Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5272776 Napisano: 04.07.2012 01:41:44 w Rossmann
kotmarian napisał(a):

są wyniki, niestety u tych zbujów znowu cenzuralala !! a naprawdę się naprawcowałam i tym razem wykazałam inwencję twórczą. nawet cholernych odświerzaczy nie wygrałam. chciałabym zobaczyć te zdjęcia co wygrały, ile tam jest plagiatów albo zdjęć pięknych pokoi .. i tyle . czizessssssss

Kurde a ta moja koleżanka tez nic nie wygrała emotka emotka emotka
No to ja nie wiem, co oni wybrali.

Miałam dobre przeczucie, żeby nie brać udziału w tym konkursie !
Zdjęciowym na Rossnecie na pohybel! emotka
A całą inscenizację zrobiła, nie wiem ile jej to zajęło! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272767 Napisano: 04.07.2012 01:38:30 w Inne mniejsze markety
abodak napisał(a):

kotmarian napisał(a):

tak dzwoniłam. Pani powiedziała , że miały być wysłane w piatek ale brakowało jakiego podpisu decydenta- sprawa urlopowa i powinny być yyyy chyba yyyyy nadane jutro, raczej, chyba yyyyyyyyy , pytam czyli na piatek będą?? ona na to yyyyyy, no chyba tak.yyyy ze 2 dni na dostarczenie yyyyy chyba tak , no możliwe, że tak yyyyyyyyy. pytam: pocztą czy kurierem... nie wiem... yyyyy chyba kurierem.yyyy chyba, że pocztą. ale raczej kurierem... yyyyyyyyyyyy

ale kreci-mi w poniedzialek mowila ze zabral je kurier emotka

Szlag mnie chyba z tą agencją trafi! emotka
Mało, że zestawy kibica wysłali, jak Polska wyleciała z Euro, to raptem z paroma konsolami nie mogą się zmieścić w czasie regulaminowym. emotka
Jeszcze się okaże, że zamiast tych po 1300, dwa razy tańsze jakieś przyjdą... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272524 Napisano: 04.07.2012 11:56:56 w Kaufland konkursy
kotmarian napisał(a):

może ktos tyrknie i zapyta czy tv rozdane??

Nie ma po co - z telewizorami dzwonią dopiero! emotka

Od razu mówię, że nie do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272489 Napisano: 04.07.2012 11:47:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piłka od Lewandowskiego (Tesco) - PP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272375 Napisano: 04.07.2012 11:14:35 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

Zadzwoniłam emotka Graf nie wydaje takich certyfikatów ponieważ Pan Lewandowski nie podpisywał piłek przy nich więc nie mogą potwierdzić. Piłki otrzymali z Coca-Coli i zapytają ich o takie certyfikaty. Mam dzwonić ponownie w przyszłym tygodniu, bo tak w 1-2 dni Cola raczej nie odpowie.

Moje wrażenie jest takie, że Cola nawet nie pomyśli o certyfikatach i mogą mieć w nosie to czy ktoś im wierzy czy nie.
Chciałabym się mylić, bo to zupełnie zmieniłoby wartość piłki, a jedną mamy przeznaczoną dla WIELKIEJ fanki Lewandowskiego, która choć ma tylko 9 latek to już kocha go nad życie emotka

Dzięki.
Jak się dowiesz czegoś w przyszłym tygodniu, to daj znać proszę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272331 Napisano: 04.07.2012 11:02:05 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

mia napisał(a):

nocti napisał(a):

A ja mam pytanko... czy do takiej piłki / koszulki z autografem jest wydawany certyfikat autentyczności przez organizatora? Wygrałam w Kaufland i mnie to zastanawia, bo tak podpisać piłkę to każdy by mógł więc sam podpis w żaden sposób nie zmienia wartości samej piłki...

Kurczę, masz świętą rację...
Może by tak dosłali te certyfikaty? emotka
W końcu tak dużo tych piłek nie było - w Tesco chyba 35, jak się nie mylę.

Moim zdaniem warto napisać, bo ciężko komuś udowodnić, że to podpisał Lewandowski... To był Graf tak samo jak w Kauflandzie?

Dokładnie,a możesz zadzwonić do nich?

Ja nieszczególnie, bo właśnie wysyłam im reklamację odnośnie Reala, więc może nie będę się dodatkowo wychylać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272298 Napisano: 04.07.2012 10:54:57 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

Lecą eski z Biedronki

Dokładnie...
Chyba mi się dzisiaj będą śniły piłki w nocy emotka

Niech mi kaktus wyrośnie jak oni te hasła czytali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272278 Napisano: 04.07.2012 10:50:42 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

A ja mam pytanko... czy do takiej piłki / koszulki z autografem jest wydawany certyfikat autentyczności przez organizatora? Wygrałam w Kaufland i mnie to zastanawia, bo tak podpisać piłkę to każdy by mógł więc sam podpis w żaden sposób nie zmienia wartości samej piłki...

