Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4492385 Napisano: 30.06.2011 08:32:48 w Rossmann
aerdna napisał(a):

3ci opublikowana wypowiedz

Trudno stwierdzić, czy facet nadaje się na ojca, gdy dziecka nie ma jeszcze na świecie. Ale ja wiedziałam, że mój mąż będzie dobrym ojcem, gdy zobaczyłam jego reakcję na wieść, że będziemy mieli dziecko. Powiedział, że to dla niego najcudniejsza wiadomość. Nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem i nawet nie planowaliśmy tego. Gdy dziecko przyszło na świat, oboje musieliśmy szybko dojrzeć, nie tylko on do ojcostwa, ale i ja do bycia matką. Nawet nie przypuszczałam, że będzie tak dobrym i troskliwym tatą, bo przecież oboje mieliśmy pstro w głowie i nie wiedzieliśmy, jak wielką odpowiedzialnością jest dziecko

i ta sama strona co wyżej http://www.kafete...t/temat.php?id_pw=55

Autor: Anula (2004-08-30 22:22:34)
-----
Trudno stwierdzić, czy facet nadaje się na ojca, gdy dziecka nie ma jeszcze na świecie. Ja wiedziałam już, że mój mąż będzie dobrym ojcem, gdy zobaczyłam jego reakcję na wieść, że będzie ojcem. Nie byliśmy jeszcze wtedy małżeństwem i nawet nie planowaliśmy tego. Ale gdy dziecko przyszło na świat oboje musieliśmy szybko dojrzeć, nie tylko on do ojcostwa ale i ja do bycia matką. I nawet nie przypuszczałam,że będzie tak dobrym i troskliwym ojcem, bo przecież oboje mieliśmy pstro w głowie i nie wiedzieliśmy nawet jak wielką odpowiedzialnością jest dziecko.

Aerdna, weź napisz do Rossnetu!
Przecież to przegięcie! emotka emotka emotka
Można sobie wyobrazić, ile jest splagiatowanych odpowiedzi we wszystkich tych konkursach, gdzie tylko laureatów widzimy! emotka
Może coś im to da do myślenia i zaczną w google wrzucać wypowiedzi!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490851 Napisano: 29.06.2011 02:11:59 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

mia napisał(a):

polec napisał(a):

Ależ jestem wściekła.

mamy na poczcie Hermes.

Bon z kauflanda nie dotarł do Nas, bo podobno Adresat nieznany ????, żadnego awiza, nic.

List od męża wrócił wczoraj do nadawcy, ktoś z W-wy.

Normalnie szlag mnie trafia!!!!.

pierwszy raz taka akcja z pocztą. teraz jakieś zawiadomienie powtórne o przekazie , yyyy, jakie powtórne.

I NIC IM NIE MOŻNA UDOWODNIÆ , że Ktoś był lub nie !!!!!! emotka

Jaki Hermes? emotka emotka emotka

chyba się tak nazywa, co jest na poczcie, żeby polecone wrzucali do skrzynki, jak nas nie ma

Aha... to widzę, że świetnie działa! emotka emotka
Współczuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490733 Napisano: 29.06.2011 01:27:55 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Ależ jestem wściekła.

mamy na poczcie Hermes.

Bon z kauflanda nie dotarł do Nas, bo podobno Adresat nieznany ????, żadnego awiza, nic.

List od męża wrócił wczoraj do nadawcy, ktoś z W-wy.

Normalnie szlag mnie trafia!!!!.

pierwszy raz taka akcja z pocztą. teraz jakieś zawiadomienie powtórne o przekazie , yyyy, jakie powtórne.

I NIC IM NIE MOŻNA UDOWODNIÆ , że Ktoś był lub nie !!!!!! emotka

Jaki Hermes? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490110 Napisano: 29.06.2011 10:00:42 w RMF
fryteczka napisał(a):

mia napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

A ja czekam. Moja poczta jest jakaś walnięta, wszyscy dostali Olaye tylko nie ja, mydła - wszyscy a ja nie, tak samo z jeszcze jedną rzeczą i tą nieszczęsną kartą. Przegięcie na maksa.

To chyba urok zachodniopomorskiego, bo ja też wszystko dostaję ostatnia... emotka
Choć karty akurat, nie powiem, doszły emotka

zachodniopomorskie - nie narzekac emotka

Nie narzekam na zachodniopomorskie, tylko na pocztę w zachodniopomorskim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490080 Napisano: 29.06.2011 09:53:11 w RMF
sarsaparilla napisał(a):

A ja czekam. Moja poczta jest jakaś walnięta, wszyscy dostali Olaye tylko nie ja, mydła - wszyscy a ja nie, tak samo z jeszcze jedną rzeczą i tą nieszczęsną kartą. Przegięcie na maksa.

