Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bridget

bridget

#3457473 Napisano: 14.06.2010 01:20:14 w Carrefour konkursy
rafal100 napisał(a):

emio2 napisał(a):

myślicie że już się rozeszły setki???

już chyba po ptakach:(

;( mało osób sie mimo wszytsko chwaliło Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3457377 Napisano: 14.06.2010 12:53:10 w Carrefour konkursy
pamal73 napisał(a):

emio2 napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

210 bonów po 100 i 20 po 1000 i tak mało osób się chwali??
u mnie jeden bonik emotka

no właśnie o tym samym cały czas myslę....i chyba nikt nie chwalil się tysiakiem...dziwne .... może to niepełna lista ....może jeszcze coś puszcza ??? emotka

też liczę na choć jeden bonik, na razie cisza

u mnie tez cisza...a tyle było do wygrania... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3456966 Napisano: 14.06.2010 10:55:30 w Carrefour konkursy
a kiedy wyniki Nescafe? Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3456606 Napisano: 14.06.2010 09:17:46 w Paragony
mam paragon z tesco na 4 produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3456513 Napisano: 14.06.2010 08:53:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
ania napisał(a):

Wygrał coś ktoś kiedykolwiek na dlalejdis.pl? Coraz bardziej ten portal mi śmierdzi.

ja ksiazke z 9 miesiecytemu ale ostatnio nie grałam Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3456258 Napisano: 14.06.2010 07:21:15 w Giełda Kodów ; )
keiti78zg napisał(a):

FB - 2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbark
Bobofrut - 2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbark
za kolej za 2 głosy koniecznie na zdjecie z nr 8 i z nr 4
AUTOR: KEITI78-8 ; 4 STRONA ZIELONA KOLEJ
http://www.kow.co.../galerie-konkursowe/
AUTOR: Autor: KEITI78-4 ; 4 STRONA W PODRÓŻY
2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbarka
]

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3455709 Napisano: 13.06.2010 08:35:47 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

krynia napisał(a):

jak nam tak palma odbija, to ja się przyznam osobiście, że jedynie zdjątko z palmą wzbudziło moje zainteresowanie emotka szacun za pomysł i inwencję twórczą emotka

W każdym razie, konkurencja wymiata, nawet nie ma co startować. Ta kiełbasa wybitnie wpisuje się w klimat relaksu i SPA emotka

moniaainom = emotka

keiti78zg = z Tobą też się zgadzam w tym sensie, że wypowiadam Twój tekst na głos i oto sarkazm jest. I wiesz co? On jak najbardziej na miejscu jest emotka Może więc pojadę parafrazą: po to jest to forum, żeby spamować nieznajomych, bo znajomych to byłby wstyd i gańba. Tu się nie błaga o głosy, bo to nie przystoi; tu się od razu linki podaje bez ‘cześć’ i ‘jak się dzisiaj masz?’ i wkleja się swoje zdesperowane prośby we wszystkie wątki. Konki klikane są dla ludzi, co ani polotu nie mają, ani czasu, więc każdy orze, jak może emotka
No i proszę, jest śmiech, jest okejka emotka Przestałam się wkurzać emotka Abstrahując - fajny mecz teraz w tv.

hmmm akurt na konki klikane wydaje mi sie, ze trzeba najwiecej czasu poswiecic, chcac oczywiscie w nich wygrac (uczciwie). Irytujące w tym co napisałas jest to, ze dla Ciebie osoby z forum klinijcie sa gorsi, z góry to zakładasz , ze sa mało ambitni ( bez polotu). To, ze biora udział w tego rodzaju konkursach nie oznacza, ze w innych sie nie udzielają. Kazdy ewoluuje, czesc z Was równiez jakis czas temu tam zaczynała - co nie uwazam zeby było jakąs ujmą. Hmm co do wysyłania pw nieznajomym ( pochodzacym nie z watku kliknijcie) ciezko mi sie wypowiadac, bo tego nie robie, ale tez nie bede wypowiadac sie za reszte. Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3455438 Napisano: 13.06.2010 07:28:29 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ktos wygrał w smolarze bo nikt sie nie chwalił?:P

Wygrał, wygrał, niestety nie ja ale znam jednego emotka

:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3455409 Napisano: 13.06.2010 07:21:34 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

A jeszcze na temat konków klikanych. Powiem szczerze, że chyba wstydziłabym się spamować znajomych, prosząc o głos. Raz rozumiem, drugi- już bym się głupio czuła, ale następny? Dla mnie to straszny obciach emotka
I tak jak ktoś wcześniej napisał- radość to jest dopiero wtedy, gdy zrobi się coś KREATYWNEGO, co zostanie docenione emotka Bez błagania o kliki, bez żebrania i proszenia wszystkich krewnych i znajomych królika.

