Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6730708 Napisano: 21.09.2020 19:08:06 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
stalowiak1979 napisał(a):

produkty Melvit z linii Crispy,Trend Lunch lub Secret gdzie są najtańsze?

Melvit Crispy po 2,69 za sztukę z kuponem w aplikacji Carrefour Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6730651 Napisano: 21.09.2020 16:37:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
domika napisał(a):

Ale że tak nic na tyle nagród od Leszka emotka

masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730515 Napisano: 21.09.2020 12:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Czy na konkurs  Winiary majonez można kupić w dowolnym sklepie?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730514 Napisano: 21.09.2020 11:59:12 w SZUKAM....
Kiciunia21 napisał(a):

Szukam godnego polecenia konta bankowego  emotka
Gdzie warto? Gdzie są jakieś bonusy itd. Od dłuższego czasu planuję zmienić i wreszcie się za to zabieram...

poszukaj rankingów kont bankowych w necie, pierwszy lepszy
https://www.tanie...UEAAYASAAEgLqLPD_BwE Wyświetl w wątku >>

jokan

#6730482 Napisano: 21.09.2020 09:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

wrr jak zmniejszyć paragon by pasował do formularza masakra nie pasuje mu wogóle

w programie graficznym...jak nie masz to poszukaj online , zobacz tu moze https://www.easy-resize.com/pl/ Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, andii 0

jokan

#6730314 Napisano: 19.09.2020 21:06:58 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

jokan napisał(a):

ace napisał(a):

Czy ktos wie co powinno byc na paragonie od mechanika? Czy lakoniczne 'usluga mechaniczna' jest wystarczajaca? W ogole co najlepiej zrobic, jak mechanik nie uwzglednia reklamacji? Brat byl u przypadkowego (never again) mechanika (bo jego byl na urlopie) i chcial naprawic tylne hamulce w swoim samochodzie. Zaplacil za 'usluge' 1400zl!!!!! i tego samego dnia pojechal na stacje kontroli pojazdow. Diagnoza: tylnych hamulcow brak! Reklamacji koles nie przyjmuje, bo przeciez 'usluga mechaniczna' zostala wykonana (brat wlazl pod samochod i sie okazalo, ze koles jakies czesci powymienial, ale nie te co wymagaly wymiany!!!). Juz w ogole pomijajac fakt, ze wypuscil kogos na droge z niesprawnymi hamulcami!!!!! I teraz pytanie co najlepiej zrobic w takiej sytuacji? Rzecznik praw konsumenta? Sad?

moze niech tam wroci i postarszy go, ze wezmie rzeczoznawce samochodowego, ktory okresli mu co zostalo a co nie zostalo wymienione...i ze dodatkowo ten mechanik pokryje koszty rzeczoznawcy....A on sie na co umawial na wymianę? Przeciez to zwykle szachrajstwo i naciagactwo.....

No byl juz, gadal, straszyl sadem, chcial wykaz w ktorym jest wyszczegolnione co zostalo wymienione i aby wyszczegolnil ile kosztowaly czesci a ile usluga, a koles nic, ze nie da mu tego i ogolnie nie przejety. No a umawial sie na naprawe tylnych hamulcow... No to jest totalne naciagactwo. Pomijajac fakt ze kwota jest zawrotna, ale jak juz patrzyc na to, ze nie zostalo naprawione to co powinno to juz w ogole szachrajstwo... Wiec krakusy, jak cos omijajcie mechanika na Kobierzynskiej Pana Pawla Bruzdy...

A co to znaczy, że mu nie da? To tajemnica państwowa? Koleś leci ewidentnie w kulki! Ja bym tego zdecydowanie nie zostawiła tak. To chodzi o pieniądze i bezpieczeństwo! Można nawet iść dalej i powiedzieć, że naraził człowieka na niebezpieczeństwo, bo twój brat był świadomy, że z hamulcami jest coś nie tak, dlatego chciał to zrobić, natomiast mechanik tego nie zrobił i wypuścił auto jako zrobione. To jest narażenie na niebezpieczeństwo życia...i to z pełną świadomością! A nie było świadków? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730308 Napisano: 19.09.2020 20:41:35 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Czy ktos wie co powinno byc na paragonie od mechanika? Czy lakoniczne 'usluga mechaniczna' jest wystarczajaca? W ogole co najlepiej zrobic, jak mechanik nie uwzglednia reklamacji? Brat byl u przypadkowego (never again) mechanika (bo jego byl na urlopie) i chcial naprawic tylne hamulce w swoim samochodzie. Zaplacil za 'usluge' 1400zl!!!!! i tego samego dnia pojechal na stacje kontroli pojazdow. Diagnoza: tylnych hamulcow brak! Reklamacji koles nie przyjmuje, bo przeciez 'usluga mechaniczna' zostala wykonana (brat wlazl pod samochod i sie okazalo, ze koles jakies czesci powymienial, ale nie te co wymagaly wymiany!!!). Juz w ogole pomijajac fakt, ze wypuscil kogos na droge z niesprawnymi hamulcami!!!!! I teraz pytanie co najlepiej zrobic w takiej sytuacji? Rzecznik praw konsumenta? Sad?

moze niech tam wroci i postarszy go, ze wezmie rzeczoznawce samochodowego, ktory okresli mu co zostalo a co nie zostalo wymienione...i ze dodatkowo ten mechanik pokryje koszty rzeczoznawcy....A on sie na co umawial na wymianę? Przeciez to zwykle szachrajstwo i naciagactwo..... Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

jokan

#6730230 Napisano: 19.09.2020 11:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jest jeszcze sens trzymac kody z zywca (loteria ogolopolska)? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730134 Napisano: 18.09.2020 19:08:54 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Velvet ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6730125 Napisano: 18.09.2020 18:45:10 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie allegro lokalnie i ludzie którzy licytują i nie płacą ️ Normalnie plaga jakaś. I nic im nie mogę zrobić, nigdzie zgłosić, żadnego komentarza wystawić, po cholerę licytują?

