Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17547
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
W każdym razie takie rozważania - 10.000 vs 100.000 vs kto komu świnię podłoży, a kto nie - są dla mnie daleko posuniętą abstrakcją.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Uprzedzam tylko, że trzeci raz ja się już w to nie bawię - w konkursach wiosennych niech drze paszczę kto inny.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
W temacie: mam dziś cholernie smutny dzień - nie chcę takiego tygodnia. A loterie jeszcze mi dokopały na dzień dobry.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Właśnie takie chwile w pomaganiu są najpiękniejsze!
Dzięki Tobie na zbiórce "Pół miliona, bym nie musiała mówić mojemu synkowi, że to już koniec" jest już 100% potrzebnych środków!
Bardzo się cieszę. Oby wszystko się udało.
I ponawiam prośbę o dar życia dla kolejnego dziecka (patrz wyżej)...
https://www.siepo...khGCNiUSrh0O9_6VJM Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
P.S.
Napisałam w PW do FB Magazyn Tesco, ale chyba zlali to równo i trza będzie po prostu na tzw. łolu FB Tesco napisać...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Po pierwsze tego rozdziału nie będzie.
Po drugie, moim zdaniem przyczyna w tym, że coraz mniej ludzi dzieli się informacją o wygranych, leży całkiem gdzie indziej i nie ma kompletnie związku z gradacją wątku/ów.
Po trzecie - ja ostatnio za przeproszeniem wielkie g... wygrywam, więc nawet nie jestem szaraczkiem, ale chyba konkursowym czarnym baranem, więc porównanie mam nie do "prawdziwych wygranych", ale do zera raczej. Niemniej po prostu odruchowo jak widzę wpis w MDW, to otwieram, bo może coś się rozwiązało? A tu znów kolejny X, Y i Z. To tak jak z wątkiem Informują i słynnym "Potwierdzam". Po prostu za dużo tego.
A tak w ogóle to się z Tobą zgadzam. Szczególnie z ostatnim zdaniem.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Miś Velvet.
Żeby była jasność, cykl był następujący: jestem w Kauflandzie, robię zwykłe zakupy ---> w domu kończy się cenzurataśma ---> Velvet jest niezły do powyższych celów, a widzę jest w promocji ---> dodatkowy argument to ten, że kupuję dziś za resztki bonów ---> w domu wbijam paragon, co mi szkodzi ---> wygrywam miśka.
Co by wszyscy zwinęli się z zazdrości, to już drugi.
I teraz na poważnie - jeśli masz tylko po to kupić drogi (z reguły) papier Velvet, żeby wygrać miśka, to sobie daruj. Ale jeśli i tak potrzebny Ci papier i trafiasz na Velvet w dobrej cenie, a puchatego masz komu dać - to bierz i wbijaj.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
https://www.e-kon...dla-kazdego/strona/1 Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Wierzę, że zryw dobrych serc dokona tego, co wydaje się niemożliwe.
Nie pozwólmy jej umrzeć!!! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Więc żeby było w nastroju tematu, dodam: Ostatnio praktycznie nie gram, a nawet jak gram, to nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
https://www.siepo...8fNYrjbIEYhqAJArAcMY
To dziecko umiera - nie pozwólmy na to!
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Zapytaj się w takim razie o listę laureatów, to może dźgną MC w tyłek i pójdą smsy. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
wymienię na kody z TicTac, Heineken, EB, wszystko jedno.
Kody nie muszą być dzisiaj - mogą być jutro. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
P.S.
Uprzedzając ewentualne oburzone głosy o ochronie przyrody, informuję, że chodzi o przebiśniegi z mojego ogródka... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
To paradoksalne, bo przecież w większości znamy się tylko wirtualnie, ale ogromnie mi to pomogło. Każdy wpis, każda gwiazdka...
Dalej tkwię w sennym koszmarze, bo różne rzeczy na dziś do zrobienia planowałam, ale na pewno nie to, że będę prasować ulubioną bluzkę mojej Mamy do trumny...
Ale gdy patrzę na to, ile osób choćby w minimalnym stopniu współodczuwa ze mną, to jest mi jakoś lżej.
Już wcześniej chciałam Wam podziękować, ale odczekałam z premedytacją do po północy, żeby dodatkowo nie podbijać tego wątku, który do radosnych na pewno nie należy...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
To przecież nie może być prawda. Miałam iść do niej dzisiaj jak zwykle na kawę - tak cieszyła się, że znów dziś są skoki...