Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Nie wiem, czy jest... Ale za ABC mam zamiar się pierwszy raz zabrać, a jeśli organizator jest równie nierealny jak sklepy ABC, które w dużej mierze istnieją i nie istnieją równocześnie, to wszystko jest możliwe, stąd to pytanie
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Napisz do nich na FB
Na okrągło im tam ktoś jęczy w temacie ankiet i mają anielską cierpliwość przy wyjaśnianiu i pocieszaniu, ale w końcu... sami tego chcieli!
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No właśnie rzecz się rozbija o to raczej... Co prawda, na razie nie wysłałam nawet na te paragony, co mam, ale a nuż mnie wena dopadnie w nadmiarze
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
A u mnie Tymbark to Tymbark, tyle, że sklep nie jest już od dawna w sieci, ale to mnie grzyb, bo tkwi na nim szyld ABC, jednorazówki też ABC i na ich stronie jest
Ponawiam pytanie:
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Najlepiej napisz na ten temat zapytanie na FB l'Oreal; tam błyskawicznie reagują i wyjaśniają
Powodzenia, a tak swoją drogą te kosmetyki są więcej warte niż karta... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
U mnie też dzisiaj dwa toniki
Wczoraj owsianki z FB. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Za to w moim stała urna wielkości lodówki
A panie w kasie i na sklepie same namawiały, żeby brać udział... przy mnie trzy osoby zrezygnowały z brania kuponów, aż żal - szkoda tylko, że paragony zabrały
Sądząc po odgłosach opadania kuponu, coś tam na samym dnie lodówki było, ale nie za wiele... Może uda się załapać, jeśli równie mało smsów poszło
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Ale przecież to jest loteria!
Jak ktoś wyśle 100 zgłoszeń jednego dnia, a ja jedno, to chyba logiczne jest, że statystycznie ona zgarnia kilka nagród, a ja zero?
Tak samo było np. w machinie rozpieszczania, gdzie ktoś z forum w jednym tygodniu wykosił połowę nagród...
W temacie: wkurza mnie moje lenistwo!
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Dokładnie!
Milusio, że wreszcie jakieś minuty do wszystkich sieci
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Aerdna, weź napisz do Rossnetu!
Przecież to przegięcie!
Można sobie wyobrazić, ile jest splagiatowanych odpowiedzi we wszystkich tych konkursach, gdzie tylko laureatów widzimy!
Może coś im to da do myślenia i zaczną w google wrzucać wypowiedzi!!! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Aha... to widzę, że świetnie działa!
Współczuję
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jaki Hermes?
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Nie narzekam na zachodniopomorskie, tylko na pocztę w zachodniopomorskim
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
To chyba urok zachodniopomorskiego, bo ja też wszystko dostaję ostatnia...
Choć karty akurat, nie powiem, doszły
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Mam wielką prośbę, czy ktoś mógłby mnie wspomóc na PW koncepcją życzeń dla Piotra i Pawła?
Jestem po nocnej podróży i kompletnie wyprana z weny, a chciałabym pierwszy raz spróbować w tym markecie...
W każdym sklepie wybierają osobno (ja mam zamiar ewent. zagrać w Koszalinie), więc nie będę konkurencją dla innych miast...
Bardzo proszę!
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Przeczytałam... chamstwo to mało powiedziane!
Nie wiem, gdzie można, ale na pewno powinnaś próbować to zgłosić, bo to jest już szczyt! Ja bym zaczęła od administratora tej strony - to w końcu na jego wallu gościu toczy pianę z pyska
Pozdrawiam cię cieplutko!
Dopisałabym tam, co o ciulu myślę, ale że za chwilę wyjeżdżamy (tak teraz
Poza tym najłagodniejsze co mi w tej chwili przychodzi do głowy, to job twoju mat
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Może i zmienili
Tak cudują teraz z tą stroną Rossnet, że i za telefony w redakcji mogli się wziąć... No to innego niestety nie mam
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No do 13.06 na pewno istniał, bo wtedy dzwoniłam... z sieci Orange zresztą.
A prefiks to 42 - Łódź, nie Warszawa