Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4500914 Napisano: 03.07.2011 09:28:37 w Konkursy ABC
czarnygreg napisał(a):

nie będę robić awantury, nie chce mi się, szkoda bo podobała mi sie ta druga nagroda i chciałam spróbować, ale jak nie tu to gdzie indziej,
szkoda prądu, zwłaszcza że ostatnio w ABC mi sie nie wiodło więc szansa wygranej marna, przegrupuję siły w innym kierunku

W sumie ten konkurs mnie nie interesował, ale aż z ciekawości zapytam się dzisiaj pani w moim ABC o te baterie... Już widzę jej minę, bo ostatnio o co pytam, to jak kulą w płot (nieeee.... nigdy tego nie mieliśmy....) emotka
Chlubnym wyjątkiem jest Tymbark emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500730 Napisano: 03.07.2011 08:06:18 w Konkursy ABC
joan napisał(a):

kaki76 napisał(a):

kupi mi ktoś baterie varta byłam u siebie w sklepie i nic nie maja nawet nie słyszeli o takich bateriach emotka

Nigdzie ich nie ma. Kto odpowiada w tej sieci sklepów za organizowanie akcji promocyjnych? emotka Tylko czekam na konkurs, gdzie trzeba będzie kupić ośmiornice z Morza Martwego albo łzę syreny z Karaibów...

emotka Czyżby miał to być konkurs, gdzie nie wpłynie ani jedno zgłoszenie? Nie ma to jak dobra promocja... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500726 Napisano: 03.07.2011 08:03:10 w Pomocy!!!!
adamaszek napisał(a):

Pomóżcie!
Czy warto korzystac z ztych różnych zakupów typu Gruppon, Cuppon??? Ceny rzeczywiście mają atrakcyjne, ale czy w zamian nie dostaje się czegoś kiepskiej wartości. Moze ktos ma jakieś doswiadczenia?

Ja korzystałam jak na razie tylko z usług fryzjerskich i kosmetycznych, ale jestem bardzo zadowolona - cena dwukrotnie niższa, a usługa na normalnym (albo i wyższym) poziomie emotka
Natomiast na pewno warto przed zakupem nie sugerować się samym opisem oferty, tylko wejść na stronkę danej firmy i dokładnie poczytać co oferują i na jakich zasadach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4500219 Napisano: 02.07.2011 07:16:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mówcie, co chcecie, ale ta kobieta ma szczęście jak c.h.o.l.e.r.a emotka
http://www.intermarche.pl/files/attachments/sm_2011_lista_laureatow.doc
Chorwacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4499993 Napisano: 02.07.2011 05:54:48 w Wkurza mnie...
aneta81 napisał(a):

Wkurza mnie, bo nie wiem za co dostałam karniaka!!!

Pewnie masz to napisane w topie Punkty karne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4499831 Napisano: 02.07.2011 04:26:47 w dziś mam urodzinki
kamisiek napisał(a):

u mnie dziś 18 emotka ....tyle, że podwójna emotka

A choćby i poczwórna! emotka
Ważne, by młodość ducha mieć jak przy 18! emotka
Wszystkiego najlepszego! emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4499591 Napisano: 02.07.2011 02:14:16 w Żegnamy zmarłych
Monika11 napisał(a):

Dzisiaj był pogrzeb mojej koleżanki synka -miał tylko 15 latek- Leonek emotka dla Ciebie to serduszko

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4499588 Napisano: 02.07.2011 02:13:14 w Żegnamy zmarłych
hittmanka napisał(a):

właśnie się dowiedziłam, że śmiertelnie postrzelił się mój były kolega z pracy emotka emotka emotka

nic nie wiem, jak to się mogło stać!!! To była jedyna osoba jaką znałam a która nigdy z nikim nie miala zatargów... z każdym w każdej sprawie się dogadał, zawsze uśmiechnięty... nikt ani nic nie było w stanie wyprowadzić go z równowagi ...

wisienko ... emotka

O mój Boże... (*)
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4499464 Napisano: 02.07.2011 01:31:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że:
- w Kauflandzie gościu na kasie był niekumaty i nie chciał mi bonów przyjąć, że niby nieaktywne, dopiero kierowniczka przyjść musiała emotka
- że w tym cholernym Kauflandzie w dzikim tłumie, zamiast ulubionej Coca-Coli wzięłam przez pomyłkę jakąś dziadowską Polo-Colę made in Zbyszko i pewnie ten syf wywalę emotka
- a w dodatku maksymalnie dzisiaj wkurza mnie mój mąż! emotka emotka emotka
- o pogodzie już nie wspomnę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4498177 Napisano: 01.07.2011 08:24:17 w Rossmann
aerdna napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Hej podpowiedzcie mi proszę coś...

Chciałam upolować Kod z Okazji na Rossnecie...

Od kiedy można odebrać ten jeden z 1000 kodów???
Po północy? Czy jak?

Będę wdzięczna za info tu czy na pw
Z góry wielkie dzięki emotka emotka

Kurcze, nie pamiętam dokładnie, bo dawno nic nie brałam. Ale zawsze rano. Coś koło 9-10 godz. aż do wyczerpania puli.

