Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#5198662 Napisano: 23.05.2012 09:35:18 w Inne mniejsze markety
W Warce Inter można chyba wygrać na 2 osoby z jednego gospodarstwa domowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5191860 Napisano: 18.05.2012 01:29:56 w Inne mniejsze markety
dajar35 napisał(a):

mia napisał(a):

bartula napisał(a):

na jakim dniu skończyła Warka Inter wg Was?

Nie wiem, na którym, ale byłabym wdzięczna, jakby dzisiaj ruszyli 16.05, bo będę w Intermarche po południu i nie wiem, czy mam kolejne to badziewie kupować, czy nie... emotka

to może nie kupuj tego badziewia i daj szansę wygrać tym którzy to badziewia czasem kupują nie tylko dla konkursu...

Ale to chyba nie jest konkurs tylko dla miłośników tego sikacza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5191218 Napisano: 18.05.2012 08:04:11 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

obudziłam się z konkursem Warki i totalnie wyjałowionym mózgiem... czy ktoś by mógł sprawdzić mój tok rozumowania? tam wystarczy kupić 4 piwa, ale nie mogą być w 4 paku, bo 4 pak się liczy jako 1 produkt promocyjny? emotka a zgłoszenie może być w dowolnym terminie, nie w dzień zakupu? emotka

Załącznik nr 1

Lista Produktów Promocyjnych, których zakup uprawnia do wzięcia udziału w
konkursie:

1. Piwo Warka 0.5 l x 3+1gratis (Butelka zwrotna)
2. Piwo Warka 4 x 0.5 l (Puszka)
3. Piwo Warka 0.5 l (Butelka zwrotna)
4. Piwo Warka 0,5 l (Puszka)
5. Piwo Warka 0.5 l x 5+1gratis (Puszka)
6. Piwo Warka 6 x 0.5l (Puszka)
Dla mnie z tego jasno wynika, że może być czteropak.
Co do zgłoszenia w dniu zakupu, jak do tej pory nie zauważyłam takiego punktu.
Na wszelki wypadek zapisałam sobie regulamin w PDFie. emotka

No pewnie, w pkt 2 masz czteropak, w 6 - sześciopak. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5190983 Napisano: 17.05.2012 09:35:55 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

kotmarian napisał(a):

no nie, intermarche warka- w regulaminie pisze by wyslac papiery do SCA PR POLSKA Sp. z o.o. z siedziba w Poznaniu, ul. Janikowska 33, 61-070 Poznań

a w SMS jakis adres podany avantis s.a., królewska, warszawa??? czyli gdzie w koncu ktos wie??? emotka

Nie wiem, ja posłałam na adres podany w smsie - mam nadzieje, że ktoś sobie tzw. jaj z nas nie zrobił... emotka

Ja też wysłałam na adres z sms'a. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5190924 Napisano: 17.05.2012 08:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vilemo napisał(a):

merkana napisał(a):

Mam pytanie. 4Frame lubi rymowanki, czy raczej prozę?:) Pierwszy raz chce wysłać zgłoszenie na konkurs, który obsługuje:)

wydaje mi się, że wygrywały i takie i takie emotka

Zgadza się, byle z sensem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5190700 Napisano: 17.05.2012 06:06:09 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

vilemo napisał(a):

o no właśnie...
http://www.tesco..../12-zywiec/index.php
jakby mi się ten aparat przydał - ale dwóch zgrzewek z moją niedowagą, przechodzącą powoli acz skutecznie w niedożywienie - nie dodygam tych dwóch zgrzewek - ni dy rydy... emotka

A czy ktoś doszukał się w tym regulaminie jak długi ma to być wierszyk? Bo ja nie widzę na ten temat ani słowa... Swoja drogą przykład jest przedni.

A jak myślicie, bo ja chcę im prawdę czystą jak ta woda źródlana napisać. Mam duże szanse?:

Zdrojek to taki niebieski gnojek,
Który każe wodę kranówę kupować,
A potem jeszcze z hasłami cudować!

Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5189404 Napisano: 16.05.2012 10:48:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nasze maluszki się nie morusają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5188029 Napisano: 16.05.2012 09:23:39 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

No tak, zapas chemii jeszcze można znieść ale ze spożywką już gorzej emotka Zresztą zakup kawy bez powodu(czyt. bez konkursu) to zupełnie bez sensu emotka emotka

Podobnie jak papieru toaletowego. Zupełnie do d**y emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5188028 Napisano: 16.05.2012 09:22:42 w TESCO konkursy
Monika11 napisał(a):

ktoś się dowiadywał czy te 2 l coca coli biorą udział w konkursie? -jak pisze na plakacie? Czy musi być 4*1 l jak w reg.?U mnie wielki plakat na samym wejściu w Tesco i ulotki były przy tych 2 l - i wzięłam te...

