Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6724818 Napisano: 26.08.2020 16:55:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Odido...nagrody nie w tą stronę idą....emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

jokan

#6724637 Napisano: 26.08.2020 09:28:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

Nie wiem po co chodzę do kolektury Lotto- mam marzenia  emotka  które bez kasy nie są realne  emotka  wczoraj zostawiłam tam, jak dla mnie kasy za dużo, dziś po sprawdzeniu wyników mam doła  emotka  żeby się chociaż zwróciło! 
juz nie wspomnę o loteriach, które nic nie dają...

no niestety tak to z Lotto wygląda...ja obserwuję grupy Lotto na FB i zdrapkowe i normalne to np. w Loteriadzie ludzie mieli po 300 kuponow i wiecej i nic nie wygrali....
a w temacie: u mnie tez ostatnio pustki, czekam na dobre wiesci smsowe lub mailoweemotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

jokan

#6724616 Napisano: 26.08.2020 07:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Gdzie kupujecie słodycze ETI? Biedronka i Kaufland sprawdzone, nie znalazłam emotka

Kaufland (herbatniki, batony) , Carrefour (batony, browni).

na Lotosie też są Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724385 Napisano: 25.08.2020 10:05:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

veldominik napisał(a):

Witam ma ktoś może zdjęcie paczki konkursowej Cheetos? Na stronie nie na jej pokazanej lub jaka to gramatura 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-cheetos.html

z góry dziękuje 

MUSI byc banderola na opakowaniu - rozne smaki, rozne gramatury maja kody w srodku

taka paczka jak tu (z banderola) https://www.googl...imgrc=WIjBGUgVdoOmBM Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724381 Napisano: 25.08.2020 09:55:20 w Paragony na trwające konkursy
szukam Tiger dino i maślanka, wymienię na inne o podobnej wartości Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724335 Napisano: 24.08.2020 21:59:07 w Czy informują/ informowali?
zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

nikos napisał(a):

jokan napisał(a):

nikos napisał(a):

jokan napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy parówki Jedynki dzisiaj kogoś informowały?

raczej się nie wyrobili na dzisiaj.....

Widziałam wpis na fb, że komuś wpadła nagroda. 

chyba masz rację, bo to był już 7 tydzień....a wyniki za 7 tydzień już są na ich stronie

Z moich obserwacji wynika, że ta Agencja ma wykwalifikowany pracowników po kursie szybkiego czytania. Nazajutrz po zakończonym etapie, przed południem, pojawiają się wyniki. 

a czy nie jest podobnie z Maślanki Mrągowskiej? Dzisiaj juz wyniki, a czy wczoraj nie skończył się 1 etap?

Nie, w Mrągowskiej pierwszy etap trwał chyba do 19.08

wychodzą moje zaległości w czytaniu regulaminów...nie wyrabiam się emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724331 Napisano: 24.08.2020 21:53:09 w Czy informują/ informowali?
nikos napisał(a):

jokan napisał(a):

nikos napisał(a):

jokan napisał(a):

chyba masz rację, bo to był już 7 tydzień....a wyniki za 7 tydzień już są na ich stronie

Z moich obserwacji wynika, że ta Agencja ma wykwalifikowany pracowników po kursie szybkiego czytania. Nazajutrz po zakończonym etapie, przed południem, pojawiają się wyniki. 

a czy nie jest podobnie z Maślanki Mrągowskiej? Dzisiaj juz wyniki, a czy wczoraj nie skończył się 1 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724325 Napisano: 24.08.2020 21:39:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

dzięki jokan bo już byłam załamana,że coś ze mną nie tak emotka
w takim razie cieszę się bonem emotka

sorry za zamieszanie emotka , pomylilo mi sie ich nazewnictwo miejsc Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724324 Napisano: 24.08.2020 21:36:14 w Czy informują/ informowali?
nikos napisał(a):

jokan napisał(a):

chyba masz rację, bo to był już 7 tydzień....a wyniki za 7 tydzień już są na ich stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724312 Napisano: 24.08.2020 21:26:44 w Czy informują/ informowali?

raczej się nie wyrobili na dzisiaj..... Wyświetl w wątku >>

jokan

#6724308 Napisano: 24.08.2020 21:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

jokan napisał(a):

helcia85 napisał(a):

W Lewiatanie nagroda 3 stopnia lepsza od 2. JBL Go kosztuje 89 zł, nagroda 3 stoponia to bon 100 zł 
Smolar mnie zawiódł, mogli dać lepsze głośniki emotka

zgadza się, dlatego ostatnio cieszyli się że nie dostali drugiej nagrody tylko trzecią emotka emotka

To ja już nic nie rozumiem,dostałam info,że mam II stopień  i cieszę się że mam bon  a Wy piszecie,że nagroda III stopnia to bon ! Tam nie ma nagród III stopnia! Czy ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem
wg reg.jest nagroda główna TV, nagroda I stopnia głośnik , nagroda II stopnia bon

ja oczywoscie przekrecilam....emotka , masz całkowita rację Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724239 Napisano: 24.08.2020 17:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

