Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6763616 Napisano: 08.02.2021 13:15:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niunia568 napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na pozytywną weryfikację lub wysyłkę nagrody z konkursu "Urodzinowe wygranE " od Smolara? Czekam od 20 stycznia i cisza...

raczej kazdy czeka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763611 Napisano: 08.02.2021 12:56:37 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Ludzie obecnie zabijają się o wszystko, o każdą cenzurarelę która jest do wygrania. Czy to miś czy piniata czy 20 zł czy kubek no kurcze, o wszystko grają. Ktoś pisał na forum że już ma całą półkę płatków a scrabble jak nie ma tak nie ma. To ja już wolałabym te scrabble kupić niż takie zapasy robić. Konkursy przez ostatnie lata bardzo zeszły na psy i to pod względem organizacji i nagród. Komu potrzebne są skarpetki z lionem albo actimelem albo z napisem "lubię zimę?" w ilościach hurtowych? Jasne, jakbym wygrała jedne to bym je po prostu używała ale ludzie grają aby sprzedawać a i tak ciężko takie rzeczy sprzedać gdy wysyłki drogie a sam produkt jakością nie grzeszy. Słuchawki, głośniki, power banki, nawet laptopy - wiele z tych rzeczy nie jest z nowości rynkowych tylko takie leżaki magazynowe, których nikt nie kupił. Heinekeen który przytaczasz - uważam że tam było losowanie albo słowa klucz bo ja na początku każdego dnia wysyłałam po kilka zgłoszeń, wg mnie wcale nie takich badziewnych i jakoś piwo do mnie nie trafiło. Ale nie żałuje, akurat fanem piwa nie jestem a grałam bo... wszyscy grali emotka Obecnie jak patrzę po tym co ludzie piszą pod zgłoszeniami np na FB to śmiać mi się chce bo są to wciąż TE SAME TEKSTY i PRACE którymi już wygrali, rok-dwa lata temu. TE SAME! Nie ma w nich nic zmienionego, ani pół słowa. Do loterii trzeba mieć szczęście a do kreatywnych - umiejętność pisania oryginalnych głupot i kłamstwa tak więc przydaje się kreatywna wyobraźnia. No i tyle, szkoda że konkursy idą w kierunku upadku.  

To prawda, mi się ciągle też te same prace przewijają u "konkursowej" znajomej....z przewagą na jeden kolor emotka - teksty długie niczym epopeje pisane częstochowskim rymem, i ciągle te same zdjęcia/ kolaże zdjęć....

A jeszcze mnie śmieszy (w sumie to przygnębiające i żałosne), jak kobieta pisze (ale to już inna i to nie małolata, tylko dojrzała babka) - już po ogłoszeniu wyników konkursu na FB - dziwne komentarze typu "znowu nic", "znowu ci sami wygrali", i tym podobne. Ludzie....dokąd to dąży? Widać, że są osoby, które myślą, że zawsze będą wygrywać.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6763593 Napisano: 08.02.2021 11:56:23 w Wkurza mnie...
Słowem, dysponując fałszywym dowodem osobistym, oszust może po prostu sprzedać cudze mieszkanie, i to prawowity właściciel będzie musiał tę sprawę odkręcić, zauważa Sekurak. Tymczasem w Polsce jeszcze do niedawna produkcja takich dokumentów, zwanych eufemistycznie kolekcjonerskimi, była całkowicie legalna.

Numer PESEL, nazwisko, a nawet zdjęcie paszportowe to informacje wymagające najwyższej prywatności. Sprawdzajcie też regularnie, czy przypadkiem nie padliście ofiarą jakiegoś wycieku, w czym pomocna może być m.in. baza danych Have I Been Pwned. Pamiętajcie, lepiej zapobiegać niż leczyć.