To chyba urok zachodniopomorskiego, bo ja też wszystko dostaję ostatnia... emotka
Choć karty akurat, nie powiem, doszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4490069 Napisano: 29.06.2011 09:49:26 w Inne mniejsze markety
aga67 napisał(a):

Czy ktoś wie, jaki ma być prefiks przy wysyłce sms z życzeniami urodzinowymi dla Piotra i Pawła? Nie zauważyłam tego konka w sklepie i nie mam ulotki a w necie nie mogę znaleźć emotka

Mam wielką prośbę, czy ktoś mógłby mnie wspomóc na PW koncepcją życzeń dla Piotra i Pawła? emotka
Jestem po nocnej podróży i kompletnie wyprana z weny, a chciałabym pierwszy raz spróbować w tym markecie...
W każdym sklepie wybierają osobno (ja mam zamiar ewent. zagrać w Koszalinie), więc nie będę konkurencją dla innych miast... emotka
Bardzo proszę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4480796 Napisano: 25.06.2011 10:55:52 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

http://www.facebo...;type=1&comments

czy takie komentarze mozna gdzieś zgłosić? Nie życzę sobie, aby ktoś tak do mnie pisał. Zrobiło mi się okropnie przykro, chciałam obronić dziewczynę a zostałam obrzucona epitetami..

Przeczytałam... chamstwo to mało powiedziane! emotka emotka emotka
Nie wiem, gdzie można, ale na pewno powinnaś próbować to zgłosić, bo to jest już szczyt! Ja bym zaczęła od administratora tej strony - to w końcu na jego wallu gościu toczy pianę z pyska emotka

Pozdrawiam cię cieplutko! emotka
Dopisałabym tam, co o ciulu myślę, ale że za chwilę wyjeżdżamy (tak teraz emotka ), więc dyskusja nie miałaby szans się rozwinąć...
Poza tym najłagodniejsze co mi w tej chwili przychodzi do głowy, to job twoju mat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4479611 Napisano: 25.06.2011 02:31:49 w Rossmann
sarsaparilla napisał(a):

mia napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

Łokej, nie wiem czemu ale nr podany przez Mię wg mojej komóry i sieci T-Mobile, nie istnieje. Bu.

No do 13.06 na pewno istniał, bo wtedy dzwoniłam... z sieci Orange zresztą. emotka
A prefiks to 42 - Łódź, nie Warszawa emotka

JUż wyguglowałam, że Łódż. Ale serio serio, pani w telefonie mówi mi, że takiego numeru nie ma. Nie oszukuję:D.

Może i zmienili emotka
Tak cudują teraz z tą stroną Rossnet, że i za telefony w redakcji mogli się wziąć... No to innego niestety nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4479008 Napisano: 25.06.2011 11:57:41 w Rossmann
sarsaparilla napisał(a):

Łokej, nie wiem czemu ale nr podany przez Mię wg mojej komóry i sieci T-Mobile, nie istnieje. Bu.

No do 13.06 na pewno istniał, bo wtedy dzwoniłam... z sieci Orange zresztą. emotka
A prefiks to 42 - Łódź, nie Warszawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4478012 Napisano: 24.06.2011 09:25:56 w Żegnamy zmarłych
hittmanka napisał(a):

Peter Falk znany jako porucznik Columbo... świetny aktor...

emotka

Niezapomniany detektyw w wymiętym prochowcu z uroczym uśmiechem...
(*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4478005 Napisano: 24.06.2011 09:20:22 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Brał ktoś udział w tym konku z metamorfozą ?

A o którym mówisz? emotka

Z Wella Pro emotka Bo nie wiem czy duża konkurencja emotka A tak na poważnie, to długą odpowiedź napisałyście ?

Ja mam zamiar wziąć udział... czasu dużo mi nie zostało, bo w niedzielę o świcie wyjeżdżam, ale szampon już kupiony emotka
Ja na odmianę wygrywam (jeśli w ogóle) tylko w paragonowych, a to akurat byłaby nagroda marzenie dla mnie, myślę o tych II stopnia. Obawiam się tylko, że w ferworze pakowania i załatwiania multum ważnych spraw w sobotę, z weną może być kiepsko... emotka
aerdna napisał(a):

Może Mia pomoże z nr tel emotka

Ja dzwoniłam na ten numer - wzięty ze stopki z maila pani od konkursów emotka
426139273
Na stronie go nie widziałam, ale skuteczny się okazał, bo odebrała od razu właśnie ta pani... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4477533 Napisano: 24.06.2011 06:38:41 w RMF
friq napisał(a):

Szkoda emotka Ale maskotka piękna.. A z tym podpisem na czym to polega, na karcie podpisuje sie moja mama, następnie jak robi zakupy to przed płaceniem musi się gdzieś podpisać ?

