Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4463685 Napisano: 20.06.2011 08:33:12 w Wkurza mnie...
ilonaaa93 napisał(a):

Wkurza mnie, że już tyle gram na ibeauty i ani razu nie udało mi się wygrać, a zawsze w wynikach jest mamadwojga to jest przegięcie. emotka emotka Czemu oni ciągle tę samą osobę wybierają, może to ktoś z rodziny emotka emotka

Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU? emotka
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem emotka

P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień... emotka
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4462310 Napisano: 19.06.2011 04:49:45 w GFK
odon napisał(a):

usługi telekomunikacyjne + 127 emotka dużo reklam

U mnie też! emotka
Wreszcie coś drgnęło z tym GFK u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4460549 Napisano: 18.06.2011 09:36:54 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

W Tesco przy punkcie obsługi mozna to przeczytac ze jezeli sie pomylą zwracaja 3krotnosc roznicy..a mzoe byłą to 2 krotnosc..Nie pamięta i nie chce sie spierac ale ale zwracaja wiecej:)

W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali emotka
Natomiast w Rzeszowie swego czasu, to nawet wykorzystałam tę ofertę emotka

ale na co sie powolac w takiej sytuacji na ich regulamin?

Nie wiem, ale wtedy w Rzeszowie, to była regularna kolejka do BOK z produktami o zwroty emotka emotka
A w moim Tesco to już dwa razy się użerałam o cenę na półce, za każdym razem skutecznie, ale teraz po prostu wszystko ładuję pod czytnik i jak mi cena nie pasuje odstawiam na półkę. No chyba, że jakaś wyjątkowa atrakcja by była, to zrobię piekło emotka
Kiedyś sprawdziłam pełen wózek drobiazgów i ponad połowa miała inna cenę niż na półce! emotka Żeby było śmieszniej, to kilka rzeczy miało niższą cenę emotka
Generalnie u mnie w Tesco mają taki bajzel, że np. mojego męża, który nie kala się sprawdzaniem na czytniku, bym tam w życiu samego na zakupy nie posłała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4460116 Napisano: 18.06.2011 06:34:29 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

W Tesco przy punkcie obsługi mozna to przeczytac ze jezeli sie pomylą zwracaja 3krotnosc roznicy..a mzoe byłą to 2 krotnosc..Nie pamięta i nie chce sie spierac ale ale zwracaja wiecej:)

W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali emotka
Natomiast w Rzeszowie swego czasu, to nawet wykorzystałam tę ofertę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4460112 Napisano: 18.06.2011 06:32:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

W magnefar nie ma nigdzie, że ma to być sam opis. W regulaminie jest odpowiedź, i dodane, że liczy się pomysłowość oraz forma językowa.
Widziałam kilka prac. Poziom wysoki.
Sama nie biorę udziału w tym konkursie emotka

To brzmi jak prowokacja emotka
Powiem szczerze, że talent plastyczny to mam (swego czasu zastanawiałam sie nad ASP), więc gdyby nie brak czasu, to na przekór siadłabym i do jutra malunek, kolaż, czy inne cudo z umieszczoną na nim liryką odnośnie Mojego Miasta emotka
Niestety nawet (a może przed wszystkim) wycieczka mnie do tego nie nakłoni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4459326 Napisano: 18.06.2011 11:34:57 w Rossmann
snowflake napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mia napisał(a):

maria1980 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

ale jaja, wygrałam Loreal Lash Architect, wcześniej sprawdzałam listę i nie było mnie na niej, a teraz jestem emotka w końcu ją wypróbuję emotka

Ja też ją wygrałam i dostałam uczulenie...:)

emotka emotka emotka
Nie ma to, jak pogratulować bliźniemu! emotka [/quot

Ależ ja gratuluję ,tylko na prawdę jedyne co mi się z tym tuszem kojarzy to moje opuchnięte oko. emotka
Sorki jeśli zabrzmiało to złośliwie...Heh złosliwsze jest to,że potem oddałam go teściowej-niech i ona puchnie emotka emotka emotka

no i padłam emotka

emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4459318 Napisano: 18.06.2011 11:30:34 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mia napisał(a):

Moja poczta na Onecie emotka
Nie idzie się zalogować... Czy to tylko u mnie, czy jakaś ogólna awaria? emotka

ja weszłam bez problemu

Już działa - to pewnie mój serwer w pracy emotka
Wkurza mnie to, ze z niczym nie mogę się wyrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4458898 Napisano: 18.06.2011 08:27:49 w Wkurza mnie...
Moja poczta na Onecie emotka
Nie idzie się zalogować... Czy to tylko u mnie, czy jakaś ogólna awaria? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4458473 Napisano: 17.06.2011 09:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

isiulka napisał(a):

o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?

3 konkursy

https://www.faceb.../366347724286?ref=ts

https://www.faceb...m/TurekFigura?ref=ts

http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne

Aaaa... w H&Y brałam udział i dostał mi się skromny bon za 50 zł, to teraz mnie osobiście żywo interesuje, czym przebito moja poezyję, poza prezentacją oczywiście emotka
Wielka szkoda, że prezentacja kolejna usunięta...

Z nas wesoła jest rodzina
uśmiechnięta każda mina

i ponury czarny kocur
moc koloru musi poczuć emotka emotka emotka

Chyba rozum mnie odchodzi,
lecz nie mogę pojąć wcale,
skąd myśl Twoja się wywodzi
- ciągle widzę jakieś ale...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4458419 Napisano: 17.06.2011 09:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

isiulka napisał(a):

o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?

