Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niestety nie śledzę jego dokonań i nie tropię twórczości. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma się o co tak puszyć i analizować kto głupi, a kto nie. Krowa, która dużo ryczy... Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No way
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to już pisz do niego
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
What
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie ja napisałam, że to plagiat i gdzie porównuję do "dodaj do ulubionych"?
Napisałam tylko, co sądzę o tym haśle i już. A podobieństwo do słów piosenki oczywiste i tyle. Ktoś sam nie może, to kombinuje jak koń pod górę.
Mnie ma się to hasło prawo nie podobać tak samo jak Tobie podobać
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I niech nikt nie jojczy, gdy będą nagradzane hasła zainspirowane przez "dodaj do ulubionych", "lubię to". Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, oczywiście
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno przegina? Dla mnie jasne jak słońce, czym się autor tego pożal się Boże hasła inspirował.
I nie ma co współczuć autorowi, że takie a nie inne komentarze. Chyba dorosły jest chłopaczyna i da radę.
Mnie tam na przykład grzeje, co kto o moich hasłach myśli
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Voucher jak voucher, ale abc z dr sexu
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to piszesz jako wytworny gracz, rozumiem
Zgodnie z definicją asiasia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wytworni gracze grają w efektowny sposób, zaś wytrawni w efektywny. Wyświetl w wątku >>
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to się już zdarzało
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy jest kod. Ale wiem, co jest napisane w regulaminie: należy odesłać opakowanie. Nic o żadnym kodzie NIE JEST napisane.
I nawet nie będę szukała. Wysyłam to, co chcą w regulaminie, a nie co ktoś na forum napisał
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane