Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#4862827 Napisano: 29.11.2011 05:28:50 w Paragony
Szukam paragonu na Real Ajax, który kończy się dzisiaj. Kupiłam po 1 produkcie, a mają być 2 na paragonie. Nie zdążyłam wymienić. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4859380 Napisano: 28.11.2011 10:33:29 w Oddam za darmo
Coca 5 pkt.

EXAJ6H 9H6P94 LK3R Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4851371 Napisano: 24.11.2011 03:46:16 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

79magda napisał(a):

maa napisał(a):

Marta daj spokój jak dziewczyna jest dobra i jej prace są najlepsze to dlaczego ma nie wygrywać? Jesli masz ochotę na nagrodę to stworz coś lepszego niż Monika i zdobędziesz nagrodę. Ja przed nią chylę czoła. Widziałam kilka jej prac konkursowych, fotograficznych, opisówek i za każdym razem były po prostu doskonałe...

emotka a co było doskonałego w tych opisówkach? Nie kwestionuję doczepianych lampek, na tym się nie znam, ale prac konkursowych oraz innych nieco się w życiu naczytałam... Doskonałe? Są na tym forum osoby, które tworzą doskonałe opisówki i zapewniam Cię, że wyglądają one zupełnie inaczej (te prace, nie osoby emotka )

dajcie już spokój

o gustach się nie dyskutuje

to co podoba sie jednym nie podoba się innym

i może całe szczęście bo swiat jest ciekawszy:)

Fajnie, tylko tu wcale nie o gusta chodzi. I o to wszystko się rozchodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4850908 Napisano: 24.11.2011 12:44:41 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

kiedy ma być rozstrzygnięcie Podaruj Dzieciom Słońce w E.Leclerc? bo regulaminu na stronie już nie ma

Do jutra wybieranie, 7 dni na powiadamianie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4850426 Napisano: 24.11.2011 10:19:19 w TESCO konkursy
Odzywa się znowu krzyk i wołanie o akceptację niechlujstwa, przymykanie oczu na bylejakość w imię jakiejś dziwnie pojętej równości. Niby z jakiej racji? Ja nadal uważam, że pierwszeństwo jest dla najlepszych, nie dla cwaniaków i tych, którzy zdania poprawnie sklecić nie potrafią, ale żądają i żądają. Bo im się należy. A guzik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4849601 Napisano: 23.11.2011 08:37:16 w TESCO konkursy
Pośmiać i... zatrwożyć. Ja jestem zatrwożona poziomem, słownictwem, ortografią. I niezmiernie zdziwiona tym, że coś TAKIEGO zostaje dostrzeżone i nagrodzone. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4849576 Napisano: 23.11.2011 08:24:27 w TESCO konkursy
I to jest prawda! Były prace, były linki. Na pewno!

ps. Nie rozpaczam z pewnością, bo tam nie grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4849567 Napisano: 23.11.2011 08:21:22 w TESCO konkursy
ixl2 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ale gdzie widzisz oszustwo lub zachłanności w wynikach tymbarka ?

Nigdzie. Nie napisałam złego słowa o Tymbarku. Przeraził mnie tylko poziom zwycięskiej pracy. Zabija wiarę w sens brania udziału w takich konkursach. W życiu nie byłabym w stanie napisać takiej bredni.

Przeczytaj pracę pod nikiem wrzosenka - trzynastozgłoskowcem. Niestety, nie moja. Ale chylę czoła. Byłam przekonana, że wygra. A tu coś takiego...

Jurorzy chyba nie chcą już zawodowców. Chcą ludzi z tłumu. Zwykłych konsumentów. To samo było w Absolwencie.

Zgadzam się z Tobą i to bardzo. Porównanie do Absolwenta bardzo trafne! A że hasła można było sobie poczytać, to i zdanie zostało wyrobione. Hasła były mierne w większości. Tak, tak...
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4848540 Napisano: 23.11.2011 02:56:27 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

pola731 napisał(a):

olunka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Szukam linku do konkursu w leclerc.Trzeba narysowac wymarzony prezencik i zaniesc do sklepu..Ciekawe czy trwa nadal?Syn moze by coś sklecił izawiozłabym..tylko nie weim do kiedy trwał

http://www.e-lecl...kurs%20rysunkowy.pdf

prosze, akurat tez nad tym siedzę:)

oślepłam czy nie ma informacji jakie są nagrody...

nie ma, ktos pisał,że zabawki trefl ale skąd to wie nie wiem

Str. 48 http://www.e-lecl...?dir=2102&diri=1
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4844992 Napisano: 22.11.2011 08:41:56 w TESCO konkursy
radosna napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

czy w konkursie hortex w tesco mozna wysylac zgloszenia na wiecej niz 160 znakow ? nie widze nigdzie takiego ograniczenia w regulaminie ? ktos moze to potwierdzic ?:)

W prawie wszystkich konkursach (ostatnio wyjątkiem był Playboy - ale to było zaznaczone w regulaminie) wypowiedź konkursowa musi mieścić się w 160 znakach. I ja tak piszę na ten konkurs.

