Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#4755680 Napisano: 14.10.2011 08:48:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cóż, wydaje się, że na takie hasło można było wpaść bez znajomości hasła Lidla (ja go nie znałam na przykład). Bez przesady, żeby Lizzie miała pisać i wyjaśniać. Ja też tam nie grałam, jakby co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4755669 Napisano: 14.10.2011 08:42:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Pasuje czy nie, jest hasłem używanym przez inny sklep. Nie zdziwiłabym się nawet, jakby było przez nich zastrzeżone w urzędzie patentowym emotka
Może być plagiat niezamierzony lub nieświadomy. Z definicji, jest to jednak plagiat.
emotka

A każdy musi to wiedzieć, serio? Naprawdę nie znam tego hasła lidlowego. Z nim kojarzy mi się inne hasło, że niby jest tani, a moje dzieci mówią: do bani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4755607 Napisano: 14.10.2011 08:17:43 w Konkursy ABC
kammaro napisał(a):

basiab40 napisał(a):

biokoo napisał(a):

CZY NA paragonie musi widniec nazwa sklep ABC? bo w moim miescie sa sklepy nazywaja sie ABC a drukuja inne paragony..

Sądzę, że na żadnym paragonie nie ma nazwy ABC, bo ta sieć działa w formie franszczyzny.

W moim sklepie jest emotka

W moim też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4755584 Napisano: 14.10.2011 08:12:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

ja tu nie grałam, ale nie uważacie że te hasła są słabe?

http://sklep.wsip...slo/wyniki-konkursu/

pierwsze hasło ewidentnie kojarzy mi się z Lidlem

Lidl. Mądry wybór - coś ta komisja nie czytala, nie pisata, i nie osłuchana chyba emotka

Zważywszy, że Lidl to wcale nie taki mądry wybór emotka hasło Lizzie pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4754324 Napisano: 14.10.2011 01:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

mightyb napisał(a):

No ludki z Poznania iść kupić i się chwalić proszę:)

http://www.poznan...ktualnosci/1296.html

żarty sobie stroisz emotka emotka

Poznań emotka ma kto obstawiać emotka emotka emotka

Tu trzeba mieć szczęście w losowaniu, laurki nie przejdą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4742145 Napisano: 09.10.2011 06:22:16 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

wall.e napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Był ktoś w intermarche dużo kuponów w urnach?

Ja miałem właśnie pytać jak jest u Was ? Wczoraj byłem i było dużo kuponów,a dziś się zrobiło dużo mniej niż wczoraj było emotka .
Czy oni maja prawo wyrzucać kupony a bynajmniej większą cześć ? Miałem zakupy za ponad 120 zł.dostałem 3 kupony i wszystkie wrzuciłem wczoraj i zdawało mi się że biorą udział we wszystkich losowaniach aż do końca konkursu ,tak zrozumiałem regulamin . Jest jakiś kontakt żeby zapytać ? Bo chyba każdy intermarche ma własne widzimisię
emotka

Mi się wydaje, że ponieważ codziennie jest losowanie, to losowane są tylko kupony z danego dnia... tak przynajmniej to zrozumiałam emotka

Tak wynika z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4739887 Napisano: 08.10.2011 02:21:34 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

bardzo fajna ta agencja Versus, nie mówię o samych nagrodach, ale informują szybko smsem, piszą co się wygrało a i nagrody szybko przysyłają ładnie zapakowane emotka
karlsband też świetny emotka

b a r d z o fajna byłaby, gdyby nie takie potknięcia jak w Leclerku

w regulaminie było, że trzeba dawać prefiks E.Leclerc i przychodziła zwrotka dziękujemy za udział w zabawie

żaden z tych esków nie został zakwalifikowany do konkursu

przyjmowali za to tak jak było na ulotce z prefiksem Leclerc emotka

żadne telefony i tłumaczenia nie pomogły - kasa za eski i zakupy wrzucona w błoto

agencję, która nie trzyma się nawet swojego własnego r e g u l a m i n u, nazywasz p o r z ą d n ą emotka emotka emotka

