Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6158895 Napisano: 11.02.2016 12:58:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nieładnie teraz się wyrażę, ale lepiej gów*em wygrać, niż gów*o wygrać emotka .

No to muszę jednak stwierdzić, że to jest mocno kontrowersyjnie zdanie... emotka
I może jestem głupia (pewnie jestem), ale polemizowałabym z nim. Jednak na pewno już nie dzisiaj. Dobranoc. emotka

Uzupełnię swój wpis, bo chciałabym być dobrze zrozumiana:
1) Absolutnie nie chodziło mi o to nieszczęsne "g...". Używam słów znacznie brzydszych i w mowie i w piśmie czasami, niestety. Równie dobrze mogłoby być " cenzuram", a sens zdania (o który mi chodziło) zostaje ten sam.
Dla mnie ten sens jest np. zaprzeczeniem słynnej już stopki Joan.
2) Nie czepiam się zdjęć - akurat do zdjęcia Ilony nic nie mam, natomiast mam do niektórych innych, ale to już osobny temat.
3) Mierzi mnie to, że na forum póki nie wiadomo czyja to praca sypią się hejty, a jak się okaże, że to praca znanej i uznanej forumowiczki, zaczynają się lajki i peany.
4) W mojej wypowiedzi nie dopatrywać się proszę jakichś animozji - Ilonę lubię, ale to nie znaczy, że nie mogę się z nią w jakimś aspekcie nie zgodzić.
5) Granie "graniem nie dla idei", to demagogia.
6) Rozmyślnie nie używam emotek, niech sobie każdy dostawi jakie chce.
7) W danym konkursie udziału nie brałam, przynajmniej jak na razie.

Amen.
EOT. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6158695 Napisano: 10.02.2016 23:09:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Nieładnie teraz się wyrażę, ale lepiej gów*em wygrać, niż gów*o wygrać emotka .

No to muszę jednak stwierdzić, że to jest mocno kontrowersyjnie zdanie... emotka
I może jestem głupia (pewnie jestem), ale polemizowałabym z nim. Jednak na pewno już nie dzisiaj. Dobranoc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6158439 Napisano: 10.02.2016 15:13:01 w Biedronka
sweetmedi25 napisał(a):

mia napisał(a):

defed napisał(a):

mia napisał(a):

No dobra, my tu gadu-gadu, a dzwonił ktoś do nich i robił piekło o tę listę? emotka

Teraz nie mogę, ale liczę, że może na miejsce dubli (o ile je usuną) wskoczy mąż emotka

A ja liczę, że wskoczę ja - z moim jedynym w tym pięknym etapie zgłoszeniem. Mówiłam Ci, że nie mam szczęścia w loteriach... emotka

Też miałam piękne zgłoszenie i mnie nie docenili emotka

Ja nie miałam pięknego - pisząc "piękny" miałam na myśli ten cudny I etap. emotka
Ale w ramach przyzwoito-kreatywności się mieściło, owszem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6158429 Napisano: 10.02.2016 15:04:42 w Biedronka
defed napisał(a):

mia napisał(a):

No dobra, my tu gadu-gadu, a dzwonił ktoś do nich i robił piekło o tę listę? emotka

Teraz nie mogę, ale liczę, że może na miejsce dubli (o ile je usuną) wskoczy mąż emotka

A ja liczę, że wskoczę ja - z moim jedynym w tym pięknym etapie zgłoszeniem. Mówiłam Ci, że nie mam szczęścia w loteriach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6158416 Napisano: 10.02.2016 14:49:58 w Biedronka
No dobra, my tu gadu-gadu, a dzwonił ktoś do nich i robił piekło o tę listę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6158094 Napisano: 09.02.2016 21:35:35 w Biedronka
mia napisał(a):

silvia8 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

info z fb- Jogobella - 18 minut- Prosimy o cierpliwość, wyniki niebawem się pojawią.

Jaja sobie robią. Chyba kolejny konkurs do skreślenia, jak chodzi o wybory. emotka
Szkoda tylko, że w każdym etapie brałam udział... emotka

No super. Jogobella pousuwała wszystkie posty.
Coraz bardziej mi się ten konkurs podoba. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157966 Napisano: 09.02.2016 16:39:20 w Biedronka
defed napisał(a):

mia, zawsze jest szansa, ze nas wylosuja emotka  chociaz... Przeciez ja nigdy nie wygrywam tam, gdzie jest obsuwa z wynikami... 

No właśnie. Plus ja w loteriach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157964 Napisano: 09.02.2016 16:38:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
slonko365 napisał(a):

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje! emotka  I każdemu życzę takich super emocji, które oprócz oczywistej radości z super nagrody, która przyda mi się bardzo bardzo bardzo, dają jeszcze jedno super uczucie - możliwość zobaczenia jedynych w swoim rodzaju min osób, które do tej pory patrzyły na mnie z takim jakby politowaniem w stylu "w bajki wierzysz?".
No wierzę emotka

Slonko, gratuluję ogromnie, tym szczerzej i radośniej, ze bardzo Cię lubię. emotka emotka
Wlewasz przy tym nadzieję w me serce, że kiedyś i mnie może trafi się nagroda podobnej rangi...
Cóż więcej rzec? Szerokiej drogi!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157959 Napisano: 09.02.2016 16:31:34 w Biedronka
defed napisał(a):

silvia8 napisał(a):

info z fb- Jogobella - 18 minut- Prosimy o cierpliwość, wyniki niebawem się pojawią.

a to cwaniacy! przepisali niemal słowo w słowo info, które widnieje na stronie konkursowej od początku konkursu emotka

Jaja sobie robią. Chyba kolejny konkurs do skreślenia, jak chodzi o wybory. emotka
Szkoda tylko, że w każdym etapie brałam udział... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157884 Napisano: 09.02.2016 13:51:22 w Biedronka
@dzikiwiewiór napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Wiadomo coś w sprawie wyników konkurszott.pl?

