Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4526723 Napisano: 12.07.2011 09:13:53 w Rossmann
aerdna napisał(a):

O jejq... Ja też spaliłam paragon z Wella i Johnson i 1 x Ambi Pur = ponad 30 zł.

Ale tak to już jest. Raz się uda - a raz nie - a innym razem po prostu losują emotka

Za to masz 500 zł z batonów emotka - będzie na paragony z Rossmanna heheh

Szkoda tylko, że kasy na koncie nie widzę... Tymi batonami to ja się jeszcze rok będę pewnie cieszyć! emotka

No i fiasko w konkursie - wycofali mnie, że dane nie uzupełnione! emotka
Kurcze, nigdy im numer telefonu nie był potrzebny, a teraz sobie zażyczyli. Trudno, spróbuję później. szkoda, bo odzew był błyskawicznie, więc chyba mało chętnych o 11 było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526696 Napisano: 12.07.2011 09:00:00 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Mia, bo Ty cudownie piszesz i oni za to nagradzają Ciebie emotka

A czasówki tą dla tych - co pisać ładnie nie potrafią i nawet w paragonowych przegrywają emotka

Taa... faktycznie, szczególnie ostatnio emotka
Nie, w czasówkach też nieraz wygrywam, ale tam gdzie jest mniej nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526679 Napisano: 12.07.2011 08:52:39 w Rossmann
Edytować się już nie da, więc tylko dodam, że oczywiście Olay też nie miałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526674 Napisano: 12.07.2011 08:50:56 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Ale teraz jest 10 osób w każdej regulaminowej godzinie! To dużo. Co prawda, ja akurat tam gdzie dużo, to się nie załapuję dziwnym trafem, za to np. w Kiwi się dwa razy wstrzeliłam, ale może tym razem się odmieni emotka

Dokładnie jak w Olay czy szmince emotka Pamietam też te chusteczki do demakijażu - tam pełna godzina konkursowa zaczynała się od 3 rano heheh

I nie załapałam się na ani jedne! Nie załapałam się tez na żaden żel z 2000 czy ilu tam, które rozdawali, a na szminkę Astor tylko jedną. Zdecydowanie, im więcej nagród, tym moje szanse bardziej spadają... emotka
Więc i teraz cudów się nie spodziewam, ale oczywiście spróbuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526635 Napisano: 12.07.2011 08:35:34 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Dlaczego bez szans ? Spróbuj ! Mi się często udaje emotka

Spróbować spróbuję, to przecież nic nie kosztuje emotka Ale w czasówkach coś nie mam szczęścia.

Ale teraz jest 10 osób w każdej regulaminowej godzinie! To dużo. Co prawda, ja akurat tam gdzie dużo, to się nie załapuję dziwnym trafem, za to np. w Kiwi się dwa razy wstrzeliłam, ale może tym razem się odmieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4526067 Napisano: 11.07.2011 09:11:07 w Konkursy ABC
ryba6969 napisał(a):

czy na paragonach LECHA albo TYMBARKA macie napisane nazwy?/ bo ja mam piwo i sok i chyba mogę te paragony do kosza wyrzucić, tak??

Dlaczego? Jeśli w razie czego podbiją Ci pieczątkę w sklepie, że to był Lech i Tymbark, to w czym problem? A może w ogóle będą to uznawać po prostu.
U mnie jest akurat Tymbark na paragonie, ale z tego co było pisane w tym wątku, to chlubny wyjątek emotka Który zresztą nie na wiele mi się przydał jak na razie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4525573 Napisano: 11.07.2011 06:53:40 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

wkurza mnie ilość past w MDW... no nie mogę...

