Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6367322 Napisano: 13.06.2017 11:35:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Więcej tych parchatych lodów Koral na pewno nie kupię. emotka
Chyba że się przeprowadzę do Słupcy... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6367190 Napisano: 13.06.2017 00:04:28 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

mia napisał(a):

Poza tym, szczerze mówiąc, jeśli się stawia je tylko w określonych ściśle miejscach, i nie jest to astma, to nie znam przypadku, żeby komuś zaszkodziły.

Moje doświadczenie zawodowe zna takie przypadki. Ale co ja tam się będę wymądrzała emotka

Ja też nie będę, więc dodam tylko, że zawsze jestem za tym, aby w razie jakichkolwiek wątpliwości, poradzić się lekarza. emotka Albo i dwóch nawet, gdyby było trzeba - lepiej w troskliwości przedobrzyć, niż coś w chorobie przeoczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6367186 Napisano: 12.06.2017 23:57:01 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

mia napisał(a):

Bańki? Nie znasz kogoś, kto je stawia?

Tutaj ostrożnie, bez osłuchania dziecka lepiej tego nie robić.

Co jakiś czas moda na bańki powraca i zanika. Aktualnie są chyba "nie w modzie". Ja akurat miałam taki fart, że i mnie stawiano bańki (w tym z zalecenia lekarza gdy miałam 16 lat i zapalenie płuc), i moim dzieciom .... zalecała je lekarka. Także przy zapaleniach oskrzeli, niezależnie od antybiotyku.
Faktem jest, że z własnych/rodzinnych doświadczeń, uważam je za najskuteczniejszy środek na uporczywy i dobijający kaszel. emotka emotka
Co do osłuchania, jeśli leoniu pisze, że ewentualnie pójdzie do lekarza... Poza tym, szczerze mówiąc, jeśli się stawia je tylko w określonych ściśle miejscach, i nie jest to astma, to nie znam przypadku, żeby komuś zaszkodziły. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6367182 Napisano: 12.06.2017 23:38:50 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dziecko kaszle. i pewnie bedzie odkasływać tak sucho pół nocy. Dałam Dexa Pico - wczoraj działało, dziś nic... Dostała domowej roboty syrop sosnowy - też nic... A jak pójdę jutro do pediatry to dostanę dokładnie to samo tylko na receptę... Co ja mam jej dać???

Bańki? Nie znasz kogoś, kto je stawia? Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

mia

#6367125 Napisano: 12.06.2017 21:23:36 w Zdjęcia naszych wygranych
Na prośbę Rani emotka
Mokate YES - maleństwa przy fleszu. emotka

Wyświetl w wątku >>

mia

#6367059 Napisano: 12.06.2017 18:32:38 w Czy informują/ informowali?
Toć oni jeszcze tydzień będą dzwonić. emotka
Skąd te teorie alfabetyczno-wojewódzkie w ogóle? Podejrzewam, że po prostu lecą sklepami w kolejności nadsyłania im list. Ku pamięci - to sklepy wstępnie wybierały... emotka Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

mia

#6366924 Napisano: 12.06.2017 13:45:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Biżuteria YES Mokate - V etap. DPD. Wyświetl w wątku >>
2 deva, brucee 0

mia

#6366821 Napisano: 12.06.2017 11:04:50 w Kaufland konkursy
Halszka napisał(a):

carissma napisał(a):

Zawsze można kupić coś np za dyszkę i dobrać dwa bony po 20zł. Wtedy nie trzeba wydawać jednorazowo całości. Inna sprawa, jeśli ktoś ma daleko do sklepu.

Dobre!!! probowałaś tak? Ciekaw czy nie będą się "pultać" że nie można emotka

Można. Zawsze tak robiłam, dopóki nie zaczęli wydawać reszty z bonów. emotka
Pani podliczała zakupy, a ja przy kasie dobierałam tyle bonów, żeby przekroczyło 50, 100 itd. Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

mia

#6366680 Napisano: 11.06.2017 21:44:45 w SZUKAM....
amif napisał(a):

mia napisał(a):

Dlaczego nie chce mi się wysłać zgłoszenie na Pudliszki, tylko tekst robi się czerwony?
Ilość znaków sam formularz liczy, może ktoś ma jakiś pomysł, co mu może nie pasować? Wykrzyknik, cudzysłów, polskie znaki? emotka
Toć to nie sms, żeby bez polskich znaków tylko szlo...

ktoś pisał, że przy wklejaniu robi się czerwona ramka, jak wpisał ręcznie tekst było ok, ja wczoraj słałam wklejając tekst z worda i poszło

No właśnie psiakrew musiałam ręcznie wpisać i poszło. emotka Pewnie zależy też od długości.
Dzięki. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6366671 Napisano: 11.06.2017 20:52:53 w SZUKAM....
Dlaczego nie chce mi się wysłać zgłoszenie na Pudliszki, tylko tekst robi się czerwony?
Ilość znaków sam formularz liczy, może ktoś ma jakiś pomysł, co mu może nie pasować? Wykrzyknik, cudzysłów, polskie znaki? emotka
Toć to nie sms, żeby bez polskich znaków tylko szlo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6366562 Napisano: 11.06.2017 10:54:39 w Informują
Kurcze, ludzie, czy nie możecie się przenieść z dyskusjami gdzie indziej, choćby do topu Intermarche? emotka
Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail).