W Lewiatanie nagroda 3 stopnia lepsza od 2. JBL Go kosztuje 89 zł, nagroda 3 stoponia to bon 100 zł 
Smolar mnie zawiódł, mogli dać lepsze głośniki emotka

zgadza się, dlatego ostatnio cieszyli się że nie dostali drugiej nagrody tylko trzecią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724133 Napisano: 24.08.2020 12:04:46 w Czy informują/ informowali?
picola napisał(a):

donia7 napisał(a):

picola napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

assal napisał(a):

Rozwiązali w trakcie trwania etapu? Czy już po zamknięciu, ale wcześniej jak podali w regulaminie? 
Bo się pogubiłam  emotka  

Jeżeli rzeczywiście wtedy (tego 13.08) rozwiązali, to po  tym (drugim) etapie, ale przed datą posiedzenia komisji (wg regulaminu 17.08).

13.08. były wyniki z "Okocimskich wariantów" z I etapu.
Losowanie było 06.08.2020 i zgodnie z regulaminem wyniki były podane 13.08 (7 dni od losowania nagród z I etapu).
Nie było wyników z II etapu i dzisiaj mija termin, kiedy powinny być podane.
Może poczekajmy do popołudnia i dopiero potem ciskajmy gromy. emotka

Tylko właśnie sęk w tym, że już chyba ze trzy osoby potwierdziły, że dostały eski z 2 etapu, bo w pierwszym nawet nie grali emotka  Więc pierwszy etap poszedł od razu z drugim.

Ok, poczekamy, zobaczymy. Ja i znajomi dostaliśmy 13.08 eski tylko za I etap. Wtedy też były pretensje, że nie ma info o wygranych, a potem okazało się, że wszystko było w terminie.

czyli za III etap powinny byc w ten czwartek? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6724069 Napisano: 24.08.2020 08:58:24 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

reniii napisał(a):

darog napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

violka88 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Czy informowali za OKOCIMSKIe warianty za 2gi etap? 

nikt się nie chwalił

Nie wiem czy nikt, wszak już 2 osoby pisały, że info było tydzień temu emotka
/udziału nie brałam, ale wpadło mi w oko/ emotka  

13.08 w czwartek był SMS z info o wygranej i to na 100% z II etapu. 

Ale według regulaminu dopiero 17.08 miał być wybór z II etapu + 7 dni na powiadomienie

szef Smolara na urlopie a ktoś w Smolarze zrobił losowanko nie patrząc na regulamin, daty, etc...?

Smolar tyle obecnie konkursów organizuje, że gdyby chcieli przeczytać wszystkie te nasze wypociny konkursowe, to głowy spuchły by im jak balony. Miejcie trochę wyrozumiałości.

ale dlaczego mam być wyrozumiała? jak się nie ma mocy przerobowych, to albo się rezygnuje ze zleceń, albo się przyjmuje nowych pracowników. dlaczego mam się zgadzać na łamanie regulaminu?

zgadzam się...przecież nie robią tego za darmo...a jak już robią, to niech robią porządnie (aczkolwiek nie jestem zwolennikiem teorii, że to losowanie było...) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6723675 Napisano: 21.08.2020 21:41:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. Jaki jest najtańszy produkt FA  Heinz   Finish w Biedronce?

u mnie FA po 8,99 zł sztukę a jeśli się kupi 2 sztuki na paragonie wtedy jest za 5,99 zl za sztukę (nie wiem do kiedy ta promocja) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6723257 Napisano: 20.08.2020 13:28:00 w Paragony na trwające konkursy
szukam Lech Dino, wymienię na inne o podobnej wartości Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6723220 Napisano: 20.08.2020 11:48:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Czy strona lidl opinie 
Wam działa, bo ja już drugi dzień mam "błąd". 

błąd jest Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6723174 Napisano: 20.08.2020 09:31:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kubuś - 2 razy pudło, leibniz - pudło, aquafresh - pudło... Kozel - 7 x pudło... Beznadziejne są te bramki emotka

Wiesz moze nie tyle beznadziejne bramki, co slabo zabezpieczone promocje.
Gosciu rozlozyl Leszka od srodka - przodownik tyg.9. 
Formularze do loterii za 2zl, te bramkowe, bez numeru kasy fiskalnej - ja omijam, bo szkoda kasy. Ze sklepikarzami nie wygrasz. I do tego jest masa kas fiskalnych z blednymi godzinami na paragonach (zmiana czasu lato/zima). Wydrukuje jak wygra... A Ty placisz za kazdy produkt.
Jakby w bramkach info o wygranej przychodzilo po 2 godzinach to moge zagrac. Tak to jedynie podbijanie statystyk loterii. Dobrze ze Pomarancz ma numer kasy, moze w koncu przestanie mi płakac.

a co to ten pomarańcz?

Nestle płatki - loteria Wyświetl w wątku >>
0 0