Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4429098 Napisano: 08.06.2011 08:31:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

mrufka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka bo jury nie trawi cudów - niewidów emotka

a z tym się akurat nie zgodzę. zależy jeszcze jakie... emotka

Dokładnie... a najgorzej, ze nie wiadomo, które nie trawi, a które wręcz uwielbia emotka

i tu sie liczy tzw. doświadczenie emotka emotka emotka

Taa... szczególnie w konkursach na Rossnecie.
Przy najbliższym intratnym w takim razie, jak pozwolisz skorzystam z Twojego doświadczenia... emotka

ale moje doświadczenie mówi mi, żeby nie grać na rossnecie, bo szkoda czasu i kaski na produkty emotka

No to moje doświadczenie mówi mi całkiem co innego... Dwa moje najlepsze SPA (Król Kazimierz Kaneba****) pochodzą właśnie z Rossnetu, że o innych pomniejszych nagrodach od nich nie wspomnę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428933 Napisano: 08.06.2011 07:41:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

mrufka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Dokładnie... a najgorzej, ze nie wiadomo, które nie trawi, a które wręcz uwielbia emotka

i tu sie liczy tzw. doświadczenie emotka emotka emotka

Taa... szczególnie w konkursach na Rossnecie.
Przy najbliższym intratnym w takim razie, jak pozwolisz skorzystam z Twojego doświadczenia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428924 Napisano: 08.06.2011 07:38:43 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

dzwoniłam - pani Z. nadal nie dostała bonów pomimo że zostały zapłacone, a ona ma wszystko uszykowane. Miały być najpóźniej do poniedziałku ale nie doszły, i tamci mieli do niej dzwonić z Kauflandu, ale ona dziś zadzwoni do nich kiedy dojdą do niej te bony aby mogła wysłać. co do zwyciezców to dostana je wszyscy co dostali smsa i odesłali dane.

To bardzo miło, ale ci w Kauflandzie mogli by tyłki ruszyć, bo to chyba to ma być reklama tej sieci, a nie antyreklama? emotka
Dzięki za wiadomość w każdym razie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428909 Napisano: 08.06.2011 07:33:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
mrufka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Dokładnie... a najgorzej, ze nie wiadomo, które nie trawi, a które wręcz uwielbia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428860 Napisano: 08.06.2011 07:17:03 w Rossmann
annb napisał(a):

a to musi być jakaś konkretna pomadka,znaczy wielkość czy też cena za tą pomadkę? Bo mam błyszczyk z Avonu,ale nie wiem czy to się zalicza emotka

Obawiam się, że błyszczyk odpada, bo tych też mam kilka prawie pustych... jednak szminka wygląda trochę inaczej emotka
Natomiast co do ceny, to ma być dowolna pomadka... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428838 Napisano: 08.06.2011 07:09:20 w Rossmann
rita888 napisał(a):

Ja też nie dostałam kodu, chyba w ogóle nie jest wymagany, bo piszą, że chcą starą szminkę, dowód i nick. Dobrze, że mam prawie całą wykorzystaną szminkę to im oddam resztki z opakowania emotka
Termin do odbioru też ciekawy, jeszcze troche by przedłużyli to by mi przepadło, bo bym na urlopie była.

No, jeszcze nie mów hop... wszystko możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428781 Napisano: 08.06.2011 06:54:33 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nic nie wygrałam w Sphinx,a gram już drugi raz emotka

I chcesz tam jeszcze iść trzeci raz jak wygrasz? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428776 Napisano: 08.06.2011 06:51:35 w Wkurza mnie...
biokoo napisał(a):

mia napisał(a):

biokoo napisał(a):

kaki76 napisał(a):

wkurza mnie caprio tak chciałam ten portfel , tak mi sie podoba i co d...... nie wygrałam a tyle tych soków nakupiłam i smsów wysyłałam

i ja - wogole to te soki to jedna wielka porazka jezeli chodzi o smak..

A ja wysłałam jedno zgłoszenie i dostałam portfel i stówkę, pewnie dlatego, że mi na tym średnio zależało emotka
Natomiast tam gdzie bardzo chcę wygrać, to ni hu hu... emotka

mia z reguły właśnie tak jest... więc nie napalajmy się na nic
emotka

a wlasnie powiedzcie mi ja zglaszalam na caprio 3 sms jednego dnia z jednego nr i dostalam jednego sms ze nie wygralam, a nie powinnam dostac 3 razy ze nie wygralam emotka

No ja Ci nie podpowiem, bo jak pisałam dostałam od nich jednego jedynego smsa, że wygrałam emotka
A co do napalania... naprawdę staram się zapomnieć o konkursach na których mi zależy, ale jakoś mi nie wychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428735 Napisano: 08.06.2011 06:41:00 w Wkurza mnie...
biokoo napisał(a):

kaki76 napisał(a):

wkurza mnie caprio tak chciałam ten portfel , tak mi sie podoba i co d...... nie wygrałam a tyle tych soków nakupiłam i smsów wysyłałam

i ja - wogole to te soki to jedna wielka porazka jezeli chodzi o smak..

A ja wysłałam jedno zgłoszenie i dostałam portfel i stówkę, pewnie dlatego, że mi na tym średnio zależało emotka
Natomiast tam gdzie bardzo chcę wygrać, to ni hu hu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428712 Napisano: 08.06.2011 06:33:12 w Rossmann
grusia napisał(a):

Boziu ja tylko pisałam jak ja to zrozumiałam a Wy od razu atak ... dlatego tez zostawilam sobie stara szminke i bede miala na wymiane bez robienia dzikiej awantury.

