Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6739726 Napisano: 28.10.2020 10:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Słuchajcie jakie można  podjąć kroki jeśli agencja nie odpowiedziała na reklamację w regulaminowym czasie?

pisac do sponsora? Wyświetl w wątku >>
2 kejm, darog 0

jokan

#6739704 Napisano: 28.10.2020 08:32:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

darog napisał(a):

jokan napisał(a):

darog napisał(a):

WAWEL czekolady- w dniu wyboru czyli 26.10 zwycięzca główny dostaje telefon z informacją, pozostałe 100 osób maile. 
100 OSÓB - czy ktoś dostał mail 26.10.2020? 

Nie no wku...a ta cala agencja Fortuna! 

nikt nie dostal, ale gdzie wyczytales ze w tym samym dniu maile maja pojsc? Ja tam tego nie doczytalam.....

Wyboru najlepszych Prac Konkursowych dokonywać będzie powołane przez Organizatora jury ("Jury") podczas obrad przeprowadzonych w dniach 26 października 2020 r., 2
listopada 2020 r., 9 listopada 2020 r. i 16 listopada 2020 r.
3.6.1. W dniu 26 października 2020 r. Jury dokona wyboru 100 autorów Prac Konkursowych,
którym zostaną przyznane nagrody dodatkowe, o których mowa w pkt 4.1. Regulaminu
oraz jednego autora Pracy Konkursowej któremu zostanie przyznana nagroda główna
, o
której mowa w pkt 4.2. Regulaminu spośród Prac Konkursowych zgłoszonych w okresie od
dnia 19 października 2020 r. do dnia 25 października 2020 r.;

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za - 6 -
pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze
połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej,
której autor ma otrzymać nagrodę główną.

Zwycięzcy nagród dodatkowych zostaną poinformowani o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora na adres email wskazany
przez zwycięzcę w formularzu zgłoszeniowym do Konkursu.

Z tego wynika, ze zwycięzca głównej będzie poinformowany w dniu wyboru, a dodatkowe nie wiadomo kiedy.

ja tez tak zrozumialam, nie jest wskazane kiedy dokładnie, rownie dobrze moze byc to do konca tygodnia....wiec czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739698 Napisano: 28.10.2020 08:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

WAWEL czekolady- w dniu wyboru czyli 26.10 zwycięzca główny dostaje telefon z informacją, pozostałe 100 osób maile. 
100 OSÓB - czy ktoś dostał mail 26.10.2020? 

Nie no wku...a ta cala agencja Fortuna! 

nikt nie dostal, ale gdzie wyczytales ze w tym samym dniu maile maja pojsc? Ja tam tego nie doczytalam..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739667 Napisano: 27.10.2020 20:55:47 w SZUKAM....
@trampek, napisał(a):

Ko napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Potrzebuję pomocy mam aplikacje allegro sprzedalam przedmiot lokalnie ale wcześniej ten przedmiot sprzedalam na innej str a tam zapomniałam skasować i chce zwrócić pieniądze. Jak mam to zrobić wpisałam w Google ale tam w tej Plikacji nir widzę tego okienka co mi się każą przekierować. Czy ktoś mi wytłumaczy jak mam zwróci te pieniądze bo to dla mnie magia. emotka

polecam tą stronę, można na czacie pogadać, wypełnić formularz lub inne ( z innych form nie korzystałam), w miarę szybko rozwiązują problemy, spory

https://allegro.p...18-8930-68906a58c18e

Dzięki napisze do nich właśnie pisałam tej pani żeby podała nr konta to mi odp że przez allegro chce. 

najlepiej pisz przez allegro, wez pod uwage ze w dzisiejszych czasach nie zawsze ktos che obcej osobie podawac swoj numer konta Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739649 Napisano: 27.10.2020 19:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

To mówicie ze nie warto brac udział w konkursie Wawel ITM?

a dlaczego? pisalismy o konkursie WAWEL czekolady Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739630 Napisano: 27.10.2020 18:49:53 w SZUKAM....
@trampek, napisał(a):

Potrzebuję pomocy mam aplikacje allegro sprzedalam przedmiot lokalnie ale wcześniej ten przedmiot sprzedalam na innej str a tam zapomniałam skasować i chce zwrócić pieniądze. Jak mam to zrobić wpisałam w Google ale tam w tej Plikacji nir widzę tego okienka co mi się każą przekierować. Czy ktoś mi wytłumaczy jak mam zwróci te pieniądze bo to dla mnie magia. emotka

polecam tą stronę, można na czacie pogadać, wypełnić formularz lub inne ( z innych form nie korzystałam), w miarę szybko rozwiązują problemy, spory

https://allegro.p...18-8930-68906a58c18e Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6739478 Napisano: 27.10.2020 12:21:49 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Czy są jakieś nowe konkursy od dzisiaj ? Nie mam dostępu do gazetki... 

nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739430 Napisano: 27.10.2020 11:30:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#6739428 Napisano: 27.10.2020 11:28:23 w Informują
Informują z Konkurs "Nasze Polskie Kabanosy"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

jokan

#6739418 Napisano: 27.10.2020 11:10:14 w Czy informują/ informowali?
FBmarta22 napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

jokan napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

https://loteriaintermarche.pl/ ??

jesli chodzi o nagrode glowna, to powinno byc losowanie na YT...na razie nie opublikowali jeszcze....