Z nudów emotka

A anulowali ci transakcje juz? generalnie maja 5 dni....moze to tez wynikac z niewiedzy ich. ja sama musialam ponaglac w ostatnim dniu, gosc nie wiedzial, ze anuluja transakcje. A dlaczego nie wystawiasz na normalnym allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729928 Napisano: 18.09.2020 08:24:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

Kupilam majonez Winiary w Dino i  wygralam, czy uznaja wam pragony bez nazwy? Ja ma majonez dekor.

Moim zdaniem powinni, zaden inny sie tak nie nazywa. Z Inter tez mam paragon z taka nazwa, ale jeszcze nie gralam. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729755 Napisano: 17.09.2020 12:55:42 w Giełda Kodów ; )
2 x rabat 40zł do Helion z Paczkomatobrania zamienię na coś drobnego (w sensie paragon) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729678 Napisano: 17.09.2020 08:56:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ashanti napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziękujemy za przesłane dokumenty. Informujemy, iż Twoje zgłoszenie zostało zweryfikowane pozytywnie.Nie możemy jednak wykonać przelewu na Twoje konto, ponieważ podany został błędny numer rachunku bankowego.W celu realizacji przelewu prosimy o przesłanie zdjęcia lub skanu oświadczenia laureata z poprawnym numerem konta bankowego w ciągu 3 dni roboczych od dnia otrzymania tej wiadomości. Nieuzupełnienie dokumentacji będzie skutkowało weryfikacją negatywną.W razie dalszych pytań prosimy o kontakt.  Też dostaliście takie emaile z winiar? Sprawdzalam numer rachunku  i podałam poprawny

U mnie ta sama sytuacja, identyczny mail o 8:03, też podałam poprawny, czytelny numer rachunku...

Drogi Uczestniku,
Prosimy o zignorowanie poprzedniej wiadomości. Przesłane przez Ciebie oświadczenie jest poprawne.
Dziękujemy za przesłane dokumenty. Informujemy, iż Twoje zgłoszenie zostało zweryfikowane pozytywnie.
Zgodnie z Regulaminem nagroda zostanie wydana przelewem bankowym do dnia 25 stycznia 2021 r.

do kiedy? emotka ile to będzie warte za te 5 miesięcy jak ceny caly czas do góry...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729632 Napisano: 16.09.2020 21:35:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

Czuję się jak loteryjny przegryw. dostałam 3 paragony na tic taca. Jak już dostałam to wbilam (nie żeby mi jakoś specjalnie na tych bluzach zależało). nic nie wygrałam.

ja zagrałam aż na 1, no ale znaleziony, więc pretensji nie mam;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6729458 Napisano: 16.09.2020 11:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

czy dostajecie potwierdzenia zgłoszenia w loterii Tiger?

tak Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

jokan

#6729370 Napisano: 15.09.2020 23:08:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka

hmmm. radrel ? czy to literowka tu czy faktycznie tak napisalas? Moim zdaniem za malo tekstu o tym dlaczego akurat ten wariant wybierasz? Druga i trzecia linijka to pożeracze tekstu (pierwsza troche tez) , w zasadzie nic nie wnoszą....no ale takie jest moje skromne zdanie...powodzenia! Wyświetl w wątku >>

jokan

#6729351 Napisano: 15.09.2020 22:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

[quote=

Data; marzec 2021

tuw3105]

nelunia napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

nowa loteria Kinder bueno. opakowania są jakos oznaczone? kupiłam dzisiaj jedno opakowanie, kod alfanumeryczny w środku jest, wbijam na stronę, a tam info, że kod nieprawidłowy. na opakowaniu nie ma informacji o loterii.

W prawym, górnym rogu jest napis Kinder bueno świat przyjemności. Kupiłam w Stokrotce za 2,50 zl

tez mam z kodem ktory nie dziala- to po co one sa w srodku opakowania?

a one nie były kiedyś wymieniane na bilety do kina? Teraz są w nowych opakowaniach z info o konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728933 Napisano: 14.09.2020 18:32:10 w Czy informują/ informowali?
barcza napisał(a):

czy informowali z rezerwy Zozole i czy Balcerzak kody już można wyrzucić emotka

zozole chyba jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6728667 Napisano: 13.09.2020 15:42:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

Gdzie i po ile jest dostępny najtańszy mały proszek E?

Kauf ma po 5 zeta
Ten sam w osiedlowym 4-4,5zl - zalezy od sklepiku

a kiosku ruchu mały poniżej 4,50 zł (ale płyn w butelce, nie proszek) Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0