Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika infatne

infatne

#6275648 Napisano: 26.10.2016 23:04:47 w Kaufland konkursy
jasnoska napisał(a):

Czy były już sms z ostatniego budżetu?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6275642 Napisano: 26.10.2016 22:53:37 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Tez mnie to zastanawiało ale chyba oni nie wywalaja od razu tych paragonow z syossa. Moze maja jakies archiwum i można to odzysać 

Po pozytywnej weryfikacji laureata, paragony lądują w niszczarce emotka

To bez sensu bo kaufland tam oświadczał ze bez problemu laureat bedzie mógł braz udział w konkursie o auto i innych........ Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6275635 Napisano: 26.10.2016 22:44:50 w Czy informują/ informowali?
ania1 napisał(a):

Carefour Almette rowerki biegowe? Ktoś?  Coś? 

podbijam to ITM rozdany a konczyl sie pozniej. Tez nie widziałam wyników z Carefoura Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6275464 Napisano: 26.10.2016 15:37:57 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

infatne napisał(a):

olus15 napisał(a):

infatne napisał(a):

olus15 napisał(a):

Ja też, ale tutaj średnio się opłaca emotka . Z drugiej strony nie dostać 50-tki , to by była szkoda.

ja tam posłałam zwykłym. Ceny na poczcie tak skaczą, że przy tylu wysyłkach już zaczyna to robić różnice

Ja w koncu poleconym ale jak sie dzis okazalo kupilam zly produkt, weryf. negat. i jeszcze jestem do tylu

to znaczy co kupiłas ? tam nie było obojętnie co z syoss ???

Zapewne kupiła coś innego niż Syoss.

Ok, myslalam ze moze gdzies w regulamnie jakies produkty z Syoss byly wykluczone. 
Tak robia np z saszetkami z palette. Kup dowolny produkt na plakacie. a potem skucha. Ja tak kiedys mialam.
O dziwo byly saszetki na paragonie a nagrode dostalam emotka  wiec moze szybko sprawdzaja i tez sie uda  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6275120 Napisano: 25.10.2016 23:45:34 w Kaufland konkursy
olus15 napisał(a):

infatne napisał(a):

olus15 napisał(a):

Ja też, ale tutaj średnio się opłaca emotka . Z drugiej strony nie dostać 50-tki , to by była szkoda.

ja tam posłałam zwykłym. Ceny na poczcie tak skaczą, że przy tylu wysyłkach już zaczyna to robić różnice

Ja w koncu poleconym ale jak sie dzis okazalo kupilam zly produkt, weryf. negat. i jeszcze jestem do tylu

to znaczy co kupiłas ? tam nie było obojętnie co z syoss ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6275102 Napisano: 25.10.2016 22:50:24 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

shell napisał(a):

olivkap napisał(a):

shell napisał(a):

SYOSS
Czy ktoś dowiadywał się, czy możliwe jest, by agencja odesłała paragon po weryfikacji ( w związku z ew. przedłożeniem go do konkursu "15lat Kaufland"), jeśli dołączy się kopertę i znaczek do paragonu? emotka

Do odbioru Audi wystarczy Ci zdjecie paragonu emotka

Tzn na początek emotka
Później trzeba okazać oryginał.

§ 7
9. Warunkiem wydania Nagrody jest okazanie oryginału Paragonu i dowodu tożsamości przez Zwycięzcę

ups, tego nie doczytalam, dobrze wiedziec  emotka

Tez mnie to zastanawiało ale chyba oni nie wywalaja od razu tych paragonow z syossa. Moze maja jakies archiwum i można to odzysać  Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6275101 Napisano: 25.10.2016 22:49:03 w Kaufland konkursy
olus15 napisał(a):

ja tam posłałam zwykłym. Ceny na poczcie tak skaczą, że przy tylu wysyłkach już zaczyna to robić różnice Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6274440 Napisano: 24.10.2016 21:04:27 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Obdzwaniają jeszcze bony Yes czy juz może narzedzia - Nivea -tesco?

Podbijam Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6274129 Napisano: 24.10.2016 11:39:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
violka88 napisał(a):

nic nic nic - nawet bon do auchan nie wpadł a tyle zgłoszeń słałam emotka emotka emotka
płakać mi się chce  emotka emotka emotka

Mnie Auchan bardzo nie lubi w ostatnim konkursie grałam codziennie i nic. Dziś tez nic......... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6273965 Napisano: 23.10.2016 23:08:15 w Intermarche
A w Winiary mozna używać w sms polskich znaków ?

