Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6578210 Napisano: 07.03.2019 17:35:44 w Avanti
Ale macie problemy. emotka Mój problem polega na tym, że na 5 zgłoszeń do tej pory nic nie wygrałam, a aktualnie wybrane chrupki leżą od tygodnia i czekają aż będą mieć nastrój i czas (no i światło) na obfotografowanie i zgłoszenie. Skończy się tak, że je po prostu zjem i nie będę mnie wnerwiać. emotka
W każdym razie takie rozważania - 10.000 vs 100.000 vs kto komu świnię podłoży, a kto nie - są dla mnie daleko posuniętą abstrakcją.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6577344 Napisano: 05.03.2019 10:05:52 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

mia napisał(a):

P.S.
Napisałam w PW do FB Magazyn Tesco, ale chyba zlali to równo i trza będzie po prostu na tzw. łolu FB Tesco napisać... emotka

Na moją wczorajszą wiadomość odpisali, że wrócą z odpowiedzą niebawem emotka

To standardowa odpowiedź... A ktoś w ogóle dzwonił wprost do agencji MC? emotka

Z wpisów w MDW wynika, że molestowanie na FB podziałało. emotka I po co było chrzanić, że laureaci poinformowani? emotka
Uprzedzam tylko, że trzeci raz ja się już w to nie bawię - w konkursach wiosennych niech drze paszczę kto inny. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6577199 Napisano: 04.03.2019 19:24:32 w Wkurza mnie...
malutka20 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Na 76kodów z Tic tac jeszcze nic nie wygrałam emotka

U mnie na 10 kodów również nic:( . 

A ja się wkurzałam, że na 3 kody nie mam nic, bo wydawało mi się, że tam prawie każdy wygrywa... emotka
W temacie: mam dziś cholernie smutny dzień - nie chcę takiego tygodnia. A loterie jeszcze mi dokopały na dzień dobry.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6577009 Napisano: 04.03.2019 13:34:37 w Pomoc potrzebującym!
ewa96403 napisał(a):

Potrzebna pomoc,już niewiele brakuje.Pomożecie?
https://www.siepomaga.pl/zycie-damiana

Z maila:
Właśnie takie chwile w pomaganiu są najpiękniejsze!
Dzięki Tobie na zbiórce "Pół miliona, bym nie musiała mówić mojemu synkowi, że to już koniec" jest już 100% potrzebnych środków!
Bardzo się cieszę. Oby wszystko się udało. emotka

I ponawiam prośbę o dar życia dla kolejnego dziecka (patrz wyżej)...
https://www.siepo...khGCNiUSrh0O9_6VJM  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mia

#6576148 Napisano: 01.03.2019 10:07:30 w Informują
PMICombera wysyła smsy o pozytywnej weryfikacji paragonu - Wedel ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6576124 Napisano: 01.03.2019 08:57:32 w Czy informują/ informowali?
ewelcia753 napisał(a):

mia napisał(a):

P.S.
Napisałam w PW do FB Magazyn Tesco, ale chyba zlali to równo i trza będzie po prostu na tzw. łolu FB Tesco napisać... emotka

Na moją wczorajszą wiadomość odpisali, że wrócą z odpowiedzą niebawem emotka

To standardowa odpowiedź... A ktoś w ogóle dzwonił wprost do agencji MC? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6575908 Napisano: 28.02.2019 15:36:11 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Również myślę, że nie było rozwiązania konkursów i zapewne nie będzie, biorąc pod uwagę fakt, że Tesco wycofuje się z Polski.

Ich polityka lokowania sklepów jest dla nas bez znaczenia, Kodeks Cywilny zobowiązuje ich do rozwiązania konkursu, poinformowania laureatów i przesłania zgodnych z regulaminem nagród.

Jeśli nikt nie będzie do nich pisał w tej sprawie, zamiotą to wszystko pod dywan...

