Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toudikot

toudikot

#2981806 Napisano: 31.12.2009 01:13:32 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

toudikot napisał(a):

olus15 napisał(a):

Toudikot mój chory więc i tak pewnie zaśnie przed 11.00
emotka

emotka a ja nawet wina musujacego zwanego szampanem nie mam emotka pozostaje mi naleweczka domowej roboty emotka

to ja zapraszam na likier czekoladowy emotka

troche daleko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2981803 Napisano: 31.12.2009 01:12:54 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

ja mam promocyjne Dorato emotka
Normalnie też bym nie kupiła bo nie znoszę

ja nawet dorato juz nie kupuje (obrazilam sie jak ostatnio nic nie wygralam emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2981789 Napisano: 31.12.2009 01:09:18 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

Toudikot mój chory więc i tak pewnie zaśnie przed 11.00
emotka

emotka a ja nawet wina musujacego zwanego szampanem nie mam emotka pozostaje mi naleweczka domowej roboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2981753 Napisano: 31.12.2009 01:01:51 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

Nie wiem jak was dziewczyny ale dziś fakt pozostania w domu wkurza mnie jeszcze bardziej
ale przynajmniej remont mieszkania idzie do przodu
Napoje wyskokowe zakupione a dziś jeszcze męża złapało więc będę sama świętować
Nawet nie ma do nas kto przyjść bo wszyscy na imprezach a moja siostra też ma chore dziecko emotka
więc będziemy tylko my
może chociaż Łatolotto się odezwie emotka

a ja zupelnie sama z brzdacem (spiacym pewnie) bede, bo mezczyzna tuz przed polnoca z pracy wroci... Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2981655 Napisano: 31.12.2009 12:26:30 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

że w Sylwestra zamiast na imprezce u znajomych będę siedzieć w domu z przeziębionymi brzdącami
Ach ta choroba zawsze dopada nas w nieodpowiednim momencie emotka

ja tez siedze w domu z moim brzdacem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2975276 Napisano: 29.12.2009 02:41:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
mio napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

tedance napisał(a):

Nagrodzone prace w konkursie Alleprezenty emotka

http://www.ceneo....su_swiatecznego.html

emotka

zwykłe prace, co tak zdziwienie was ogarnęło?

Byłam przekonana, że wygrają jakieś lepsze, wyjątkowe, no sama nie wiem, a wniosek z tego taki, że wygrać mógł każdy, ale szczęście uśmiechnęło się do kogoś innego.

1 i 3 fajne są emotka

tez te mi sie podobaja emotka
nie ma co sie dziwic wiekrzosc z organizatorow chce aby nagrody wpadly do zwyklych osob a nie do tych co wygrywaja bardzi czesto bynajmiej takie jest moje zdanie i czasemk wystarczy napisac fajny tekst bez zadnych udziwnien emotka
zreszta jakie teksty by nie byly i tak znajda sie osoby ktore beda twierdzic ze mialy lepsze prace

mi tez sie te prace podobaja emotka

a mnie sie trojeczka podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2973977 Napisano: 29.12.2009 09:41:26 w TESCO konkursy
jkkp napisał(a):

gamarta napisał(a):

miriam napisał(a):

ewachem napisał(a):

gamarta napisał(a):

Cytat gamarta:

Cytat
Cytat gamarta:
czy ktos wygral w konkursie Tesco gdzie do wygrania sa bony 2000 zł i opel? Konkurs trwa od 5.11., losowania są codziennie a ja jakoś nie moge znależc zeby ktos sie chwalil wygrana

a kto sie bedzie chwalił ,ehheh

no fajnie by bylo jak by ludzie dali znac, bo nie wiem czy to nie ściema jakaś i moje smski na darmo poszły może

Niestety wydaje mi sie, że jest to ściema gdyż nawet nigdzie wyników nie publikują.

nikt z forum nie bral udzialu w tym konkursie?

na pewno wiekszosc brała udział emotka

Brałam udział i też mnie dziwi BRAK wygranej na forum naszym emotka
Najśmieszniejsze,że na 4 kupony (4razy po 100zł bonami)nie wygrałam nawet 5 złotowego zwrotu... emotka