To tak a propos tego, że niektórzy żądają PESEL za byle jaka nagrodę. OK, a jaką mamy gwarancję co do tego, jak przechowywane są nasze dane? Może za kilka lat wylądują gdzieś na śmietniku? Dlatego warte zastanowienia.

https://www.dobre...nie,News,113219.html Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

jokan

#6763583 Napisano: 08.02.2021 11:08:44 w Biedronka
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka?

cisza. w regulaminie widzę termin 12.02 

no właśnie, dlatego pytamemotka - no może coś ruszy na dniach:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763580 Napisano: 08.02.2021 11:03:08 w Biedronka
Czy dostał już ktoś pozytywną weryfikację E Biedronka? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763553 Napisano: 08.02.2021 09:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

jokan napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy dowiadywal sie ktos u Avanti, czy dowolny produkt Star to moze byc dowolny, czy jednak ten wymieniony w regulaminie w tabelce? Znalazlam chrupki miksowane, 3 smaki w 1 paczce, jest to Star, ale nie ma ich w tabelce. Nie wiem czy pisac odpowiedz, czy lepiej nie.

DOWOLNY  emotka

Tylko po co w takim razie ta lista w tabelce, w tym momencie myląca?
Moze dopytam dla wlasnego spokoju sumienia, choc Avanti mnie i tak nie nagradza od paru lat, to znajac moje szczescie sie okaze, ze woleliby jednak tylko te z tabelki, a ja akurat zglosze paragon z tym mixem  emotka
Na jakiego maila moge napisac? Macie jakis konkretniejszy mail, czy na ten ogolny avanti@avanti.waw.pl?

Uważam,że skoro ktoś pokusił sie o zrobienie tabelki, to promowane są produkty z tabelki.W Winiarach,np. tylko majonez dekoracyjny, a nie wszystkie majonezy Winiary.Ja trzymałabym się tabelki, bo wtedy nikt nie zarzuci,że kupiłam produkt nie biorący udziału w konkursie.Ale być może owa agencja nie przestrzega własnych regulaminów , które pisze- wtedy można słać.W razie wygranej można  się kłócić o swoje.Nawet w sądzie- przegrana gwarantowana, bo regulamin to też dokument prawa i on jest podstawą dla sądu.Jeśli agencja odpowie,że wszystkie chrupki Star biorą udział,to też złamie prawo albowiem ustne ustalenia lub mailowe nie są prawem.Inna pani z agencji może powiedzieć, co innego.Regulamin to podstawa.

niby jest napisane, że dowolne, a w Intermarche kupiłam duża paczkę orzechowych (te kuleczki) i niestety nie ma tego na liście...chyba zapomnieli...więc nie zagrałam, bo nie będę ryzykować....

A to nie te: "Star Chrupki Oczaki 125g" ?  To są właśnie orzechowe kulki.

yyyy nie wiem emotka ...chyba masz rację emotka , ale paragon i tak juz wyrzuciłam...brawo ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763552 Napisano: 08.02.2021 08:53:25 w Paragony na trwające konkursy
kupię taniej Knorr (dwa różne sosy sałatkowe!) lub zamienię na to, co mogę zorganizowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763550 Napisano: 08.02.2021 08:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy dowiadywal sie ktos u Avanti, czy dowolny produkt Star to moze byc dowolny, czy jednak ten wymieniony w regulaminie w tabelce? Znalazlam chrupki miksowane, 3 smaki w 1 paczce, jest to Star, ale nie ma ich w tabelce. Nie wiem czy pisac odpowiedz, czy lepiej nie.

DOWOLNY  emotka

Tylko po co w takim razie ta lista w tabelce, w tym momencie myląca?
Moze dopytam dla wlasnego spokoju sumienia, choc Avanti mnie i tak nie nagradza od paru lat, to znajac moje szczescie sie okaze, ze woleliby jednak tylko te z tabelki, a ja akurat zglosze paragon z tym mixem  emotka
Na jakiego maila moge napisac? Macie jakis konkretniejszy mail, czy na ten ogolny avanti@avanti.waw.pl?

Uważam,że skoro ktoś pokusił sie o zrobienie tabelki, to promowane są produkty z tabelki.W Winiarach,np. tylko majonez dekoracyjny, a nie wszystkie majonezy Winiary.Ja trzymałabym się tabelki, bo wtedy nikt nie zarzuci,że kupiłam produkt nie biorący udziału w konkursie.Ale być może owa agencja nie przestrzega własnych regulaminów , które pisze- wtedy można słać.W razie wygranej można  się kłócić o swoje.Nawet w sądzie- przegrana gwarantowana, bo regulamin to też dokument prawa i on jest podstawą dla sądu.Jeśli agencja odpowie,że wszystkie chrupki Star biorą udział,to też złamie prawo albowiem ustne ustalenia lub mailowe nie są prawem.Inna pani z agencji może powiedzieć, co innego.Regulamin to podstawa.

