Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#7352384 Napisano: 03.05.2026 13:18:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Maj niby otwarty - zniżka 50 zł do Adidasa z loterii Coli - szaleństwo! emotka
Ale jako że myślę o kupnie jakichś sneakersów, więc się pewnie przyda. Wyświetl w wątku >>

mia

#7352379 Napisano: 03.05.2026 13:01:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Blikomania dodała wyniki z drugiego losowania 🙂

A kiedy oni informują i jak?emotka
(W pierwszym losowaniu nawet nie było moich inicjałów, więc problem z głowy - teraz są w dwóch dniach, więc jakaś szansa jest, że jedne to moje  emotka  .) Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7352362 Napisano: 03.05.2026 09:57:40 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

Wafelki Roshen informowały?

Mają czas do 08.05. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

mia

#7352182 Napisano: 01.05.2026 11:16:54 w Wkurza mnie...
vixen napisał(a):

mia napisał(a):

Że konkurs w Kaufland https://www.e-kon...nkurs-kaufland-xtra1
został dodany... równiutko po I etapie. emotka

Konkurs był w zapowiedziach wystawiony przez kogoś innego i dyskusje na jego temat były w wątku "Dyskusje o innych konkursach". Nie śledziłam czy potem ktoś go dodał. Jak zobaczyłam wygraną na mailu, chciałam dodać post w "informują", ale zobaczyłam, że konkursu nie ma w bazie więc go dodałam.
Mia nawet polubiłaś ten post w zapowiedziach emotka

Vixen, do Ciebie nie mam absolutnie żadnych pretensji, bo go jednak dodałaś.emotka
Poza Tobą niejedna osoba z niego skorzystała, ale nikt się nie pokwapił. Chyba ma mnie to prawo wkurzać?
PS.
Możliwe, że polubiłam, bo generalnie jak ktoś tam coś dodaje, to "polubiam", chyba że to jest jakaś kompletna chała dla mnie. Z reguły jednak zakładam, że skoro ktoś o czymś pisze, to wrzuci to w swoim czasie do bazy... A jeśli z jakichś przyczyn nie może, to napisze o tym. Vide: post Joan w zapowiedziach.
Bo niestety najczęściej szybko o tych zapowiedziach zapominam. No cóż - SKS. Na to też się wkurzam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7352160 Napisano: 01.05.2026 09:22:57 w Wkurza mnie...
Że konkurs w Kaufland https://www.e-kon...nkurs-kaufland-xtra1
został dodany... równiutko po I etapie. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7352098 Napisano: 30.04.2026 18:32:36 w Zapowiedzi konkursów
https://www.promo...ilever.pl/influboost
Jak na Smolara, to jakiś szemrany konkurs. emotka
Dodałam do bazy, choć opis (także i nagród) był dla mnie jakby pisany w obcym języku...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7352048 Napisano: 30.04.2026 14:43:44 w Zapowiedzi konkursów
joan napisał(a):

Pls o dodanie do bazy: 

https://neno-beau...l/podaruj-mamie-glow

Dodałam, ale swoją drogą udział w nim tani jak barszcz... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7352040 Napisano: 30.04.2026 14:02:54 w Zapowiedzi konkursów
kocie_lakocie napisał(a):

Kolejna misja w Rossmanie, ale produkty biorące udział coraz droższe...

To jest w sumie zwrot zakupu, a nie wygrana... Równie dobrze mogliby zrobić dla 500 pierwszych. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

mia

#7351234 Napisano: 27.04.2026 18:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

Czy możecie mi wyjaśnić, o co tu chodzi?
Dostałam maila o tytule Zawiadomienie o weryfikacji prawa do nagrody II stopnia w konkursie "Wiosenny wyjazd", ale nie dostałam maila o wygranej.  emotka  Piszą tylko, że mam wysłać paragony, oświadczenia, zaświadczenia, a w końcu nie wiem - czy wygrałam, czy potem z tych zweryfikowanych sobie laureatów wybiorą?
Widzę, że ludzie się chwalą Milką w MDW, więc stąd pytanie...

wygrałas nagrode 2 stopnia, gratulacje

Dzięki, w konkursach od pewnego czasu biorę udział od przypadku do przypadku, i zostałam na etapie, jak Karlsbad normalnie informował o nagrodzie.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7351229 Napisano: 27.04.2026 18:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy możecie mi wyjaśnić, o co tu chodzi?
Dostałam maila o tytule Zawiadomienie o weryfikacji prawa do nagrody II stopnia w konkursie "Wiosenny wyjazd", ale nie dostałam maila o wygranej.  emotka  Piszą tylko, że mam wysłać paragony, oświadczenia, zaświadczenia, a w końcu nie wiem - czy wygrałam, czy potem z tych zweryfikowanych sobie laureatów wybiorą?
Widzę, że ludzie się chwalą Milką w MDW, więc stąd pytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7350982 Napisano: 26.04.2026 18:28:56 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

Malboro ma konkurs. Trzeba zeskanować kod QR i odpowiedzieć na pytanie. Do wygrania portfele, paski i bony do Biedronki. Powyżej zdjęcie kodu. Znalazłam, wiec jest trochę sfatygowany ten kod.

