Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#4412749 Napisano: 02.06.2011 01:04:08 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

A nie podają jaka nagroda bo chcą uniknąć oszustwa na paragonach jeśli ktoś wygrał czajnik i TV na ten sam paragon wiadomo że weźmie TV ... tak zostałam poinformowana

Nic z tego nie kapuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4412626 Napisano: 02.06.2011 12:17:23 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

moze centrala tak sukcesywnie powiadamia sklepy?

Możliwe, bo nie wyobrażam sobie, jak w ciągu 2 dni mieliby powiadomić z Centrali 900 osób (75 sklepów x 12 osób). Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4412341 Napisano: 02.06.2011 10:45:46 w Inne mniejsze markety
Stefka, weź nie strasz, chociaż z tymi sklepami to akurat bardzo, bardzo możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4412294 Napisano: 02.06.2011 10:26:08 w Inne mniejsze markety
Coś mało tych telefonów z Brico na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4411848 Napisano: 02.06.2011 07:10:10 w Inne mniejsze markety
Tak, z tego wynika, że Organizator wybiera 12 z wytypowanej przez sklep 17. Zakręcone to tak,jakby samochody rozdawali. No to w końcu jak to jest, bo 1 dziewczyna pisała, że do niej dzwonili dzień po zakończeniu konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4410754 Napisano: 01.06.2011 03:57:44 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

adamadam napisał(a):

stefka13 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

ewiczek napisał(a):

Mój tata był dzis w brico i powiedzieli mu, że dopiero 10 będzie losowanie laureatów (u mnie znów będzie losowanie heh choć w regulaminie powinni wybierać najlepsze propozycje)

i co, może trzeba być obecnym na losowaniu?

i jeszcze może z pracy trzeba wziąc wolne,zeby odebrać jakiś ochłap, który z łaski dadzą?
emotka

powinni dzwonic dzis lub jutro

w regulaminie pisze , ze to centrala dzwoni, sklepy tylko wybieraja swoje typy z rezerwą

Chyba się mylisz:
19. W każdym sklepie Bricomarche, w dniach 23-25 maja br., powołane Komisje dokonają wyboru 17-tu prawidłowo wypełnionych Kuponów zawierających (zdaniem Komisji) najlepsze propozycje imienia i nazwiska dla Muszkietera Bricomarche, w tym 12 autorów najciekawszych odpowiedzi i 5 rezerwowych, na wypadek wystąpienia wśród pierwszych 12 autorów okoliczności dyskwalifikujących uczestnika do przyznania nagrody według zapisów niniejszego regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4397382 Napisano: 27.05.2011 06:59:00 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

agawa78 napisał(a):

Czy konkurs Veet został już rozstrzygnięty?

Mam zapisane, że poinformują w ciagu 7 dni od rozwiązania. Zakończył się 18.05. Ale nie pamiętam, kiedy miało byc rozwiązanie.

Ja mam zapisane, że informować mają do 31.V.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4389913 Napisano: 24.05.2011 06:00:34 w Inne mniejsze markety
Haha, to dobre @joan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4389823 Napisano: 24.05.2011 05:33:02 w Inne mniejsze markety
Leclerc Vizir i 1000 zł na rodzinne wakacje. Ciekawa opcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4389808 Napisano: 24.05.2011 05:28:38 w Inne mniejsze markety
smsowicz napisał(a):

ronikar napisał(a):

bethan napisał(a):

To Ronikar pisała, że 1 osoba to 1 nagroda. Ale w reg. nic na ten temat nie ma, więc można wygrać np. w 2 sklepach.

chodziło mi o to, że jedna osoba tym samym zestawem imion i nazwisk może wygrać raz w całym konkursie

Ale jaki konkurs?
Jeśli Henkel to nikt nie ma racji.
4.5 Każdy Uczestnik Konkursu może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” Organizator rozumie ten sam adres zameldowania Uczestników Konkursu) może otrzymać tylko jedną nagrodę główną w całym konkursie. Dotyczy to również sytuacji, w której jedna osoba, będzie przesyłać zgłoszenia z różnych numerów telefonicznych a zakwalifikuje się do więcej aniżeli jednej nagrody.