niby jest napisane, że dowolne, a w Intermarche kupiłam duża paczkę orzechowych (te kuleczki) i niestety nie ma tego na liście...chyba zapomnieli...więc nie zagrałam, bo nie będę ryzykować.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6763469 Napisano: 06.02.2021 23:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktos sie doczytal ograniczenia na osobe/gospodarstwo w silanie rossmann?

wg mnie nie ma, tylko na osobę

"Niezależnie od łącznej liczby przesłanych w Konkursie zgłoszeń jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę w całym Konkursie". Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

jokan

#6763348 Napisano: 05.02.2021 21:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

macie w swoich biedronkach te brefy delux?

ja nie widziałam, ale jak wcześniej był taki konkurs to były....może muszą je dowieźć?

Ale czemu w Biedronce zakup? Dowolny sklep na terytorium Polski

To ja nie wiem czemu biedronke sobie ubzdurałam emotka  

a może dlatego, że kiedyś już był konkurs z tym produktem i to właśnie w Biedronce emotka - kupowałam, to pamiętam:) Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

jokan

#6763337 Napisano: 05.02.2021 20:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

macie w swoich biedronkach te brefy delux?

ja nie widziałam, ale jak wcześniej był taki konkurs to były....może muszą je dowieźć? Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

jokan

#6763112 Napisano: 04.02.2021 17:51:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

@trampek, napisał(a):

A majonez winiary wie ktoś gdzie w promocji jest 

A chcesz paragon czy majonez w przeliczeniu na kilogramy?

zawsze najtanszy byl w intermarche po 3,79 zł (mały słoik), nie wiem jak jest teraz, musialabym sprawdzić Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762986 Napisano: 04.02.2021 11:26:50 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam syoss biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6762809 Napisano: 03.02.2021 13:53:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Jaka zasade przyznawania nagrod ma Karlsbad?
Avanti główne daje sposrod mniejszych, a tam?
W regulaminie milki jest info, ze mozna wygrac tylko jedną nagrode, czyli jak ktos wygra bon do decathlonu to nie ma szansy na glowna?  emotka

na to wychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

jokan

#6762757 Napisano: 03.02.2021 11:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Co wychodzi najtaniej na konkurs Milka Tesco?

U mnie było Milka MOO 16g - 1,29 zł

dzięki emotka

u mnie batoniki Oreo po 1,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762700 Napisano: 03.02.2021 08:28:34 w Smolar
kermit napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

Bosze i Smolar zszedł na psy emotka  , jeśli nagradza zgłoszenia bez znaków interpunkcyjnych i poprawnej polszczyzny emotka

Skąd ten wniosek?

podpinam się pod pytanie emotka

Może ten ktoś pisze o swoim zgłoszeniu, którym wygrał, to jedyna możliwość, bo prace nie są przecież publikowane emotka

myślałam że może ktoś na fb się pochwalił swoją twórczością i mi umknęło  emotka emotka  

przeczytałam pare wygranych zgłoszeń z ostatniego ich konkursu na fb gdzie byli organizatorami i sama zadałam sobie pytanie... serio to nagrodzili ? 

Ponawiam pytanie: Jaki to konkurs, który Smolar organizował na Facebooku i w którym podał zwycięskie zgłoszenia?

Na FB był Aquafresh ale raczej nie publikowali, tylko ktoś się chwalił, że dostał wiadomość prywatną Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6762496 Napisano: 02.02.2021 09:41:33 w Wkurza mnie...
FBewa36 napisał(a):

Konkurs glade, zrób zakupy za 20zl wygraj świeczkę

ja proponuję, żeby oni sobie te świeczki sami zapalili i jakąś medytację zrobili, może im pomoże emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6762491 Napisano: 02.02.2021 09:14:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

cześć,

działa wam stronka z promocji STAR>?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-na-wspolne-chrupanie.html

nie

A gdzie te stary można kupić ? Jadę do sklepu , a regulamin mi działa 

widzialam w biedronce wczoraj , tylko duże paczki; praktycznie sa do kupienia w każdym mniejszym spożywczaku (te mniejsze paczki), tylko musisz sprawdzić które kupić dokładnie wg gramatury i smaku Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0