Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6587223 Napisano: 04.04.2019 20:56:39 w Loterie bramkowe
stokrotka238 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Hochland 0/52, goralki 0/10, oreo 1/5,  bueno 0/przynajmniej 20, platki nestle 0/jakies 30-40, tic tac 0/ok 20-25, prince polo 0/na razie ok 3-4. Masakra jakas, porazka totalna, dno i zalamka. Czy tylko u mnie tak fatalnie? emotka

U mnie też szału nie ma:
Hochland 1/83, góralki 0/23, oreo 0/ok 4, bueno 0/ok 10, tic tac 2/ok 10

to w tic-tacu i tak dobry wynik:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6587222 Napisano: 04.04.2019 20:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Czy w konkursie Toblerone Auchan wysyłając odpowiedz mailem nie ma limitu znaków? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem 250 znaków sms,  a e-mail dowolnie? 

no właśnie tego nie określili, wynika z tego, że tak...tylko jak to będą oceniać teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6586640 Napisano: 03.04.2019 12:59:15 w Gratulacje! Dla wygranych!
mega nagroda, gratulacje! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6586227 Napisano: 02.04.2019 14:01:30 w Wkurza mnie...
Tymbark atakujący z każdej strony...a nagrody nie urywają... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6586125 Napisano: 02.04.2019 10:59:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Wizaz znowu nic:(

u mnie tez nic, a w tamtym roku mialam co rusz to testowanie...oj chudy ten rok bardzo:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6586100 Napisano: 02.04.2019 10:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

as32572 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie mam dostępu do zapowiedzi Ale luz niedługo znów pijemy eb i zgarniamy kasę
od 1.05 do 31.08

codziennie 1×2000
30×100
50×50

a kapsle inaczej wyglądają, czy to te same co wcześniej?

Trzeba miec zdrowie emotka  na te promocje.
Alkohol: Heineken , Warka, EB, Kasztelan
Cukier Wedel, Wawel, Mondelez, Tymbark
Kofeina Tchibo, MKcafe i Fort (to samo), Tiger
Zdrowa, konkursowa rodzina robi zakupy. Jakoś nie ma kup biały serek i szczypiorek albo owoce dla dzieci. Tylko Fantasia pełna cukru albo płatki sniadaniowe, też cukrowe. 

Dobrobyt. Kiedys w Fiat126p miescił 4osobowa rodzine, dziś musi byc 5-drzwiowy sprzet. I wmawianie, że junk food z fast-foodów zabija. Pizza w tym wszystkim wypada najzdrowiej emotka

jest jeszcze jedno wyjscie, nie przejadac/wypijac tego, tylko odsprzedawac gdzies taniej...no ale wiadomo, wiecej z tym roboty Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6586099 Napisano: 02.04.2019 10:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

fantagiro napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie mam dostępu do zapowiedzi Ale luz niedługo znów pijemy eb i zgarniamy kasę
od 1.05 do 31.08

codziennie 1×2000
30×100
50×50

jeśli prowadzić będzie nadal G3 to ja raczej podziękuję bo na tyle zgłoszeń(..ehh) nic nie wpadło:/

nie ma jeszcze regulaminu ale strona konkursu ta co ostatnio

no to super. Prawie 400 kodów i same pudła..ehh G3 emotka

około 30 kodów i 1050 zł emotka

a mnie ciekawi skad macie tyle kodow? po barach lazicie, czy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6585905 Napisano: 01.04.2019 16:33:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
znowu nic...i to nie jest żartemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6585337 Napisano: 30.03.2019 18:24:59 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam, gdzie mogę kupić takie kuleczki zbożowe w czekoladzie firmy Delecta?
Takie, jak na zdjęciu
http://asiuuulek.blogspot.com/2016/01/tort-mleczno-czekoladowy.html

Ewentualnie, czy ktoś mógłby mi kupić kilka paczuszek i przesłać?

widziałam je kiedyś w Leclercu i jak juz ktoś wspomniał w C4

widzialam kiedys tego pelno, ale nie pamietam czy to bylo netto czy intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6585245 Napisano: 29.03.2019 22:12:53 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
madzia1-s napisał(a):

andii napisał(a):

kreatia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Chrupki Monster Munch? W Beidronce duże paczki za 4,99 emotka

leclerc małe 3,49 zł do 06.04

u mnie w osiedlowym 1,29 emotka

WOW zazdroszcze!