Z tego powodu się tam nie dopisywałam emotka

Mnie wkurza natomiast zbliżający się przegląd mojego samochodu; wolę nie myśleć, ile w niego trzeba będzie zainwestować, żeby zdał emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4524527 Napisano: 11.07.2011 12:46:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kolejne nie biegam i Delektynka. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4524332 Napisano: 11.07.2011 11:56:37 w Rossmann
aneta2208 napisał(a):

a własnie kochani powiedzcie mi jak to jest z paragonami tutaj bo powiem szczerze nie brałam jeszcze udziału w ich konkursach (dziś zaczęłam) emotka

Zakupiłam produkty konkursowe (na jeden paragon)... ale widze że w przypadku nagród trzeba dac im oryginał... czyli iśc do rossmana i powiedzieć niech pani nabija każdą rzecz na inny paragon? jakby im nie wystarczył scan... Wygram np w dwóch konkach i musze wybrac co bardziej mi pasuje bo 2-óch paragonów nie mam. (nie lcize że wygram 2 razy ale może kiedys się uda)... Jak Wy to rozwiazujecie?:)

Wszystko na osobny paragon.
To jedyne wyjście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4524033 Napisano: 11.07.2011 10:33:28 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

brzozak napisał(a):

Chciałam to później wyedytować i skrócić ale nie widzę tu takiej opcji

Chodziło mi tak ogólnie, na przyszłość. Nic osobistego emotka

To powodzenia z Plussszem, ja nie brałam udziału, czekam dopiero na te jutrzejsze wyniki.

Ja też nie, więc tylko kibicuję! emotka

sarsaparilla napisał(a):

skarbu nie ma, L'Oreal odebrany, podkład odcień Golden Beige czyli dla mnie za ciemny, szminka w obrzydliwym, pomarańczowym kolorze, tusz wiadomo Million Lashes.

To mam obawy, że taki sam paskudny kolor dadzą w zestawach kosmetyków wygranych w tym l'Oreal na ich stronie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523892 Napisano: 11.07.2011 09:42:31 w Konkursy ABC
majeczkamp napisał(a):

http://promocje.sklepyabc.pl/

http://www.sklepy...ymbark_regulamin.pdf

Notebooki HP

A przepraszam, popatrzyłam tylko na to co w zajawce:
a. Za zajęcie miejsc od 2 do 6 NETBOOK HP mini emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523879 Napisano: 11.07.2011 09:39:22 w Konkursy ABC
truli napisał(a):

Czy nadal dzwonia z Tymbarka?,w MDW osoby chwalily sie laptopami

Dokładnie to są chyba netbooki, ale poza tym jakoś nikt się nie pochwalił, nawet zegarkiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523757 Napisano: 11.07.2011 09:09:01 w Rossmann
aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

Nowy konkurs się pojawił - Naturella:
http://www.rossne...s.aspx?contestId=920

50 zestawów produktów firmy Procter&Gamble o wartości 70 zł brutto każdy.

zestaw podpasek za 70 zł ? emotka Jak myślicie ? Bo ja mało używam... wole tampony...

Ależ P&G ma w ciul produktów...
http://www.pg.com/pl_PL/index.shtml
Podpaski to pewnie będzie jeden z elementów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523749 Napisano: 11.07.2011 09:06:50 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Nowy konkurs się pojawił - Naturella:
http://www.rossne...s.aspx?contestId=920

O ten jest fajny (nagrody), choć pytanie mi osobiście niezbyt odpowiada. emotka
Ale najpierw muszę powymyślać coś na Venus i mineralną, bo produkty zakupione, a kompletnie mi się nie chce... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523679 Napisano: 11.07.2011 08:50:46 w Żegnamy zmarłych

mia

#4523481 Napisano: 11.07.2011 07:39:12 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Idę dziś odebrać nagrody, trochę się ich nazbierało. Ciekawe czy będzie w końcu nowy Skarb...

U mnie kobiety mówiły, że ma być od 12 lipca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523194 Napisano: 10.07.2011 09:21:44 w Pomocy!!!!
ola2493 napisał(a):

seta napisał(a):

Potrzebuje pomocy^^

Potrzebuje kilka wniosków do prezentacji na licencjat, mam już tego trochę ale trochę się już wypaliłem.