3 konkursy

https://www.faceb.../366347724286?ref=ts

https://www.faceb...m/TurekFigura?ref=ts

http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne

Aaaa... w H&Y brałam udział i dostał mi się skromny bon za 50 zł, to teraz mnie osobiście żywo interesuje, czym przebito moja poezyję, poza prezentacją oczywiście emotka
Wielka szkoda, że prezentacja kolejna usunięta... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4457870 Napisano: 17.06.2011 06:42:27 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

ale jaja, wygrałam Loreal Lash Architect, wcześniej sprawdzałam listę i nie było mnie na niej, a teraz jestem emotka w końcu ją wypróbuję emotka

Ja też ją wygrałam i dostałam uczulenie...:)

emotka emotka emotka
Nie ma to, jak pogratulować bliźniemu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4457863 Napisano: 17.06.2011 06:40:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

aga67 napisał(a):

Był dołączony link do prezentacji multimedialnej ze zdjęciami profesjonalnego fotografa. Pewnie podobna do tej, co wygrała dwa dni temu w Turku.

tak? emotka

Dobrze, że nie brałam tam udziału, bo bym się wkurzyła... Regulamin, to regulamin - nie mam pretensji do Pani Moniki, ale do organizatora, że nagina własne zasady emotka

ja jestem zawiedziona - bo mój wierszyk był o wiele lepszy (ocena innych ludzi) - no ale nie było prezentacji - o której w regulaminie nie było mowy ;/

Osobiście stawiałabym na to, że niewiele było gorszych od wyżej cytowanego... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4457654 Napisano: 17.06.2011 05:17:15 w RMF
biokoo napisał(a):

a myslicie ze w sklepach takich normalnych nie wiem np z ciuchami sprzetem sportowym bedzie dzialac?

Płaciłam wczoraj w Deichmannie, jeśli uważasz go za normalny sklep... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4456471 Napisano: 17.06.2011 10:45:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że ledwo pojechałam do sklepu i na pocztę (sic!), to po powrocie zastałam awiza na dwa wartościowe listy - niewątpliwie Kaufland - i awizo od Siódemki! emotka
Bardzo lubię mojego listonosza, ale kuzwa mógłby się raz zdecydować, czy chodzi przed południem, czy po południu... emotka
A cholerna Siódemka, mało że nie zadzwoniła do mnie wcześniej, to jeszcze na awizie mam że w ciągu trzech dni mam od nich odebrać przesyłkę z magazynu, bo potem zostanie zwrócona do nadawcy! emotka emotka emotka
Normalnie chyba sobie jaja robią! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455677 Napisano: 17.06.2011 07:06:53 w RMF
friq napisał(a):

sunflower napisał(a):

emotka emotka emotka
Jest karta i Kłapouchy z 3 dnia! Maskotka jest super, taka mięciutka - a nie jakiś badziew emotka

A ja czeka, listonosz chodzi koło 11.00 jeszcze jest nadzieja emotka

Z ostatniego dnia? emotka
Chyba ich jednak przeceniasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455312 Napisano: 16.06.2011 09:27:38 w RMF
delfinka101 napisał(a):

Do mnie jak karta dojdzie wydam ją na zakupy konkursowe...Chociaz nie wiem czy gra sie za wygrane??

W finansach to się nazywa reinwestycja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455038 Napisano: 16.06.2011 07:56:24 w RMF
puma napisał(a):

mia napisał(a):

puma napisał(a):

słuchajcie ja mam na karcie 18 zł w jednym sklepie usłyszałam że kartą można płacić mając minimum 20 zł,kurcze czy to znaczy,że już nie wykorzystam tej kasy???miał tak ktoś?

Ja wykorzystałam nawet 2 złote!
Ten sklep akurat mógł mieć ustalone minimum przy płatności kartą na 20 zł; kiedyś tak miał Lidl na przykład.
Ale w większości sklepów (choćby w Tesco) nie ma teraz żadnego minimum! emotka

no to uff dzięki za odpowiedź bo już zaczynałam być na siebie zła emotka hi

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455027 Napisano: 16.06.2011 07:53:49 w RMF
puma napisał(a):

słuchajcie ja mam na karcie 18 zł w jednym sklepie usłyszałam że kartą można płacić mając minimum 20 zł,kurcze czy to znaczy,że już nie wykorzystam tej kasy???miał tak ktoś?

Ja wykorzystałam nawet 2 złote!
Ten sklep akurat mógł mieć ustalone minimum przy płatności kartą na 20 zł; kiedyś tak miał Lidl na przykład.
Ale w większości sklepów (choćby w Tesco) nie ma teraz żadnego minimum! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4454967 Napisano: 16.06.2011 07:40:48 w RMF
karo108 napisał(a):

chcialam sprawdzicz czy karta ok i nie mozna bylo jej odczytac w ogole probowalam w lewiatanie!' ale zonk ! dodam ze mialam do zaplaty tylko 9 zl ale to chyba nie ma znaczenia?

A sprawdzałaś na stronie brebank, że jest aktywna? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4454815 Napisano: 16.06.2011 06:55:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rexona... i po nią się tłukłam na pocztę, a już miałam nadzieję, że to bony z Kauflandu emotka
Plus odebrana z wielkimi honorami i gratulacjami karta z Home&You, szkoda, że na jedyne 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0