Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6762489 Napisano: 02.02.2021 09:11:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
jacu007 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

reniii napisał(a):

adriannaa napisał(a):

oklahoma napisał(a):

fiona25 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu. 

organizatorzy może i dbają ale konkursowicze grają na kogo się da z rodziny. Więc ciocie, babcie, siostry, mamy, teściowe - często są laureatami a nagrodę tak naprawdę oddają temu kto na nich grał emotka

Wiem,że tak robi większość bo znam kilka grających osób...ja gram TYLKO na siebie, na jeden mail, na jeden numer telefonu , nagrody są dla moich dzieci,męża i dla mnie ... jeszcze sprawia mi to radość ,ale jak długo... ? Mam świadomość,ze zginę w tym wyścigu...

Podziękujcie "konkursowemunindży" on tym swoim pseudo blogiem nagonił te "trzódkę" jak się nazywają - teraz mamy tyle pseudo-konkursowiczów co dadzą się pokroić za kabanosy duda, pasztet profi, czy 15 piniat kinder grając na kogo się da

Ostatnio zobaczyłam jego post z jakimś konkursowym kubkiem to tam się roiło od komentarzy jego 'fanów' chwalących się konkursowymi kubkami, ja szczerze mówiąc jak wygram jakąś taką zapchaj dziurę to nawet nie odsyłam paragonu bo nie chcę sobie mieszkania zagracać. A mam wrażenie, że on nakręca tych ludzi aby o każdą pierdołę grali   emotka

Taaa. Zachęca do grania o bzdety i bajety, a sam plagiatuje w innych konkursach o nagrody z wyższej półki

To zobaczcie co się dzieje z pralką, jest nawet "szampan". "Wyznawcy" wniebowzięci.

Nie do końca sięz Wami zgadzam, przecież im wiecej ludzi gra tym aganecje mają większą motywację, żeby robić konkursy bo widzą efekt w postaci zainteresowania. Ja rozumiem, że niekórzy są zazdrośni/zachłanni/zawistni i najchętniej nikomu by nie powiedzieli o konkursie żeby samemu wziąć udział, ale nie tędy droga.

Nie zgodzę się z tym...co z tego, że więcej ludzi gra...ale o co grają? Właśnie o kubki, smycze, maskotki i inne pierdoły. Natłok zgłoszeń sprawia, że organizatorzy widzą, że jest zainteresowanie w wygrywanie tego typu rzeczy, to teraz masowo są takie "konkursy" z takim badziewiem.
Swoją drogą np. ninja umieścił post o konkursie Kinder piniaty dużo po czasie (ja juz miałam dawno 1 wygraną) i z tego co czytałam w komentarzach (z czystej ciekawości), trochę osób mu to wypominało...Myślę, że o niektórych nie informuje wcale...no ale to nie jest moje źródło wiedzy o konkursach to też tam nie zaglądam. Wyświetl w wątku >>

jokan

#6762483 Napisano: 02.02.2021 09:02:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

cześć,

działa wam stronka z promocji STAR>?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-na-wspolne-chrupanie.html

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762450 Napisano: 01.02.2021 21:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

jokan napisał(a):

ma ktoś regulamin syoss biedronka? (czy tam 160 znaków)?

160 znaków - regulamin dodałam pod konkusem  emotka

w komentarzach? bo ja nie widzę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762436 Napisano: 01.02.2021 20:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś regulamin syoss biedronka? (czy tam 160 znaków)? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762418 Napisano: 01.02.2021 19:14:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Odsyłacie coś do organizatora w celu aktywacji kart Lidlowych z konkursu Avanti ? No trochę przesadzają... 

nie, chyba kurier zabieral podpisane papiery i to wszystko Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

jokan

#6762330 Napisano: 01.02.2021 13:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

superloser napisał(a):

A co jest towarem pierwszej potrzeby ?Dla ciebie to samochod, ps5?
Jakby zabawki dla dzieci nie byly "pierwszej potrzeby" to by rodzice nie wygrywali gier z Lubisiow, Monopoly i cukierkow Kinder...

Czy moze sprowadzasz dzieci z Domow Dziecka do najnizszego poziomu - bo im tylko zarcie sie nalezy?
Nowa przytulanka to juz luksus?

"zazwyczaj domy dziecka mają całe wory maskotek"
pogrubiłem mój poprzedni cytat który na to wszystko odpowiada.

https://www.domyd...ews/maskotkipluszaki
post stary, ale myślę, że przekaz nadal aktualny.

i tu nasuwa mi się pytanie: czemu zamiast maskotek czy durnowatych figurek nie dadzą na nagrodę czegoś pożytecznego? Maskotek wszelakich było już od metra: Velvet, Beskidzkie nawet Cocolino, jakieś Bakusie, Głody, Elzy, Anny i pewnie jeszcze by się znalazło sporo, dlaczego nie dają mazaków, trójkolorowych kredek czy innych tego typu drobnostek, które dziecko z pewnością wykorzysta? Lepiej zawalać świat plastikiem i chińszczyzną, która do niczego jest nie przydatna.

Najwidoczniej Chiny po wywołaniu ogólnoświatowej pandemii dobrze się już mają i dlatego agencje nam ten chłam na nowo wciskają.