w polo małe paczki za 0,99 złemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6585068 Napisano: 29.03.2019 12:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mialam podobnie z reklamacja, bo mi zle naliczyli salate w ilosci 8 sztuk, dostalam ksero paragonu, a mialam tam produkty na loterie winiary, wiec za jakis czas podeszlam z tym kserem , ze potrzebuje fakture na dane moje i mi wystawili, i wygralam pozniej, Albedo mie robilo zadnych problemow

To zależy od sytuacji, Twój happy end był raczej wyjątkiem. Nie wierzysz, to weź kiedyś fakturę do paragonu w Carrefourze i przekonasz się, że konkursowy numer paragonu nie pojawia się nigdzie na tej fakturze, bo to nie jest numer paragonu wg Carrefoura. W praktyce zatem wysyłasz smsa z konkursowym numerem paragonu, a otrzymujesz fakturę do całkiem innego numeru paragonu. Czy nagrodę dostaniesz? Nie. I z takiego powinniśmy wychodzić założenia, wszystko się musi zgadzać.

BTW -> w Lidlu wielokrotnie byłam świadkiem zwrotu np. odzieży i pracownicy zawsze pytali, czy klientowi potrzebny był oryginał paragonu. Jeśli tak, szli paragon skserować i zostawiali sobie to ksero właśnie emotka

tak samo w tesco pytaja, tylko biedronka zabiera sobie ... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6585067 Napisano: 29.03.2019 12:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mialam podobnie z reklamacja, bo mi zle naliczyli salate w ilosci 8 sztuk, dostalam ksero paragonu, a mialam tam produkty na loterie winiary, wiec za jakis czas podeszlam z tym kserem , ze potrzebuje fakture na dane moje i mi wystawili, i wygralam pozniej, Albedo mie robilo zadnych problemow

To zależy od sytuacji, Twój happy end był raczej wyjątkiem. Nie wierzysz, to weź kiedyś fakturę do paragonu w Carrefourze i przekonasz się, że konkursowy numer paragonu nie pojawia się nigdzie na tej fakturze, bo to nie jest numer paragonu wg Carrefoura. W praktyce zatem wysyłasz smsa z konkursowym numerem paragonu, a otrzymujesz fakturę do całkiem innego numeru paragonu. Czy nagrodę dostaniesz? Nie. I z takiego powinniśmy wychodzić założenia, wszystko się musi zgadzać.

BTW -> w Lidlu wielokrotnie byłam świadkiem zwrotu np. odzieży i pracownicy zawsze pytali, czy klientowi potrzebny był oryginał paragonu. Jeśli tak, szli paragon skserować i zostawiali sobie to ksero właśnie emotka

ja mialam akurat numer paragonu na fakturze, wiec bez problemow Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

jokan

#6585061 Napisano: 29.03.2019 12:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

kreatia napisał(a):

fantagiro napisał(a):

wycofywany 1 produkt w Biedronce z powodu odmiennej ceny niż na półce.
Kierowniczka sklepu przekazała mnie tylko ksero paragonu, oryginał sobie zabrała. Kilka produktów było konkursowych m.in. kamis, colgate..
pytania:
-Jak myślicie, w przypadku wygranej ksero wystarczy??
-Czy jest możliwość np. po miesiącu udanie się do Tej Biedronki i wyproszenie paragonu z archiwum ażeby nagroda nie przepadła.. 
dziękuję za pomoc

jeśli nalega się na oryginał, to kserują dla siebie, a oryginał oddają. do biedronki zawsze można pójść po duplikat, ale jest to zwykla kartka wygenerowana z systemu bez danych biedronki i bez tego górnego "numeru paragonu" (który dla nich nic nie znaczy)

edit: skoro mają oryginał, to będą go trzymać, więc w razie jakiejś dużej wygranej on dalej powinien być u niech, ale... wtedy wszystko w rękach jednego człowieka.

dziękuje Ci za odp.
W tej sytuacji był cały sklep ludzi, a Pani Kierowniczka przekazała kserokopię oznajmiając, że  orginał musi zostać w sklepie po czym się odwróciła i odeszła emotka ehh

nie musi. Wróć się i powiedz, że potrzebny Ci oryginał. Oni mogą mieć kopię dla siebie. Oryginał jest dla Ciebie.