To samo u mnie, tez mialam 4 bony i wszystkie wydalam w tesco, na 4 kupony zero, nic, a nikt nie pisze że wygrał, że do niego dzwonili. Dlatego też się dziwiłam, już raz była akcja z konkursem Carfree w Carrefour, wtedy brak informacji że na forum ktoś wygrał a do tego kłamstwa organizatora że losowanie nagród już było spowodowały że w trymig podniósł się alarm na forum. A teraz nikt nie podnosi alarmu i nikt jednocześnie nie daje znac ze wygral (bonami na 1000 zł ludzie sie chwalili wiec nie rozumiem dlaczego takimi na 2000 nie)

to i ja napiszę, na 6 kuponów i dużo sms nawet 5 zł nie ma emotka czyli coś podpadający ten konkurs, bo na forum nikt się nie pochwalił emotka

ja na 3 kupony raz trafilam 20zl, niestety w smsach pustka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2961195 Napisano: 23.12.2009 11:25:31 w TESCO konkursy
aggie napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

aggie napisał(a):

toudikot napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
tak malo osob gralo w ta zimowa pielegnacje??

mam kolejne 2 barnasoletki- zapraszam osoby z paragonami na pw emotka

tylko szybko bo za 2 h do pracy wychodze i bedzie koniec

jak malo gralo? wrrr na moje 8 smsow-skutecznosc zezerowa emotka

A ja 4 zgłoszenia i nic emotka
A może jeszcze jest szansa?

jest szansa- Pani mowi ze caly czas dzwonia....

bo jak ktos 5 razy nie odebral to od razu do nowych osob dzwonia emotka

Niech zadzwoni do mnie! Bo moje telefony milczą jak zaklęte.

daj numer to zadzwonie do Ciebie, przynajmniej nie beda milczaly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2961175 Napisano: 23.12.2009 11:09:00 w TESCO konkursy
alaalex40 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
tak malo osob gralo w ta zimowa pielegnacje??

mam kolejne 2 barnasoletki- zapraszam osoby z paragonami na pw emotka

tylko szybko bo za 2 h do pracy wychodze i bedzie koniec

jak malo gralo? wrrr na moje 8 smsow-skutecznosc zezerowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2961092 Napisano: 23.12.2009 10:25:20 w Carrefour konkursy
i do mnie boniki z TEGO knorra dotarly emotka poki co jeden komplecik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2959371 Napisano: 22.12.2009 02:56:37 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

maa napisał(a):

czy orientuje sie ktos kiedy beda wysylac nagrody - bony na 500 zl z konkursu knorra te co byly takie problemy z numerami na ktore sie slalo odpowiedz i byla uzupelniana lista zwyciezcow

oraz kiedy beda wysylane bony z konkursu 101 nagrod nagrodobrania

bo juz mi sie wszystko zaczyna mieszac

niby te bony z knorra miały być wysłane wczoraj Poczta Polska, ale czy faktycznie tak sie stało tego to nie wiem.... emotka

to i tak przed swietami nie przyjda:(

do mnie dzis doszly bony z tego knorra emotka

z TEGO knorra? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2941222 Napisano: 14.12.2009 02:41:53 w Carrefour konkursy
jkkp napisał(a):

czy było już rozwiązanie Śnieżna biel uśmiechu?
nie widziałam, żeby ktoś się chwalił emotka

bylo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2941145 Napisano: 14.12.2009 02:19:05 w Carrefour konkursy
balbina3 napisał(a):

Udało sie !!! emotka Po całej aferze z niby zaginionym listem, paragonem i różnymi przejściami z MediaS wywalczyłam bony! Pozytywnie rozpatrzyli reklamację.

Dzięki dla cudownej osóbki która przysłała mi dodatkowy paragon - radosna - emotka emotka emotka

i u mnie pozytywnie rozpatrzona reklamacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2928594 Napisano: 09.12.2009 09:00:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

toudikot napisał(a):

marmoladella napisał(a):

kalisto1986:
tez jestem zdania ze rymowanki maja najwieksze szanse ale nie wiedze w tym nic zlego
teraz pisalam tekst o zmierzchu zwykly nie rymowany choc byl dobry nie wygral a jak zrobilam rymowanke na strone odrazu pierwsze miejsce mysle ze to dlatego ze fajniej brzmi widac ze trzeba sie napracowac chco nie twierdze ze przy zwyklych nie

Mam odczucie, że właśnie rymem jest prościej. A wybór zależy od konkursu, czasem żyri chętniej zwraca uwagę na rymowane teksty, bo łatwiej zapadają w pamięć, a czasem wydaje się w ogóle nie brać takich pod uwagę. I nie jest regułą, że lepszy wygrywa emotka
Dziś wysłałam swój pierwszy wiersyk emotka na konkurs i zobaczymy, czy coś z tego będzie. Pisanie wierszem to zabawa emotka

dla mnie np. rymowanie jest o wiele prostsze niz pisanie proza, dlatego zawsze wysylam rymowanki emotka

