Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Tam można długo czekać na odpowiedź...
Lepiej weź któryś telefon ze strony Rossnetu z Kontakt i dzwoń, najwyżej Cię przekierują na dobry!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Skąd ta pewność?
Zdarzyło mi się już wygrać na Rossnecie imienny voucher do SPA...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
O połowę postów na forum byłoby mniej, gdyby dały się edytować w ludzkim czasie... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No to ożywiłaś temat!
Od razu świeży zastrzyk adrenaliny w forum poszedł!
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No właśnie czegoś nie kumam, ale poważnie mnie to zaniepokoiło, bo moje dwa paragony leżą sobie i czekają na razie...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Dlaczego ważny do dzisiaj? Czy tam trzeba wysyłać tego samego dnia?
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Człowieku, spokojnie, teraz nie tak łatwo wylecieć ze studiów! To już nie te czasy!
No, chyba że będziesz się naprawdę bardzo starał...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No ja właśnie w piątek wieczór tylko syczałam... ale u mnie ogólnie przeziębienia przebiegają fatalnie, bo jestem alergiczko-astmatyczka, więc np. u mnie niesamowity kaszel i przyduszanie się wcale nie oznacza zapalenia oskrzeli...
Ech, ogólnie przegwizdane...
Niech się ta pogoda wreszcie unormuje (oby w dobrą stronę), bo to pewnie wszystko przez to! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Witaj w klubie!
Choć ja wolałabym zapalenie oskrzeli niż moje grypopodobne - przynajmniej można wziąć antybiotyk i jakoś się leczy... A ja trzeci dzień zdycham i dopiero dziś wypełzłam z łóżka, bo mi gorączka zeszła niżej 38, a i tak się czuję, jakby mnie czołg przejechał...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
To ja lepiej, bo dopiero 30.09... a i to pod warunkiem, że spłodzę odpowiedzi
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
O, czyżby zaczęli wysyłać?
A u mnie mazaczek RMF, żółty.
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Nineczka pierwszy z tym samym pytaniem był na wiosnę, a bony gdzieś w czerwcu dotarły - ja w ten sposób liczę
Wtedy ten sierpniowy jest drugi, a ten jeszcze w ogóle nie ruszony trzeci.
Ale w sumie nieistotne, bo regulamin i tak za każdym razem taki sam enigmatyczny
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Mimo, że konkurs zakończył się, jak teraz jasno widzę 7 sierpnia.
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No mam, i co z tego?
8.Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
W miarę odzyskałam głos, zadzwoniłam i bardzo miła Pani powiedziała mi, że w tym tygodniu lub następnym będzie przeprowadzona weryfikacja.
To info dla zainteresowanych.
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jak odzyskam głos (jestem koszmarnie przeziębiona), to spróbuję zadzwonić odnośnie weryfikacji, chyba, że ktoś będzie tak miły i zrobi to wcześniej...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jaki drugi?
Mowa o konkursie urodzinowym Kauflandu, nie tych mniejszych organizowanych przez TQG...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No jak nie?
Ostatnio ktoś dzwonił z tydzień temu, to była opcja rozwiązania pod koniec tygodnia... jak się nie mylę, to wczoraj tydzień się skończył.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Z topu Inne mniejsze markety:
Wyświetl w wątku >>