Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6697668 Napisano: 19.04.2020 11:47:17 w Pomocy!!!!
sssylwiaaa napisał(a):

sssylwiaaa napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Może ktoś zechce wpacić mi symboliczny grosik? https://zrzutka.pl/tghk42

Bardzo dziękuję za pierwszą wpłatę  emotka emotka  To dla mnie wiele znaczy. w Ludziach dobrej woli siła.
Mógłby ktoś na fb udostępnić, ja fb nie posiadam.

Podpinam się i w imieniu chochliczki proszę o wsparcie finansowe dla Ani oraz o udostępnianie na Facebooku. Jest nas tutaj tyle, pomagajmy ️️️  emotka

Kochani, udostępniajcie proszę, pomóżmy Ani w tym trudnym czasie! Przekażcie informację dalej!  emotka   emotka

Tak ino podbijam... Jest już połowa. emotka
Jeszcze tylko drugie pół! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6697566 Napisano: 18.04.2020 14:10:10 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
bubba napisał(a):

mia napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, gdzie kupujecie Staropolankę?

Kaufland 1.39 

A czy w Kauflandzie widział ktoś też Staropolankę w małych butelkach (0,5 lub 0,33)? emotka
Będę przejeżdżać kolo Kauflanda, ale nie mam ochoty stać w kilometrowej kolejce, po to żeby sprawdzić, że nie mają takiej... emotka

widzialam takie w szklanych, małych butelkach. Cena chyba 1.39 zł

Super, bardzo by mi to pasowało - mogą być i szklane. Mam nadzieję, że w moim też będą.
Dzięki! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6697561 Napisano: 18.04.2020 13:49:31 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mama-l-k-m napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, gdzie kupujecie Staropolankę?

Kaufland 1.39 

A czy w Kauflandzie widział ktoś też Staropolankę w małych butelkach (0,5 lub 0,33)? emotka
Będę przejeżdżać kolo Kauflanda, ale nie mam ochoty stać w kilometrowej kolejce, po to żeby sprawdzić, że nie mają takiej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6697418 Napisano: 17.04.2020 15:48:02 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

Jakie produkty pudliszki w lidlu wychodza najtaniej ?

U mnie w najbliższym Lidlu dwa koncentraty pomidorowe -  2 x 2.99.
Doopy nie urywa, ale ani groszku, ani kukurydzy nie było. Może w innych Lidlach jest większy wybór, ale na razie się nie wybieram.

A ja z kolei zapytam o Valbon - czy jest gdzieś w niższych cenach niż 7 zł z kawałkiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6697219 Napisano: 16.04.2020 20:33:07 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że otworzą parki i lasy (szczególnie lasy), bo w czterech ścianach można już świra dostać. emotka
Ciekawe, co z plażami?... Ale w sumie, jak las(-ek) jest koło plaży, to jakoś się tam myknie. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6697100 Napisano: 16.04.2020 12:30:56 w Pomocy!!!!
chochliczka napisał(a):

Może ktoś zechce wpacić mi symboliczny grosik? https://zrzutka.pl/tghk42

Bardzo dziękuję za pierwszą wpłatę  emotka emotka  To dla mnie wiele znaczy. w Ludziach dobrej woli siła.
Mógłby ktoś na fb udostępnić, ja fb nie posiadam.

Udostępniłam rano.  Jest już odzew znajomych.emotka
(I symboliczny grosik ode mnie też. emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

mia

#6695648 Napisano: 08.04.2020 12:56:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka z Milki - DPD. Wcześniej rano był sms o dostawie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6694968 Napisano: 05.04.2020 14:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Szukam informacji, jaki jest wydruk na paragonie Persil BIEDRONKA z dyskami, na konkurs gdzie trzeba bylo kupić 2 opakowania dyskówi lub 2 żele  Persil.
Mam paragon z kapsułkiami i nie wiem czy jest sens taki odsyłać  emotka

KapsPersilDisc28

O, cholera, czyli jak ja mam kapsułki KapsPersil40 to po nagrodzie? emotka
Trudno, i tak odesłałam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6694909 Napisano: 04.04.2020 21:23:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, jak ktoś... do tej pory nie nauczył się cytować postów.
Wkurza mnie, jak ktoś... ma fioła na punkcie antykomunizmu i teorii spiskowych
Wkurza mnie, jak ktoś... rzuca hasłami, o których nie ma większego pojęcia.
Wkurza mnie demagogia.
Lecz nade wszystko wkurza mnie chyba fanatyzm, nawet ten niby pozytywny.

To tak w temacie przejrzenia kilku stron wstecz w paru wątkach. I nie, na pewno to wszystko powyżej, nie tyczy się jednej osoby (ani nawet nie dwóch). Byłoby zbyt pięknie. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mia

#6694439 Napisano: 02.04.2020 16:25:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fantagiro napisał(a):

luk1990 napisał(a):

mia napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Chyba Santander nie zakochał się w moim wierszu..

