies, który już nie będzie miał zębów? Proszę o jakieś sugestie:) Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

jokan

#6635215 Napisano: 31.08.2019 23:07:22 w skojarzenia
Dzieci kukurydzy - dzieci kwiaty Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635212 Napisano: 31.08.2019 22:57:06 w Udane wymiany - polecane nicki:)
superloser,
szybko, miło, sprawnie - polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635176 Napisano: 31.08.2019 21:16:59 w Smolar
estrelitta napisał(a):

Czy w konkursie Garage Smolar informuje na Instagramie? 

tak, ale tak za kilka dni po wynikach, podaje linka do formularza laureata na stronie Garage Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6635160 Napisano: 31.08.2019 20:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ocho, zacznie się rzucanie na krowy emotka
https://www.e-kon...-delikatnosc.htmnie, d

Nie, dziękuję  emotka

Ja też o to badziewie bić się nie zamierzam. Zauważyliście, że coraz bardziej szajskie te nagrody? Takie krowy dawali w Tesco za zakup Milki, za jakąś kwotę i szału ludzi przy tym jakoś nie zauważyłam.

ano szajskie a maskotki to jest szajstwo do potęgi... Tylko się to wala i nic z tego nie ma. Krowy jeszcze nie mam ale jakoś hm nie za bardzo chcę mieć...

Nie patrzyłam jeszcze w regulamin, żeby sprawdzić cenę tej nieszczęsnej krowy, ale czy nie lepiej, żeby dali chociaż po 20 zeta, zamiast tego szita.

No chyba ich pogięło, ta krowa kosztuje prawie 5 dych, według agencji. Chyba ktoś upadł na głowę i to z dużej wysokości. Że już nie wspomnę o kosztach transportu tej mućki.

moze i szajskie, ale male dzieci sie z pewnosci uciesza z takiej krowki, moze ktos bedzie gral o nia na prezent, czemu nie? Wyświetl w wątku >>
3 soulfly, mia, nkba 0

jokan

#6635087 Napisano: 31.08.2019 13:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

Gdzie znajdę jakieś zestawienie konkursów kończących się dzisiaj?

klikasz na górze FORUM, po prawej stronie kalendarz, klinasz na datę dzisiejszą i tam sie rozwija na Dzisiaj dodane/ Dzisiaj kończące się Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634984 Napisano: 30.08.2019 23:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

2rek napisał(a):

ja mam takie samo pytanie o garage?
czy jeśli ja wygrałam piwa to mąż też może? w regulaminie nie widzę takiego zapisu, ale Smolar często daje ograniczenia na gospodarstwo domowe

Każda akcja posiada odrębny regulamin, który jest umową cywilną pomiędzy organizatorem, a uczestnikiem. Zapisy innych regulaminów są bez znaczenia.

z tego co pamietam to tu jest 1 uczestnik 1 nagroda na caly konkurs, wiec na gospodarstwo nie ma ograniczen Wyświetl w wątku >>
1 2rek 0

jokan

#6634933 Napisano: 30.08.2019 20:10:48 w Popraw sobie humor...
Literówka emotka - szukajcie, a znajdziecie emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6634882 Napisano: 30.08.2019 17:27:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6634775 Napisano: 30.08.2019 13:49:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
krseta napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

Czy ktoś w 3 etapie GARAGE wygrał trampki, mając na te dane wygrane już we wczesniejszych etapach piwko?

jak podasz te same dane to cie zdyskwalifikuje, 1 nagroda na caly konkurs - wiec musisz podac inne dane

A skąd pomysł, że zdyskwalifikują? Według mnie z regulaminu nic takegeo nie wynika, a wręcz przeciwnie.

własie dlatego pytam, ktoś tutaj pisał, że teoretycznie mozna wygrać na te dane trampki, ale bez podawania wczesniej danych w formularzu

4.2 Każdy uczestnik konkursu „Wyciśnij więcej z lata"może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń, jednakże jedna osoba może otrzymać tylko jednąnagrodę tygodniowąw całym konkursie. Dotyczy to również sytuacji, w której jedna osoba zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrodytygodniowej. W takiej sytuacji, po weryfikacji danych osobowych uczestników, jedna osoba zostanie nagrodzona jedną nagrodątygodniową(przypadającą za najwyższe miejsce, które zajęła w konkursie), a kolejna nagrodatygodniowapozostanie w dyspozycji organizatora

moze nie zrozumialam dobrze, a jakie dane chcesz podac? takie same, na jakie juz wygralas piwo?

przykład:
w 3 tygodniu wygrane piwko na dane XXX - ale dane nie zostaly jeszcze odeslane
i czy jest sens na te dane próbowac jeszcze (imie, nr tel i email) w kolejnym tygodniu z nadzieja wygrania lepszej nagrody, by to własnie na nią dopiero poslac swoje dane przez formularz

jest sens o ile fajne zdjecie bedzie, rzucajace sie w oczy, ale nie wiadomo jak oni teraz wybieraja , no i tez coraz wieksza konkurencja....po nieodeslaniu danych w ciagu 7 dni i tak nagroda przepada....to juz sama musisz sobie odpowiedziec na to pytanie, ewentualnie teraz zagrac na kogos innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634771 Napisano: 30.08.2019 13:42:45 w Dyskusje o wynikach konkursu

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

Czy ktoś w 3 etapie GARAGE wygrał trampki, mając na te dane wygrane już we wczesniejszych etapach piwko?

jak podasz te same dane to cie zdyskwalifikuje, 1 nagroda na caly konkurs - wiec musisz podac inne dane

A skąd pomysł, że zdyskwalifikują? Według mnie z regulaminu nic takegeo nie wynika, a wręcz przeciwnie.

własie dlatego pytam, ktoś tutaj pisał, że teoretycznie mozna wygrać na te dane trampki, ale bez podawania wczesniej danych w formularzu

4.2 Każdy uczestnik konkursu „Wyciśnij więcej z lata"może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń, jednakże jedna osoba może otrzymać tylko jednąnagrodę tygodniowąw całym konkursie. Dotyczy to również sytuacji, w której jedna osoba zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrodytygodniowej. W takiej sytuacji, po weryfikacji danych osobowych uczestników, jedna osoba zostanie nagrodzona jedną nagrodątygodniową(przypadającą za najwyższe miejsce, które zajęła w konkursie), a kolejna nagrodatygodniowapozostanie w dyspozycji organizatora

moze nie zrozumialam dobrze, a jakie dane chcesz podac? takie same, na jakie juz wygralas piwo?

Moim zdaniem z tego nie wynika dyskwalifikacja. Po prostu jeśli w całym konkursie wygrasz np. piwo za miejsce 112, piwo zamiejsce 150, trampki za miejsce 5 i trampki za miejsce 28 to dostaniesz tylko jedną nagrodę - trampki za miejsce 5 emotka a reszta nagród zostanie w dyspozycji organziatora. I tyle

no i to mi chodzi, za pozostale nagrody ja wykresla z laureatow czyli zdyskwalifikuja do prawa do nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634768 Napisano: 30.08.2019 13:35:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
krseta napisał(a):

jokan napisał(a):

krseta napisał(a):

moze nie zrozumialam dobrze, a jakie dane chcesz podac? takie same, na jakie juz wygralas piwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634764 Napisano: 30.08.2019 13:20:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
krseta napisał(a):

jak podasz te same dane to cie zdyskwalifikuje, 1 nagroda na caly konkurs - wiec musisz podac inne dane Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6634682 Napisano: 30.08.2019 10:46:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0