P.S.
Tak, cb656 , właśnie za chwilę wychodzę do pracy. I nie jest to system trzyzmianowy. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6366401 Napisano: 10.06.2017 15:56:24 w Intermarche
Ponieważ zaczęli pono dzwonić z Brico, a potrwa to jeszcze pewnie dobry tydzień, odświeżam temat, gdzie można wpisywać nazwy obdzwonionych miast. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6366367 Napisano: 10.06.2017 13:12:14 w Paragony na trwające konkursy
mia napisał(a):

Mam 2 paragony z Kauflanda powyżej 50 zł (nie biorę udziału w tym konkursie).
https://www.e-kon...17.html#.WTvT_9ykJ1Q
Chętnie wymienię na drobne doładowanie, paragon Rockstar lub kody Lay's.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6366348 Napisano: 10.06.2017 11:41:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jofe8484 napisał(a):

mia napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Mam pytanko do dobrych duszyczek które wygrały w LOTERII MOKATE;-) Czy mieliście jakieś problemy z uzyskaniem potwierdzenia od sklepu, że na paragonie są produkty MOKATE, jeśli nie ma ten nazwy podanej (np jest tylko Cappucino Waniliowe) a może komuś przeszło bez tego potwierdzenia? i czy po udanej weryfikacji wysyłają e-maila z potwierdzeniem?

Nic nie wiem na temat loterii MOKATE, ale jeśli masz na myśli konkurs MOKATE, to teoretycznie powinna być jednoznaczna nazwa produktu na paragonie (nie jakaś tam kawa, czy jakieś capuccino).
Ja napisałam do nich zwrotnego maila ze skanem paragonu, czy taki im pasuje i sami sprawdzą w sieci, czy mam lecieć po pieczątkę.
Odpowiadaja szybko i konkretnie. emotka

Dzięki emotka , czyli jak nie ma nazwy MOKATE to musi być potwierdzenie?

PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6366340 Napisano: 10.06.2017 11:14:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jofe8484 napisał(a):

Mam pytanko do dobrych duszyczek które wygrały w LOTERII MOKATE;-) Czy mieliście jakieś problemy z uzyskaniem potwierdzenia od sklepu, że na paragonie są produkty MOKATE, jeśli nie ma ten nazwy podanej (np jest tylko Cappucino Waniliowe) a może komuś przeszło bez tego potwierdzenia? i czy po udanej weryfikacji wysyłają e-maila z potwierdzeniem?

Nic nie wiem na temat loterii MOKATE, ale jeśli masz na myśli konkurs MOKATE, to teoretycznie powinna być jednoznaczna nazwa produktu na paragonie (nie jakaś tam kawa, czy jakieś capuccino).
Ja napisałam do nich zwrotnego maila ze skanem paragonu, czy taki im pasuje i sami sprawdzą w sieci, czy mam lecieć po pieczątkę.
Odpowiadaja szybko i konkretnie. emotka Wyświetl w wątku >>
1 jofe8484 0

mia

#6366335 Napisano: 10.06.2017 11:10:24 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

aż z ciekawości sięgnęłam po angorę, bo często czytam. Nie kojarzę,by były tu takie nagrody, teraz specjalnie przejrzałam, i same pierdółki do wygrania, to ja się pytam, gdzie są te wycieczki? a mam sporo gazet starych jeszcze nie wyrzuconych, to w wolnej chwili przeszukam. Ale serio, na wycieczki w angorze nie wpadłam jeszcze chyba.

Wycieczek nie ma. Są wczasy dwuosobowe i o tym pisała 1mariusz, a to pewna różnica jednak. emotka
Chyba w każdej Angorze, przy krzyżówkach jest ta adnotacja. Losują wśród odpowiedzi nadesłanych smsem. Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

mia

#6366218 Napisano: 09.06.2017 20:13:34 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Za jakie dni poszła informacja o wygranej ze Smak dopisuje Knorra?

Ja mam z pierwszego lub drugiego dnia konkursu (nie zapisywałam dat), ale przypuszczam, że tak jak w poprzedniej edycji posłali od razu cały pierwszy tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6365861 Napisano: 08.06.2017 23:19:58 w Paragony na trwające konkursy
Paragony z Kauflanda powyżej 50 zł (nie biorę udziału w tym konkursie) wymienię na doładowanie lub kody Lay's. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6365044 Napisano: 07.06.2017 10:33:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wypasiony ekspres do kawy Siemens od Karlsbada (konkurs w ITM). emotka
Kurier DPD. Wyświetl w wątku >>

mia

#6364758 Napisano: 06.06.2017 15:47:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki AVON Payback etap I. emotka
Pocztex. Wyświetl w wątku >>
0 0