po to jest to forum, zeby nie spamowac po znajomych, a poza tym tu nikt nie błąga tylko wymienia sie głosami w ramach innych konkursów, rozumiem , ze uwazasz sie za ambitniejsza, ale nie kazdy jest tak lotny w hasełkach , wiec sobie radzi jak moze z innymi konkursami, w których równiez mozna wygrać. Niekiedy w konkursach fotograficznych równiez mozna zrobic kreatywne zdjecie, czy kreatywna opisówke ( cóz poradzic, ze konkurs jest tak skonstruowany ze wymaga zbierania głosów). Kazdy robi co lubi i to na co pozwala mu czas:) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454826 Napisano: 13.06.2010 03:11:31 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

oj krynia, krynia czasami wydaje mi sie ze masz za duzo do powiedzenia na kazdy temat. Sa rozne konkursy i kazdy ma prawo wyboru, w których bierze udział nie umniejszajac innym ( osobom/konkursom) emotka

pardon keiti emotka
nie obrażaj się tak od razu, bo nam od wczoraj trochę palma odbija emotka

:) to moze w ramach skruchy zagłosujesz;))):P, dobra koniec tematu , musze troche poprojektowac;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454806 Napisano: 13.06.2010 03:01:34 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

oj krynia, krynia czasami wydaje mi sie ze masz za duzo do powiedzenia na kazdy temat. Sa rozne konkursy i kazdy ma prawo wyboru, w których bierze udział nie umniejszajac innym ( osobom/konkursom) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454792 Napisano: 13.06.2010 02:55:37 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Straszne... Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????
Podłość ludzka nie zna granic... (zacytował na koniec z goryczą słynną kwestię z Wyjścia awaryjnego)

emotka emotka

emotka a potwory z nas, emotka
straszne potwory emotka

bo w piaskownicy z klikankami się już nie bawimy emotka emotka emotka

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454755 Napisano: 13.06.2010 02:41:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów

Straszne...

Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????
Podłość ludzka nie zna granic... (zacytował na koniec z goryczą słynną kwestię z Wyjścia awaryjnego)

emotka emotka

:P eee no ludzie głosuja ( bardzo dziękuje) tylko na roznych 8 moich zdjęc:)) troche dziwny ten konkurs nie mozna podac linka bezposrednio do zdjecia które chce by było oceniane, zdjecia na konkurs wysyłało sie w grudniu na plycie , w marcu czy kwietniu miał sie konkurs skonczyc, został przedłuzony do maja, a chyba od czerwca ruszył , nawet nie wiem, bo regulamin jest stary Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454713 Napisano: 13.06.2010 02:21:12 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów

Straszne...

tia moze nie straszne... ale specjalnie opisuje zwracam uwage i prosze bo mi zalezy... ech mam dzis chyba kiepski dzien....

Aż zajrzałam, żeby zobaczyc te Twoje fotografie i powiem szczerze, że znowu zrobiło mi się przykro, bo jest mnóstwo cudownych i twórczych zdjęć w tym konkursie, a Twoje, choć niezbyt ciekawe, ma dużo więcej głosów.
Powtórzę się, ale chyba mi wolno- wkurzając mnie konki klikane...

nie mowie ze sa super;)) ale tez nie sa najgorsze:) ale akurat o co innego mi chodziło;). Ztreszta w konkursach klikanych chodzi o to zeby zdobyc jak najwiecej punktów (nie mowie tu o zmiennym IP czy programach do oszukiwania ) naszczesci mi juz przeszło:) czekolada poprawia humor;) Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454389 Napisano: 13.06.2010 12:02:02 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Straszne...

tia moze nie straszne... ale specjalnie opisuje zwracam uwage i prosze bo mi zalezy... ech mam dzis chyba kiepski dzien.... Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454356 Napisano: 13.06.2010 11:53:00 w Giełda Kodów ; )
keiti78zg napisał(a):

]

Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454314 Napisano: 13.06.2010 11:40:55 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3454218 Napisano: 13.06.2010 11:10:11 w Giełda Kodów ; )
]
Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3453471 Napisano: 12.06.2010 10:03:57 w Carrefour konkursy
ktos wygrał w smolarze bo nikt sie nie chwalił?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

bridget

#3452883 Napisano: 12.06.2010 07:07:09 w Giełda Kodów ; )
Gerber - 2 pkt z zapunktowanych lub kod tymbark
Wyświetl w wątku >>
0 0