Ja też wzięłam 2x2l i co gorsza wysłałam już zgłoszenie. Trudno. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5185122 Napisano: 14.05.2012 04:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

nocti napisał(a):

Ale jaja z tym Rawikiem. Nawet nie planowałam brać udziału, ale to jest istny cyrk. Konkurs trwający 3 dni z czego w jeden z nich sklepy nieczynne. W ogóle były urny itp??
A te vouchery to na ile??

kazdy voucher to 750 zeta
czyli całe 9 kawałków

Bethan była wczoraj, nie dostrzegła przez szybę żadnej urny

strzeliła fotę, na której widać masę innych promocji, ale Wiosny brak
emotka

Dowodów nie mam żadnych, ale za to mam niemal pewność, że jest to niezła ustawka. Właścicielka 3 sklepików (te klitki to ma być sieć? No bez jaj) pewnie weszła w układ z przedstawicielem i tyle. Znam trochę ten światek i wiem, że jak się pokombinuje, to można dużo ugrać. Ja piszę reklamację.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183362 Napisano: 13.05.2012 06:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może jutro pani z Rawika włączy telefon? Ja będę dzwoniła tam na pewno. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183344 Napisano: 13.05.2012 06:08:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wsciekly, najpierw sprawdźmy, czy jest afera. Spłoszą się i guzik się dowiemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183319 Napisano: 13.05.2012 05:54:14 w Kaufland konkursy
To ja Mia mam jak Ty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183311 Napisano: 13.05.2012 05:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

a w tym Rawiczu jest jakaś lokalna gazeta emotka

Pojęcia nie mam. Ja nie stamtąd. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183304 Napisano: 13.05.2012 05:49:39 w Kaufland konkursy
kaki76 napisał(a):

monia24 napisał(a):

mia napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

tu regulamin
http://www.kaufla..._wiosenny_budet_.pdf

Ech, totalna d... .
Mało, że jeden bon na gospodarstwo, to jeszcze bedą dzwonić, a nie smsy puszczać. emotka

TQG, wróć! emotka

Mia, czy to nie my byłysmy jedyne na forum co lubią tqg?

ja też ich lubie więc jesteśmy 3 emotka

Ja też lubię w sumie TQG, ale prawda jest taka, że jak się ma dobry tekst, to się wszędzie wygra i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183293 Napisano: 13.05.2012 05:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Jade do Rawicza emotka
Moim zdaniem nastąpiła pomyłka w regulaminie.

jaka pomyłka emotka

W terminie trwania promocji
Ja ten sklep widziałem już wcześniej na liście w lokalnych (tak mi się wydaje)

No i jak? Bo ja byłam. Sieć Rawik wygląda tak:
http://zapodaj.ne...f4a673204a8.jpg.html
Zajrzałam do środka 2 sklepów, nie ma tam urn, żadnych informacji o konkursie też nie widać. Sklep w niedzielę oczywiście nieczynny.
Nie jestem z Rawicza, więc moje śledztwo na tym się kończy.

no to jakim cudem rozdadza 12 voucherów emotka emotka emotka

Eee tam, pani właścicielka z panem repem już dzielą 9 kawałeczków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183291 Napisano: 13.05.2012 05:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

merkana napisał(a):

vilemo napisał(a):

jeszcze jedno pytanie o wiosnę - czy można jednym paragonem zagrać w ogólny i lokalny?

podpinam się do pytania. emotka

Nie. Tzn. możesz wysłać zgłoszenie i tu, i tu, ale w razie wygranej na oba zgłoszenia jest ból, bo przejdzie tylko 1.

ale jeśli ktoś ma paragony, które nie wygrały w konkursach lokalnych w marcu i kwietniu, śmiało może je zgłosić do ogólnopolskiego

tylko z kwietniowymi trzeba poczekać na wyniki

Też prawda.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183050 Napisano: 13.05.2012 03:13:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Jade do Rawicza emotka
Moim zdaniem nastąpiła pomyłka w regulaminie.

jaka pomyłka emotka

W terminie trwania promocji
Ja ten sklep widziałem już wcześniej na liście w lokalnych (tak mi się wydaje)

No i jak? Bo ja byłam. Sieć Rawik wygląda tak:
http://zapodaj.ne...f4a673204a8.jpg.html
Zajrzałam do środka 2 sklepów, nie ma tam urn, żadnych informacji o konkursie też nie widać. Sklep w niedzielę oczywiście nieczynny.
Nie jestem z Rawicza, więc moje śledztwo na tym się kończy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5183027 Napisano: 13.05.2012 02:57:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
merkana napisał(a):

vilemo napisał(a):

jeszcze jedno pytanie o wiosnę - czy można jednym paragonem zagrać w ogólny i lokalny?

podpinam się do pytania. emotka

Nie. Tzn. możesz wysłać zgłoszenie i tu, i tu, ale w razie wygranej na oba zgłoszenia jest ból, bo przejdzie tylko 1. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5182824 Napisano: 13.05.2012 12:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

gracet napisał(a):

jak interpretujecie regulamin? czy w wiosennej strefie nagród w DC trzeba okazać tyle paragonów ile wrzuciło się kuponów
wg mnie nie, ale... wolę dla pewności dopytać - już nieraz sie okazało, że wiecie wszystko

przy rowerach raczej wystarczy 1

z autami może być gorzej

Ja się nie stresuję, wygram swoim jednym zgłoszeniem, z jednym paragonem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0