W czym przydatne mogą być gazetki promocyjne dostępne w hipermarketach. Liczę na inwencję twórczą bo odpowiedzi: informują o nowościach... już mam. Dla życzliwych oferuję sporo kodów z tyskiego, kody na popcorn/cole;p, kody z lecha, doładowania dla najbardziej pomocnych. Naprawde mi zależy. Wracam za godzinkę i sprawdzę PW. Pzdr.

Mogą się przydać jak zabraknie papieru toaletowego emotka

emotka No i to jest niezły temat, zwłaszcza jak go rozwinąć... Np. z MediaMarkt wydają się za śliskie, natomiast z Tesco powinny mieć dobra fakturkę... choć osobiście nie próbowałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523160 Napisano: 10.07.2011 09:05:18 w Pomocy!!!!
dzikanimfa napisał(a):

mia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

Próby=uje wygrac szminke mayberline, ale za każdym razem jak ułozę szniki wyskakuje mi

Twój czas to Array sekundy

czemu tak emotka emotka emotka

Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł emotka

jak miałam po 118 sek to mi mówiło ile mam, a jak teraz powinnam mieć 60 sek to błąd i błąd, tzn Twój czas to Array sekundy emotka

Specjalnie weszłam jeszcze raz na ten konkurs i sprawdziłam - po zalogowaniu i pierwszej grze podało czas prawidłowy, a po następnej już ARRAY.
Czyli tak po prostu jest.
Nie martw się, jak uzyskasz czas niżej 40, pokaże Cię w rankingu i tak, ale to konkurs dla hakerów, więc nie wiem, czy Ci się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4523094 Napisano: 10.07.2011 08:42:06 w Pomocy!!!!
dzikanimfa napisał(a):

Próby=uje wygrac szminke mayberline, ale za każdym razem jak ułozę szniki wyskakuje mi

Twój czas to Array sekundy

czemu tak emotka emotka emotka

Bo pewnie po prostu nie mieścisz się w rankingu. A prawidłowy czas pokazuje tylko przy pierwszym ułożeniu. Potem możesz się sprawdzać tylko przez ranking - przynajmniej tak jest u mnie.
Poza tym nie rozpaczaj tak - raz, że to tylko Maybelline, a nie Dior.
Dwa, że w regulaminie nic nie ma o wyborze koloru i w efekcie nie wiadomo co przyślą - może wściekły fiolet?
Ja się w ten sposób pocieszyłam i konkurs już mi przeszedł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4522978 Napisano: 10.07.2011 07:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

bartula napisał(a):

melissa napisał(a):

dag napisał(a):

Nie wiem czy omawialiście hasła z Wyborowej ale dla mnie to rymowana tandeta, z drugiej strony dobrze wiedzieć do jakiego pułapu zlecieć emotka
http://www.podbijamyswiat.pl/#/zwyciezcy

De gustibus non disputandum est,ale jak dla mnie to,które otrzymało nagrodę główną (czyli 50. 000 jak doczytałam emotka ) jest najsłabsze z tych trzech zaprezentowanych, czyli dobrze, że przegapiłam konkurs, bo mój gust zupełnie nie zgadza się z gustem Szanownej Komisji...

emotka dokładnie to samo sobie teraz pomyślałam czytając wyniki

A jak dla mnie dwa pierwsze są całkiem fajne, ale to trzecie tragedia wielkopolski -polski , butelka dla oczu miła?
Ale o gustach się nie dyskutuje...

No to ja jeszcze inaczej... emotka
Generalnie najbardziej podobałoby mi się drugie, gdyby nie to, że tematem tego peanu jest zwykła wóda emotka w związku z tym, taka natchniona poezja mi tu w ogóle nie pasuje.
Trzecie wcale mi się nie podoba i rytmu mi brakuje - nie liczyłam ilości sylab, ale cos mi tu nie gra.
Dla mnie, biorąc pod uwagę, że tematem jest przaśny bimber, zdecydowanie najlepsze jest pierwsze. emotka
Czyli, biorąc pod uwagę te trzy hasła, wypunktowałabym dokładnie tak jak komisja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0