Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6827641 Napisano: 02.12.2021 21:33:53 w Żegnamy zmarłych
cudaczek121 napisał(a):

Wieniec ok, ale czy ten napis, to aby nie za dlugi? Czy oni to ogarna i napiszą w całości? Jesli tak, to w porzadku:) Mia,bardzo fajnie, że się zajęłaś ta zbiorka!:Agnieszko, nie wiem jaki masz nick,ale to milo, ze znalazłaś czas, by w sobotę wszystkiego dopilnowac:) Podziękowania specjalne też dla wszystkich Darczyńców- po raz kolejny to Forum pokazało jedność w obliczu tragedii!

Mam nadzieję, że ogarną - i tak będę do nich dzwonić po południu, żeby się upewnić, że wszystkie uwagi (a trochę ich bedzie) ogarnęli.
Agnieszka do nas wróciła po długiej przerwie - tak długiej, że nawet nie pamięta jaki był jej pierwszy nick. To agakrecona . emotka

Dobrze, powiedzcie mi tylko, M czy L ta wiązanka - i dam Wam juz spokój.emotka
Nie chcę zeby była jakaś monumentalna, ale za mała też nie - a przez telefon niestety mi niewiele pomogą, choćby szerokośc i długość w cm podawali... Może ktoś się orientuje, jak to się w praktyce przedstawia. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#6827623 Napisano: 02.12.2021 20:49:49 w Żegnamy zmarłych
Zajrzałam i za chwilę 21, a ożywionej dyskusji brak. emotka
Kochani, ja nie chcę i nie mogę decydować o wszystkim - to nie są moje pieniądze! Ja je tylko zbieram.

Proszę jeszcze raz o głosy co do wyboru:
- wiązanki/wieńca
- napisu

Odnośnie napisu, to dla mnie może byc każdy z powyższych, ale dla zasady wrażę kij w mrowisko:
Renatce - przyjaciele z e-konków. Do zobaczenia, delvitto <3
To taka mała prowokacja do dyskusji... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6827602 Napisano: 02.12.2021 18:47:00 w Żegnamy zmarłych
1) Zgłosiła się osoba z Białegostoku, która dopilnuje wieńca!emotka Dziękuję, Agnieszka!emotka
2) Wybrałam kwiaciarnię, z której zamówimy to "coś". https://kwiatyagaty.com.pl/sklep/
Osobiście jestem za dużą wiązanką, wieńce wydają mi się zbyt pompatyczne... Np. podoba mi sie ta:
https://kwiatyaga...bowe/floret-bordowy/
Rozmiar M lub L do dyskusji (zresztą wszystko jest do dyskusji). Brałabym L, ale też nie wiem, czy to nie ogromne - może ktos się zna na wymiarach.
Mamy juź teraz ponad 400 zł łącznie z tym, co ja dokładam.
Resztę pieniędzy (bo na pewno taka będzie) zagospodarujemy, w znany już wszystkim sposób. Mam nawet pewien pomysł, ale to temat do rozmów już po weekendzie. Teraz się spieszy z czym innym.
3) Napis!! Błagam, ułóżcie. emotka Prośba tylko, żeby znalazło się tam też imię - Renata (w sensie nie sam nick)

Ja muszę teraz zaistnieć trochę dla rodziny (i pracy emotka ). Zostawiam Was na razie i mam nadzieję, że nastapi owocna dyskusja. emotka Jesli ten wątek jest nieodpowiedni, to może w WC.
Jutro max do południa muszę złożyć zamówienie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6827535 Napisano: 02.12.2021 15:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

rene napisał(a):

Czy ktoś mnie oświeci emotka czy w Loterii Playback Kaufland trzeba zaplacic za zakupy całościowo czy wystarczy część punktami a reszte kasa!

W regulaminie pisze, że wystarczy transakcja z karta lub zapłata punktami, wiec według mnie wogóle nie trzeba płacić punktami.