U mnie akurat proza, ale skutek ten sam. Odczekam jeszcze do końca dnia, i wycofuję wszystkie moje zgody. emotka

Na tyle nagród nawet bonik na 100zł by nie wpadł ? a taki byłem dumny z mojego dzieła- no nic- to czekamy na razie dalej razem emotka  Powodzenia !!!

..i ja wszystko odfajkuję emotka .
Dwie godzinki nad przepisem i 1/2 butelczyny donPATIKO ...sobace w  **pe emotka

To nie powinno być w tym temacie, ale przed momentem mail od Santandera - 100 zł do pyszne.pl   emotka
A zgody w swoim czasie i tak odfajkuję...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6694353 Napisano: 02.04.2020 12:24:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nieprzytomna napisał(a):

Chyba Santander nie zakochał się w moim wierszu..

U mnie akurat proza, ale skutek ten sam. Odczekam jeszcze do końca dnia, i wycofuję wszystkie moje zgody. emotka Wyświetl w wątku >>
1 fantagiro 0

mia

#6694247 Napisano: 01.04.2020 23:43:38 w Czy informują/ informowali?
werix7 napisał(a):

Czy informowali o wynikach konkursu Santander „Pyszna oferta banku online”?

Na stronie jest taka informacja:
Najlepsze i wyróżnione odpowiedzi nagrodzimy bonami na Pyszne.pl. Bony wyślemy do Was mailem najpóźniej do 3 kwietnia. Sprawdzajcie swoje skrzynki pocztowe (w tym zakładkę spam). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6694161 Napisano: 01.04.2020 16:56:18 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Wkurza mnie dzisiaj wszystko, chyba od kilku dni się kumulowało: to, że kilka osób przy sprzedaży paragonów nawet jednym słowem nie odpowiedziały na pytanie, przecież można powiedzieć też "nie".  To, że starłam się bliskiej osobie kupić taniej ekspres do kawy i się nie udało. To, że się martwię o kogoś, kto jest na przymusowej kwarantannie... Rozryczałam się jak bóbr... 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6693553 Napisano: 30.03.2020 21:11:51 w Paragony na trwające konkursy
kameleon1982 napisał(a):

Kupię paragon na kończący się dzis konkurs:

• Nagrody za oszczędzanie wody - Makro

Weź pod uwagę, że potencjalna nagroda przyjdzie do osoby, która sprzeda Ci paragon (do właściciela karty Makro). Wyświetl w wątku >>

mia

#6693533 Napisano: 30.03.2020 19:17:55 w Wkurza mnie...
Pada śnieżek, pada - święta zapowiada... emotka
Od razu widać, że czas letni mamy od wczoraj. Wyświetl w wątku >>

mia

#6693510 Napisano: 30.03.2020 17:56:49 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

FBilona napisał(a):

Najnowsze wiadomości : (...) i hit, są plany zamknięcia na święta miast

O jakie miasta chodzi? Skąd to info? I co to w praktyce oznacza?

I co to oznaczałoby na święta? Sobota-poniedziałek? Niedziela-poniedziałek? Piątek-wtorek? emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mia

#6693415 Napisano: 30.03.2020 12:19:18 w Informują
Informują z Konkurs "Silan - zapach ubrań, perfumy dla Ciebie!" DINO

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

mia

#6693344 Napisano: 29.03.2020 23:57:09 w SZUKAM....
gosiaczeq napisał(a):

ja mialam karte do smyka podarunkowa i nie dało się zrobić zakupów online emotka pisałam do nich..wyjasniali tyle czasu i nie wyjasnili emotka .
byc moze to ten sam problem, bo zapewne zakupy online teraz

Dzięki - to mnie mało pociesza. emotka
Ale kurcze, tyle osób teraz wygrało z Coccolino i nikt by nie pisał, że coś nie tak?... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6693340 Napisano: 29.03.2020 23:27:13 w SZUKAM....
Czy te karty do Smyka (Coccolino) są od razu aktywne? Bo gość mi pisze, że mu karta nie przeszła emotka i zastanawiamy się co tam ewentualnie mógł przy wpisywaniu spieprzyć...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6693326 Napisano: 29.03.2020 21:15:40 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

mia napisał(a):

Dokładnie tak - mamy do wyboru model włoski, lub chiński. I tyle - finito. emotka
A kryzysu gospodarczego i tak nie unikniemy. Bo bez względu na to co zrobimy (my - Polacy), gros zależy od tego, jak się to posypie w Europie i na świecie.

Co to model chinski?
Kontrolowane zarazania? Czy komunistyczna władza?

Nie. Trzymanie wszystkich za pysk i ostre restrykcje w wielu dziedzinach życia. Możesz to wiązać z komunistyczną władzą, jeśli chcesz.
PS.
I to by było na tyle moich odpowiedzi - superloser z Tobą nie dyskutuję, bo Ty zawsze musisz mieć rację i ostatnie słowo. emotka
Mam już jednego takiego w domu - ale jemu wybaczam, bo to mój ślubny plus ma inne rozliczne zalety. emotka Niemniej użerania się o to czy coś jest czarne, czy białe (jak z reguły jest szare), to mi zacnie wystarcza! Wyświetl w wątku >>