Nigdy nie robiliście zakupów na kartę na podpis? emotka
Krótko: ten musi nią płacić, kto się podpisze, ewentualnie potrafi się tak samo podpisać, dlatego trzeba uważać, żeby tej karty nie zgubić!
Równie dobrze właścicielem tej karty możesz być Ty.
Przy kasie podajesz kartę, kasjerka przeprowadza transakcję i na koniec podaje Ci kwitek do podpisu, który sobie zostawia. Drugi kwitek i paragon daje Tobie.
Mam nadzieję, że wszystko jest jasne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4476894 Napisano: 24.06.2011 02:27:46 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Brał ktoś udział w tym konku z metamorfozą ?

A o którym mówisz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4476875 Napisano: 24.06.2011 02:24:17 w RMF
monia24 napisał(a):

odwołuję, ja właśnie dostałam z 26 maja emotka

Do mamy też doszła dziś z 26.06, wnioskuję z opisu (chyba jakiś osioł...), że z Kłapouchym... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4474924 Napisano: 23.06.2011 08:30:17 w Wkurza mnie...
2904314 napisał(a):

kaoa napisał(a):

wkurzył mnie Pawełek na fb ;////// !!! grrrr

Mnie też emotka

I mnie, mam już dosyć tego kretyńskiego konkursu! emotka
Totalna strata czasu i lizanie d... Pawełkowi przez czołówkę wygrywających! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4472921 Napisano: 22.06.2011 10:41:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralecka napisał(a):

napisałam juz do mojegotowanie czy sa w stanie ustalic i podac kto jest autorem wpisu o kuchni srodziemnomorskiej.
Juz dawno mnie tak zadna sprawa nie wkurzyla jak akcja z fasola emotka pewnie ktos zaraz powie, ze jestem wredna ale nie zmenie zdania i bede tepic takie wystepki.

Dlaczego niby ma tak powiedzieć?
Przez te cholerne plagiaty odechciało mi się dawno już konkursów fotograficznych, bo to było jak walka z wiatrakami emotka emotka
A tu to już jest totalny absurd - pierwsza i druga nagroda już weg, pytanie teraz czy trzecia jest ok... a może jeszcze z połowa dodatkowych?
Nic mnie już tu nie zdziwi, poza niesamowitą plamą (lub niesamowita naiwnością) komisji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4472890 Napisano: 22.06.2011 10:14:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralecka napisał(a):

kingaa napisał(a):

jenny21 napisał(a):

W wynikach almy pojawila sie nowa laureatka 2 nagrody a co do 1 usuneli przepis Okrasy ale wiolafasola z tekstem z mojegotowanie nadal jest 1 laureatka!!!! zenada

A to ten tekst też skądś skopiowała? Zresztą sam tekst nie może wystarczyć do otrzymania nagrody, bo trzeba było dodać przepis i zdjęcie!

http://www.mojego...nia_srodziemnomorska

A zdjęcie jest, znaczy zostało, choć tez chyba skopiowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4472028 Napisano: 22.06.2011 03:52:47 w Rossmann
Kiwi, mail z Rossnetu:
Jeszcze raz dziękujemy za udział w Konkursie Kiwi – Twoje stopy pokochają buty i gratulujemy wygranej.

Pragniemy Państwa poinformować, iż odbiór nagród (zestawów KIWI) z przyczyn technicznych będzie możliwy dopiero od 4.07.2011r.
Prosimy, zatem zgłaszać się po ich odbiór do wybranej drogerii Rossmann najwcześniej 4.07.2011r.
Jednocześnie informujemy, że wydłużyliśmy termin odbioru nagród do 18.07.2011.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4470964 Napisano: 22.06.2011 10:30:06 w RMF
fryteczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

karta z 25 maja i 27 maja w domu emotka już wszytskie
z Kłapouchym i Kubusiem

to moze i ja dzis dostane

No to może i do mamy dojdzie dzisiaj karta wygrana w Dniu Matki... Ciekawe z jakim stworkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4470586 Napisano: 22.06.2011 08:30:19 w DARMOWE minuty i startery
krzyszu napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dzisiejszy kod ANTANANARYWA na 80106 (20 moniut do orange)

I SENEGAL również 30 minut do orange emotka

O i jest!
Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0