Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#5032927 Napisano: 22.02.2012 01:37:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
No ale zgłoszenie, które wygrało Mini ma też tekst. Mnie się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5031581 Napisano: 21.02.2012 05:57:06 w Paragony
Szukam wygranego nr z Kamisa, mam paragon z 4.02 (po godz.14). Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5030474 Napisano: 21.02.2012 09:28:37 w Wkurza mnie...
kala405 napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

a mnie tesciowa, mąż...:( traktuje meza jak 10-latka a On ma prawie 30. Wszystko chce wiedziec, kazdy nasz krok, co robimy, gdzie jestemy, co kupilismy. A jak powiem cos na ten temat to ja jestem zła bo przeciez ona tylko sie martwi...

u mnie to samo-menda jedna emotka emotka emotka emotka emotka

Moje drogie, Wy też kiedyś będziecie czyimiś mendami, eee, wróć - teściowymi. Trochę szacunku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5026132 Napisano: 19.02.2012 11:26:04 w GFK
biedronka007 napisał(a):

ale cenzura.... miałam 25 % wypełnionej ankiety odrzucili mnie bo mam męża

Mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5023777 Napisano: 17.02.2012 05:06:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toner5 napisał(a):

leelee napisał(a):

2.5 Data i godzina dowodu zakupu (czyli data i godzina zakupu na paragonie kasowym) produktów musi być wcześniejsza niż data wysłania SMSa konkursowego.

wczesniejsza nie oznacza dni tylko tez minuty, ze np wyslac w dniu zakupu produktu ale dopiero po zakupie, a nie wczesniej...

A kiedy w ogole regulamin zostal zmieniony? Ja mam paragon z 05.02 a gralem 08.02 emotka

Regulamin, którym posiłkowała się żona, był w takiej formie jeszcze 10 lutego - tzn. bez zapisu, że trzeba słać esa w dniu zakupu, sprawdziłem we właściwościach pliku

No właśnie, ja kupiłam 11, a dzisiaj widzę inny zapis w regulaminie. Chciałam dzisiaj posłać sms.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5023677 Napisano: 17.02.2012 03:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

mia napisał(a):

Wracając jeszcze do Palette tak się zastanawiam... Być może w tym tygodniu informowali o wygranych mówiąc, że paragon wcześniejszy, bo zdawali sobie sprawę, że był inny regulamin na stronie, ale pytanie, czy w przyszłym nie zaczną go respektować?

Konkretnie zastanawiam się, czy aby obecnie wysyłane zgłoszenia nie muszą już być z tego samego dnia... emotka

Przed chwilą z Regulaminu (Chrome)
2.5 Data i godzina dowodu zakupu (czyli data i godzina zakupu na paragonie kasowym)
produktów musi być wcześniejsza niż data wysłania SMSa konkursowego. emotka

No raczej. Najpierw 3ba kupić, potem słać.

2.3.2 wysłanie w dniu dokonania zakupu produktu promocyjnego zgłoszenia do Konkursu,
zgodnie z pkt. 2.2.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5023452 Napisano: 17.02.2012 01:27:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

ashley878 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

mia napisał(a):

kimolotek napisał(a):

do mnie dzownili z 10 ale czy paragon musi byc z tego samego dnia co zgloszenie?

Nie musi emotka

dzieki

2.3.2 wysłanie w dniu dokonania zakupu produktu promocyjnego zgłoszenia do Konkursu,
zgodnie z pkt. 2.2., wysyłając SMS z prefixem „Palette” o treści Palette.wypowiedź
konkursowa na numer 7043 („SMS konkursowy”) (koszt SMS-a 0,62 zł brutto,
organizator konkursu Albedo Marketing sp. z o.o. z

To już nieaktualne! Jakoś na drugi dzień zmienili regulamin i już nie trzeba emotka

Ale on wcale - ten regulamin - nie jest zmieniony. Chciałam dzisiaj wysłać, a kupiłam tydzień temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5020339 Napisano: 15.02.2012 07:45:10 w TESCO konkursy
beata21 napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

ja też chciałabym wiedzieć co u nich wygrywało może być pw i tak grać już w to nie będe

pewnie ilosc emotka wyslanych hasel = wygrana emotka

No to fajnie, bo ja wysłałam 1 sms i nim wygrałam tysiączka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5017092 Napisano: 14.02.2012 01:23:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

edith napisał(a):

Wyniki z Delikatesow Centrum opublikowane u mnie totalna klapa emotka A mialam wiele kuponow i wydawalo mi się że fajne zyczenia emotka Nikt na forum nie wygral bo nie widze żeby ktoś się chwalił emotka

Mnie też bardzo te wyniki zastanawiają.