Kurczę, masz świętą rację...
Może by tak dosłali te certyfikaty? emotka
W końcu tak dużo tych piłek nie było - w Tesco chyba 35, jak się nie mylę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5272240 Napisano: 04.07.2012 10:30:21 w TESCO konkursy
isetta napisał(a):

W końcu doszła piła emotka Poczta Polska wozi emotka

Piłkę za 500 pocztą? emotka
A autograf jest przynajmniej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5271995 Napisano: 04.07.2012 08:57:03 w Kaufland konkursy
czarnygreg napisał(a):

no, trudno ciapek jestem przyznaję sie emotka
czy moze mi ktoś podpowiedziec jak wysłać ten paragon i dane emotka
jaki formularz wypełnić? na jakiej stronie?
weszłam na stronę grafa, jest regulamin konkursu i to wszystko,
nie odsyła sie zdjec na maila???

W smsie masz adres strony, na której wypełniasz dane i wstawiasz skan (zdjęcie) paragonu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5271981 Napisano: 04.07.2012 08:50:49 w Kaufland konkursy
bartula napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ehhhh...i u mnie multum piłek.....a chciałam przynajmniej 1 koszulkę...to mi same piłki dali;/ emotka

to tak jak u mnie, a ma ktoś w ogóle koszulkę?

Ja mam lepsze pytanie - ma ktoś telewizor? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5271907 Napisano: 04.07.2012 08:37:01 w Kaufland konkursy
czarnygreg napisał(a):

ten konkurs z Kauflandu to ten z colą i carlsbergiem, prawda?
piłki były, koszulki i nie wiem co jeszcze

Telewizorki... ale niestety nie u mnie.

zarania napisał(a):

ile jest warta piłka z Mistrzowskich emocji?
I to chyba nie Wedel a Carlsberg. emotka

Nie wiem, ale wiem, że mam ich za dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5271892 Napisano: 04.07.2012 08:34:08 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

poleciały eski z Wedla z Kauflandu emotka

Chyba nie z Wedla emotka
Tylko z Coli. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5271875 Napisano: 04.07.2012 08:14:53 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Ciekawe,czy będą dzisiaj o czasie wyniki Brise, mam nadzieję,że tak! emotka

Nie brałam udziału, ale brała koleżanka, która dopiero zaczyna w konkursach.
Jak na świeżo upieczoną, to idzie jej rewelacyjnie! emotka

Tu zrobiła bardzo fajną pracę, zdecydowanie inną niż większość, więc jestem bardzo ciekawa czy ją docenią i na ile! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5270655 Napisano: 03.07.2012 11:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

już jest lista zwycięzców z 4 tygodnia z gorącego kubka http://apps.faceb...t=0&fb_bmpos=4_0 nie załapałam się:(

Jednak to jestem ja na liście, bo przed momentem miła pani dzwoniła emotka Będzie mu wesoło z drugim ,który mój mąż wygrał w gorącym kubu 2 tygodnie temu emotka

Do mnie też przed chwilą telefon emotka emotka emotka
I też im będzie u mnie wesoło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5270239 Napisano: 03.07.2012 09:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

napiszę reklamację w tej sprawie.. a wysłałam już paragon oj ja głupia emotka

Paragon i tak się przyda, bo jakaś nagroda na pewno jest...

Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie.
Na FB polubione - może ich sumienie ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5270203 Napisano: 03.07.2012 09:06:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

wczoraj dostała wiadomość sms o wygranej z Footballandu a później mejlem zostałam poinformowana o wygranej PlayStation3.. dzisiaj kolejna wiadomość że wczorajsza wiadomość była błędna!!!! o co tu chodzi?! Ale się wkurzyłam, miał ktoś tak.. wczoraj już był taniec radości bo tyle czekałam by wygrać sobie konsolę a tutaj taki numer

Słyszałam, że o konsoli informują telefonicznie...
Ale tak, czy inaczej, to już jest szczyt kompetencji emotka

Myślę, że najlepiej wystartuj do nich na FB - to chyba najprędzej poskutkuje i może się ogarną! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5270114 Napisano: 03.07.2012 08:08:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magma6 napisał(a):

mia napisał(a):

Dzięki, no to czekamy emotka
Jestem strasznie ciekawa, co uznają za zapas roczny dezodorantów emotka

emotka moze uznaja ze jeden dezodorant na dwa miesiace powinien wystarczyc emotka emotka

No i chyba tak uznali.
Ktoś pisał, że dostał i jest... sześć dezodorantów.
Po pieronie się wysadzili! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5269887 Napisano: 02.07.2012 09:31:56 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie cały dzisiejszy dzień, pod każdym względem nieudany. emotka
Można rzec, że czego się nie tknęłam, to spieprzyłam... Albo samo się schrzaniło.
Nawet moja mizerna pensja mi przyszła niższa, pojęcia nie mam dlaczego i w tygodniu będę to wyjaśniać.
Ładny początek lipca... emotka
No i na tyle konkursów kompletne zero.
Pies trącał te nagrody, ale córka jutro zdaje egzamin na prawo jazdy, i normalnie przesądna jestem - biorę to wszystko jako zły omen.
Zwłaszcza, że nasz ZORD słynie ze swojej (nie)zdawalności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5269547 Napisano: 02.07.2012 06:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
letniowoc napisał(a):

Hej dostał już ktoś maila z prośbą o podanie adresu z Sante? Chodzi o ten konkurs z życzeniami na 20-lecie. Oprócz 20 zwycięzców mieli wysłać paczki z produktami wszystkim uczestnikom, ale sprawa jakoś przycichła...

Wszystkim uczestnikom?
To mnie niby też? emotka
To ja chcę!
Siedzą gdzieś na FB? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0