Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4191896 Napisano: 04.03.2011 08:10:44 w Rossmann
Padłam... Przeglądałam sobie z ciekawości galerię IS, choć nie biorę udziału w tym konkursie.
Zdjęcie nr 60 - Justyna Kowalczyk emotka emotka emotka
Czyżby to jej krewny rzeczone zdjęcie do konkursu wystawił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4191459 Napisano: 03.03.2011 09:49:09 w Żegnamy zmarłych
margo466 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

Irena Kwiatkowska (*)

(*) emotka

Nie mogę uwierzyć... odkąd sięgnę pamięcią, Ona zawsze była... to głupota, ale wydawało mi się jakoś, że będzie wiecznie...
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4191236 Napisano: 03.03.2011 08:47:21 w Inne mniejsze markety
aggie napisał(a):

A czy coś się ruszyło z białym stołem?
Bo ja już upatrzyłam sobie coś w Almi Decor a zaraz się może okazać że wygrałam wielkie NIC

Zaczynam się obawiać, czy to nie wyjdzie jak z BAM, że za moment się dowiemy, iż bony już dawno u zwycięzców w domu ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4186515 Napisano: 02.03.2011 09:18:13 w Carrefour konkursy
yuliya25 napisał(a):

No i jak zawsze mój sklep udziału nie bierze emotka

Mój też... emotka
Po co mi to badziewie w ogóle w mieście postawili? Mało, że nie po drodze, to w niczym udziału nie bierze... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4185770 Napisano: 01.03.2011 09:11:22 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

Tyle nagród w garnierze było i NIC...
Dove NIC...
Wkurza mnie ta cisza...

nie ciebie jedna emotka
chyba mam jakiegos konkursowego bana....nic, kompletnie NIC nie wpada emotka

Podobno czasem dobrze jest ponarzekać bo zła passa mija, a ja wciąż narzekam i NIC emotka
Chyba muszę się zamknąć emotka

Ja już chyba na okrągło się w tym wątku wypowiadam, ale jakoś to nic nie daje... emotka
Poza tym, że niedługo wszyscy widząc moje lamenty zaczną dostawać gęsiej skórki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4185353 Napisano: 01.03.2011 06:55:44 w Pomocy!!!!
He he, ktoś mnie uprzedził... emotka
Ale cieszę się, że się zgadzamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4185348 Napisano: 01.03.2011 06:54:42 w Pomocy!!!!
enia2007 napisał(a):

szukam pomocy w rozwiązaniu zadania matematycznego:)

W bajkowym królestwie żyją smoki mające dwie albo trzy głowy.Dwugłowych smoków jest trzy razy więcej niż smoków o trzech głowach.Wszystkie smoki mają razem 27 głów.Ile smoków żyje w bajkowym królestwie?

wynik niby znam ale nie potrafię w prosty sposób wytłumaczyć rozwiązania 8-latkowi:(
może ktoś pomoże emotka

Te zadania w podręcznikach robią się coraz bardziej kretyńskie emotka To jest klasyczne zadanie na układ równań, ale oczywiście ten sposób w wieku ośmiu lat odpada.
Ja bym spróbowała wytłumaczyć w ten sposób:
Dwugłowych jest trzy razy więcej, czyli na każdego smoka z trzema głowami przypada trzy dwugłowe. Taka jedna rodzinka ma 9 główek. emotka
Ponieważ wszystkich głów jest 27, więc mamy trzy takie rodzinki - teraz wystarczy zliczyć dwugłowe z tych rodzinek i trzygłowe - ja bym to ilustrowała - będzie zabawnie i dziecko na pewno zrozumie. A co na to pani w szkole, to już jej problem emotka
( Oczywiście odpowiedź jest: 9 dwugłowych i 3 trzygłowe.) Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4183967 Napisano: 01.03.2011 11:15:44 w Rossmann
psemulek napisał(a):

madziarka19 napisał(a):

nic emotka

nic emotka

Ja to nawet nie pamiętam czy brałam udział w tym MissSporty... emotka
Szczerze mówiąc, od pewnego czasu wszystkie konkursy bez paragonów mam w poważaniu i nawet na ten nowy z Nokia zastanawiam się, czy coś w ogóle pisać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4183630 Napisano: 01.03.2011 10:05:35 w Rossmann
Przypomnienie i uzupełnienie:

Wyniki:

01.03 - Miss Sporty , między 11-12
01.03 - Christina Aguilera, godz.12
04.03 - Olay, godz.15
09.03 - Miłomłyn, godz.12
11.03 - Sensodyne, godz.12
14.03 - Corny, godz.12
15.03 - IS, godz.12
16.03 - Misiowy domek od Nestle, godz.12
18.03 - Sekrety kobiet, godz.12
21.03 - Felix, godz.12
21.03 - Dzień Kobiet, godz.15

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4183481 Napisano: 01.03.2011 09:31:30 w Pomocy!!!!
rafal100 napisał(a):

wszystko w Wordzie podkreśla mi na czerwono, słowa bez błędów również, jak mam to wyłączyć?? proszę pomóżcie, a najlepiej żeby w ogóle nic nie podkreślało na czerwono, nieznanych nazwisk również

Może masz zamiast polskiego np. angielski w sprawdzaniu pisowni?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4182072 Napisano: 28.02.2011 06:41:53 w TESCO konkursy
kozuszka38 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

morbias napisał(a):

Kto nie dostał esa z 7043 a brał udział w TESCO BAM jak doliczymy się TYLKO 10 osób to może to oni będą zwycięzcami i jutro będą dzwonić emotka Więc pisać kto nie dostał i podliczymy emotka

nie mam eska z 7043 emotka

ja też na 1 nr nie mam ska

ja też nie mam
emotka

No to ja wam zapodam nowa teorię - wszystko co Morbias wykombinował się zgadza, tylko, że jak wyczyścili pół kompa z odrzuconych smsów, to zwątpili i poszli na piwo, a kończyć będą jutro... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4182022 Napisano: 28.02.2011 06:25:10 w TESCO konkursy
anik01 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

brunetka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a ja nie mam eska z 7043 na żadnym z 5 obstawianych na BAM numerów, więc nie wiem co jest grane emotka

no to zabileś moją nadzieję:-(

moja nadzieja tez juz nie zyje emotka

BAM był na numer 7143, a 7043 - to po prostu graf i promocja bryza w makro

Tylko co poczniesz z tymi, co nie grali w Makro, jak ja i dostali esy?
emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4181576 Napisano: 28.02.2011 04:39:34 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

kunia napisał(a):

Wyniki z Bounty-jestem ogromnie rozczarowana,liczyłam na to,że tym razem wreszcie się uda wygrać w konkursie smsowym,a tu znowu nic i na dodatek wygrały gorsze hasła niż moje (oczywiscie nie wszystkie) cos mi tu śmierdzi losowaniem emotka emotka emotka

dokładnie to samo sobie myślałam dziś , gdy czytałam wygrane hasła.
Łączę się z Tobą w bólu.

Nie grałam w Bounty, we WSPAniałych faktycznie mocno nie błysnęłam, ale na BAM wysłałam hasło, z którego naprawdę byłam zadowolona... i co? I d..a emotka
Po prostu od początku tego roku kompletnie nie mam fartu... Liczę tylko na to, że zmieni się to wraz z przyjściem wiosny... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4180383 Napisano: 28.02.2011 11:26:41 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

Wkurza mnie na facebook włażenie do tyłka...
Osoba X na bank ma wszystkie rzeczy,które lubi
Na tablicy kawy-zawsze piją ją rano (tę jedyną tylko różnym firmom trzeba to samo napisać)
wafelka też jedzą-oczywiście tego lubię to
cały sprzęt mają z danej firmy i muszą cały sprzęt wymienić jaki posiadają
szkoda,że nie napiszą jaki kolor kupki zrobili-
pewnie miała wygląd czekolady powiedzmy z wedla emotka

Dokładnie!!! To lizanie tyłka, wkurza mnie nawet bardziej jak lajki i szachrajstwa odchodzące w konkursach na FB! emotka
Aż mi się lepiej zrobiło, że nie tylko mnie to mierzi! emotka
A dodatkowo wkurza mnie, że:
- mam totalny krach finansowy tej zimy emotka
- nic nie wygrywam, poza kolejnym przeziębieniem od wczoraj emotka
- marnuję czas, zamiast zająć sie tym, czym powinnam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4180312 Napisano: 28.02.2011 11:10:40 w Rossmann
joan napisał(a):

A ja w Soxo nie wzięłam udziału, bo mi się ubzdurało, że to... konkurs foto na zbieranie głosów emotka

To weź teraz w IS... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4180298 Napisano: 28.02.2011 11:06:58 w Rossmann
kamka88 napisał(a):

merynosek napisał(a):

U mnie pudło z soxo emotka

u mnie też:(

Nie będę oryginalna... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4178916 Napisano: 27.02.2011 08:31:40 w Rossmann
mia napisał(a):

Przypomnienie:

Wyniki:

28.02 - Soxo, godz.12
01.03 - Miss Sporty , między 11-12
01.03 - Christina Aguilera, godz.12
04.03 - Olay, godz.15
09.03 - Miłomłyn, godz.12
11.03 - Sensodyne, godz.12
14.03 - Corny, godz.12
15.03 - IS, godz.12
16.03 - Misiowy domek od Nestle, godz.12
18.03 - Sekrety kobiet, godz.12
21.03 - Felix, godz.12

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4172341 Napisano: 24.02.2011 10:45:18 w Rossmann
aneciaa napisał(a):

czy ktoś odebrał już zestawów kosmetyków do makijażu MaxFactor z konkursu świąteczno-noworocznego ? bo w moim rossmanie jeszcze nie ma a ciekawa jestem co jest w zestawie emotka

Trzy wpisy wcześniej - Dolly emotka
Polecam kontakt na PW... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4169052 Napisano: 23.02.2011 08:27:54 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

agngrz napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

A ja jestem wściekła na koknurs z fb Under twenty za zdjecie walentynkowe..ja niestety nie moge tak jak koleżanki cieszyc sie wygranymi kosmetykami gdyż,dzis listonosz oznajmił mi ze moja paczka jest na poczcie bo jest uszkodzona..niedawno wróciłam z poczty i wszystko zalane..nagroda zostaje odeslana spowrotem do nich..jestem zawiedziona,pierwszy raz mi cos takiego się przytrafiło..ehm

kobietki na poczcie były tak miłe że jeszcze dziś odeslą im tą przesyłke jako reklamacje na ich koszt..napisałam do nich i cisza..

Napisz do nich, że niestarannie zapakowali, co za ludzie...

Do mnie dotarł dziś Timotei z FB, pływający w babelkowej kopercie... Najbardziej w tym wszystkim zeźliło mnie to, że w tym celu trzeba było leźć na pocztę - machnęłam ręką na odsyłanie i protokół, bo tu akurat koszt nagrody parę złotych, ale jutro im na FB napiszę co o takim wysyłaniu myślę emotka
Dzisiaj już nie mam nerwów, za bardzo mnie ten dzień osłabił emotka

nic nie mów o tym dniu.. jest do bani - chyba mnie deprecha dopada, albo coś innego, co również wpływa negatywnie na mój nastrój..
Jedyna rzecz, która mnie pociesza to to, że od poniedziałku będę miała swoje 4 kółka.. a może to mnie dołuje tez?? Jestem kierowca niedzielny.. ba - chyba miesięczny! Jeżdżę samochodem średnio 10 razy w roku (!) albo mniej. W zimę w ogóle nie wkładam pupy na misiaa kierowcy, bo się boję (po tym jak wjechałam męża autem w ogrodzenie, które zrobiło się poziome emotka ).. Echhh.. Samochód będzie przez 365 dni w roku trzymał miejsce na parkingu..

jestem beznadziejna emotka

wkurzają mnie ceny mieszkań - w mojej małej mieścinie, bez perspektyw, bez rozrywek ceny za metr - ok 3500zł w bloku ze starej płyty.. Bosko!

a najbardziej wkurza mnie ta zjechana działka, napisałam pół podania i stoję w miejscu, bo co na nie spojrzę, to aż mnie trzęsie i ryczeć się chce..

Kto idzie się ze mną upić emotka

Byłabym bardzo chętna, gdyby nie to, że rankiem do pracy... emotka
U nas z kolei odwrotnie został tylko mój rozsypujący się samochód, bo mąż swój dokumentnie skasował w zeszłym tygodniu emotka Dzięki Bogu, że nic mu się nie stało, to istny cud...
Ale luty mamy po prostu cudowny, a druga połowa to już mnie o kompletna traumę przyprawia emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4168974 Napisano: 23.02.2011 08:04:36 w Wkurza mnie...
mandaryna4 napisał(a):

agngrz napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

A ja jestem wściekła na koknurs z fb Under twenty za zdjecie walentynkowe..ja niestety nie moge tak jak koleżanki cieszyc sie wygranymi kosmetykami gdyż,dzis listonosz oznajmił mi ze moja paczka jest na poczcie bo jest uszkodzona..niedawno wróciłam z poczty i wszystko zalane..nagroda zostaje odeslana spowrotem do nich..jestem zawiedziona,pierwszy raz mi cos takiego się przytrafiło..ehm

kobietki na poczcie były tak miłe że jeszcze dziś odeslą im tą przesyłke jako reklamacje na ich koszt..napisałam do nich i cisza..

Napisz do nich, że niestarannie zapakowali, co za ludzie...

Do mnie dotarł dziś Timotei z FB, pływający w babelkowej kopercie... Najbardziej w tym wszystkim zeźliło mnie to, że w tym celu trzeba było leźć na pocztę - machnęłam ręką na odsyłanie i protokół, bo tu akurat koszt nagrody parę złotych, ale jutro im na FB napiszę co o takim wysyłaniu myślę emotka
Dzisiaj już nie mam nerwów, za bardzo mnie ten dzień osłabił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0