Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6529880 Napisano: 19.09.2018 12:00:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

jak dla mnie to zdjęcie psa w locie (autor Robert) zasługuje na wielkie brawa bo ja sama próbowałam moim kotom zrobić zdjęcie w czasie zabawy i różnych dziwnych skoków i niestety były za szybkie na mój aparat!

Co tylko potwierdza, że w wygraniu niezbedny jest dobry sprzęt, zdolności plastyczne i dobry photo shop. Bez sprzetu mozesz jedynie zwierzaka do pralki albo zmywarki zapakować - ale co to ma wspólnego z zabawą? 

zgadzam sie, to samo tyczy się zdjęć z żarełkiem w konkursach kulinarnych - zdjęcie ma tak być zrobione, że chciałoby się jeść ze zdjęcia:) Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

jokan

#6529665 Napisano: 18.09.2018 18:25:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
agata6 napisał(a):

Zestaw czekolad lindt  emotka

mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

jokan

#6529319 Napisano: 18.09.2018 09:14:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

kolejna rezerwa z winiar kiedy oni z tej rezerwy informują

na pewno musisz poczekac 14 dni kalendarzowych, bo ci pierwsi maja tyle czasu na wyslanie paragonu z oswiadczeniami + doliczyc jakis tydzien, moze dwa na ogarniecie tego wszystkiego, no chyba ze puscisz zgloszenie na czlonka rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6529316 Napisano: 18.09.2018 09:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

rezerwa z Winiar u mnie i u męża nie wiem czy życzyć komuś negatywnej weryfikacji czy grać dalej emotka ?

ja czekam na swoją:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6529117 Napisano: 17.09.2018 15:18:12 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam paragon Netto Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6529028 Napisano: 17.09.2018 11:35:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki, pusteczki...smuteczki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528831 Napisano: 16.09.2018 13:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

jokan napisał(a):

kate87 napisał(a):

czy jest limit wygranych na osobę i/lub gospodarstwo domowe w jesiennym konkursie Winiary? nie umiem doszukać w regulaminie.

nie ma, tylko dana osoba ma miec inne konto, inny tel. i mail

Chyba jednak jest limit nagród na osobę emotka

4.16. Na podstawie jednego zgłoszenia Uczestnik może zostać Laureatem tylko jednej Nagrody. Jedna osoba (w tym przypisany do niej numer telefonu lub adres e-mail) może wygrać w Loterii łącznie nie więcej niż jedną Nagrodę.

tak, zgadzam sie
moze zle napisalam, ale chodzilo mi o to, ze nie ma limitu na gospodarstwo z tym, ze jedna osoba=jedna nagroda=jedno konto=jedne dane osobowe (mail, telefon, etc.) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528830 Napisano: 16.09.2018 13:41:55 w SZUKAM....
Pitach napisał(a):

jokan napisał(a):

Pitach napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza może mi podpowiedzieć jak szybko i łatwo zmniejszyć zdjęcie ? Mam kłopot z konkursem Sheeby,kombinuję na różne sposoby ale wciąż w okienku wyświetla mi się tylko część zdjęcia emotka  ktoś,coś ?

a masz je zrobione w pionie czy poziomie? ja mialam w pionie i nieco musialam obciac, lepoej jest zrobic w poziomie - nawej jesli zmniejszysz to i tak nic nie da, bo tam po wgraniu mozna je jedynie obrocic i powiekszyc a nie zmniejszyc

Jak na złość w pionie...obcięłam do granic możliwości,zmniejszylam na maxa i nic to nie.daje oprocz słabej jakości emotka  no właśnie wiem,że stronka pozwala tylko powiększyć - totalnie bez sensu.Jednocześnie przeglądając galerię widzę,że jednak da się zamieścić normalne zdjęcie...nie wiem co robię nie tak,serio emotka

jedynie co zostaje to zrobic podobne zdjecie w poziomie, ja musialam uciac lekko i tak juz zostawilam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528810 Napisano: 16.09.2018 12:14:43 w SZUKAM....
Pitach napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza może mi podpowiedzieć jak szybko i łatwo zmniejszyć zdjęcie ? Mam kłopot z konkursem Sheeby,kombinuję na różne sposoby ale wciąż w okienku wyświetla mi się tylko część zdjęcia emotka  ktoś,coś ?

a masz je zrobione w pionie czy poziomie? ja mialam w pionie i nieco musialam obciac, lepoej jest zrobic w poziomie - nawej jesli zmniejszysz to i tak nic nie da, bo tam po wgraniu mozna je jedynie obrocic i powiekszyc a nie zmniejszyc Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528769 Napisano: 15.09.2018 23:13:46 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Biedrze przy kasach są kamery? wlasnie zobaczylam na paragonie, ze mi policzyli 8 x 3,99 zł, a bralam tylko 1 rzecz taką, i co teraz? jest szansa na zwrot?