Nie zdążyłam wziąć udziału, ale wyniki to dla mnie szok emotka Praktycznie same nieznane nazwiska (to jeszcze rozumiem), a miejscowości w 95% takie, że odpad czachy (tego nie rozumiem kompletnie) emotka Trzeba było na wsi mieszkać, żeby wygrać? emotka Wygląda na to, że koła gospodyń domowych zgarnęły nagrody emotka

Pierwsze, co zwróciło moją uwagę to to, że WSZYSTKIE miejscowości są bardzo, hmmm... oryginalne i brak znajomych nazwisk. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5015567 Napisano: 13.02.2012 06:40:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
edith napisał(a):

Wyniki z Delikatesow Centrum opublikowane u mnie totalna klapa emotka A mialam wiele kuponow i wydawalo mi się że fajne zyczenia emotka Nikt na forum nie wygral bo nie widze żeby ktoś się chwalił emotka

Mnie też bardzo te wyniki zastanawiają. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#5015061 Napisano: 13.02.2012 03:42:23 w TESCO konkursy
ashley878 napisał(a):

Czy z niedzieli D już do kogoś dzwoniło ?

Tak, ok, 14:50. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4985285 Napisano: 30.01.2012 10:48:49 w Reklamacje wyników konkursów
kalisto1986 napisał(a):

bethan właśnie nie widze nigdzie takiego zastrzeżenia

Właśnie w tym cytowany tego nie ma, ale chciałam grać i naprawdę gdzieś widziałam zdanie jednoznacznie na to wskazujące. Nawet na fb ludzie pytali o to na ich fanpage. Ale może to była moja nadinterpretacja emotka Sama nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4985270 Napisano: 30.01.2012 10:22:34 w Reklamacje wyników konkursów
kalisto1986 napisał(a):

ziolko wydaje mi się, że o ten konkurs chodzi http://wygrajmercedesa.pl/regulamin/

1. W ciągu 14 dni od zakończenia Konkursu, spośród wszystkich prawidłowo zgłoszonych i spełniających wymogi Regulaminu Odpowiedzi, Komisja Konkursowa wybierze Odpowiedź, która w ocenie Komisji będzie najlepsza. Uczestnik Konkursu, którego Odpowiedź zostanie uznana za najlepszą otrzyma Nagrodę Główną.
2. Komisja Konkursowa będzie przyznawała również Nagrody Dodatkowe. Odpowiedzi zgłoszone codziennie (z zastrzeżeniem zdania następnego) do godz. 24:00 będą oceniane przez Komisję Konkursową, która w odniesieniu do wszystkich Odpowiedzi z danego dnia (z zastrzeżeniem zdania następnego) przyzna jedną Nagrodę Dodatkową za Odpowiedź, którą uzna za najlepszą.

Wg mnie nie ma naruszenia regulaminu, chociaż decyzja może wydawać się nie do końca jest logiczna.
W danym dniu mogą być 2 prace, które komisja oceniła bardzo wysoko, jednak ze względu na regulamin mogła nagrodzić tylko jedną.
Później dokonując wyboru laureata nagrody głównej, brała całą pule zgłoszeń i tutaj mogli nagrodzić osobe, która zdobyła nagrodę dodatkową, ale mogli, też inną prace.
W regulaminie nie ma zastrzeżenia, że laureat nagrody głównej będzie wybierany z pośród tych z nagrodami dodatkowymi.
wg nie ma tutaj naruszenia regulaminu

Teraz nie pamiętam tego regulaminu dokładnie, ale był gdzieś zapis, który wskazywał na to, że laureat nagrody głównej będzie wybierany spośród tych nagrodzonych w poszczególnych dniach. I to mnie zniechęciło do grania tam, ale paragony zostały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4984935 Napisano: 30.01.2012 06:57:32 w TESCO konkursy
goralecka napisał(a):

czy wyniki z konkursow Tesco Magazyn pojawiaja się w regulaminowym czasie czy zazwyczaj z opoznieniem?bo poluje na wyniki z Ryanaira ale jakoś ich nie ma emotka

Jutro powinny być wg regulaminu. Może maile wyślą, jeśli nie na www jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4983641 Napisano: 30.01.2012 07:08:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
Pudliszki pozamiatane niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4980497 Napisano: 27.01.2012 09:48:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

A może ten słup to taki... talizman na szczęście emotka emotka emotka

To talizman na wygrywanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4980480 Napisano: 27.01.2012 09:40:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Oj tam, oj tam, ja widziałam em_u w akcji na żywo. Wygrała na słupa - on odebrał nagrodę, a za chwilę pani em_u biegała po sklepach realizować bony. Wartościowe. Bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4980417 Napisano: 27.01.2012 09:19:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

ale to pewne emotka

100%. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4980392 Napisano: 27.01.2012 09:09:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

asia670 napisał(a):

mogliby pokazać zwycięskie prace w Mikołaj....-a pani M.bez autka tym razem??? emotka

Z autkiem, a nawet z dwoma. Nie grała pod swoim nazwiskiem emotka , ani nawet płcią w jednym przypadku emotka

jedno kojarze z innych konkursów, a drugie emotka

Drugie? Na drugie też gra. I to jak! Pan Zenon, pani Renata - to są JEJ (wiadomo kogo) wygrane. Np. w DC wygrała na Renatę 6 tys. i na drugiego słupa 6k. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4980386 Napisano: 27.01.2012 09:06:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
usmiech napisał(a):

Drugie miejsce też z Poznania, ale chyba innej konkursowiczki, samodzielnie grającej.

A gdzie tam samodzielnie emotka To słup nr 2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0