Też tak to rozumiem, niestety u mnie w sklepie nie wydają kuponów bo nic nie wiedzą o loterii,mimo że informacje wiszą na sklepie emotka

U mnie wydają kupony, ale... już otwarte. emotka Co zauważyłam niestety dopiero po odejściu od kasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6827531 Napisano: 02.12.2021 15:44:03 w Żegnamy zmarłych
Kochani, na ten moment (czyli II sesję mbanku) jest juz 355 zł! emotka emotka
Wieczorem będziemy ustalać szczegóły.
Wciąż szukam kogoś z Białegostoku! Znalazłam dwie sensowne kwiaciarnie z dowozem na ustaloną godzinę etc., mogę zamówić, wszystko załatwić, ale chodzi o sprawdzenie, czy aby na pewno kwiaty dotarły do Domu Pogrzebowego (Sokół, Raginisa 8, Białystok).
Tym bardziej, że ja w sobotę od rana pracuję, więc nawet nie dam rady tego telefonicznie monitorować. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 2 brucee, dysia

mia

#6827473 Napisano: 02.12.2021 12:08:49 w Żegnamy zmarłych
awe napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

Bardzo przykro. W lipcu zeszłego roku pisaliśmy kartki do syna Renaty - Adriana z okazji jego 30-tych urodzin, składaliśmy mu życzenia. Żal strasznie syna. Renata była bardzo kochającą matką i zawsze ciekawie pisała tu na forum. Często czytałam jej wpisy.

Boże nasi synowie są w tym samym wieku.emotka Renia mądrze i ciekawie pisała i była też pomocą dla innychemotka

Tak, mój syn też ten rocznik - i też powaznie chory emotka - stąd się zbliżyłysmy tak. emotka
Pytałam się córki Renaty o Adriana - ma się brat do niego wprowadzić, więc na szczęście nie będzie sam. emotka Renia sie o to zawsze strasznie martwiła... Wyświetl w wątku >>

mia

#6827447 Napisano: 02.12.2021 11:00:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niedobrze zaczyna się ten grudzień. emotka
A w temacie, wczoraj Avanti 0/2, dzisiaj Corega 0/1. Ewidentnie czas na długi urlop od konkursów, bo chwilowa abstynencja nic nie daje przy braku weny i czasu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6827420 Napisano: 02.12.2021 09:48:43 w Żegnamy zmarłych
W temacie:
  • Już w tym momencie jest ponad 200 zł, a wpłaty wciąż nadchodzą. emotka
  • Wciąż szukam kogoś z Białegostoku! Niby znalazłam dwie sensowne kwiaciarnie z dowozem na ustaloną godzinę etc., no ale wiadomo jak jest. Tym bardziej, że ja sobotę-niedzielę pracuję, więc nawet nie dam rady tego telefonicznie monitorować 04.12... emotka
Wyświetl w wątku >>

mia

#6827373 Napisano: 01.12.2021 23:50:36 w Żegnamy zmarłych
Dziękuję za pierwsze wpłaty. emotka
Jutro wieczorem na spokojnie ustalimy napis, kolorystykę itd.
Wciąż mam cichą nadzieję, że zglosi się ktoś z Białegostoku, kto tego na miejscu dopilnuje... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 2 anava, dysia

mia

#6827367 Napisano: 01.12.2021 23:31:02 w Żegnamy zmarłych
To teraz oficjalnie: emotka
Jeśli ktoś chciałby Ją* pożegnać, wystawienie urny odbędzie się dnia 4 grudnia 2021, o godz. 11.15 w Domu Pogrzebowym Sokół (Raginisa 8, Białystok).
Tego samego dnia o godz. 13.00 rozpoczną się uroczystości pogrzebowe w Parafii pw. Wszystkich Świętych w Białymstoku (Antoniuk Fabryczny 45).
emotka emotka

Podaję swój** numer konta w mbanku (bo tam najwięcej osób chyba konta) do wpłat dla chętnych. Jeśli nie znajdzie się nikt z Białegostoku, zlecę zrobienie i dostarczenie wieńca jakiejś tamntejszej kwiaciarni...
08 1140 2004 0000 3402 3640 3185
Z dopiskiem Delvitto.