Tak są kamery przy kasach, wyjaśnij kasjerce o co chodzi i kierownik powinien wtedy pójść to sprawdzić na monitoringu i oddadzą Ci kasę.

a paragon? bo tam mam winiary i shebe emotka

jest możliwość, że go sobie skserują, a Tobie oddadzą jak się uprzesz

dobra, to sie bede upierac, w koncu to ich wina

Trzymam kciuki żeby się udało emotka

napisalam do Biedry na FB i podali maila gdzie pisac, wiec juz napisane, zobaczymy, co z tego wyniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528718 Napisano: 15.09.2018 16:48:24 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Biedrze przy kasach są kamery? wlasnie zobaczylam na paragonie, ze mi policzyli 8 x 3,99 zł, a bralam tylko 1 rzecz taką, i co teraz? jest szansa na zwrot?

Tak są kamery przy kasach, wyjaśnij kasjerce o co chodzi i kierownik powinien wtedy pójść to sprawdzić na monitoringu i oddadzą Ci kasę.

a paragon? bo tam mam winiary i shebe emotka

jest możliwość, że go sobie skserują, a Tobie oddadzą jak się uprzesz

dobra, to sie bede upierac, w koncu to ich wina Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528716 Napisano: 15.09.2018 16:43:37 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

a paragon? bo tam mam winiary i shebe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528713 Napisano: 15.09.2018 16:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

czekacie na ewentualna rezerwe z Winiar, czy puszczacie nowe zgloszenie? ja sie wlasnie zastanawiam (zle zrobilam, ze shebe wzielam na ten paragon, moglam wziac osobny) emotka , zawsze to przez pospiech...

A gdzie sie spieszysz? ?? emotka

eeee, szkoda gadac....

Przeciez Winiary masz przez 61 dni. Dasz rade zagrac w październiku, jak już Brandcomm rozda odkurzacze. Jeśli wygrasz Shebe,  to z pewnoscią zrobisz jeszcze kilka razy zakupy na 100zl, żeby Winiary Ci kase oddały...

no tak wlasnie myslalam, na razie czekam na rezerwe emotka (ale na innym paragonie), na ten zagram w Biedronkowym aktualnym, a jak nie wyjdzie to na koniec moze zrobic Winiary Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528710 Napisano: 15.09.2018 16:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

czekacie na ewentualna rezerwe z Winiar, czy puszczacie nowe zgloszenie? ja sie wlasnie zastanawiam (zle zrobilam, ze shebe wzielam na ten paragon, moglam wziac osobny) emotka , zawsze to przez pospiech...

A gdzie sie spieszysz? ?? emotka

eeee, szkoda gadac.... Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

jokan

#6528709 Napisano: 15.09.2018 16:23:15 w SZUKAM....
czy w Biedrze przy kasach są kamery? wlasnie zobaczylam na paragonie, ze mi policzyli 8 x 3,99 zł, a bralam tylko 1 rzecz taką, i co teraz? jest szansa na zwrot? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528705 Napisano: 15.09.2018 15:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czekacie na ewentualna rezerwe z Winiar, czy puszczacie nowe zgloszenie? ja sie wlasnie zastanawiam (zle zrobilam, ze shebe wzielam na ten paragon, moglam wziac osobny)emotka , zawsze to przez pospiech... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528704 Napisano: 15.09.2018 15:46:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

kate87 napisał(a):

czy jest limit wygranych na osobę i/lub gospodarstwo domowe w jesiennym konkursie Winiary? nie umiem doszukać w regulaminie.

nie ma, tylko dana osoba ma miec inne konto, inny tel. i mail

No moment, ale na osobę chyba jest ograniczenie - 1 nagroda. Czy ja źle odczytuję ten regulamin? emotka

mi chodzilo o to, ze na godpodarstwo nie ma, ale na osobe jest (moze zle to okreslilam) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

jokan

#6528452 Napisano: 14.09.2018 16:02:45 w Paragony na trwające konkursy
szukam Wedel C4 (loteria), w zamian oferuję 3 paragony na netto, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6528432 Napisano: 14.09.2018 15:13:42 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam NETTO, pw Wyświetl w wątku >>
0 0