Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6714825 Napisano: 09.07.2020 13:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

A wszyscy już otrzymaliście koszulki z Biedry?Bo moja zaginęła w akcji emotka

do mnie dotarła wczoraj

wczoraj dostałam...może wysyłaja partiami Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6714762 Napisano: 09.07.2020 09:47:53 w skojarzenia
maski - karnawał Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6714683 Napisano: 08.07.2020 19:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami.

edzia21 a spoko są te ręczniki czy takie ścierki? Jest jakaś metka z gramaturą?  emotka

ktos pisal, ze raczej takie sobie....ale ja nie oceniam, bo nie gralam o nie.... Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

jokan

#6714655 Napisano: 08.07.2020 16:30:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
moskala22 napisał(a):

Dostałam dziś koszulkę z podpisem levego ale kurier nie zabrał tej złej emotka

koszulka z podpisem Lewandowskiego, a starą koszulkę bez podpisu kurier zabrał, bo tam miał wpisane, że ma być przesyłka zwrotna Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

jokan

#6714571 Napisano: 08.07.2020 11:50:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiapysiamisia napisał(a):

Jestem ciekawa kiedy piłkami z biedronki się zajmą... 

ja calkiem o tym juz zapomnialam....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6714568 Napisano: 08.07.2020 11:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

dzieki, bo mi chodzi o to, ze termin pisemnej reklamacji minie, a ja bede w lesie z ta koszulka.....i 1:0 dla agencji

Właśnie dlatego dzwoniłam i pytałam czy mam reklamacje listem wysłać. Mają od groma tych reklamacji.Pomieszało im się. Robią porządek najpierw z koszulkami z Biedronki. Odzyskają te bez podpisu i nam je wtedy wyślą a zabiorą niebieskie które pójdą do Kauflanda:) 

no to niezle hocki-klocki....to chyba zadzwonie jednak zeby sie streszczali z odbiorem emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#6714563 Napisano: 08.07.2020 11:37:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa

Po telefonie do nich i zapytaniu dlaczego nikt na maila nie odpowiada otrzymałam informację, ze dostali maila i  sprawę załatwia.Niby dostanę  informację o tym co z tymi koszulkami.Ja jej nawet nie odpakowałam ale widzę, ze one do wygrania były w Kauflandzie teraz.

dzieki, bo mi chodzi o to, ze termin pisemnej reklamacji minie, a ja bede w lesie z ta koszulka.....i 1:0 dla agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6714559 Napisano: 08.07.2020 11:20:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy pisal ktos reklamacje listem poleconym odnosnie koszulki Gillette Biedronka? ja pisalam mailam, zero odpowiedzi, zero smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6714002 Napisano: 04.07.2020 15:40:14 w Czy informują/ informowali?
stalowiak1979 napisał(a):

Czy Intermarche Nivea były już wyniki?

do 11.08 info Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713944 Napisano: 03.07.2020 22:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

jokan napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

jokan napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

z biedronki dostałam i ja smsa

dzisiaj?

chyba wczoraj.. albo przed. Na męża nr, to nie pamiętam dokładnie.

a pisalas wczesniej maila do nich? ja pisalam w dniu otrzymania koszulki, ale na razie nie mam zadnego smsa

nic nie pisałam, nie miałam na to czasu. Trochę zdziwił mnie ten SMS.. to znaczy, że wszyscy dostali złe?
Do mnie przyszła tak jak na foto(rozmiar L), oczywiście bez podpisu. W ogóle to taka miała być w Biedronce, czy jeszcze coś innego?

miała przyjść taka, ale z podpisem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713844 Napisano: 03.07.2020 13:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

jokan napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

dzisiaj?

chyba wczoraj.. albo przed. Na męża nr, to nie pamiętam dokładnie.

a pisalas wczesniej maila do nich? ja pisalam w dniu otrzymania koszulki, ale na razie nie mam zadnego smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713842 Napisano: 03.07.2020 13:14:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713818 Napisano: 03.07.2020 12:24:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

arivederczi napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy w sprawie koszulek niebieskich zamiast białych z C4 komuś odpisali?