Ja też piszę na 160 znaków. Na ten nr konkursowy wątpię, by można było wysyłać powyżej 1 sms'a znaki.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4836463 Napisano: 18.11.2011 09:18:37 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

ane123ta napisał(a):

laluniam napisał(a):

laluniam napisał(a):

właśnie się dowiedziałam, że koc z II etapu delicji na który czekałam, został dostarczony, na dokumencie widnieje rzekomo mój podpis emotka emotka emotka sprawa w toku ...

no i nagroda przepadła. rzekomo odebrałam nagrodę, w odpowiedzi skan jakiegoś bohomaza emotka emotka emotka Pani z ogilvy oświadczyła, ze wysłali nagrodę pod prawidłowy adres, więc nic mi się więcej nie należy emotka co za kraj, pobłażanie oszustom. najlepsze, że ja tego dnia o rzekomej godzinie odbioru byłam w domu emotka emotka

ja myślę,zeby ustalić który kurier woził i przez firmę kurierską poszukać.

kurierzy często podpisują za adresata, ostatnio dowiedziałam się, że np DPD tak robi

wyślij im skan swojego podpisu i złóż reklamację w firmie kurierskiej, że ktoś podrobił podpis i zabrał przesyłkę

o jak mnie takie coś wkurza!
ja bym powiedziała tej pani, że zgłaszam sprawę do prokuratury zgodnie z art 270 § 1 kk

Miałam identyczną sytuację, z tym, że nagroda była dużo bardziej wartościowa i Pani z Agencji bardziej kumata emotka W każdym razie kurier zjawił się z towarem na drugi dzień. Listu nie musiałam podpisywać, bo jak Pan powiedział: przecież już podpisany emotka
Gdybym nie zadzwoniła do Agencji, na pewno paczki bym nie ujrzała. Kurier sam podpisał i jeszcze się upierał, że na pewno dostarczył. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4836398 Napisano: 18.11.2011 08:48:18 w Inne mniejsze markety
helatko napisał(a):

czy coca-colę z delikatesów centrum już rozwiązali, bo mam wolny stolik pod telewizor? emotka

Nie, do wczoraj mieli wybierać i 7 dni na powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4834427 Napisano: 17.11.2011 10:19:55 w TESCO konkursy
olunka napisał(a):

martusiamj napisał(a):

U mnie już dziś właśnie dotarły nagrody z Tesco Nivea - kurier DHL.

a kosmetyki też ? ja dostałam tylko aparat, a o kosmetykach nawet smsa nie mam:(

Już wysłali aparat? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4833748 Napisano: 16.11.2011 09:13:32 w Paragony
bethan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kto ma paragonik/i z wielkiej loterii w sieci Groszek?- trwała od 4. sierpnia do 13. września.

tylko dwie sztuki potrzebuje

wiem, ze przynudzam, ale tylko dwa i koncze emotka

Tu miałeś info (ja niestety nie mam, bo chętnie bym oddala, ale w Groszku nie gram): visserarthur:
otóż to... pomoglem tylu osobom, a jak mi zginal list i szukam paragonow to chetnych do pomocy brak takze od dzisiaj nie pomagam nikomu... no chyba, ze ktos mi pomogl.

BARABA
jakiś czas temu pisałm do Ciebie, że mam takie paragony (1 i 2 etap), ale Ty się nie odzywasz, tylko dalej szukasz paragonów, jakoś tego nie rozumiem

Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4833743 Napisano: 16.11.2011 09:11:39 w Paragony
visserarthur napisał(a):

kto ma paragonik/i z wielkiej loterii w sieci Groszek?- trwała od 4. sierpnia do 13. września.

tylko dwie sztuki potrzebuje

wiem, ze przynudzam, ale tylko dwa i koncze emotka

Tu miałeś info (ja niestety nie mam, bo chętnie bym oddala, ale w Groszku nie gram): visserarthur:
otóż to... pomoglem tylu osobom, a jak mi zginal list i szukam paragonow to chetnych do pomocy brak takze od dzisiaj nie pomagam nikomu... no chyba, ze ktos mi pomogl.

Babariba
jakiś czas temu pisałm do Ciebie, że mam takie paragony (1 i 2 etap), ale Ty się nie odzywasz, tylko dalej szukasz paragonów, jakoś tego nie rozumiem Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4832264 Napisano: 16.11.2011 10:30:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kalosze, kolor i rozmiar taki, jaki miał być emotka Bardzo fajne. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4832045 Napisano: 16.11.2011 09:08:46 w Rossmann
kaki76 napisał(a):

Wielki Konkurs Revitalift Total Repair 10 dostaliście emaile z info kiedy odbierać nagrody 3 stopnia bo niby wczoraj rozsyłali z nagrodami 1 i 2 stopnia

Ja dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4828053 Napisano: 14.11.2011 12:38:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Blender ze Smakołyka Tesco. Kurier jakiś. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4825582 Napisano: 12.11.2011 02:55:26 w Warka Piwo
andzia21 napisał(a):

stadion nie robi żadnego wrażenia emotka

A to ciekawe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4825578 Napisano: 12.11.2011 02:51:28 w Paragony
fel0 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Osoba mało znana znana z forum chce ode mnie odkupić paragon z Ballantine.Za ile powinnam sprzedać paragon na nagrodę o wartości 1000 zł emotka

za 500 emotka

Myśle że to dużo za dużo .. to tylko paragon , myśle że cena 200-250 zł była by uczciwa.Wkońcu to ta osoba wygrała i ona powinna dostać wiecej z tego.

A jeszcze wcześniej powinna udać się do sklepu po stosowny zakup emotka Wtedy w 100% jej się należy. Wyświetl w wątku >>
0 0