Poza tym, Tesco jeszcze NIE wycofuje się z Polski. Na razie zamyka kolejne nierentowne supermarkety, ale ostateczna decyzja będzie zależeć od tego, czy w pozostałych wyjdą na prostą w 2019.
P.S.
Napisałam w PW do FB Magazyn Tesco, ale chyba zlali to równo i trza będzie po prostu na tzw. łolu FB Tesco napisać... emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mia

#6575575 Napisano: 27.02.2019 22:28:25 w Wkurza mnie...
glena napisał(a):

A ja jestem przeciw takiemu rozdziałowi. Nie dlatego, że jakoś pasjami lubię wiedzieć o tych misiach czy wafelkach, tylko ze względu na wrażenie które ostatnio odnoszę, że coraz mniej ludzi ma ochotę się dzielić informacją o wygranych (zazwyczaj pewnie ze względu na zalew priv-ów pt. "co napisałaś?" itp.), a jak się dołoży jeszcze dodatkowy ogranicznik, że się trzeba będzie zastanawiać do jakiego wątku daną wygraną przypisać (i czy brać pod uwagę jej wartość regulaminową czy rynkową?) i czy w ogóle się wypada nią pochwalić, to jeszcze mniej się będziemy mieli ochotę dzielić informacjami.
I jeszcze dodatkowo, ale to może moje subiektywne wrażenie, gdzieś tam w tle mam takie odczucie, że niektórzy uważają, że chwalenie się bluzą z oreo czy łyżeczką z grawerem, to jest dobre dla jakiś konkursowych szaraczków, a nie tych co mają prawdziwe wygrane. A to jest w końcu forum dla wszystkich.

Glena...
Po pierwsze tego rozdziału nie będzie. emotka Już drugi raz jest ponowiony i w praktyce na 99% zdechnie.
Po drugie, moim zdaniem przyczyna w tym, że coraz mniej ludzi dzieli się informacją o wygranych, leży całkiem gdzie indziej i nie ma kompletnie związku z gradacją wątku/ów.
Po trzecie - ja ostatnio za przeproszeniem wielkie g... wygrywam, więc nawet nie jestem szaraczkiem, ale chyba konkursowym czarnym baranem, więc porównanie mam nie do "prawdziwych wygranych", ale do zera raczej. Niemniej po prostu odruchowo jak widzę wpis w MDW, to otwieram, bo może coś się rozwiązało? A tu znów kolejny X, Y i Z. To tak jak z  wątkiem Informują i słynnym "Potwierdzam". Po prostu za dużo tego.

A tak w ogóle to się z Tobą zgadzam. Szczególnie z ostatnim zdaniem. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6575561 Napisano: 27.02.2019 21:47:46 w Wkurza mnie...
@bethan, mówisz i masz. emotka Pod starą nazwą wywleczony na wierzch... Ale możesz zmienić. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mia

#6575560 Napisano: 27.02.2019 21:46:26 w Dziś wygrane - dużo i (prawie) dla każdego
Ożywiam wątek.
Miś Velvet.
Żeby była jasność, cykl był następujący: jestem w Kauflandzie, robię zwykłe zakupy ---> w domu kończy się cenzurataśma ---> Velvet jest niezły do powyższych celów, a widzę jest w promocji ---> dodatkowy argument to ten, że kupuję dziś za resztki bonów ---> w domu wbijam paragon, co mi szkodzi ---> wygrywam miśka.
Co by wszyscy zwinęli się z zazdrości, to już drugi. emotka Pierwszy jest już w domu, milutki i tłuściutki. W każdym razie wygląda na dwa razy więcej niż jego cena regulaminowa.

I teraz na poważnie - jeśli masz tylko po to kupić drogi (z reguły) papier Velvet, żeby wygrać miśka, to sobie daruj. Ale jeśli i tak potrzebny Ci papier i trafiasz na Velvet w dobrej cenie, a puchatego masz komu dać - to bierz i wbijaj. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6575539 Napisano: 27.02.2019 20:38:29 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

kreatia napisał(a):

Proponuję nowy podział:
1) MDW do 50 zł.
2) MDW od 50,01 zł do plus nieskończoności.