ja mialam podobnie z reklamacja, bo mi zle naliczyli salate w ilosci 8 sztuk, dostalam ksero paragonu, a mialam tam produkty na loterie winiary, wiec za jakis czas podeszlam z tym kserem , ze potrzebuje fakture na dane moje i mi wystawili, i wygralam pozniej, Albedo mie robilo zadnych problemow Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6584967 Napisano: 29.03.2019 10:07:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

hakowal napisał(a):

Po tylu porażkach już się chyba zniechęcilam do tych konkursów... Ostatnio nawet na zakupach nie myślę, co tu kupić na konkurs, tylko co faktycznie jest mi potrzebne emotka

A wiesz że ja mam podobnie? Oreo, milka, tictaki, prince polo, goralki, hochland - wszystko to mi obrzydło do granic możliwości, przestałam mieć poczucie "zmarnowanego paragonu" po prostu go wyrzucę bo do niczego mi niepotrzebny....

u mnie tez nedza...jest koniec marca a ja sie wlasnie zastanawiam co wygralam...wyglada na to, ze nic a nic oprocz darmowych frytekemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6584047 Napisano: 26.03.2019 15:12:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

jokan napisał(a):

oddam kody na Danonki za 1 grosz w Biedronce (Danonki truskawkowe w saszetce), na paragonie trzeba miec ten produkt + inny Danone np. Activia, Actimel, Fantasia, alpro, Danio, Danonki, Danone), kody są ważne tylko do jutra 27.03.2019 - mam 4 kody do oddania,

gdzieś sprawdzałaś ??

e;potwierdzone już  emotka  "Do jutra, tj do 27.03. Częśc będzie aktywna jeszcze 28.03, ale nie ma 100% pewności, które, dlatego dla bezpieczeństwa proszę przyjąć, że do jutra."

w mailu tak  napisali Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

jokan

#6583623 Napisano: 25.03.2019 13:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kama.z napisał(a):

Zainstalowałam aplikację "zdrowe zakupy" i zrezygnowałam już z kilku loterii. Np. Góralki to straszny syf i nie będę ich jeść.

Ech... to nie tak. Zamiast 10 zl na zdrapki to 10 razy Góralki. Papierek z kodem dla Ciebie a wafelek gołąb zje.

a czemu ptak winny? emotka nie bądź taki.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6583543 Napisano: 25.03.2019 10:47:40 w Paragony na trwające konkursy
marzenie16 napisał(a):

Posiadam 2 paragony Red Bull i 2 paragony Coca Cola(konkurs muzyczny) -wymienię na inne paragony lub kody Tic Tac.

coca-cola muzyczny sie wczoraj skonczyl Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582972 Napisano: 22.03.2019 12:24:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mnie w ostatnim czasie absolutnie nikt nie lubi... Czegokolwiek bym nie kupiła skazane jest na porażkę i brak wygranej...

mam tak samo jak Ty...

podpinam sie niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582918 Napisano: 22.03.2019 10:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

karkocka napisał(a):

Przychodzą Wam kody na maila na Danonki z Biedronki za 1 gr ?
https://wezzesoba.pl
Próbowałam, i wyskakuje komunikat, że jest jakiś błąd. Gdy klikam kolejny raz, jest komunikat, że kod już został wysłany....a kodu brak emotka

mam to samo

u mnie normalnie: Dziekujemy za udział, ale jeszcze kodów nie mam na mailu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6582848 Napisano: 21.03.2019 22:34:38 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka  

U nas w lutym się zaczął - jak dla nas najlepsza obroża -polecam emotka

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka  

Bayer foresto -  u nas ponad 7 miesięcy  efekt super

Mi weterynarz mówił, ze obroże to marketingowy bubel i działa tylko na małe psy z krótkim futrem. 
Jak ktos daje psu obroże a ten nie ma kleszczy to po prostu bywa z nim w środowisku gdzie tych kleszczy nie ma.

Moj niestety funkcjonuje głównie na zewnątrz i z doświadczenia uważam, ze Najlepsze są krople , przed sezonem co pół roku i do tej pory zero kleszczy.
Nie wiem jak z zastrzykami ale mi wet odradzał w przypadku bernardyna.

moj ostatnio tez przyniosl jednego...emotka , te tanie obroże to nawet szkoda pieniedzy, juz lepiej zainwestowac w krople, a najlepiej w Foresto...mialam spory czas kiedys i sie naprawde sprawdza Wyświetl w wątku >>
0 0