Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie powiedziała,źe jutro wysyla
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dać ludziską czas na zaakceptowanie zmian
Nie wiem czy to prawda z tym guru,czy ściema po przemyśleniu postępowania,ale najwazniejszy jest skutek.Dzięki i dziś wieczorem jak wroce ze szpitala,chętnie dodam jakies konki!!Miego dnia dla wszystkich!
P.S
Jest duuuzy plus tej sytuacji-cudowne,cieplutkie slowa na PW.Za to kocham to forum,że wraca mi wiarę w ludzi
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki!
Ja tu zostaję,a co tam,tylko pozostaję przy swojej ilości dodanych konkursów,świadomie rzecz jasna.Wkurza mnie tylko,że omijają mnie fajne pogaduchy
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam wymaganej ilości i pewnie po dzisiejszym nie będę miała(pisałam dlaczego),ale nie znaczy to,że myślę tylko o sobie.
Znalazlam na forum super ludzi i sądząc po ilości Twoich postów częście pomagałam,odpowiadałam na pytania i ogólnie nie myślałam tylko o sobie.Miło było i szkoda,że to forum jest inne niż myślałam.Życzę miłej nocki,wielu wygranych i zamykam się,bo i tak każdy wie swoje.Pa,pa!! Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli takowe jest i nie rządzi tam komuna,to ja też chętnie się przeniosę!
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może byc
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mnie rozbawiłaś
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi o 3 konkursy,chodzi o to,że my będąc użytkownikami forum ,nie chcemy być zaskakiwani pomysłami adminów.Wystarczyło uprzedzić. Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Matko jestem apolityczna,ale chętnie zastrajkuję w słusznej sprawie
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Amen
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie widzę żadnych plusów,czuję się oszukana i tyle w temacie! Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane