Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6555875 Napisano: 12.12.2018 11:07:34 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

mia napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Czy Milka tu i ówdzie już informowała?

Nie, ale na mój gust lada moment powinni zacząć - przynajmniej z Polo - jeśli się chcą z telefonami w terminie wyrobić.

bardzo dużo czasu sobie dali, a może wyślą sms?

To do nich niestety niepodobne - byłby to cud nad Wisłą nr dwa.
Jak jest w regulaminie telefon, to szanowne państwo dzwonią... średnio przez dwa tygodnie. emotka Byle się nie wygłupiali z zastrzeżonymi, bo rezerwy brak. Wyświetl w wątku >>
2 bethan, andii 0

mia

#6555609 Napisano: 11.12.2018 15:39:04 w Czy informują/ informowali?
sylwika76 napisał(a):

Czy Milka tu i ówdzie już informowała?

Nie, ale na mój gust lada moment powinni zacząć - przynajmniej z Polo - jeśli się chcą z telefonami w terminie wyrobić. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mia

#6555340 Napisano: 10.12.2018 20:03:11 w NA CO CZEKAMY?
12.12 - Poczuj ciepło rodzinnych świąt i wygrywaj INTERMARCHE
14.12
 - Jesień z rodzina Leclerc
14.12 - Konkurs Nivea „Dla niej i Dla Niego” Tesco
17.12- "Bajka i papier" Tesco Selgros
17.12 - Konkurs "Radość wspólnych chwil" Tesco
20.12 - Garnier Auchan 
22.12 - „Wspólnie dbamy o biel Waszych ubrań” Kaufland 10.12 + 10 dni- sms 
24.12 - Konkurs Milka "POLOwanie na nagrody w POLOmarket" 10.12 +10dr -telefon
28.12 - Konkurs Milka "BONbowa promocja w Intermarche” 12.12 +10dr -telefon
02.01 - Garnier - Naturalnie w Intermarche 20.12 +7dr -sms
04.01 - Konkurs "Kamis - dokładnie takie święta" PoloMarket  - teoretycznie sms do 30 dni od zakończenia każdego etapu, w praktyce pewnie od końca konkursu Wyświetl w wątku >>

mia

#6554859 Napisano: 08.12.2018 23:15:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

claudia napisał(a):

Kurcze dziwna sytuacja, w Tyskim mialam czarne pole zamiast komunikatu, ze nie wygrales a na liscie zwyciescow jestem. Ale Mejia zadnego nie mam. To wygralam czy nie?

Wygrałas, też tak miałam, odeślij paragon i oświadczenie. emotka

Dobrze, że to przeczytałam. emotka
Też tak miałam wczoraj, że zero na stronie, maila tez nie, uznałam więc, ze klasyka czyli null. A teraz patrzę i niby na liście jest mój nr telefonu... No chyba ja, bo za duży zbieg okoliczności z imieniem i numerem. Ale może napiszę/zadzwonię jeszcze do nich w poniedziałek się upewnić jednak. emotka Wyświetl w wątku >>
1 claudia 0

mia

#6553884 Napisano: 05.12.2018 20:58:12 w Dziś cieszę się z.....
A s.r.a.ł pies, że dziś znowu nic nie wygrałam... emotka

Zapewne i Ciebie ucieszy wiadomość, że zbiórka, którą wsparłeś, osiągnęła właśnie 100%.
Dzięki Twojej pomocy Maja pojedzie na operację serduszka do Munster! To dla niej wielka szansa, na życie bez strachu o każdy kolejny dzień. Profesor Malec to doskonały kardiochorurg, który dokonał już niejednego cudu. Teraz przyszedł czas na uratowanie serduszka Mai. Razem Wielką mamy Moc! Dziękujemy! emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6553461 Napisano: 04.12.2018 15:21:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

nie dość, że nic nie wygrywam, a jeszcze dziś znalazłam taki piękny żółty kubeczek na konkurs nescafe, który się skończył  emotka

Jak żółty to na konkurs Jacobs, który trwa... emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

mia

#6553253 Napisano: 03.12.2018 21:03:30 w Pomoc potrzebującym!
Dwie Maje... Dwie różne dziewczynki i to samo - śmiertelna wada serca. emotka Której pomóc? Nie potrafiłam wybrać - wybrałam obie.
https://www.siepomaga.pl/maja-grabarczyk emotka
https://www.siepo...vba1dp6fdNnh9tWmNcn8 emotka
Wpłaćmy choćby kilka złotych. Tak naprawdę, najbardziej działa na innych ludzi... "ruch w interesie". emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6552964 Napisano: 02.12.2018 23:40:25 w Pomocy!!!!
darog napisał(a):

chce dodać komentarz i mam taki komunikat
"Nie masz odpowiednich uprawnień aby móc napisać w tym wątku
Temat zablokowany.

? o co chodzi? winiary już nie można komentować?

Teraz spróbowałam i można dodać. W każdym razie ja mogłam (post usunęłam). Chyba, że to Ciebie zablokowali... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6552031 Napisano: 29.11.2018 20:26:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ujowe loterie. emotka Plus mój barani łeb, że ciągle się w nie pakuję, licząc na fart...którego wyraźnie mi brak. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6551999 Napisano: 29.11.2018 18:39:55 w SZUKAM....
Szukam opinii o sklepie https://tniemyceny.net/ emotka
Coś podejrzanie tanio mi tam wygląda. W necie nie znalazłam żadnych opinii o nich, jako naciągaczach, etc., ale może komuś się coś o oczy obiło? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6551347 Napisano: 27.11.2018 20:50:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś mnie poratuje jak w Kauflandzie jest opisany bakalland? Czy początek bakal wskazuje na bakalland czy bakal, bo gramatura jest duża (200, 300) i nie wiem czy słać taki paragon - nie ja kupowałam niestety.

Na moim jest wszystko Bakalland, z wyjątkiem BAKALDAKT 100g (dokładnie tak - capslockiem nie wiedzieć czemu wyróżnili ten produkt). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6551338 Napisano: 27.11.2018 20:19:57 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Kiora Leclerc wymienię na 2 kody EB. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6551190 Napisano: 27.11.2018 13:06:55 w Popraw sobie humor...

Drogi przyjacielu,

Przykro mi, że przyszedłem do ciebie
w ten sposób piszę tę pocztę do ciebie z należnym szacunkiem, zaufaniem i ludzkością, apeluję do ciebie, abyś odrobinę cierpliwości i przeczytał moją wiadomość, natknąłem się na twój profil i mój duch poprowadził mnie do skontaktowania się z tobą, cóż, ja naprawdę Potrzebowałem kogoś szczerego, prawdomównego, aby podzielić się z tobą moimi uczuciami i moim brzemieniem, pozwól mi przedstawić się tobie, jestem Ms.Elizabeth Kenneth, 22-letnia jedyna córka zmarłego pana / panów Marka Kennetha. Native z Wybrzeża Kości Słoniowej w Afryce Zachodniej. Mój ojciec był bardzo zamożnym biznesmenem, kiedy żył, zajmował się importem samochodów i został zabity z powodu swojego majątku przez jednego z członków naszej rodziny, aby mógł ubiegać się o mienie mojego ojca, które już złożył, moja matka zmarła, gdy byłem 6 lat, a mój ojciec zaopiekował się mną jako swoją jedyną córką. Przed śmiercią mojego ojca w prywatnym szpitalu tutaj, w Coted'ivoire, gdzie został przyjęty, potajemnie wezwał mnie do łóżka i ujawnił mi o suma czterech
 milionów pięćset amerykańskich
dolarów (4,5 miliona dolarów) zostawił na koncie przejściowym w jednym z banków w Abidżanie na Wybrzeżu Kości Słoniowej. a także powiedział mi, gdzie przechowuje cały dokument, który bank wydał mu, kiedy zdeponował pieniądze, i moje
imię zostało napisane jako następna z króla jako jego jedynej córki, więc kontaktuję się z tobą, aby mi pomóc i stać się moim zagranicznym partnerem, który chce mi pomóc przekazać pieniądze na twoje konto tam w twoim kraju jako mój ojciec
 poinstruował mnie, żebym szukała partnera z mojego otoczenia, gdzie moje życie może zostać uratowane, więc po wejściu w twój profil, mój umysł skłonił mnie do skontaktowania się z tobą.

(1) Czy możesz wziąć mnie dobrze, kiedy przyjdę do twojego kraju
(2) Czy możesz stać się beneficjentem funduszu, ponieważ mam tylko 22 lata.
(3) Czy możesz mi pomóc jako twoja siostra / córka / przyjaciel?
(4) Czy potrafisz dokonać aranżacji
bym przyjechał do twojego kraju po przekazaniu pieniędzy, i
kontynuuj moją edukację, a także inwestuj pieniądze w swoim kraju.

Natychmiast usłyszę od ciebie o mojej prośbie, przekażę ci wszystkie niezbędne dokumenty dotyczące tego depozytu u kontaktu z bankiem, abyś skontaktował się z bankiem w celu przekazania pieniędzy na twoje konto.

Z poważaniem
Ms.Elizabeth Kenneth.

Mail z rana (na pocztę z pracy!!!) - pisownia i format oryginalne. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6551008 Napisano: 27.11.2018 00:03:06 w NA CO CZEKAMY?
Trochę aktualizacji.
Proszę kopiować całość i dopisywać lub usuwać.

27.11
- Prince Polo - główna
28.11 - Lidl 4Move główna telefon, 29.11 - smsy
30.11 - Dębowe (ITM, Leclerc, Stokrotka)
30.11 - Poczuj przyjemność SPH
30.11 - Konkurs  Familijne"Familijny czas" Intermarche- telefon
30.11-  „Wygraj czystość z ACE”  C4 - na stronie konkursu
02.12 - Loteria Dobroczyniąca (JBB) główna - losowanie 29.11 + 2 dr
06.12 - dodatkowe losowanie Ferrero
14.12 - Jesień z rodzina Leclerc
14.12 -  Konkurs fotograficzny "Wakacje z Wawrzyńcem LIDL" mail
14.12 - Konkurs Nivea „Dla niej i Dla Niego” Tesco
20.12 - Garnier Auchan
22.12 - „Jesienne porządki z P&G” w Intermarche  12.12+10 dni
22.12 - „Wspólnie dbamy o biel Waszych ubrań” Kaufland 10.12 + 10 dni- sms
24.12 - Konkurs Milka "POLOwanie na nagrody w POLOmarket" 10.12 +10dr -telefon
28.12 - Konkurs Milka "BONbowa promocja w Intermarche” 12.12 +10dr -telefon Wyświetl w wątku >>

mia

#6550674 Napisano: 26.11.2018 09:29:20 w Wkurza mnie...
No już mnie diabli biorą, jak nie loterie i bramki, to piwo, słodycze i margaryna... Albo i dwa w jednym,  na dokładkę.emotka

Edit:
Tylko niech mi tutaj nikt mądry teraz nie pisze, że nie ma obowiązku brania udziału, bo tyle to wiem. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6550613 Napisano: 25.11.2018 23:09:30 w Giełda Kodów ; )
Mam kody Kubek Pełen Nagród, kody Lion, paragony na Wawel luz.
Wymienię na kody EB. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6549600 Napisano: 21.11.2018 17:33:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Greentest tester żywności - Develey. Sprzedam.
Kurier TNT. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6549230 Napisano: 20.11.2018 17:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Lista zwycięzców  wakacje z orange, bez rodzaju nagrody emotka

Sądzę, że jest ułożona wg kolejności nagród...
Pytanie 1: A co na to RODO? emotka Pytanie 2: A kaj te doładowania? Znów dzwonić będą? emotka

Wapie, żeby wg nagród. Zobacz że jest alfabetycznie wg imion. Co do doładowań obstawiam smsy. 

Faktycznie. emotka Zmyliło mnie to, że jest według mnie w takiej kolejność jak dzwonili...  A obstawiłam podświadomie dzwonienie od najlepszej do najsłabszej. Wyświetl w wątku >>

mia

#6549203 Napisano: 20.11.2018 16:10:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
bagietkoweniebo napisał(a):

https://www.mobil...j-lexus.aspx#/closed

Mam wiele wiary w ludzi, ale nie wierze, ze te wyniki nie byly ustawiane. Nagroda takiej wartości, a oni nawet nie opublikują nazwiska ani odpowiedzi, która wygrała...

To jest nasza forumowiczka, więc możesz bezpośrednio tu zapytać, czy ustawione. emotka
Malwino, obojętnie czy zechcesz się ujawnić, czy nie, gratulacje! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6548955 Napisano: 19.11.2018 22:46:15 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Proszę bardzo:

Do wygrania było 10 bonów do Decathlonu o wartości 200 zł każdy.
Konkurs trwał od 4 czerwca do 20 lipca 2018 roku.
Zwycięzcami zostali:

Kamila, Warszawa
Jan, Poznań
Katarzyna, Wrocław

Dawid, Gostyń
Mariusz, Wrocław
Paulina, Częstochowa
Jan, Poznań
Kamila, Warszawa
Katarzyna, Wrocław

Maja, Bydgoszcz

Ja się pytam, co to k***a jest? emotka   System im się zaciął i robił kopiuj-wklej? Ok, imiona i miasta jak najbardziej się mogą powtarzać, ale bez przegięć.
Jeszcze trochę i będą listy E. z K., J. z P., M. z W. i wtedy już będzie raj na całego. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0