Tak jak ktoś już pisał, chodzi o Brico. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4388613 Napisano: 24.05.2011 12:06:20 w Inne mniejsze markety
To Ronikar pisała, że 1 osoba to 1 nagroda. Ale w reg. nic na ten temat nie ma, więc można wygrać np. w 2 sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4388599 Napisano: 24.05.2011 12:03:45 w Inne mniejsze markety
keiti78zg napisał(a):

bethan napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

adamadam napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ronikar napisał(a):

Właśnie poczytałem dokładniej regulamin bricomarche.Radzę 1 i 2 czerwca mieć pod reką paragony, bo niby maja pytać o numery zgłoszone.W przypadku niepodania numeru nagroda przepada Ciekawie może być też z weryfikacja zasady jeden uczestnik= jeden zestaw haseł=jedna nagroda Czy oni będą jakos konfrontować wyniki ze wszystkich marketów? Ten czas miedzy wyborem 23-26.05 a dzwonieniem 1 i 2.06 sugeruje, że tak. No i to dowiadywanie się o rodzaju nagrody na miejscu 10.06. Niektóry będą mieli wycieczkę po czajnik emotka

u mnie nagrody były wyłozone na połce, a co z sytuacja kiedy za wieloktotnosc 30 zł dostało sie przy 1 paragonie kilka kuponow i wpisywało sie ten sam nr, niemozna bylo chyab raczej wpisac roznych osób

no wtedy miało się wiekszą możliwość wymyslenia
nazwy

ale tylko na 1 osobę:) bo jak beda weryfikowac dzwoniac nr paragonu

Nigdzie nie widzę zapisu w regulaminie, że można wygrać tylko raz.

nie o to mi chodzilo:) jak masz paragon na 90 zł np dostałaś 3 kupony, w kazdym wpisujesz nr paragonu wiec i dane chyba powinny byc tejsamej osoby?

Tak, przynajmniej ja tak zrobiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4388552 Napisano: 24.05.2011 11:56:11 w Inne mniejsze markety
keiti78zg napisał(a):

adamadam napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ronikar napisał(a):

Właśnie poczytałem dokładniej regulamin bricomarche.Radzę 1 i 2 czerwca mieć pod reką paragony, bo niby maja pytać o numery zgłoszone.W przypadku niepodania numeru nagroda przepada Ciekawie może być też z weryfikacja zasady jeden uczestnik= jeden zestaw haseł=jedna nagroda Czy oni będą jakos konfrontować wyniki ze wszystkich marketów? Ten czas miedzy wyborem 23-26.05 a dzwonieniem 1 i 2.06 sugeruje, że tak. No i to dowiadywanie się o rodzaju nagrody na miejscu 10.06. Niektóry będą mieli wycieczkę po czajnik emotka

u mnie nagrody były wyłozone na połce, a co z sytuacja kiedy za wieloktotnosc 30 zł dostało sie przy 1 paragonie kilka kuponow i wpisywało sie ten sam nr, niemozna bylo chyab raczej wpisac roznych osób

no wtedy miało się wiekszą możliwość wymyslenia
nazwy

ale tylko na 1 osobę:) bo jak beda weryfikowac dzwoniac nr paragonu

Nigdzie nie widzę zapisu w regulaminie, że można wygrać tylko raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4388361 Napisano: 24.05.2011 11:11:22 w Carrefour konkursy
waldi5 napisał(a):

bethan napisał(a):

GLS wozi bony z Always'a.

a co z protokołem przekazania nagrody?
są dwa w dokumentach zwrotnych na kopercie,
oddajecie kurierowi?

Ja chciałam oddać, ale on nie chciał wziąć emotka , bo niby nie miał zaznaczonego odbioru. Kiedyś było tak samo i musiałam odesłać pocztą. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4387543 Napisano: 24.05.2011 07:49:56 w Inne mniejsze markety
Podobno jeszcze nie ma wyników z Polo. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4387481 Napisano: 24.05.2011 07:35:48 w Carrefour konkursy
GLS wozi bony z Always'a. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4387470 Napisano: 24.05.2011 07:34:19 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

Pilnie szukam linku do konka w Polo Markecie gdzie do wygrania sa rowery!