Na rossnecie zawsze męczyłam się w tych opisówkach i prozą pisałam, aż pewnego dnia postanowiłam napisać wierszyk, zajęło mi to może z 5 minut i bach... wygrana!

naprawde? na rossnecie wygrana wierszem? az nie moze uwierzyc emotka a myslalam ze rymowanki tam nie maja szanse... Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2927217 Napisano: 09.12.2009 02:49:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
marmoladella napisał(a):

kalisto1986:
tez jestem zdania ze rymowanki maja najwieksze szanse ale nie wiedze w tym nic zlego
teraz pisalam tekst o zmierzchu zwykly nie rymowany choc byl dobry nie wygral a jak zrobilam rymowanke na strone odrazu pierwsze miejsce mysle ze to dlatego ze fajniej brzmi widac ze trzeba sie napracowac chco nie twierdze ze przy zwyklych nie

Mam odczucie, że właśnie rymem jest prościej. A wybór zależy od konkursu, czasem żyri chętniej zwraca uwagę na rymowane teksty, bo łatwiej zapadają w pamięć, a czasem wydaje się w ogóle nie brać takich pod uwagę. I nie jest regułą, że lepszy wygrywa emotka
Dziś wysłałam swój pierwszy wiersyk emotka na konkurs i zobaczymy, czy coś z tego będzie. Pisanie wierszem to zabawa emotka

dla mnie np. rymowanie jest o wiele prostsze niz pisanie proza, dlatego zawsze wysylam rymowanki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2926589 Napisano: 09.12.2009 12:15:21 w Wkurza mnie...
inka113 napisał(a):

Aż mi się ciepło zrobiło... Właśnie znalazłam moje dwa paragony z konka Vanisha w Leclercu! Niestety zupełnie nieczytelne! emotka Zapomniałam o tym konkursie i paragony mieszkały sobie w miejscu gdzie nie miały prawa przetrwać! emotka

a wygralas? Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2926462 Napisano: 09.12.2009 11:32:59 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

monia24 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

ciekawe kiedy bedą informować o bonach z L'eclerka z konkursu Vanisha emotka

też czekam emotka
do czwartku mają czas emotka

oj czekam i ja emotka

no to ja też czekam. paragonów mam kilka a pewnie znów lipa wyjdzie tak jak z każdymi bonami o które gram! i znów bedę mogła się wykrzyczeć w moim ulubionym wątku 'wkurza mnie...' emotka emotka emotka

ja Ci juz mowilam, wygrasz porzadne bony tylko wtedy gdy ja wreszcie wygram spa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2926233 Napisano: 09.12.2009 10:31:04 w TESCO konkursy
yaro2004 napisał(a):

Ale przecież wam tłumacze to nie MEDIAS zajmuje sie wysyłką, oni tylko mieli wyłonić zwycięzców. Z pretensjami dzwonic do AB Foods.

nie dzwonie w sprawie twinings tylko knorra do medias, co nie zmienia faktu ze ab foods chyba jest w jakiejs zmowie z medias emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2926174 Napisano: 09.12.2009 10:11:18 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

jolcia20 napisał(a):

b. Nagrody Dzienne:
b.1. 96 bonów towarowych Tesco o wartości 100,00 zł brutto każdy
b.2. 64 zestawy herbat TWININGS o wartości 30,00 zł brutto każdy

a na liscie jest tylko 89 osob!!

Wszystkie nagrody w Konkursie zostaną wydane Laureatom przez Organizatora za
pośrednictwem poczty kurierskiej do dnia 30.11.2009 r. Datą wydania nagrody jest dzień
nadania przesyłki. emotka więc gdzie one są ???

nagrody z knorra w realu mialy zostac wydane do 27.11 i dalej ich nie ma, a w medias nikt nie odbiera Wyświetl w wątku >>
0 0

toudikot

#2926138 Napisano: 09.12.2009 10:03:37 w Carrefour konkursy
kadett33 napisał(a):

toudikot napisał(a):

agicho napisał(a):

Nie mam czasu wertować całego forum. Czy wysyłali już bony z konkursu Kupuj w Carrefour- gotuj z Knorr?? emotka

nie

i jeszcze nie wysyłali bonów z real a konkurs był owiele wczesniej emotka emotka

probuje dzwonic do medias ale oczywiscie nikt nie odbiera... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0