Ale to nie był Versus
emotka

niestety, to był Versus - robi wszystkie konki NIVEI

a problem był właśnie z tym konkursem

http://ext10.nive...Konkursu_Leclerc.pdf

http://www.nivea....M_szybki_pewny_wybor

jedno E robi wielką różnicę i dlatego nie zamierzam wychwalać Versusa emotka

Upss, to cofam, myślałam, że mówicie o innym konku. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4739244 Napisano: 08.10.2011 08:57:26 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

agicho napisał(a):

Kto ma namiar do agencji co organizowała konkurs w Intermarche ;Colgate?? To jawna kpina ,raz jest sie na liście raz nie. Co oni tam za burdel maja(?)

Mnie też nie ma emotka a moja mama to Stanisław emotka

mnie też już nie ma,hehe
na jednej liście jestem ( http://www.media-...colgate/index-3.html ), na drugiej tej z Intermarche mnie nie ma emotka

To tak samo jak ja emotka Przy kolejnych konkursach powinno być czerwone ostrzeżenie uwaga, agencja MC, żebym znowu się w konia nie zrobiła i nie grała tam, gdzie jest MC.

ale przed tą agencją stale się ostrzega w różnych watkach a ludzie i tak nie słuchają

dopóki sami się nie sparzą emotka emotka emotka

No ja właśnie doskonale o tym wiem, ale jakoś przeoczyłam w ferworze wielu zakupów na konkursy, że tu występy gościnne ma MC
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4739241 Napisano: 08.10.2011 08:56:19 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

bardzo fajna ta agencja Versus, nie mówię o samych nagrodach, ale informują szybko smsem, piszą co się wygrało a i nagrody szybko przysyłają ładnie zapakowane emotka
karlsband też świetny emotka

b a r d z o fajna byłaby, gdyby nie takie potknięcia jak w Leclerku

w regulaminie było, że trzeba dawać prefiks E.Leclerc i przychodziła zwrotka dziękujemy za udział w zabawie

żaden z tych esków nie został zakwalifikowany do konkursu

przyjmowali za to tak jak było na ulotce z prefiksem Leclerc emotka

żadne telefony i tłumaczenia nie pomogły - kasa za eski i zakupy wrzucona w błoto

agencję, która nie trzyma się nawet swojego własnego r e g u l a m i n u, nazywasz p o r z ą d n ą emotka emotka emotka

Ale to nie był Versus
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4738156 Napisano: 07.10.2011 04:41:17 w Rossmann
paryzanka napisał(a):

kalka napisał(a):

piekielna napisał(a):

Ja uważam, że osoby, któree wygrały perfumy szans na wycieczkę nie mają (1 nagroda - 1 osoba) więc dali narazie osoby z perfum a dadzą te z wycieczek,moje zdanie

Ale nikt nie wie co kto wygrał (można się tylko domyślać), tam jest napisane:
Nagrody otrzymują:... Są 103 osoby, a więc można wnioskować, że wśród nich są ci co wygrali Paryż (było 100 perfum i 3xParyż)
emotka

i ja tak myślę, i dodam, że być moze sa to 3 pierwsze wymienione osoby...:((

Na pewno nie emotka Lista jest alfabetyczna i tylko taki wniosek na razie można wyciągnąć.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4737969 Napisano: 07.10.2011 03:03:07 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

agicho napisał(a):

Kto ma namiar do agencji co organizowała konkurs w Intermarche ;Colgate?? To jawna kpina ,raz jest sie na liście raz nie. Co oni tam za burdel maja(?)

Mnie też nie ma emotka a moja mama to Stanisław emotka

mnie też już nie ma,hehe
na jednej liście jestem ( http://www.media-...colgate/index-3.html ), na drugiej tej z Intermarche mnie nie ma emotka

To tak samo jak ja emotka Przy kolejnych konkursach powinno być czerwone ostrzeżenie uwaga, agencja MC, żebym znowu się w konia nie zrobiła i nie grała tam, gdzie jest MC. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4737418 Napisano: 07.10.2011 11:39:59 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A jak dziś mnie powiadomili,to mam 3 dni robocze czy zwykłe na odsyłkę emotka Bo nie usłyszałam tego,bo mi się fon rozładowywał emotka

dokładnie 3 dni bez słowa robocze

musisz wysłać najpóźniej w poniedziałek

Chyba bez roboczych, do mnie dzwoniła w tamten czwartek i mówiła, żeby wysłać w ciągu 3 dni, a najlepiej jutro (czyli w piątek).
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4736555 Napisano: 07.10.2011 07:39:08 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

Czy coś o BiC wiadomo?

Dzisiaj mają obradować, ale może już zaczną powiadamiać - sporo czasu mieli.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4736505 Napisano: 07.10.2011 07:18:03 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

iva321 napisał(a):

Kurczę, a ja im z Krafta odesłałam ksero paragonu, myślicie że już po moim bonie?:P

Zadzwoń do nich i zapytaj... emotka

Też wolałam wysłać ksero, ale Pani powiedziała, że tylko oryginał. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4734522 Napisano: 06.10.2011 11:05:05 w Rossmann
Może Lenor będzie o 15, a taki napis teraz, bo miejsce szykują na listę emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4733241 Napisano: 05.10.2011 06:45:39 w Paragony
79magda napisał(a):

damsel napisał(a):

Szukam osóbki, która bezinteresownie lub za drobne doładowanie oddała by mi paragon z produktem playboya emotka emotka

emotka coraz ciekawiej w tym wątku... może napisz po prostu: szukam cenzuraa, bo nie chciało mi się zrobić zakupów/szkoda mi było kasy na te śmierdziuchy emotka

Śmierdziuchy faktycznie, kupiłam najmniej śmierdliwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4718039 Napisano: 29.09.2011 08:23:38 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

Przy moim numerze i kilka innych miał adnotacje, że nie odesłałyśmy danych sms'em emotka No, ale przyznał, że mieli jakieś błędy itd i to pewnie przez to emotka

Niby nie ma co się wykłócać o zestawy, ale tak naprawdę mogliście mieć kino domowe no i przez to, że pomieszali coś z danymi dostaniecie tylko pasty emotka

No i coś w tym jest, bo miałam mieć kino, a mam pastę emotka Ubaw po pachy. Znowu się zrobiłam w bambuko, bo wiem, że z tą Agencją się nie gra, ale to już było po fakcie, jak się zorientowałam. No more MC! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4717566 Napisano: 29.09.2011 06:14:55 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Mia, dopiero z pierwszego dnia ludzie sie chwalili, o laptopach chyba jeszcze info nie było

Dzięki, własnie juz przebrnęłam watek, ale dalej nie wiem - czy informowali, co się wygrało?
Bo moja córunia twierdzi, że nie, a rozmowa była w tym stylu, że kobieta pewnie uznała, że rozmawia z osobą nienormalną: Czy brałam udział? no chyba tak... Paragon? a chyba gdzieś jest... itp emotka
Tak, że się obawiam, że nawet jakby planowali dla mnie laptopa, to po tej rozmowie doszli do wniosku, że to zdecydowanie pomyłka... emotka

Bo to, gdzie wysłać, to już w regulaminie wyczytam...

Pani nie mówiła, co się wygrało. Jak spytałam, jaka wygrana, to się uśmiechnęła i powiedziała, że to jeszcze nie wygrana, będzie jak odeślę paragon emotka Ale pewnie bon. U mnie też 1 dzień, jakby co. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4715594 Napisano: 29.09.2011 08:29:13 w Inne mniejsze markety
Nivea SuperPharm wysyła eski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4714584 Napisano: 28.09.2011 07:17:55 w Inne mniejsze markety
sylzab2294 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy ktos wygral w konkursie E wysylajac wiadomosc ze strony zablysnij.pl, a nie smsem?

tak. ja wygrałam śląc przez stronkę zgłoszenie

Ja też emotka A paka na te 200 zł ogrooomna. Wyświetl w wątku >>
0 0