To już zakończony konkurs, trwał do 17.V. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4387385 Napisano: 24.05.2011 07:27:30 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

mnie przyszło ze dziękują za udział w konkursie Topdrive i ze się skontaktują ze zwycięzcami i proszą o wysłanie zgoda lub rezygnacja na otrzymywanie materiałów reklamowych

A ja mam: Dziękujemy za udział w zabawie emotka (słane z Play'a). Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4386757 Napisano: 23.05.2011 08:45:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek121 napisał(a):

bethan napisał(a):

slonko365 napisał(a):

dagmara napisał(a):

katmich napisał(a):

musztarda napisał(a):

aga67 napisał(a):

aka napisał(a):

Polsat

2. Jaki jest Twój ulubiony program na TLC i dlaczego?

http://www.cyfrow...ski-slub-29042011.cp

emotka

...mają wyjątkowo pojemny mail ! emotka

nooo zaczepiscie emotka
rosnie nam pokolenie moniau emotka

emotka ja nie mogę... ale jaja.. to już jest jakas plaga!

Kochani, ja co prawda wysłalam pracę mailem, ale bardzo żałuję bo w regulaminie był punkt (co odkryłam wczoraj sprawdzając termin rozwiazania konkursu) że można wysłać pocztą. A wtedy oczywiście też zrobiłabym tzw. kreatywna pracę.

Ja po niedzielnym rozwiązaniu pewnego urnowego konkursu lokalnego (pozdrowienia dla uczestników emotka ) zaczęłam się zastanawiać, że skoro w takich konkursach wygrywają prace, które żadnym sposobem nie zmieściłyby się do urny, to pewnie kolejnym krokiem będzie wysyłanie prac przestrzenno-świecąco-stepujących nawet, jeśli regulamin przewiduje wysłanie pracy w formularzu przez www. No bo w sumie dlaczego nie...
Rozumiem,że w tym konkursie regulamin dopuszczał wysłanie pracy pocztą, więc może nie należy się czepiać...

Odwzajemniam pozdrowienia emotka A finał był zaiste paradny emotka

a wygrał tam ktoś od Nas emotka

Głównej nie wygrałam, ale byłam blisko. Dostałam pocieszkę, nawet, nawet - sporo bonów i takie tam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#4386622 Napisano: 23.05.2011 08:05:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

dagmara napisał(a):

katmich napisał(a):

musztarda napisał(a):

aga67 napisał(a):

aka napisał(a):

Polsat

2. Jaki jest Twój ulubiony program na TLC i dlaczego?

http://www.cyfrow...ski-slub-29042011.cp

emotka

...mają wyjątkowo pojemny mail ! emotka

nooo zaczepiscie emotka
rosnie nam pokolenie moniau emotka

emotka ja nie mogę... ale jaja.. to już jest jakas plaga!

Kochani, ja co prawda wysłalam pracę mailem, ale bardzo żałuję bo w regulaminie był punkt (co odkryłam wczoraj sprawdzając termin rozwiazania konkursu) że można wysłać pocztą. A wtedy oczywiście też zrobiłabym tzw. kreatywna pracę.

Ja po niedzielnym rozwiązaniu pewnego urnowego konkursu lokalnego (pozdrowienia dla uczestników emotka ) zaczęłam się zastanawiać, że skoro w takich konkursach wygrywają prace, które żadnym sposobem nie zmieściłyby się do urny, to pewnie kolejnym krokiem będzie wysyłanie prac przestrzenno-świecąco-stepujących nawet, jeśli regulamin przewiduje wysłanie pracy w formularzu przez www. No bo w sumie dlaczego nie...
Rozumiem,że w tym konkursie regulamin dopuszczał wysłanie pracy pocztą, więc może nie należy się czepiać...

Odwzajemniam pozdrowienia emotka A finał był zaiste paradny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0