Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5295441 Napisano: 20.07.2012 07:46:38 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

a mnie wkurza , że jestem daleko od konkursów, paragonów i wygranych ,nawet nie chce mi się polskiego startera do telefonu włożyć , kapie mi za kołnierz i w ogólnie jest ...
mokro , zimno i do domu daleko

Pola, to u mnie dokładnie wszystko to samo, z ta jedna różnica, że do domu blisko. emotka
Trzymaj się! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295418 Napisano: 20.07.2012 07:32:19 w Wkurza mnie...
Nie zdążyłam edytować:

A to co mnie naprawdę wkurza, to watek paragonowy - dzięki któremu przewidzianej w regulaminie rezerwy nie będzie, bo wszyscy (prawie) ochoczo sprzedają, co im zostało emotka

A ja swoje cztery sobie na grillu upiekę, ot co... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295413 Napisano: 20.07.2012 07:27:56 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

a mnie wkurza jeszcze jedno. Czytam forum i jak ktoś wygra to konkurs był śliczny fajny i hasła napisał śliczne itd, a jak nie wygra to konkurs był ustawiany, losowany, oszukany. Kurcze no...

mnie też to wkurza i to nawet bardzo, no i te argumenty, ja nie wygrałem = agencja schodzi na psy emotka

Ej tam, przesadzacie, nie zauważyłam nic takiego dzisiaj w wątku o Stokrotce. A że jak ktoś nie wygrał jest wsciekły, to normalka emotka
W tym i ja, bo już sobie planowałam, na co spożytkuję te karty ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295322 Napisano: 20.07.2012 06:23:14 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

A mnie wkurzyła Stokrotka, w ost dzień puściłam 5 paragonów na Olimpijski i kurna widzę, że w pt w południu już puszczali eski. Pewnie nawet nie czytali esków z ost dnia emotka .

kaki76 napisał(a):

ja wygralam w stokrotce ostatniego dnia a wkurza mnie pogoda co chwile pada

To jeszcze nie dowód, że z ostatniego dnia czytali emotka

Wszystko mnie wkurza: brak pieniędzy, pogoda, Stokrotka i moja święta naiwność przede wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295313 Napisano: 20.07.2012 06:16:02 w Inne mniejsze markety
ktosiu napisał(a):

Żeby statystyka sms-ów ze Stokrotki była wiarygodniejsza, musicie jeszcze uwzględnić operatorów emotka

Dokładnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5295135 Napisano: 20.07.2012 04:35:25 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

Aniu, jakie 40 ? Tam tylko 18 emotka

Porównajmy to do ilości w Stokrotce... Ech, wszystkiego mi się dziś odechciewa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294905 Napisano: 20.07.2012 01:33:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
O teraz to mnie diabli wzięli - kompletna porażka w Stokrotce, smsa z Odlotowych brak emotka emotka
W Smolarze przy tak małej ilości nagród, to już w ogóle kaplica...

Tylko finanse topnieją, zamiast procentować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294894 Napisano: 20.07.2012 01:24:14 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

dzięki za info,to po ptokach....
ehh, kiedy mnie ktoś doceni, moje wypociny znaczy się emotka

No niestety... Cztery paragony, cztery smsy i nic...
A ja już widziałam wreszcie jakąś gotówkę u siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294526 Napisano: 20.07.2012 09:33:16 w TESCO konkursy
Oj, faktycznie spojrzałam teraz w ten regulamin i jest tylko, że na zlecenie Tesco... słowa o Henkelu nie ma... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294518 Napisano: 20.07.2012 09:27:13 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

myślicie ze Henkela coś interesuje taka sprawa? Organizatorem było tesco...

Ale PUR jest Henkela.
Ja bym tam pisała wszędzie, gdzie się da, z hasłem, że zwątpiłam w wiarygodność marki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294430 Napisano: 20.07.2012 08:21:42 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

Myślicie, że faktycznie będą dzwonić? Przecież oni raczej eski puszczają emotka

Z główną swego czasu Smolar dzwonił do mnie.
Z tym, że dość dawno to było.
A ostatnio na bilety Euro w Inter, gdzie nagród było maleńko, puszczali eski z informacją, żeby oddzwonić... Czort wie, co teraz wymyślą.