Dzięki za odpowiedź, chodzi o jakąkolwiek nagrodę, ale może być i główna emotka

Sorry ale coś Wam się chyba pozajączkowało...
Zgodnie z regulaminem ostatnie losowanie miało być 22.10, a laureaci są informowani w dniu losowania lub w następnym dniu roboczym...
Co do losowania nagrody "głównej" to samochody były cztery i w każdym losowaniu tygodniowym był rozlosowywany jeden... Nie nazywali tego nawet nagrodą główną tylko tygodniową pierwszego stopnia czy coś w tym stylu...
Mogę się też mylić ale filmiki to chyba Smolar wrzuca, a tu organizatorem jest Uniqueone...

Więc raczej już po ptokach, chyba że regulamin im w pracy nie przeszkadza emotka

a to sorry za zamieszanie, nie wiem dlaczego myslalam, ze to Smolar - moze przez ten samochod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739401 Napisano: 27.10.2020 10:29:24 w Czy informują/ informowali?
jupiter4 napisał(a):

jokan napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

jesli chodzi o nagrode glowna, to powinno byc losowanie na YT...na razie nie opublikowali jeszcze....

Dzięki za odpowiedź, chodzi o jakąkolwiek nagrodę, ale może być i główna emotka

z tego co pamietam jedna osoba chwalila sie bonem, ale to byl dobry tydzien temu albo i dawniej Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739398 Napisano: 27.10.2020 10:17:54 w Czy informują/ informowali?
jupiter4 napisał(a):

jesli chodzi o nagrode glowna, to powinno byc losowanie na YT...na razie nie opublikowali jeszcze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739396 Napisano: 27.10.2020 09:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka

to jakby co to pisz z maila, na ktore przychodzi potwierdzenie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739393 Napisano: 27.10.2020 09:50:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739387 Napisano: 27.10.2020 09:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

jokan napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nie. Odpisali mi tylko na maila, że mają moje zgłoszenie w bazie.

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają... 

pewnie twoja poczta traktuje od nich maile jako spam i nie przepuszcza ich do ciebie.

Ja tez nie mam potwerdzenia ani na gmail ani na wp emotka

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź

ale juz dostalas odpowiedz? czy dopiero zamierzasz pisac? Czyli co, napisali, ze maja twoje zgloszenie mimo, ze z tego adresu nie zglaszalas sie do konkursu?

Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

ok, czyli na odczepnego piszą tak każdemu, aby mieć święty spokój....nieładnie, nieprofesjonalnie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739384 Napisano: 27.10.2020 09:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

slomkab napisał(a):

halliday napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Nigdy nie dostaje od nich potwierdzenia (wp.pl) a kiedy pytam- tak mają zgłoszenie, kiedy pytam o potwierdzenie i przesłanie treści zgłoszenia- brak odp. I zero zawsze wygranych..

standard emotka

edzia21 ale o co im chodzi? Zrobili blokadę na wp.pl? Faktycznie kiedyś raz odpowiedzieli, że to wina mojej skrzynki i moich ustawień...dziwne -jakoś z różnych źródeł docierają... 

pewnie twoja poczta traktuje od nich maile jako spam i nie przepuszcza ich do ciebie.

Ja tez nie mam potwerdzenia ani na gmail ani na wp emotka

To teraz radzę przeprowadzić eksperyment i napisać do nich z adresu mailowego, na który nie braliście udziału w konkursie i zapytać czy zgłoszenie wpłynęło. Zgadnijcie jaką otrzymałam odpowiedź

ale juz dostalas odpowiedz? czy dopiero zamierzasz pisac? Czyli co, napisali, ze maja twoje zgloszenie mimo, ze z tego adresu nie zglaszalas sie do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739349 Napisano: 26.10.2020 22:50:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

wg mojego doświadczenia to przychodzi potwierdzenie na onet.pl i na interię.pl, na wp.pl nigdy nie przyszło, więc na tego maila nie gram

a czy ktoś wie kiedy informują z I etapu? wiem, że dzisiaj mieli wybierać, ale nie doczytałam kiedy informują ? emotka

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej

a reszta?

Nic poza info, że mailem. nie widzę.  emotka

czyli dalej nic nie wiemy emotka to może tak jest, że dzisiaj główna poszła, a do końca tygodnia maile puszczą.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739346 Napisano: 26.10.2020 22:44:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

wg mojego doświadczenia to przychodzi potwierdzenie na onet.pl i na interię.pl, na wp.pl nigdy nie przyszło, więc na tego maila nie gram

a czy ktoś wie kiedy informują z I etapu? wiem, że dzisiaj mieli wybierać, ale nie doczytałam kiedy informują ? emotka

Zwycięzca nagrody głównej zostanie poinformowany o decyzji Jury i wygranej za pośrednictwem połączenia telefonicznego pod warunkiem że Uczestnik ten odbierze połączenie telefoniczne, inicjowane przez Organizatora wykonane w dniu wyboru pracy
konkursowej

a reszta? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6739339 Napisano: 26.10.2020 22:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

standard emotka

a czy ktoś wie kiedy informują z I etapu? wiem, że dzisiaj mieli wybierać, ale nie doczytałam kiedy informują ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0