Że wafelek, termosik i misio? emotka

Deja vu... emotka
https://www.e-kon...dla-kazdego/strona/1 Wyświetl w wątku >>

mia

#6574504 Napisano: 24.02.2019 19:34:45 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

Pilne! Liczy się każdy dzień! emotka
https://www.siepo...8fNYrjbIEYhqAJArAcMY

To dziecko umiera - nie pozwólmy na to!

Jest pierwszy MILION! Jeszcze tylko i aż sześć kolejnych...
Wierzę, że zryw dobrych serc dokona tego, co wydaje się niemożliwe.emotka
Nie pozwólmy jej umrzeć!!! Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mia

#6573884 Napisano: 22.02.2019 09:48:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

czy jest ktos jeszcze kto nawet doladowania w T-mobile nie dostal? 

Jasne, że jest. Choć mnie akurat to z pewnych względów cieszy...
Więc żeby było w nastroju tematu, dodam: Ostatnio praktycznie nie gram, a nawet jak gram, to nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>
2 monisss, paw23 0

mia

#6573525 Napisano: 20.02.2019 22:31:59 w Pomoc potrzebującym!
Pilne! Liczy się każdy dzień! emotka
https://www.siepo...8fNYrjbIEYhqAJArAcMY

To dziecko umiera - nie pozwólmy na to!
Wyświetl w wątku >>

mia

#6573023 Napisano: 19.02.2019 14:30:12 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

Tesco na FB twierdzi, że zwycięzcy ich konkursów zostali już poinformowani emotka
(...)

Zawsze tak twierdzą. emotka
Zapytaj się w takim razie o listę laureatów, to może dźgną MC w tyłek i pójdą smsy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6572078 Napisano: 15.02.2019 22:57:10 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

(...)
b) magazyn Tesco? Np. konkurs https://www.e-kon...en.html#.XGGtglxKhPZ
emotka

W kwestii (b) ostatnio się ruszyli z powiadamianiem, dopiero po molestowaniu Tesco na FB... Chyba nawet sami nie jarzą, kiedy który konkurs im się kończy. Mówię o MC oczywiście. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6571358 Napisano: 14.02.2019 21:28:44 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na kończący się dziś konkurs "Poczuj magię delikatności" HEBE
wymienię na kody z TicTac, Heineken, EB, wszystko jedno.

Kody nie muszą być dzisiaj - mogą być jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6568663 Napisano: 04.02.2019 10:55:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie - czy przebiśniegi zerwane w pączkach, rozwiną się w domu w bukiecik? emotka Wiem, że narcyzy i tulipany spokojnie, ale akurat przebiśniegi zrywałam zawsze rozkwitnięte. Niestety, jeszcze nie kwitną - dopiero się zabierają.
P.S.
Uprzedzając ewentualne oburzone głosy o ochronie przyrody, informuję, że chodzi o przebiśniegi z mojego ogródka... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6568215 Napisano: 02.02.2019 00:36:40 w Żegnamy zmarłych
Dziękuję Wam wszystkim ogromnie za dobre słowa, tutaj, na PW, także w smsach...emotka
To paradoksalne, bo przecież w większości znamy się tylko wirtualnie, ale ogromnie mi to pomogło. Każdy wpis, każda gwiazdka...
Dalej tkwię w sennym koszmarze, bo różne rzeczy na dziś do zrobienia planowałam, ale na pewno nie to, że będę prasować ulubioną bluzkę mojej Mamy do trumny... emotka
Ale gdy patrzę na to, ile osób choćby w minimalnym stopniu współodczuwa ze mną, to jest mi jakoś lżej.emotka
Już wcześniej chciałam Wam podziękować, ale odczekałam z premedytacją do po północy, żeby dodatkowo nie podbijać tego wątku, który do radosnych na pewno nie należy... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6567999 Napisano: 01.02.2019 15:54:46 w Żegnamy zmarłych
Dziś rano zmarła moja Mama... Ciągle w to nie wierzę. emotka Na pewno obudzę się jutro i okaże się, że to był tylko koszmarny sen...
To przecież nie może być prawda. Miałam iść do niej dzisiaj jak zwykle na kawę - tak cieszyła się, że znów dziś są skoki... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>