Chiny Chinami....ale jakby ludzie w to nie grali, toby organizatorzy zostali z tym chłamem...widocznie jeszcze za mało im tego chłamu zostaje.... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6762313 Napisano: 01.02.2021 12:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

jokan napisał(a):

Na stronie konkursu prowadzonego przez krakowski Hand Made podpięty jest regulamin konkursu ...Smolara ?  emotka

https://www.knorr.pl/konkurs.html

widziałam, napisałam do nich, żeby się z tym ogarnęli emotka

Szczerze mówiąc nigdy nie łączyłam Smolara z Hand Made a tu takie kwiatki emotka

hmmm. ci są z Krakowa i wcale nie taka nowa, bo z 2009 roku Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6762310 Napisano: 01.02.2021 12:41:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Na stronie konkursu prowadzonego przez krakowski Hand Made podpięty jest regulamin konkursu ...Smolara ?  emotka

https://www.knorr.pl/konkurs.html

widziałam, napisałam do nich, żeby się z tym ogarnęli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6761567 Napisano: 28.01.2021 11:17:52 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Pytanie do zwycięzców w kinder pingui- wygraliście wierszem czy prozą?

a nie zdjęciem?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6761297 Napisano: 27.01.2021 12:40:41 w dziś mam urodzinki
andii napisał(a):

nelunia napisał(a):

Dziewczyny Jubilatki: andii, defed, jokan wszystkiego najlepszego  emotka

emotka  dzięki emotka  

dzięki emotka emotka     emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6761260 Napisano: 27.01.2021 11:19:53 w dziś mam urodzinki
defed napisał(a):

Halo andii halo jokan - świętujemy zdalnie  emotka Wszystkiego naj dla nas! emotka

Czekałam na ten post i zastanawiałam się gdzie jesteś? emotka - wszak to już tradycja emotka

No to wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka defed andii Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

jokan

#6761214 Napisano: 27.01.2021 09:06:21 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
FBbeata7 napisał(a):

halliday napisał(a):

czy jeszcze gdzieś sprzedają jednorazowe chusteczki Velvet w jednym opakowaniu? Jak tak gdzie i w jakiej cenie.

W moim osiedlowym sklepie Społem Południe Wrocław  są po 60 gr.Na sztuki- 60 gr jedna paczuszka.

kiedyś w Żabce kupowałam, przy kasie były pojedyncze opakowania Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#6761140 Napisano: 26.01.2021 19:43:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
ilonaxx5 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Pianka do higieny intymnej do testowania emotka  

i u mnie emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>

jokan

#6761117 Napisano: 26.01.2021 17:55:59 w Informują
Informują z Konkurs "Zgłoś się do testu pianki do higieny intymnej Solverx"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
testowanie pianki - prośba o adres do wysyłki Wyświetl w wątku >>

jokan

#6760927 Napisano: 25.01.2021 20:41:28 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

bystrej i doświadczonej

Są też przypadki takie że mniej kumata dostaje 2 x większą pensją (kobieta) a chłopak szybszy,kumaty mniejszą. Polska i cały świat jest pełen paradoksów emotka

to nie paradoksy...to znajomi "królika" emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6760805 Napisano: 25.01.2021 12:41:11 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

szukam osoby która zna się na FB!!!!!
mam przy wiadomościach czerwoną 2 tak jakbym miała 2 nowe wiadomości, oczywiscie wchodze i nic nowego ne widzę, patrze na inne wiadomosci i tez nie ma nic
co z tym fantem zrobic?
oznaczyła mnie w konkursie jakas dziewczyna pisząc ze napisała do mnie z prywatnego konta a ja nic nie mam....

jest jeszcze folder Inne i SPAM, jak jestes na Messengerze, kliknij po lewej na górze w swoje zdjęcie i tam masz niebieska ikonke INNE, kliknij, jestes w folderze inne, a obok jest spam sprawdz.  Jesli tam nic nie ma a nadal masz to na czerwono (jak tak teraz mam), to najprawdopodobniej pokazuje powiadomienia z innego konta, bo jak klikniesz znowu na zdjęcie, to tam masz Przełącz konto i przy tym widać 2 na czerwono (to znaczy dwa powiadomienia z innych kont, wtedy możesz się przełączyc na te inne konta i sprawdzić tam powiadomienia, po tym chyba powinno to zniknąć). Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

jokan

#6760739 Napisano: 25.01.2021 10:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

czy ja dobrze interpretuję regulamin Nestle-scrable że tam nie ma rezerwy?

tak, jak będzie negatywna weryfikacja, to nagroda trafia do organizatora....ciekawe ile im tych gier zostanie?

Dowiesz sie w nastepnej loterii  emotka

powiem ci szczerze, ze mnie to malo interesuje emotka , niech robią co chcą....niech lepiej dadzą ciekawszy konkurs Wyświetl w wątku >>
2 inska, nkba 0

jokan

#6760724 Napisano: 25.01.2021 10:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy ja dobrze interpretuję regulamin Nestle-scrable że tam nie ma rezerwy?

tak, jak będzie negatywna weryfikacja, to nagroda trafia do organizatora....ciekawe ile im tych gier zostanie? Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

jokan

#6760442 Napisano: 22.01.2021 18:08:27 w Połączenia nieodebrane
kaka72 napisał(a):

579572788

na necie piszą, że to Yves Rocher, kosmetyki Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

jokan