Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika infatne

infatne

#6286143 Napisano: 17.11.2016 18:41:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam nieodebrane z durex tesco probowalam oddzwonic do nich wykonalam 5 prob i nikt nie odbiera. Czy ktos tez ma podobnie ? moze probowac bezposrednio do agencji ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6285810 Napisano: 17.11.2016 13:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

infatne napisał(a):

ilona162 napisał(a):

mahuska napisał(a):

ilona162 napisał(a):

Dziś sprawdzilam na wyniki.smolar.pl ze wygralam w konkursie familijne w intermarche, ale nie dostałam od nich smsa.. nie za pozno zeby im odeslac oświadczenia? emotka ( nie z mojej winy nie dostalam smsa o wygranej.. pomooocy

Nic Ci nie pomożemy, dzwo, tam pracują fajni ludzie;-)

Dzięki!

a gdzie sa te wyniki bo na stronie smolara pod konkursem nie widze ?

Www.wyniki.smolar.pl 

ja dziś o 12 dostałam sms ze Smolar "Gratulujemy jesteś laureatem nagrody głównej w konkursie familijne intermarche " wiec dopiero teraz ślą  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6285574 Napisano: 16.11.2016 23:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

mahuska napisał(a):

ilona162 napisał(a):

Dziś sprawdzilam na wyniki.smolar.pl ze wygralam w konkursie familijne w intermarche, ale nie dostałam od nich smsa.. nie za pozno zeby im odeslac oświadczenia? emotka ( nie z mojej winy nie dostalam smsa o wygranej.. pomooocy

Nic Ci nie pomożemy, dzwo, tam pracują fajni ludzie;-)

Dzięki!

a gdzie sa te wyniki bo na stronie smolara pod konkursem nie widze ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6285118 Napisano: 16.11.2016 12:29:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

benasia napisał(a):

czy Versus zaspal z nagrodami od Nivea? emotka

Chyba tak emotka

Ta agencja jest jakaś opozniona czasowo dopiero wyslali nagrody z palmolive po 2 miesiacach.... wiec jakoś mnie to nie dziwi Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6285077 Napisano: 16.11.2016 11:31:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
scrabble napisał(a):

Doczekałam się! 4 Żele Palmolive "Moc odświeżenia Tesco"  emotka  Kurier GLS
Za to fajne, 3x 500 ml i jeden 750 z pompką. 

To już wiem co mi o 13 GLS przyniesie i również mówie WRESZCIE !
Przed chwila przyniósł SYOSS Kaufland bon Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6284670 Napisano: 15.11.2016 16:01:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
KONSOLA z Lay's a tydzień temu kupiłam bo od 2 lat nie mogłam narzeczonemu wygrać, a dziś ma 30 urodziny. 
Szczęście w nieszczęściu emotka Wyświetl w wątku >>

infatne

#6284069 Napisano: 14.11.2016 14:49:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Również mnie Henkel olał ciepłym moczem i 10 urodziny mojego leclerka wiec z tego sklepu wielkie 0 Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6284052 Napisano: 14.11.2016 14:13:39 w Leclerc
mahuska napisał(a):

monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dziwię im się tyle konkursów robią z dużą ilością nagród.... czego nie poślą smsów

może to jest celowy zabieg? dużo dni pracy/roboty ?;) też wolałabym sms...

Może masz rację emotka  
Tak czy siak już nie pamiętam kiedy do mnie dzwonili. Kiedyś fajne bogate nagrody teraz nawet na święta  z życzeniami nie dzwonią emotka

Ale zauważcie, że albedo jakoś lubi dzwoni. Może lubią kontakt z klientem emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

infatne

#6281679 Napisano: 08.11.2016 20:20:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co to za konkurs orange ktorym sie  wszyscy chwala w wygranych bo nie wylapalam ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6280327 Napisano: 06.11.2016 17:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktos sie orientuje gdzie mozna kupic baterie energizera na konkurs z pluszakami. Tesco kaufland nie ma. Nie wiem gdzie szukac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6280251 Napisano: 06.11.2016 11:53:57 w Pomoc potrzebującym!
Kolezanka chce przekazac wygrana malej sasiadce ktora jest chora na raka. Bardzo sie zaangazowala. Jak mozecie zaglosujcie na nia.

https://kobietaro.../monikaKubala,-votes Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

infatne

#6280237 Napisano: 06.11.2016 11:07:52 w SZUKAM....
Czy ktos cos wie o jakim konkursie zwiazanym z alkoholem - piwo, wodka ???? Moze byc rozpoczynajacy sie w przyszlym tygodniu
Przegrzebalam konkursy i nic, a duza impreza mi sie w przyszlym tygodniu szykuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6280215 Napisano: 06.11.2016 10:08:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

bruce napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs z kocami Milka - kupiłam dziś, Pani kasjerka tak mi dała pargon, że urwany jest prawy dolny róg  emotka  Brakuje tylko, albo aż fragmentu z podaną kwotą jaką dałam przy zapłacie - suma, wszystkie nr, dane sklepu są. Ale wiadomo jaka jeste agencja - warto go zgłaszczać, czy odpuścić żeby przy weryfikacji się nie rozczarować? Jakie doświadczenia z nimi? 

A nie mogłabyś reklamować w sklepie tego paragonu? Nawet - poprzez infolinię czy mail'owo? Skoro specjalnie kupowałaś na konkurs, szkoda by było zmarnować paragon, przecież nie jesteś winna temu, że kasjerka podarła Ci paragon... Ja bym nadała, ale też bym od razu rozpoczęła akcję reklamacji w sklepie (najlepiej - mail'owo, żeby mieć "namacalne"dowody i skan podartego paragonu).

Dzięki!
Mąż robił zakupy, przy okazji. Sklep 40 km od nas. Nie chce mi się bawić w reklamację itp. Nawet nie zwrócił uwagi jak mu wydawała, że jest lekko naderwany. Najwyżej same czekolady zjemy  emotka
Tylko nie wiem czy zgłaszać, bo jak się wygra, potem weryfikacja negatywna. To i szkoda odpowiedzi marnować.

A co do reklamacji paragonu. Miałam nieprzyjemną sytuację w Żabce. Kupiłam produkty na konkurs - memory Super Fish. W kasie zaczyna mi nabijać - a tam słabo wydrukowany paragon, bo tusz się kończy. Proszę o nowe wydrukowanie - nie można. To proszę o zwrot - nie można. Jak nie można? No musi kierowniczka. A ona jest w niedziele o 7 rano! Dobra. A jeden produkt miałam z bardzo krótką datą ważności - to pytam jak mam zwrócić towar już po terminie. No będzie wiadomo po dacie na paragonie, że kupiłam ważny. A paragon to biała kartka z kropkami  emotka  

Masakra .... duzo zalezy od czlowieka. Ja mialam takie nieprzyjemnosci w 1 kauflandzie jak mi babka przybijala pieczatki potwierdzajace takiej wielkosci ze zamazala wszystko na paragonie i uparcie twierdzila, ze musi to robic na przodzie gdzie sa produkty.... Wkurzylam sie i napisalam do Kauflanda. Powiedzieli, ze nikt im nie kazal tam robic Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

infatne

#6279433 Napisano: 03.11.2016 21:48:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland i 3 * pendrive z zaby  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6279431 Napisano: 03.11.2016 21:47:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Wosebie jest jakies ograniczenie na gospodarstwo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6277606 Napisano: 31.10.2016 10:18:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

infatne napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy z ELSEVE dostajecie zwrotki ? Nic mi nie przyszło....

Przed chwilą wysłałem i zwrotkę otrzymałem

DZieki u mnie do tej pory nic wiec chyba wysle jeszcze raz ....

może znaki przekroczyłaś?

Nie, teraz poslalam to samo i od razu przyszlo emotka  Moze jakis blad sieci był  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

infatne

#6277597 Napisano: 31.10.2016 10:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy z ELSEVE dostajecie zwrotki ? Nic mi nie przyszło....

Przed chwilą wysłałem i zwrotkę otrzymałem

DZieki u mnie do tej pory nic wiec chyba wysle jeszcze raz .... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6277476 Napisano: 30.10.2016 21:15:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z ELSEVE dostajecie zwrotki ? Nic mi nie przyszło.... Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

infatne

#6276875 Napisano: 28.10.2016 19:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Pepco coś się zakręciło, 1000 nagród to wyzwanie...chcieli isć na łatwizne i w ustawili sobie automatyczną odpowiedz na FB z formularzem, bo mysleli że tylko zwyciezcy będą do nich pisac emotka  :P a tu zwykly Kowalski pisze do nich o produkt z gazetki i dostaję z automatu formularz zwycięzcy ze swoimi danymi  emotka emotka  Szybko zorientowali się o wtopie, ale czytając na FB kilka osób w ten sposób załapało się na bonik...

a gdzie sa te wyniki pepco bo nie moge znalezc  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6276083 Napisano: 27.10.2016 15:55:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czytam wasze info o wygranym rowerku i płacze, że chrzesnica jednak zostanie bez. Wchodzę  na maila szukam  czy napewno nic nie mam. Patrzę jeszcze raz i w tej sekundzie magicznie pojawia się mail z info o wygranym rowerku  emotka
Wiec chyba nie informują hurtem. Wyświetl w wątku >>