Dla mnie lepiej posiedzieć do północy, bo i tak zazwyczaj siedzę, niż wstać rano emotka
A kody na dany dzień pojawiają się równiutko po północy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4498161 Napisano: 01.07.2011 08:21:13 w Wkurza mnie...
rashu napisał(a):

a mnie wkurza że wysłałem prawidłowego smsa na kamisa real i przychodzi zwrotka Bledna tresc lub wiadomosc wyslana pod zly numer. a przecież trwa do 12 lipca o co chodzi emotka

Eee... nie strasz mnie, ja się nawet jeszcze nie zabrałam do myślenia, a 4 hasła przede mną... Toćby się tak nagle nie skończył emotka
Ktoś chyba właśnie pisał w wątku Real, że coś nie tak z tymi smsami.

Na razie wkurza mnie brak weny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494662 Napisano: 30.06.2011 08:38:57 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

wkurzyłam sie bo
1 mąz zalaminował mi legitym,acje zanim ja podpisałam-czy jest jakis pisak który sie nie ściera??
2 podczas robienia kolacji zrabał sie mój wygrany sandwicz super wypas
emotka emotka emotka

1) Oczywiście, że są - te do płyt CD na przykład. Ale co za problem podpisywać ja na bieżąco, np. przy konduktorze (starło się właśnie, proszę pana)? emotka
2) Wygrasz jeszcze lepszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494566 Napisano: 30.06.2011 08:16:26 w Konkursy ABC
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w ABC, chcą tyle paragonów, ile było zgłoszeń z danego telefonu, czy zadowalają się jednym paragonem? emotka

Oczywiście, że wszystkie paragony, a jest w ogóle jakaś firma/jakiś organizator, który zadowala się jednym, jeżeli ktoś wyśle więcej zgłoszeń - pierwszy raz słyszę o takiej polityce...
emotka

Nie wiem, czy jest... Ale za ABC mam zamiar się pierwszy raz zabrać, a jeśli organizator jest równie nierealny jak sklepy ABC, które w dużej mierze istnieją i nie istnieją równocześnie, to wszystko jest możliwe, stąd to pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494542 Napisano: 30.06.2011 08:10:56 w Pomocy!!!!
doalki napisał(a):

Nie doszła mi ankieta z nivea...na dodatek usunęłam tego maila co od nich przychodził, więc sposób, który tu ktoś podawał odpada. Co mam zrobić???

Napisz do nich na FB emotka
Na okrągło im tam ktoś jęczy w temacie ankiet i mają anielską cierpliwość przy wyjaśnianiu i pocieszaniu, ale w końcu... sami tego chcieli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494429 Napisano: 30.06.2011 07:38:57 w Konkursy ABC
jankol93 napisał(a):

mia napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w ABC, chcą tyle paragonów, ile było zgłoszeń z danego telefonu, czy zadowalają się jednym paragonem? emotka

Raczej tak, bo esow idzie wysłac 1000 emotka a paragon 1 , to bez sensu byłoby

No właśnie rzecz się rozbija o to raczej... Co prawda, na razie nie wysłałam nawet na te paragony, co mam, ale a nuż mnie wena dopadnie w nadmiarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494414 Napisano: 30.06.2011 07:34:14 w Konkursy ABC
olciak napisał(a):

kammaro napisał(a):

mixik napisał(a):

eh te abc... tyle sklepów i sklepików ale o bateriach varty nikt nie słyszał... a poza tym tymbark na ich paragonach widnieje jako art. spożywcze (LOL)

U mnie Tymbark to Pysio to dopiero LOL, zastanawiam się czy słać na ten paragon zgłoszenie...

u mnie Tymbark to przetwory rybne emotka emotka

A u mnie Tymbark to Tymbark, tyle, że sklep nie jest już od dawna w sieci, ale to mnie grzyb, bo tkwi na nim szyld ABC, jednorazówki też ABC i na ich stronie jest emotka

Ponawiam pytanie:
mia napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494289 Napisano: 30.06.2011 06:54:54 w Konkursy ABC
Czy w przypadku wygranej w ABC, chcą tyle paragonów, ile było zgłoszeń z danego telefonu, czy zadowalają się jednym paragonem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4494105 Napisano: 30.06.2011 05:55:55 w PODZIĘKOWANIA
Avatea i Polec, dziękuję Wam... obojętne, co z tego wyjdzie, jesteście wspaniałe! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4493860 Napisano: 30.06.2011 04:21:16 w Wkurza mnie...
annish napisał(a):

nie sądze bo bardzo sie wtedy dziwilismy, ze było kolo 18:01 zanim sie wszystko załadowało a jednak wygrał

Najlepiej napisz na ten temat zapytanie na FB l'Oreal; tam błyskawicznie reagują i wyjaśniają emotka
Powodzenia, a tak swoją drogą te kosmetyki są więcej warte niż karta... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4493849 Napisano: 30.06.2011 04:15:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marzenkak21 napisał(a):

Dotarł tonik z fb.Jak na próbkę to ma niezłą pojemność:)

U mnie też dzisiaj dwa toniki emotka
Wczoraj owsianki z FB. Wyświetl w wątku >>
0 0