Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6761567 Napisano: 28.01.2021 11:17:52 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Pytanie do zwycięzców w kinder pingui- wygraliście wierszem czy prozą?

a nie zdjęciem?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6761297 Napisano: 27.01.2021 12:40:41 w dziś mam urodzinki
andii napisał(a):

nelunia napisał(a):

Dziewczyny Jubilatki: andii, defed, jokan wszystkiego najlepszego  emotka

emotka  dzięki emotka  

dzięki emotka emotka     emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6761260 Napisano: 27.01.2021 11:19:53 w dziś mam urodzinki
defed napisał(a):

Halo andii halo jokan - świętujemy zdalnie  emotka Wszystkiego naj dla nas! emotka

Czekałam na ten post i zastanawiałam się gdzie jesteś? emotka - wszak to już tradycja emotka

No to wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka defed andii Wyświetl w wątku >>

jokan

#6761214 Napisano: 27.01.2021 09:06:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
FBbeata7 napisał(a):

halliday napisał(a):

czy jeszcze gdzieś sprzedają jednorazowe chusteczki Velvet w jednym opakowaniu? Jak tak gdzie i w jakiej cenie.

W moim osiedlowym sklepie Społem Południe Wrocław  są po 60 gr.Na sztuki- 60 gr jedna paczuszka.

kiedyś w Żabce kupowałam, przy kasie były pojedyncze opakowania Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6761140 Napisano: 26.01.2021 19:43:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
ilonaxx5 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Pianka do higieny intymnej do testowania emotka  

i u mnie emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6761117 Napisano: 26.01.2021 17:55:59 w Informują
Informują z Konkurs "Zgłoś się do testu pianki do higieny intymnej Solverx"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
testowanie pianki - prośba o adres do wysyłki Wyświetl w wątku >>

jokan

#6760927 Napisano: 25.01.2021 20:41:28 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

bystrej i doświadczonej

Są też przypadki takie że mniej kumata dostaje 2 x większą pensją (kobieta) a chłopak szybszy,kumaty mniejszą. Polska i cały świat jest pełen paradoksów emotka

to nie paradoksy...to znajomi "królika" emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6760805 Napisano: 25.01.2021 12:41:11 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

szukam osoby która zna się na FB!!!!!
mam przy wiadomościach czerwoną 2 tak jakbym miała 2 nowe wiadomości, oczywiscie wchodze i nic nowego ne widzę, patrze na inne wiadomosci i tez nie ma nic
co z tym fantem zrobic?
oznaczyła mnie w konkursie jakas dziewczyna pisząc ze napisała do mnie z prywatnego konta a ja nic nie mam....

jest jeszcze folder Inne i SPAM, jak jestes na Messengerze, kliknij po lewej na górze w swoje zdjęcie i tam masz niebieska ikonke INNE, kliknij, jestes w folderze inne, a obok jest spam sprawdz.  Jesli tam nic nie ma a nadal masz to na czerwono (jak tak teraz mam), to najprawdopodobniej pokazuje powiadomienia z innego konta, bo jak klikniesz znowu na zdjęcie, to tam masz Przełącz konto i przy tym widać 2 na czerwono (to znaczy dwa powiadomienia z innych kont, wtedy możesz się przełączyc na te inne konta i sprawdzić tam powiadomienia, po tym chyba powinno to zniknąć). Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

jokan

#6760739 Napisano: 25.01.2021 10:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

czy ja dobrze interpretuję regulamin Nestle-scrable że tam nie ma rezerwy?

tak, jak będzie negatywna weryfikacja, to nagroda trafia do organizatora....ciekawe ile im tych gier zostanie?

Dowiesz sie w nastepnej loterii  emotka

powiem ci szczerze, ze mnie to malo interesuje emotka , niech robią co chcą....niech lepiej dadzą ciekawszy konkurs Wyświetl w wątku >>
2 inska, nkba 0

jokan

#6760724 Napisano: 25.01.2021 10:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy ja dobrze interpretuję regulamin Nestle-scrable że tam nie ma rezerwy?

tak, jak będzie negatywna weryfikacja, to nagroda trafia do organizatora....ciekawe ile im tych gier zostanie? Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

jokan

#6760442 Napisano: 22.01.2021 18:08:27 w Połączenia nieodebrane
kaka72 napisał(a):

579572788

na necie piszą, że to Yves Rocher, kosmetyki Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

jokan

jokan

#6760307 Napisano: 22.01.2021 11:53:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

totalne dno... a wizaz dalej mnie nie lubi emotka

ja nie wiem wg jakiego klucza oni to rozwiązują...raz długo dają, potem długo nic.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6760257 Napisano: 22.01.2021 08:30:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

patyk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza

U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś jeszcze się wypowie i potwierdzi.