* - Nie wiem, czy wypada tu podawać imię i nazwisko...
**- Oczywiście się rozliczę tu z tych pieniędzy

Aha, i jesli ktoś by posyłał pieniądze, bardzo proszę o wiadomość na PW, żeby tu nie piętrzyć niepotrzebnych postów... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6827353 Napisano: 01.12.2021 22:30:03 w Żegnamy zmarłych
Składkami ostatecznie mogę ja sie zająć, choć mam teraz mlyn w pracy (jak nie będzie chętnego), ale nie dam rady pojechać 4.12 na drugi koniec Polski...  emotka emotka
Będę za godzinę jakąś na forum, odnośnie PW. Wyświetl w wątku >>
[*] 1 dysia

mia

#6827347 Napisano: 01.12.2021 22:14:16 w Żegnamy zmarłych
emotka emotka emotka
Hej, ludzie z e-konków! Nie żyje delvitto...emotka
https://www.e-kon...uzytkownicy/delvitto
Nasza koleżanka, a moja wirtualna przyjaciółka. Własnie się dowiedziałam.
Kto jest z Białegostoku i mógłby się zająć organizacją/dostarczeniem wieńca na pogrzeb? Tudzież składkami ewentualnie?
Pogrzeb 4 grudnia. Potem zapodam dalsze szczegóły co do pogrzebu.
Dobry Jezu... Nie mogę uwierzyć. Renatko... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6826931 Napisano: 30.11.2021 20:07:26 w Avanti
estrelitta napisał(a):

fineessa napisał(a):

Z Dino do którego dnia informowali?

Tablety widać po wynikach ze wszystkich dni, a czy bony też do końca? 

Robią nadgodziny?... emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6826838 Napisano: 30.11.2021 16:38:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To był tani konkurs i bez numeru paragonu (oj, Albedo!).
Zatem - nie dziwi nic... emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

mia

#6826792 Napisano: 30.11.2021 15:42:37 w Informują
Informują z Konkurs "KUPUJ DANIO I WYGRYWAJ” Kaufland

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Teraz Wyświetl w wątku >>

mia

#6826620 Napisano: 29.11.2021 23:15:47 w Wkurza mnie...
Fajną zwrotkę dostałam właśnie z Tchibo: "Konkurs Tchibo zakończył się 29.11..." itd.emotka
A miałam wysłać godzinę temu, ale nie miałam czasu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6826483 Napisano: 29.11.2021 15:58:26 w Czy informują/ informowali?
madllen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Konkurs "Opłacaj rachunki kartą Visa w serwisie Rachunki imoje" - rozsyłają info o bonach 50 zł, a coś więcej...?  emotka

500 na pewno było przed 50.

A te 50 zł poszło wszystko na raz? Czy mogę mieć nadzieję, że jeszcze do mnie napiszą emotka

Na te 50 to pewnie każdy się załapie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6826240 Napisano: 28.11.2021 14:41:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maria1980 napisał(a):

mia napisał(a):

katake napisał(a):

Czy wysyłali bony do Dino z konku „Ruszaj w stronę słońca”??

No właśnie nie. 

Tez Czekam i czekam . Masakra 

No, ale te bony poszły już jakiś czas temu, więc może przyduś organizatora. Chyba że znów pomyliłam konkursy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6825017 Napisano: 23.11.2021 17:36:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sylzab2294 napisał(a):

serce mi się kroi... Ciągle nic i nic? Ile tak można wytrzymać? 

emotka Kiedyś się w końcu musi odmienić, i szczęście uśmiechnie się i do nas. emotka
Z drugiej strony... Jak mogę coś wygrać, jeśli ciągle piszę na smutno? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6824758 Napisano: 22.11.2021 22:10:56 w Pomoc potrzebującym!
Fundacja z mojego miasta może wygrać Zwierzakobus w konkursie RatujemyZwierzaki - wystarczy zebrać jak największą ILOŚĆ wpłat na zrzutce. Do wygrania jest 5 Zwierzakobusów.
Nie chodzi tu o sumę zebranych pieniędzy, a o ilość indywidualnych wpłat - mogą być to wpłaty wysokości 1zł.emotka emotka
Bardzo proszę, wpłaćcie kto może - udostępnijcie też link.
W imieniu kociaków, kocic i kocurów, no i ludzi, którzy się nimi z poświęceniem i miłością zajmują, z góry dziękuję! emotka

https://www.ratuj...z41tNCQmn1YQBnHGThhs Wyświetl w wątku >>
0 0