Do kiedy jest ten konkurs?
Oczywiście jako tępa elekronicznie idiotka, nie potrafię zeskanować twarzy. Wciąż jest źle. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7350885 Napisano: 25.04.2026 18:42:25 w Zapowiedzi konkursów
monikar napisał(a):

W aplikacji Rossmann jest nowa misja Whiskas, do wygrania weekendu w Spa i karty podarunkowe

Dodałam do bazy.
Uwaga: Konkurs relatywnie bardzo drogi dla osób, które nie kupują Whiskas, w odniesieniu do liczby 15 nagród (kuponów zniżkowych nie biorę pod uwagę). Trzeba wydac około 40 zł.  emotka
Szkoda, bo pytanie fajne.
Wyświetl w wątku >>

mia

#7350701 Napisano: 24.04.2026 17:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam osoby, która wygrała w I etapie Leibniz, i byłaby tak miła, że udzieliłaby odpowiedzi na parę pytań. emotka emotka
Bo nie wiem, czy ja w ogóle dobrze rozumiem ten konkurs... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7350698 Napisano: 24.04.2026 17:13:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam srebrne kolczyki Apart, bardzo oryginalne - piękny prezent dla bliskiej osoby lub dla siebie.
Oczywiście nieużywane, w oryginalnym opakowaniu.
Proponowana cena to 120zł (plus koszt wysyłki), lub opcja za e-bony do jakiegoś marketu - wtedy bony 150, i wysyłka gratis.
Wszystko do dogadania. emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7350456 Napisano: 23.04.2026 17:56:23 w Smolar
atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Trochę niepokojące jest to, że po raz kolejny widzę wpis, że ktoś wygrał nagrodę u Smolara, a nie dostał SMS. Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście Smolarowi nie podobają się moje teksty, czy nie dostaję sms, nie sprawdzam na stronie każdego konkursu, może powinnam zacząć?! 🫣

Trzeba bezwzględnie sprawdzać. Kilka razy miałem tak, szczególnie przy masowych konkursach z dużą ilością nagród I to najlepiej w zakładce laureaci, bo w wynikach też raz nie było wygranej

No ładnie, a mnie się nigdy nie chce sprawdzać... emotka
Dzisiaj (w związku z powyższymi wpisami) sprawdziłam tę Milkę i doopa blada faktycznie - ale czort wie w takim razie, ile razy przeklęłam agencję, że nie wygrałam, a trzeba było przekląć, że nie wysłali smsa... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7350197 Napisano: 22.04.2026 21:13:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smolar się trochę (ale takie bardzo małe trochę!) zrehabilitował - Air Fryer u córki. emotka
Z loterii Ambition, dzisiaj sms.
Edit:
Z powodu nawału pytań na PW, dopisuję, że wygrało zgłoszenie z 19.04.26. Wyświetl w wątku >>

mia

#7350129 Napisano: 22.04.2026 18:07:19 w Wygrałam/em 👆, przegrałam/em 👇 w...
Jaki konkurs: Konkurs "Milka i El Clasico" Biedronka
Organizator: Smolar
Ile nagród: 675
Kiedy info: Cyklicznie, do 22.04.26.

Wygrana - dajesz 👆
Przegrana - dajesz 👇

Wyświetl w wątku >>

mia

#7350059 Napisano: 22.04.2026 13:50:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dzisiaj bon 100 do ITM (Jacobs) -od NovaGroup. DHL.
Żeby wszystkie agencje były tak błyskawiczne z wysyłką!... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7350055 Napisano: 22.04.2026 13:44:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Coś ostatnio ze Smolarem nie nadajemy na jednej fali. emotka Tyle, że finansowo tracę ja, a jemu powiewa... emotka
Corega 0/1 - dobrze, że jakieś tabletki były za parę złotych.  emotka

Dzisiaj dokładam Milkę od Smolara - 0/1. A, na pohybel ci, gadzino!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7349835 Napisano: 21.04.2026 18:15:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam dopiero dzisiaj weryfikację (pozytywną) zgłoszenia na Bakusia z I etapu, i bardzo jestem ciekawa, do którego etapu je zaliczą...
Czy decydująca będzie data zgłoszenia, czy też...weryfikacji?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0