W regulaminie: W SMS-ieKonkursowym dopuszcza się użycia liter małych i dużych.
1 Raz widzę,żeby regulamin coś dopuszczał. Przeważnie jest jakiś dopisek o polskich znakach. 
Mam to rozumieć, że sporo nie zabronione to dozwolone emotka ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6272813 Napisano: 20.10.2016 18:37:15 w Biedronka
Czy w waszych Biedronkach są galaretki z pianką winiary?? Byłam w 3 i od tygodnia nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6272806 Napisano: 20.10.2016 18:15:35 w Kaufland konkursy
A dokładnie to jest tak, ale pewnie nie będą nikomu wydawać poświadczenia, że nie było bonów......

3. Z zastrzeżeniem § 3 ust. 4 i 5 poniżej, Nagroda będzie wręczana w Punkcie Informacyjnymbezpośrednio po okazaniu paragonów.
4. W przypadku gdyby okazało się, że z jakichkolwiek przyczyn wydanie Nagrody jest niemożliwe
bezpośrednio po okazaniu Paragonów, Nagroda zostanie wydana Uczestnikowi w terminie do 60
dni od dnia okazania paragonów w Punkcie Informacyjnym, w którym paragony okazano.

5. Nagroda może zostać odebrana wyłącznie w Okresie Trwania Akcji lub w okresie do 60 dni pojej zakończeniu w przypadku, o którym mowa w § 3 ust. 4 powyżej.   Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6272799 Napisano: 20.10.2016 18:05:05 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

agicho napisał(a):

Do kiedy trwa akcja konsumencka z wymianą paragonów na bony?

26.10 - trzymam w ręce ulotkę Kauflanda z tym info. emotka

ale paragony chyba dluzej mozna wymieniac ? ktos gdzie pisal.... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

infatne

#6272794 Napisano: 20.10.2016 18:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

infatne napisał(a):

shell napisał(a):

infatne napisał(a):

Z jaką prędkością informują z Lay's ? Następnego dnia ?

Zależy emotka   Z czw info bylo chyba w pon, (ew. czasem rano w pt).
Z pt/sb/ndz - info we wtorek. 
Dzis sroda i wrzucili liste z poniedzialkowych zgloszen.

Dzieki bo nie ogarniam tych dni ze zwycięzcami mogliby date tam dodać....

Do danego dnia z Lay'sow dodaj 2 i będziesz wiedzieć, o jaki dzień chodzi np. dzień 13. w Lay'sach + 2 = 15.10 emotka  

Dzięki !
A tak przy okazji może komuś się przyda. Wysłałam we wtorek zgłoszenie w czwartek info o wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6272152 Napisano: 19.10.2016 20:41:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

infatne napisał(a):

Z jaką prędkością informują z Lay's ? Następnego dnia ?

Zależy emotka   Z czw info bylo chyba w pon, (ew. czasem rano w pt).
Z pt/sb/ndz - info we wtorek. 
Dzis sroda i wrzucili liste z poniedzialkowych zgloszen.

Dzieki bo nie ogarniam tych dni ze zwycięzcami mogliby date tam dodać.... Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6272124 Napisano: 19.10.2016 19:46:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jaką prędkością informują z Lay's ? Następnego dnia ? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6272001 Napisano: 19.10.2016 15:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

infatne napisał(a):

http://www.zielonesmoothie.pl/
Wygrał ktoś w tym konkurise ?? nie dawno słali maila z gratulacjami ale nie napisali co wygrałam.......  emotka  U was również?

Jak klikniesz na zakładkę zwycięzcy, potem na nagrody to wyświetlą się nagrodzone zdjęcia  emotka

Faktycznie jest opaska monitorująca ! Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6271993 Napisano: 19.10.2016 15:46:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.zielonesmoothie.pl/
Wygrał ktoś w tym konkurise ?? nie dawno słali maila z gratulacjami ale nie napisali co wygrałam.......  emotka  U was również? Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6270083 Napisano: 16.10.2016 00:01:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
narzekam na winiary i cole. Jak nie ma kreatywnej twórczości to nic nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

infatne

#6270079 Napisano: 15.10.2016 23:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

magnus napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

A pula nagrod ta sama?
Zastanawiam sie po co takie rozróżnienie?

Tu chyba brak precyzji

Chcialam pomóc przeczytałam ten regulamin z wolosymoichmarzen.pl ale nie widze tam slowa o tesco. Na stronie sklepu tez nie ma ragulaminu Elseve wiec skąd ten sklep sie w ogole wplatał ?

Magnus ja własnie tez już nic o tesco w regulaminie nie widziałam jak aaaagusia napisała emotka  Dlatego nie wiedziałam o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0