Grusia, to nie atak na Ciebie emotka tylko na Rossnet - niech doprecyzują regulaminy! Kod nie wiadomo czy ma być, czy nie, za to szminka stara do wymiany się pojawia...
Im się już w ogóle we łbach poprzestawiało - stare konkursy nie rozwiązane, nowe dokładają, a w profilu non stop ta sama informacja, że kilka dni potrwają prace informatyków. emotka emotka
Nawet zapytać ich nie ma jak, bo na FB się wypięli na wszystkich, pół biedy, że nie można tam postów już pisać, ale nawet sami przestali... Na maile wiadomo, że odpowiadają jeśli im się zachce, najlepiej jeszcze nie telefony odłączą i spox! emotka
No to mi deko ulżyło! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428513 Napisano: 08.06.2011 05:30:27 w RMF
olunka napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

olunka napisał(a):

a jakie to są karty? bo ja w poprzednim nie wygrałam więc nie wiem:(

Zwykłe karty płatnicze emotka

ale np z turka były bonus + a z winiar visa z citi, a tu jakie?

visa z brebank emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428386 Napisano: 08.06.2011 04:43:58 w Rossmann
grusia napisał(a):

Sam tytuł konkursu to WymieN swoją starą szminkę na Astor Perfect Stay Lip Tint! wiec jest chyba tak jak z tuszami tak ja to rozumialam - dajesz stara dostajesz nowa.

Tytuł i tylko tytuł!
Ja po przejrzeniu regulaminu zrozumiałam to więc jako: Zastąp swoją szminkę nową szminką Astor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428370 Napisano: 08.06.2011 04:36:07 w Rossmann
judyta74 napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

merynosek napisał(a):

I ja @ dostałam, ale ja tam żadnego kodu nie widzę jedynie z dowodem i starą szminką mam się w rossmannie po odbiór zgłosić emotka

Racja! Było sporo białego miejsca i założyłam, że to miał być obrazek z kodem. Tak to jest jak się nie doczyta maila bo młodzież chce rysować;).

Ale o ile pamietam w regulamin ie nic nie było mowy o warunki oddania starej szminki - tak jak było np przy tuszu kiedyś wyraźnym warunkiem było oddanie starego lub przy odświeżaczach - ehh coś mieszają strasznie .....

Masz świętą rację - specjalnie przeglądałam regulamin... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427963 Napisano: 08.06.2011 01:56:02 w Rossmann
nataszka napisał(a):

merynosek napisał(a):

aerdna napisał(a):

Pewnie są w naszym SPa emotka i mają nas gdzieś emotka A Ty biedulka czekasz jeszcze na wczorajsze wyniki...

Nooo emotka

A JA NAPALONA NA SPA I CO DZIŚ NICI !!!

Spoko, czuję że dadzą o 17-tej - skoro jesteś pewna tego SPA, to je dzisiaj będziesz miała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427942 Napisano: 08.06.2011 01:47:04 w Wkurza mnie...
marlenkalw napisał(a):

Że nie mogę wygrać hamaka emotka

a ja leżaka - znaczy mamy komplet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427918 Napisano: 08.06.2011 01:40:18 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Będą konkursy z:

* Plussszzz
* Ambi Pur
* Wella Pro

Lepiej niech uporają się z poprzednimi emotka

nataszka napisał(a):

do kiedy może przedłużyć się ukazanie się wyników?

He he, dobre pytanie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427659 Napisano: 08.06.2011 12:30:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ludzka_istota napisał(a):

Nagroda przeze mnie wygrana- dla mojej mamy- mini metamorfoza:) Odbyła się wczoraj. Widać różnicę... Moim zdaniem na plus
http://www.portel...artykul.php3?i=50384

Super! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427344 Napisano: 08.06.2011 11:10:57 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

ale ja uwielbiam latem spać w takich koszulkach emotka

ja też, i nie tylko latem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427143 Napisano: 08.06.2011 10:26:39 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wygram nawet taniego stolika z Ikei, bo nie mam znajomych aktywnych o północy. no i to, że klikałam, lubiłam, zezwalałam w różnych konkach na Fb tylu osobom, a mnie zaliczyło zaproszenia tylko 4 osób, bo inne klikały wcześniej emotka
Czyli jak zawsze byłam na spodzie piramidy.

Znajomych o północy znajdziesz tu, w topie szukaj! To nie muszą być znajomymi z FB! emotka

W temacie:
Wkurza mnie to, że mam kolejny fatalny tydzień, jak chodzi o passę konkursową emotka emotka emotka
Nic z TopDrive, leżaka brak i same bzdety wygrywam! emotka
Nawet z ankiety mnie przed chwilą wywalili, bo już w tym wieku maja komplet respondentów emotka To po co tyle starych pryków nazbierali, jak im to nie pasuje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4426568 Napisano: 08.06.2011 07:54:14 w Rossmann
nataszka napisał(a):

po długiej przerwie oczekuję dziś na wyniki z 15-tej z velvet emotka -czy ktoś też ma chrapkę na spa ???-czy wyniki pojawiają się obecnie bez opóźnień?

Ja brałam udział, ale przez te piekielne zmiany czekałam na sam koniec... a na sam koniec nie było weny emotka
W efekcie chciałabym się choć na zestaw załapać, ale i o to mam obawy emotka
Co do opóźnień: Wczoraj chyba miały być wyniki o których pisała merynosek i raczej nie było, ale nie jestem pewna, bom nie w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0