Właśnie wysłałam. Nie było ani komunikatu na stronie ani maila. 

ja wczoraj na maila dostałam "Dziękujemy za udział w konkursie

Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.

W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.

Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji."

a w jakiej domenie mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6760006 Napisano: 21.01.2021 08:50:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

O i proszę komisję konkursowe nagradzają wypowiedzi z błędami a ty raz napiszesz coś szybko ze słownikiem i wielkie halo emotka
no cóż

Komisje konkursowe czasami zapominaja, ze to konki promocyjne a nie polonistyczne emotka
Kiedy "niepolonisci" przestaja kupowac produkty promo i nie podnosza statystyk (bo tylko wyksztalceni wygrywajom emotka  ) to zainteresowania promocjami leci w dół
I to wtedy misie i chinski "hłam" zostaje do rozdania, bo sponsor wie ile produkuje i jak mu zamowienia spadaja  emotka

Zgadzam się. To tzw.Psychologia sprzedaży. W konkursie E "ambitne" teksty poszły na bok. Wygrała prostota, bez większego morału.

przecież nie wiesz jakie teksty wygrały, a może ktoś akurat "zabłysnął inteligencją" i tekst się Smolarowi spodobał? Dla mnie to trochę obrażanie tych, co tam wygrali:( - załadowałaś wszystkich do jednego worka... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6759812 Napisano: 20.01.2021 13:29:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
dopiero mi się doczłapał sms - 1000 złemotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6759759 Napisano: 20.01.2021 11:42:43 w Czy informują/ informowali?
adriannaa napisał(a):

jest zakładka w laureatach u Smolara 'urodzinowe wygranE' czy ktoś potwierdzi czy wyniki już podpięte?

w wątku Smolara pisza, że nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759727 Napisano: 20.01.2021 09:47:21 w WC - rozmowy o wszystkim
fantagiro napisał(a):

kreatia napisał(a):

jarekcda napisał(a):

Na OLX wprowadzono przesyłki gwarantowane przez ich stronę. Teraz zakupy są bardziej bezpieczne.

te przesyłki od olxa spowodowały tę falę oszustów. ludzie nie wiedzą co i jak i się łapią emotka

mało brakowało i przez to całe OLX wysyłka moje konto zubożało by o 2100zł
Cytuję  część rozmowy tel z kUPUJĄCYM
"już przelałem kasę na konto olx więc proszę o natychmiastową wysyłkę paczkomatem 
-nie wiem o co z tym chodzi więc puki kasa nie będzie na moim koncie dotąd nie wyślę
ale masz grwarancję z olx i potwierdzenie, że pieniądze czekają jak tylko dostanę przedmiot , potwierdzę i ci przelewają
-nie nie nie wyślę i rób sobie co chcesz z tym , że przelałeś kasę!...za dużo oszustw ostatni się słyszy..
...śmiech w tle i do  drugiego faceta- odpuszczamy nie uda się"

KU PRZESTRODZE  emotka

trzeba być czujnym na każdym kroku...ja kiedyś wystawiałam na olx, teraz rzadko kiedy...za dużo tam kombinatorów i tych, co jeleni szukają...no i oszustów Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6759720 Napisano: 20.01.2021 09:27:40 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

jarekcda napisał(a):

Na OLX wprowadzono przesyłki gwarantowane przez ich stronę. Teraz zakupy są bardziej bezpieczne.

te przesyłki od olxa spowodowały tę falę oszustów. ludzie nie wiedzą co i jak i się łapią emotka

ta osoba chyba tu przyszła zachwalać OLXa, na innym wątku gnoi Allegro.....moim zdaniem i to i to ma swoje plusy i minusy, no ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak to się mówi Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

jokan

#6759594 Napisano: 19.01.2021 13:54:29 w Czy informują/ informowali?
djagosia napisał(a):

Czy informowali już z "Slij życzenia do Kubusia" w Kauflandzie? Według regulaminu mieli czas do 15 stycznia.

tak Wyświetl w wątku >>
0 0