Ale tych nagród jest tak mało, że mogą się faktycznie do wszystkich już pofatygować. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294424 Napisano: 20.07.2012 08:17:57 w TESCO konkursy

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

Powiem, że gdybym tu brała udział, to szlag by mnie na miejscu trafił!
Tym bardziej, że od x czasu usiłuje wygrać odkurzacz, bo mój się sypie.
Chyba pocięłabym tę agencję!
Maa, pisz reklamacje i nie odpuszczaj!
Czy oni naprawdę wierzą w to, ze zamkną ludziom buzie płynem do naczyń? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294416 Napisano: 20.07.2012 08:12:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No niestety, nie wszyscy mają Simply.
Pomijając, że dostaje już wysypki na słowo piłka.

Znowu na nic dziś nie czekam - niech chociaż przyszły tydzień będzie lepszy!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294254 Napisano: 19.07.2012 11:00:39 w NA CO CZEKAMY?
Mam propozycję nie do odrzucenia - może ktoś, kto następny będzie kopiował, ścieśni to trochę, bo za chwilę to jeden post całą stronę zajmie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5294199 Napisano: 19.07.2012 09:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Huraaaa
Jest wiadomość od Kuchni+, że bilety zostały pomyłkowe wysłane z taka datą emisji. Postarają się o właściwe tj z data 23-26 emotka

I przyślą 26-go? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293864 Napisano: 19.07.2012 05:20:33 w Carrefour konkursy

no właśnie widzę. I ten konkurs palmolive w rossmanie to mnie trochę bolał, nie powiem. Pozostałych nie kojarzę.
Ja nawet rozumiem, że nie ujawniamy konkursów, bo konkurencja... Logiczne. Ale, że później chwalimy się wygraną - to nie. A że szukamy paragonu? Tego to już nawet nie byłam sobie w stanie wyobrazić...

Nie kojarzysz, bo ich nie było w bazie, a na forum była głucha cisza. Ożywiło się dopiero w MDW po rozwiązaniu, no i było w jakimś topie małe, subtelne piekiełko o Playboya, a jeszcze mniejsze i bardziej subtelne o Lenor-Stokrotkę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293852 Napisano: 19.07.2012 05:13:11 w Carrefour konkursy
Wyżej wypisałam dwa pozostałe - nawet dwa i pół emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293847 Napisano: 19.07.2012 05:10:27 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Też sobie tak myślę, nie interesuje mnie kto/gdzie/jak, ale gdy ktoś gra solo, to już do końca, a nie - jak ostatnia menda i cienias z jajami wielkości pistacji - szuka potem paragonu emotka To już trzeci taki konkurs ostatnio, durność z głupotą w szranki stanęła...

emotka emotka emotka
Joan, uwielbiam Cię! emotka

Ale co racja to racja - ja kojarzę utajonego Playboya ogólnopolskiego i jakiś Lenor w Stokrotce.
Teraz to. emotka
Grill mi lata i powiewa, szczególnie elektryczny, Knorra już mam po dziurki w nosie, ale ludzie - nie róbcie sobie jaj!
Korzystacie z tego forum i z bazy, to czasem coś łaskawie dorzućcie! emotka

P.S. Jeszcze Rossmann Palmolive, ale tu też Graf dał po garach, więc tego tak do końca nie wliczam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293603 Napisano: 19.07.2012 01:58:25 w TESCO konkursy
beata28 napisał(a):

Akurat Pludry to ja, w Pura nie grałam
wcale wygrałam w Olay a tam mnie na liscie nie ma. emotka

Żartujesz... emotka
No to pojechali zdrowo po bandzie kolejny raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5293585 Napisano: 19.07.2012 01:48:10 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

zamiescicli liste z konkursu pur
laureatów miało być dwóch - odkurzacze a ze rozeslali wiecej smsow to teraz przyznali po plynie do mycia naczyń!
piszecie jakas rekalamcje w tej sprawie?

Patrząc na wyniki, to Pludry będą opływać w Pura! emotka
Ale fakt, że między odkurzaczem, a płynem Pur jest drobna różnica emotka

Na waszym miejscu bym pisała, aczkolwiek, jak to MC, to pewnie wam krótko odpowiedzą, że zgodnie z regulaminem rozdano dwa odkurzacze. Wyświetl w wątku >>
0 0