Mi nie odpisali

MI też nie. Mają niby oddzwonić. Zobaczymy

Też pisałam 2 razy co mam zrobić z tą koszulka niebieska która jest inna niż o którą grałam ale zero odzewu

myślę, że maili mają sporo. Dajmy chwilę czasu. Niech się pozbierają  emotka

Możecie podać maila?   emotka  też muszę napisać. 

a nie dostaliście sms-a ? Jeśli otrzymali państwo koszulkę bez podpisu, nastąpi wymiana na koszulkę z podpisem za pośrednictwem kuriera DPD

a co z koszulkami z Biedronki bez podpisu?

Mój post  tyczył  się koszulki z Biedronki , pomyliłam konki . Z biedronki dostałam sms

a ktos jeszcze z Biedronki dostal sms? Pisalam do nich maila w tej sprawie, na razie bez odzewu, ani odpowiedzi ani sms, poczekac czy pisac reklamację oficjalna listem? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713803 Napisano: 03.07.2020 11:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

arivederczi napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy w sprawie koszulek niebieskich zamiast białych z C4 komuś odpisali?

Mi nie odpisali

MI też nie. Mają niby oddzwonić. Zobaczymy

Też pisałam 2 razy co mam zrobić z tą koszulka niebieska która jest inna niż o którą grałam ale zero odzewu

myślę, że maili mają sporo. Dajmy chwilę czasu. Niech się pozbierają  emotka

Możecie podać maila?   emotka  też muszę napisać. 

a nie dostaliście sms-a ? Jeśli otrzymali państwo koszulkę bez podpisu, nastąpi wymiana na koszulkę z podpisem za pośrednictwem kuriera DPD

a co z koszulkami z Biedronki bez podpisu? Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

jokan

#6713737 Napisano: 02.07.2020 23:52:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest obecnie jakas loteria Kozel? Mama kupila w Lidlu 4 te piwa i mi dala zawleczki z kodami.

W “szukam” masz odp emotka
nie da sie skopiowac link emotka

A co wpisać, żeby wyszukalo ten konkurs? Nie mogę bo znaleźć...

pewnie nikt go nie wrzucił, jest tylko w zapowiedziach Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713707 Napisano: 02.07.2020 20:45:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś miał problemy z odbiorem przekąsek, smoothie na podstawie kodów z FB (konkurs Żabki) ? Mi dzisiaj powiedziała, że kody nie wchodzą....a niby klikała BON....coś da się z tym zrobić?

byłam uparta, zrobiłam kolejkę na pół sklepu, ugotowałam się pod maską, ale Pani za 20 razem udało się wbić kody i otrzymałam trzy przekąski emotka
gdyby wzrok zabijał już by mnie tu nie było ( mówię o ludziach w kolejce) 

u mnie tez zaczynała się kolejka więc spasowałam....pójdę jak inna baba będzie, może bardziej ogarnięta.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713666 Napisano: 02.07.2020 17:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś miał problemy z odbiorem przekąsek, smoothie na podstawie kodów z FB (konkurs Żabki) ? Mi dzisiaj powiedziała, że kody nie wchodzą....a niby klikała BON....coś da się z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713589 Napisano: 02.07.2020 13:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy dowiadywał się ktoś u źródła co znaczą enigmatyczne "produkty Bref" w konkursie Albedo w Lewiatanie?

ja rozumiem tak, ze kupic dowolny z produktow Bref dostepny w sklepie....w regulaminie umknelo im slowo "produkty" bo jest napisane tak "kupić dowolne marki Bref" emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

jokan

#6713354 Napisano: 01.07.2020 13:32:30 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

Mam takiego niebieskiego Lazy Baga. Chciałam rozłożyć ale nie do końca umiem ogarnąć. To trzeba nadmuchac ? Nigdzie nie widzę końcówki  emotka

musisz wiatr złapać;-) - wejdź na YT i zobacz filmiki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6713287 Napisano: 01.07.2020 10:38:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

kitu napisał(a):

Cześć, czy w konkursie Winiary od serca dla bliskich te paczki z kakao na Instagramie, to wysłaliście oświadczenie z regulaminu?

Tak. Wydrukowałam je, podpisałam i zeskanowałam. Wysłałam im w wiadomości na IG i odpisali, więc chyba wszystko jest ok, ale nagroda jeszcze nie dotarła (to był chyba przedostatni etap).

moze sie zamotali z tym....ktos pisal na FB ostatnio ze z 3 tygodnia nie dostal...to moze im przypomnij? Wyświetl w wątku >>
0 0