Czas minąl wczoraj o godz 12 i nadal cisza

podrzućcie link do FB, można by zapytać

Cztery posty wyżej ma wszelakie linki, włącznie z numerem telefonu (kontakt z ich strony). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157715 Napisano: 09.02.2016 10:38:47 w Biedronka
vazzz napisał(a):

Tu jest strona Belriso na Fb (ta, która pokazuje się w sponsorowanych): https://www.facebook.com/BelrisoZott/

A to jest strona agencji na FB:
https://www.facebook.com/lubie.to?_rdr=p
Jak ktoś ma czas może napisać.
Oraz kontakt do nich tutaj:
http://lubie.to/

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157479 Napisano: 08.02.2016 19:04:26 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

Czy to nie do dzisiaj miały być wyniki:

https://konkurszott.pl/ ?

Ogłoszenie wyników
08.02.2016 o godzinie 12:00 dla 1-wszej rundy Konkursu;
iii chyba zapomnieli ogłosić emotka

Nie mają jakiej strony na FB? emotka Bo już mnie wdrzaźnili. Najpierw sami zmienili w regulaminie termin na późniejszy, a teraz nawet tego się nie trzymają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157271 Napisano: 08.02.2016 14:00:05 w Biedronka
marzenier napisał(a):

marzenier napisał(a):

A cóż to...
Nie rozdają dziś mikrofalowek ?
Ja już się zdążyłam przyzwyczaić do poniedziałkowym wyników emotka

Kij z mikrofalówkami. emotka
Gdzie ZOTT, ja się pytam? Chcę moją kartę do Hebe za te zeżarte jogobelle! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6157093 Napisano: 08.02.2016 11:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Auchan informuje zwycięzców wszystkich w tym samym czasie? Czy są różnice 5-10 minutowe, bo nie wiem czy się łudzić.

Maile idą nadal. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6156961 Napisano: 07.02.2016 22:55:15 w Biedronka
magnus napisał(a):

mia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe czy jutro będą w końcu wyniki Zott za 1 etap :>

Lepiej żeby były... emotka
Nie wiem dlaczego tak preferują ten konkurs Belriso Hot (może temu że tego nikt żreć nie chce), w którym nie grałam, i tam wyniki jeszcze przed czasem dają... A w Zott czekania w czort. emotka

Wiesz, moze lepiej poczekać i zeby to były wyniki a nie tak jak z tego pysznego ryżu emotka

Wiesz co, jakoś mało w to wierzę, że tyle czasu tu wzięli, bo zaciekle czytają...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6156927 Napisano: 07.02.2016 20:58:40 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ciekawe czy jutro będą w końcu wyniki Zott za 1 etap :>

Lepiej żeby były... emotka
Nie wiem dlaczego tak preferują ten konkurs Belriso Hot (może temu że tego nikt żreć nie chce), w którym nie grałam, i tam wyniki jeszcze przed czasem dają... A w Zott czekania w czort. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6156839 Napisano: 07.02.2016 15:01:34 w Biedronka
dolly napisał(a):

Tak sie staracie, a to wystarczy by gola pani wyskoczyla, wszyscy beda patrzec i plec zenska i meska emotka

Piszesz z paczki? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6156745 Napisano: 07.02.2016 11:49:33 w Biedronka
magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy ktokolwiek w którejkolwiek Biedronce znalazł te naturalne jogurty Zott? To jedyne, które jem z podanych produktów, a nigdzie nie znalazłam od początku konkursu emotka  

Ja też nie spotkałem,  są tylko desery Monte i jogurty Smakija z tą polewą

No i Jogobelle jeszcze, gwoli ścisłości.
Ale do jogurtów naturalnych to im daleko. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6156044 Napisano: 05.02.2016 15:50:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

mia napisał(a):

migi napisał(a):

Ktoś gra na Gdańsk? 

Gra. Ino na który Gdańsk? emotka

Ja wczoraj i dziś próbowałam szczęśliwą i kołobrzeską. Były maile z wczoraj? emotka

Oj, Ty gagatku! Ja tez dziś Kołobrzeską. emotka
Szczęśliwa to ten Auchan przed Matarnią od Pruszcza? Jak tak, to syn z wczoraj wygrał 100. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6155973 Napisano: 05.02.2016 14:06:46 w Dziś cieszę się z.....
buka napisał(a):

Wy to potraficie odebrać radość.... 

A tam... Osobiście uważam, że te 500 zł to jeden z kilku gwoździ do trumny gospodarki (ekonomia się kłania rządowi w pas), ale cieszę się, że Ty się cieszysz. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0